Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szerintem jó lett. Igazából csak annak ajánlom nyugodt szívvel, aki eddig nem játszott vele vagy igényli a 60 fps-t. Meg persze azoknak, akik aktívan tolják az online részt, mert gyanítom, hogy a komolyabb frissítések már csak az új generációhoz jönnek. Valahogy úgy, mint 360-one váltáskor.
-
NemMo
őstag
Van aki elégedett a nextgen gta 5-el?
-
balazs025
senior tag
válasz
üzenetére
A különböző befejezésekért járnak achievementek, valamint ha a karakterfejlesztést is ,,jól" csinálta, akkor nem szükséges újrajátszani. Én az achievementeknek nem néztem játék közben utána, így sajnos 2 még nincs meg. Ha azokat is meg akarom szerezni, akkor nekem pl. szükséges újrajátszani, amit tervezek is, amint kijöttek az expansionök De ez mondjuk már mellékes.
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Szerk.: talán egy achihoz kell egy teljes újrakezdés, amúgy javarészt egy completelés alatt kb minden megszerezhető többé kevésbé a befejezések kivételével, ha nem rohan az ember és jól körbenéz mindenhol, valamint variálja a skilljeit. Szerintem én az első befejezésem simán 120 óra környékén teljesítettem, mert toltam a mellékküldetéseket is.
-
beyruth82
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Nem teljesen mert a hetero karakterekkel nem tudsz lefeküdni, összejönni ha azonos neművel vagy. Ezért érdemes minkét nemmel végigmenni rajta.Te lehetsz biszexuális és lefeküdhetsz elllenkező neművel és az azonos nemű melegekkel de heterokkal nem ha azonos nemű vagy.Én mindkét esetben mindenkivel lefeküdtem akivel csak tudtam.
-
balazs025
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem kell többször végigjátszani. Csak az utolsó küldetést ,,kell" újrajátszania. Már amennyiben érdekli a különböző befejezések.
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Én mondtam/írtam, hogy nagyon jó játék

Sajnos én már minden létező küldetést megcsináltam, és az összes létező rendőrségi és szkenner balhét. Én már semmit se tudok csinálni a játékban csak mindig újrajátszani a befejezéseket meg a maradék achievementekre vadászni. ☹️
Mondjuk nekem már benne van 151 órám csak xboxon meg vagy 200 pc-n....
Te hány órát jatszottál vele eddig?

-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Mit javasolsz? Most csináljam meg a maradék mellékküldetéseket , és utána játszam le újra? Vagy kezdjem az elejéről és utána a maradék küldetés?
-
icemad
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én is így vagyok vele, szerencsére az összes tv itthon támogatja az hbo maxot is ugyanúgy, mint a go-t. Vannak rajta jó cuccok, de eddig kb hbo go szint. Az melyik rajzfilm? Mert hasonló borzadályból a Nyuszipolyt ismerem csak.
De az király. Porto: nálam viszont az első naptól kezdve jó volt az app is (one x, series x, win 10 pc) , ezért nem tudom, hogy másoknál mi lehet a gond.
-
frankdelgado
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Fene se vergődne az xboxxal, akkor se ha simán menne a HBO, nemhogy így. Mondjuk a tv-m viszi első napotól simán, a buta tv-hez meg vettem egy huszasé sziamiaiu tv boxot még korábban netflixezni és csont nélkül viszi az is a HBO maxit
. Amúgy egyenlőre gyenge a max, a legjöbb az ördögűzős lengyel rajzfilmsorozat
-
ρσгτσ
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Remélhetőleg így is marad. Nálam mindegyik TV -n tökéletesen működött az elejétől kezdve. Xbox -on meg mindegyiken sz@r volt.
Tehát nem érint a téma, de egy rakat TV -t kigolyóztak, szóval biztos sok embernek fontos.
Szerk.:
Csak azért írtam, mert ahogy feljebb is említettem szokásuk hárítani. -
ρσгτσ
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Láttam, de nem erre reagáltam. Kb. 2x írtam már ebben a topikban, hogy az applikációval lehet (volt) gond.
Szerk.:
Szinte mindig a szolgáltatóra mutogat az HBO, ha valami probléma van. Ezért terjedt el egy csomó fórumon. "Sajnos" ez totális hülyeség. -
GordonSamway
aktív tag
Ahogy írtam is az appal volt a gond.
Azért kell a SeriesX-en néznem, mert az Android tv-n nem jön 5.1 hang az erősítőre. NETFLIX, PRIME ott érdekes módon fasza..."Ma frissült az App most nézem és tökéletes... Amúgy a felbontás probléma amit a beletekerős módszer részben megoldott.
De most már parádé"

