Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkstreet89
tag
Huu ma végre eljutottam oda, hogy Cyberpunk 2077-be bele kezdtem és ezzel véget is ért a játék..
-
S@c@
őstag
Na Cyberpunk2077 így közel 20 óra után nálam kezd kifulladni.
A látvány valahol nagyon szép, valahol nagyon közepes. Ez prevgen game feljavítva nextgenre inkább. SeriesX-en játszom, 45-60fps között van a játék perforamance modban, ray tracing annyit nem ad hozzá nekem ezért azt nem is probálgatom.A történet az elején nagyon gyors és izgalmas volt, de így a végére már kevésbé az, a párbeszédeknél észreveszem, hogy nem minden dialogus úgy jön ahogy azt tervezték.
Azért szerintem 7-8as még így is van ez a játék, de többet biztos nem ér.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Igen, az a valami, hogy rá van írva borítóra, promóciós anyagra a neve. Mert személyként nyilván valaki

Volt pár éve egy könyvsorozat, amiből a Libri pár részt adott ki, több író írta közösen a történeteket egy világba és ott is GRRM-el promózták. Az volt a látszat, mintha az ő könyve lenne, pedig nem az volt.Amúgy meg jobban szeretném, ha tényleg azt éreznék majd az ER-esek, hogy ez igen, ez nem semmi sztori volt, megértem miért vonták bele.
-
NoOne1976
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pontosan. Sokan azt se tudják mi a souls, na de GRRM az már valami

(Elnézést a soulsosoktól.) -
hombre[EU]
nagyúr
-
NoOne1976
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hogy oda lehessen írni a nevét és így nagyobb legyen a hype a játék körül.
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem ezt az Elden Ring overview trailert, ha egy kritikám lehet a játékkal kapcsolatban így megjelenés előtt (lehet végigjátszás során változik a véleményem), akkor az eddigi infók meg kommentárok alapján az egész sztori egy Dark Souls 3 csak kicserélt nevekkel meg címekkel. GRRM ide, látnok Miyazaki oda, nem érzem ezt a sztorit eredetinek tőlük.
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Már a 14 vagy 16 karakternél röhögtem egyet indítás után, mert amúgy 3x annyi van benne, ha fizetsz érte. Pályán, karaktereken (van, hogy a bőrén! / ruhán), töltőképernyőkön egyszerűen odavágnak egy reklám plecsnit. Mindemellett egyes reklámok 10 másodpercig is ott vannak és csak utána váltasz át meccsre (vagy utána bedobott egy vedd meg a dlc reklámot szintén hosszan). Persze meggyőzni se akarok senkit, mert anno is lehurrogtak, hogy de hát ez sztrítfájtör meg mitképzelek

Itt egy kis bemutató a hirdetésekről [link] -
törölt tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Ne vàrd, nem fog jönni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjött nyugati trailer is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Szaszabond
üzenetére
Ha lesz is, akkor szerintem leghamarabb jövőre. Egyrészt a játék még meg sem jelent, másrészt nem xbox exkluzív.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem temetném, van tapasztalatuk a Witcher 3-mal meg a Red engine-nek, a W3 Switch portja is tisztességes munka lett tőlük.
-
törölt tag
ATLUS új multiplat játékot jelentett be, ami jön Xboxra is, de Switch-re meg nem. Tuti kamu.