-
krx21
nagyúr
Na, kipróbáltam az új Grand Theft Auto V next gen-t. Nem next gen, de egész jó… 9 év kellett, hogy azt mondjam: A Grand Theft Auto V játszható már konzolon is…

-
icemad
nagyúr
válasz
GordonSamway
üzenetére
Pontosan mi a probléma nálad? Ha a felbontás/minőség, akkor különböző fórumokon azt írják, hogy valakinél jó, valakinél nem. Állítólag szolgáltató függő. Nálam pl jó, de ez abszolút nem releváns, mivel a holland ziggo netet használom. Magyarországon is van szórás, valakinek az segít, ha kb a film feléig "beleteker", utána vissza.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Biztosan volt már kérdés ezért már most elnézést kérek.
A HBOMAX-ra van már megoldás vagy várni kell egy app frissítésre? A barátom OneS-én tökéletes.Köszönöm
-
T.Peter
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Barátnőm szeretne egy tvt. 200E Ft keretösszegig ti milyen tv készüléken játszotok ? (Seris X-hez kellene)
-
darkstreet89
tag
De jó, hogy nem vettem meg az F1 2021 - et.

-
törölt tag
VGC: half of the core dev team of Microsoft studio The Initiative (working on the next Perfect Dark) have apparently quit the company in the past 12 months due to frustration over the game's direction and general 'top-down' studio hierarchy
RIP
-
törölt tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Na ez érdekes: Tainted Grail