-
Bad Pritt
félisten
-
tippm86
aktív tag
Elden Ring kedvelőknek egy több mint 7 órás videó: [link]
-
consono
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hát, így hogy beletoltam 7-8 órát a Cyberpunkba, meg ugyanannyit az új Horizonba, óriási a különbség. Nem a sztori meg a hangulat, mert ott nincs baj egyikkel sem, de a Horizon PS4 FAT-en szebb látványosan, mint a CP a next gen patch-el, next gen konzolon... Igaz, csak Series S-en tolom...
Ennek ellenére végig fogom játszani, mert a világ nagyon adja! -
Steve1207
veterán
Ennyire bejött az 5?
Alapjátékban alig van karakter, fizetős tartalomhalom, reklámok, rettentően lassú töltések voltak jellemezők előző gen-en és még be is volt lassítva kb, hogy a reklámokat bámuld (legalábbis nem volt indokolt pc-n se, hogy annyit várjon a játék).
Ott engedtem el, amikor egy meccs előtt és után sokkal több idő volt a töltőképernyőzés és reklámnézés összesen, mint maga a meccs. Nem tudom az AE-vel változott-e valami azon kívül, hogy legalább tartalom úgy már van benne. -
Bad Pritt
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azt nem a CDPR csinálja, hanem a Saber.
-
mcwolf79
veterán
Én pont úgy vagyok ezzel az Elden ring-gel , hogy totál hidegen hagy. Végig toltam nemegyszer az összes souls játékot , de ez valahogy nem adja . Nekem totál idegen ez a viszonylag nagy terep. Nem baj amúgy , ezért sem kell pénzt adni . Persze lehet ha majd kap egy nagyobb leárazást akkor berántom , de teljes áron inkább kihagyom .
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nezem, koszi!
-
Mátésum
aktív tag
Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Ha xbox-on keresztül, plexen nézek filmet, Microsoft Xbox headsettell (jelen esetben kábeles verziót néztem ki), akkor a Dolby hangzás ugyanúgy működik, mint játék esetén? Már amennyire ez egy fejhallgatón keresztül amúgy is működik. Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
persil
üzenetére
Az épp nem tűnik el, ezek fognak most vault-ba kerülni:
Destiny Content Vault: Year 5 | Bungie.net -
ρσгτσ
addikt
Persze, nem is miattad írom. Csak kicsit sok mostanában a "biztosan így lesz" és a "biztosan tudom" bejegyzés. Milliónyi ilyen van és elég nehéz szelektálni a hamis infókat.
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy meg van rá az esély, de egyelőre nincs erre utaló infó.
Szerk.:
Most már legalább csak heti 30-40 poszt van arról, hogy kit vesz meg a Sony és a Microsoft. Kezdik elengedni a témát.Főleg úgy vicces, hogy az utóbbi nagy bevásárlásról sem volt lövése sem senkinek. Még csak pletyka szinten sem. Most meg hirtelen mindenki mindent tud.

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az anniversary mokat "kimaxoltam" amennyire erdekelt, ha arra gondolsz.
Nekem most olyan soha tobbet be nem szerezheto modok jutottak eszembe, amik a witch queen-nel johetbek be es fel ev mulva szamuzik ada-hoz, hogy onnan szerezd be a hianyzo darabokat. -
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos, igy is mukodik nyilvan.
Engem szimplan csak jobban erdekel az Elden. A dying light 2-re is azert nem mentem ra. Erdekel, meg vartam is, de nem annyira. Par honap, esetleg az elso akcio, aztan majd johet.En csak akkor fogok sirogorcsot kapni, ha megint elszalasztok valamit a destiny-ben es utana honapokig nezhetem ada-t, hogy arulja-e...

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Witch queen-nek az a baja, hogy most jelenik meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztosan megveszem, de nem most.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na igen. Nalam pontiff valami harmadjara ment le, de ugy, hogy minden probanal pontosan ereztem a hibaimat, aztan vegul kb serules nelkul.
A farkas meg olyan nemezisnek bizonyult, hogy honapokig hozza sem nyultam.
A masik ilyen irtozatos ellenfelem(ami sokaknak szinten semmiseg volt), az yhorm. Konkretan felek, ha oda kell menni. 
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
persil
nagyúr
En ennek oromere hetvegen eloszedtem a ds3-at, mert a ringed city meg varat magara es elotte az ariandel kiegben(mindket dlc-t az alapjatek utanra hagytam) a gravetender-nel hagytam abba honapokra. Eskuszom, azzal a ruhes kutyaval tobbet bajlodtam, mint barmivel elotte. De jott a sugallat, hogy mindjart itt az elden, nem hagyhatom igy.

Szoval megcipoztem a kutyat, aztan friede egesz kellemes volt, es mar a ringed elso boss-a is lement, pentekig megcsinalom az egeszet most mar.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
WD2: 2020 májusba megvettem, még mindig nem játszottam végig, közbe mást is elkezdtem.

-
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
40 óra a sztori sietve, nem tudom, hogy bepróbálom-e egyáltalán, ez már tényleg mártír kategória
Csak 8 játékot játszottam ki free play daysen, de a 30 órások nagyon határesetek voltak főleg, hogy bámészkodó vagyok, néhány mellékküldetés így is befigyelt. 5-6e körül már beszerezhető, ha jönne valamikor egy ubis szolgáltatás is, akkor meg végképp nem éri meg így azért. Inkább ránézős, hogy bejön-e, aztán ha nem, akkor el lehet engedni. -
Steve1207
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nálam nincs semmi szaggatás, régebbi konzolokon se láttam videókon, hogy szaggatna. Ilyen hibrid menürendszer baromi sok játékban van amúgy, hogy egerezni kell, a fő lapokat meg tudod gyorsan LB RB-vel lapozni. Egy 7gb-os multi játék, szerintem arra elég, amire kitalálták. Legalább nem 150 kell egy multihoz, mint jó pár helyen
Kampánytól azért ne várj sokat, de élvezhető arra a 1,5-2 órára, amíg végigrohan benne az ember.(#81429) Fizzie: magic! először olyan volt, mintha a zombik mozdulataira forogna ide oda, mint valami bűvészek