Itt csak pécét ír, telepíthető is lenne.
-
kirkri
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Majd segítek neki privátban.
Az eredeti posztom még virágnyelven íródott, csak a folytatásban nem voltam elég óvatos. Azt viszont nem szerettem volna, hogy az szívjon, aki segített nekem, ezért írtam, hogy ha lenne következmény, akkor az övét is vállalom. -
kirkri
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos, én nem fogalmaztam elég óvatosan. Ha esetleg felmerülne ezért retorzió, akkor szeretném a fórumtárs "büntetését" is átvállalni, mert ő csak segíteni akart nekem.
-
T.Peter
őstag
válasz
Busaboy
üzenetére
Nem talaltam hivatalos leirast arra vonatkozoan, hogy mire hasznaljak a ray tracing-et, de a kepbol itelve nem a tukrozodesekre. Valoszinuleg csak az arnyekokra. Kar emiatt szidni oket. Amiatt mar lehet oket, hogy ezert fizetni kell es nem voltak kepesek megoldani hogy cross-gen legyen.
-
ρσгτσ
addikt
"We're currently working to resolve the issue with GTA Online profile migration for PS5 and Xbox Series X|S where those migrating from PS4 or Xbox One are currently blocked due to previously migrating those accounts to PC, and will update everyone once this is working as intended."
Rockstar Support
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Nálam is előjött a probléma, hogy instant on-ba nem kapcsol ki a venti. 0-24 megy. Eddig sose volt ilyen.
Van erre valami megoldás azon kívül, hogy kikapcsolom az instant on-t?
koszi -
ρσгτσ
addikt
válasz
Grawens
üzenetére
Teljesen legális lenne, akkor az MS store -ban bármelyik régióban szabadon tudnál vásárolni. Pont annyira legális ez is, mint hamis adatokkal regisztrálni fizetés előtt.
Nem véletlenül van korlátozva a beváltása arra a régióra, ahol vásároltad.
Illetve azt is tegyük hozzá, hogy a "feketepiacon" vásárolt kódok között vannak nem túl hivatalosak...illetve nem legálisan kreáltak is. Lásd. legutóbbi balhé a belsős dolgozóval.
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy egy ügyfélszolgálatos ilyet mond, de simán benne van a pakliban. Mondtak már nagyobb hülyeséget is. Az angol nyelvű chat kicsit értelmesebb.
Ilyen témát soha nem fog támogatni a PH!
-
Zeki
nagyúr
Ha a fiam nem fő profil, hogy tudok neki a Flight simulatorban packot venni? Nem engedi.
-
Grawens
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ne ennyire szőrösszívűen!
Nem egy esetben a telefonos ügyfélszolgálat ajánlotta nekem ezt a megoldást. Amikor konkrétan rákérdeztem, hogy ez nem illegális e, a válasz az volt: "... ha a szoftver nem az amit használok, akkor nem!
Másfelől esetenként a box régiójának Új-Zéland -ra állítása is a "rendszer kijátszása".
Én elgondolkodnék a szabályok esetleges lazításán!
-
Steve1207
veterán
Valaki tolja még a FighterZ-t innen? Mik a tapasztalatok ranked meccsekkel? Egyszerűen nem tudok 440e BP fölé jutni, anno odaát is itt volt egy megtorpanásom, de most a kevesebb emberke miatt sokkal rosszabb.
Magasabb liga meg kérdéses, mert több pontot nem ad, ha nyerek, ellenben nagyobb a rizikó, hogy visszabukok. -
l.skywalker
Topikgazda
Hölgyek/Urak!
A VPN használata, amennyiben a rendszer kijátszására vonatkozóan került említésre (régiókorlátozás kikerülése, stb.) tiltott téma a topikban!Megértéseteket köszönjük!
-
urbi73
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi . Valahogy éreztem hogy ezt sem szabad előrendelni . Hát nem tudom hogy vagytok vele de , ennek az új generációs konzolnak is csak annyi értelme van hogy esetleg 1 több éves játékot átgyúrnak úgy hogy valahogy menjen 60-fps-el, azt le van xarva.
Még 1 játékot nem láttam sajna ami 1 one-x-töl szebnek látszana. -
urbi73
senior tag
Na most akkor megéri megrendelni az új gta5 , vagy tényleg ugyan olyan? sx-van.
-
Sinu
senior tag
Ennyire tré a GTA? Utoljára a San Andreas pörgött le, a 4-nek 3x, az V-nek 2x futottam neki de nem húzott be. Ezt most megvettem hátha, de ha ennyire lehúzza mindenki akkor lehet refund lesz :/
-
Steve1207
veterán
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Még csak belenéztem, de nekem is bitang jónak tűnik. Amúgy kb párbeszédekre és beszólásokra épül a film, jól vegyítették, hogy végre benne vagy a történetben ezzel az interaktívabb átvezetőkkel és feladatokkal. De a Square Enix erre próbál alapozni a sztori kötöttebb játékoknál egy ideje, nem a mész 15 percet és 15 perc videó érvényesül. Amúgy ezt a tesztek is említették és bejön az embereknek, én eddig rávágom a 9/10-et, hogy így kell ezt csinálni.
(#83206) icemad: csodálkozom, hogy ma még nem szóltak rátok, ahogy a témánál mindig, erre még fejtsétek is ki mégjobban

-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Térképen bekapcsoltad hogy mutassa a "kincseket"?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
??
-
Dzsuri89
őstag
Harmadik chapternél járok, de 3x elhatároztam letörlöm, mert az egész egy nagy pofázás.
Én játszani akarok, nem a baromságokat hallgatni és tétlenül ülni több percen keresztül. A harmadik már kicsit élmény dúsabb.
Nyugtass meg, hogy a többi chapter inkább a játékról szól
-
Roland861010
veterán
Helló,
Felhő alatt nem mennek a kiegészítők a Forza Horizon 5-ben?
Meg vettem a kincses térképet de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7