-
Bogyi007
veterán
válasz
üzenetére
Én most maximum röhejesnek tartok egy dolgot bár inkább siralmas...
Elindítottam a CrossFireX-et hogy holnapra előkészítsem a kampányt letöltésre - hát ez a menürendszer valami BORZALOM! Nem elég hogy nem átlátható, de mi a jónyavaja ez a szaggatása a komplett menünek és egérkurzoros mozgatás amit a kontroller analógjával kell véghezvinni?!
Majdnem intanst delete lett ebből, de mivel kíváncsi vagyok a játékra így még marad a gépen, de az első benyomások nagyon alacsonyra tették a lécet...
És mindez Series X konzolon, jobb bele sem gondolni hogy pl egy sima One S gépen mit tapasztalhatnék akkor...

-
törölt tag
Tegnap ezen röhögtem 10 percig.
-
Steve1207
veterán
Február 24 és 28-ra ismét ingyenes próbajátékot jelentett be az ubi (akárcsak nemrég a Riders Republicot), úgyhogy érdemes lesz figyelni a free play dayst, lehet a Vahalla lesz az egyik jövőhéten majd. Jelenleg csak a nagyobb csomik vannak akciózva is, szóval a sima változat nem elképzelhetetlen, főleg úgy, hogy egy jó hónapja akciója se volt és teljes áron fut. Platformokat eddig még nem írtak, akárcsak múltkor a RR esetén sem.
-
Bad Pritt
félisten
Na ebből a Zombie Army 4-ből egy óra tökéletesen elég is volt, moving on.

-
ProEvoFan
nagyúr
Egy év, két hónapos.
Oldalt és a teteje tele van nagy lyukakkal. Sajnos poros a város. Takarítás után két nap múlva újból lehet port törölni. Lehet én sem hinném el, ha nem tapasztalnám...
Annyira nem para, mert szájjal is kilehet fújni belőle a port.
Viszont a ps5 még nem lett annyira poros, hogy hangot adjon ki magából. -
kiss006
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Rendben,holnap megprobalom😁sajnos most nem vagyok otthon..
annyi hogy lehet rosszat vettem es jatekokra nem is lehet,xbox live gift cardot vettem szoval azt elmeletileg nem is lehet jatekokra nem?
vagyis haat innen sikerult,itt meg azt irja hogy jatekokra is jo..
https://www.mtcgame.com/hu-HU/microsoft-points/xbox-live-gift-card-br/xbox-gift-card-brazil-br-25 -
hm_guesswho
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
One vagy sx, mindegy. En meg a one-hoz kaptam ajandekba egyet, es csak a kabel csatlakozasa mas. Egyik micro, a masik c usb, de veszel fillerekert egy atalakitot, es tudod tolteni. En is igy tettem. Bo 1 eve hasznalom es meg mindig eleg szepen tartja magat. Teljesen meg vagyok elegedve vele. Az biztos, hogy maradok ennel a jovoben is
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Van egy pár.
Kb 120 játék van letöltve, de értem mire gondolsz. Nálam ilyen pl. Party Hard 1-2, My friend Pedro, Hitman széria, vagy valamelyik újabb AC és Far Cry. Shadow Warrior 2, Bulletstorm, The Darkness 1-2, Prototype 1-2. Ezek mind nagyszerű játékok, csak hangulat kell hozzá. -
törölt tag
Van olyan játékotok, amivel lehet màr nem fogtok jàtszani, de csak azért is ott van a HDD-n vagy SSD-n hogy mindig kéznél legyen?
Nekem ilyen az 5 Crash játék, meg a 3 Spyro. -
törölt tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Köszi!
Hihetetlen, hogy szinte sehol sem kapni, csak az utángyártott Ni-MH akksikat..
-
Busaboy
aktív tag
Adott a másfél hetes SX, a menü irgalmatlan módon elkezdett laggolni. A létező összes fellelhető videót megnéztem/alkalmaztam. Hard Resetet is kapott, de továbbra is laggol. Próbàltam itt is ràkeresni, de nem igen jàrtam sikerrel. Mi lehet a probléma? Gamek nem laggolnak, de elég gatyafing így a next gen élmény.
-
törölt tag
Sziasztok! Elképzelhető, hogy lehet még Magyarországon venni valahol: Microsoft Xbox One vagy Xbox Series "Play & Charge" kit-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Engem szimplan csak jobban erdekel az Elden. A dying light 2-re is azert nem mentem ra. Erdekel, meg vartam is, de nem annyira. Par honap, esetleg az elso akcio, aztan majd johet.