Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Én porszívóval csináltam a One X-nél, hetente kiszívattam belőle a port a szellőzőkön keresztül. Annak akkora ereje nincs, hogy esetleg elmozdítson valamit, de a port, szöszt, (macsek szőrt) kihozza tökéletesen. SX-nél is alkalmaztam már, bár még két hetes sincs, de a tisztaság még sose ártott.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Elfelejted, hogy egy 200 ropis konzoltól vàrod el, hogy hozza azt a grafikai teljesítményt amit elvàrnàl. A konzol gaming mindig is kompromisszumos volt, főleg grafikai fronton. Lehet az SX akàrmennyire is erős. A jővőben biztosan lesznek gyönyörű next gen gamek. (Bízom benne)
De a CP egy prev genre fejlesztett game.
Panaszra szerintem így se lehet okunk, pc-n reprodukálni, hogy így nézzen ki nem 200ropi lenne. Max a videókartya, önmagában.A jàték tovàbbra sem nex gen, frissítést kapott, hogy ne úgy nézzen ki mint egy krumpli és ne 20fpsel kelljen végig szaggatnom a pàlyàn a homályos/hiànyos texturàk között.
Next gen game/next gen frissítés nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz 30z.Samu #81369 üzenetére
Leginkàbb a megemlített grafikàra és az "ezen mi a next gen?"-re reflektàltam.
Azok utàn, ahogy megjelent, és amilyen rosszul futott azon a konzolon amivel promoztàk, amiből még cp2077 editiont is csinàltak. Hàt abből kiindulva egy szavukat sem hinném el, nemhogy nagy elvàràsaim lennének.
Feléig elvittem One X-en, abbahagytam mert màr annyira zavart a futàstelejesítmény. Teljesen újrakezdtem SX-en, làttam, hogy valamit mókoltak vele, élvezhetőbb is volt, de a flowt màr elvesztettem. Én tartom azt, hogy ennek akkor kellett volna jól mennie mikor megjelent. Mikor volt hype.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Adott a másfél hetes SX, a menü irgalmatlan módon elkezdett laggolni. A létező összes fellelhető videót megnéztem/alkalmaztam. Hard Resetet is kapott, de továbbra is laggol. Próbàltam itt is ràkeresni, de nem igen jàrtam sikerrel. Mi lehet a probléma? Gamek nem laggolnak, de elég gatyafing így a next gen élmény.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz l.skywalker #81595 üzenetére
Nagyon morcos az a Chewbacca ott a bal oldalodon.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Nah akkor nézzük a "next gen patches" Assetto Corsa Competizionet.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Steve1207 #81627 üzenetére
Az összkép. A textúrakon làtni, hogy élesebbek...kivétel a tükör. 😂
Tötlési idő szinte nincs. Kívülről/belülről az àrnyék minőség nem győzött meg. Fps fix, eddig. Mentem szakadó esőbe, éjjel, mindenhogy. Nem vettem észre dropot. Belül a bukócsövön pl. nagyon szép a tükröződés. Amikor nekidurrantam a falnak, akkor pont volt időm megnézni. De ez ilyen gyors vélemény... Tipik next gen patch feeling.
Amúgyis szőrösszívű vagyok vele. Előrendeltem anno, hogy nah majd veszek kormànyt és milyen jó lesz a one x-el. Lehet csapatni. 15 fpsel pont elfutott amikornolyanja volt, a kormànyt első napokban fel se ismerte, amikor igen akkor minden inditásnàl fel kellett keljek, ki/be dugni az usb-t.
Ezekutàn most így felüdülés ilyen fix magas fpsel tolni, de nem vagyok elàjulva. 😄Nagyjàból most olyan amiért màr megéri fizetni. Anno egy forintot nem adtam volna érte, ha nem előrendelve lett volna.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Ha ezen múlna az, hogy pl. én hogy vigyázok a cuccaimra az egész hàz tele lenne kis ruhàcskàkba öltözött eszközökkel. 😂
Viccet félretéve, én szívesen letakarnàm, pl a boxot, de fektetve van így egy nagyi terítő a tetejére egyenes út a macskànak, hogy az az új trón.
Marad a porszívós hetenkénti tisztántartás.Keke
-
Busaboy
aktív tag
[link] linkelt videóban 7:24-nél pont bemutatjàk ezt a porszűrőt.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
A legérdekesebb viszont az, hogy ha konkrétan az SX-re keresek rà, de esetleg opcionàlisan hozzàrakok a rendeléshez game pass-t, vagy 20GBP+-t akkor autómatikusan àtvàlt a Series S lehetőségekre, de erre külön nem figyelmeztet így dob erre a képernyőre ami nagyon érdekes, ha a fent említett 200GBP-s àrat vesszük alapul.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz szimszonos #81813 üzenetére
Meglehet, majd kiderül, de ha minden stimm akkor az év üzletének vagyunk tanúi.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
"A lélek úgy teljes, ha testtelen,
s a test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
mintha Atlanta kincseket hajít,
s a bolond férfi szeme ottragad
gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
ami képkeret, könyvön díszkötés,
amatőr-öröm. De ennyi kevés.
Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, MELL
a szeretőnek a nő teste kell." John DonneCicis képet akartam, de ilyen erkölcsös bandàban nem mertem, nah, meg még a végén valaki lementi. 😂
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Cyberpunk 2077 kivégezve. Màsodik nekifutásra. 😂
Bye Bye Night City én elmentem az , egy öröm volt.Aldecaldokkal
Ez lett a vége, nekem így zàrult, a töbi már nem szàmít. Így az első nekifutàsos One X 15fps is egy szép emlék.[kép] erkölcsileg kifogásolható kép xD Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz AMD Power #82237 üzenetére
Hatalmas gyűjtögető, kalandozó vagyok a nyílt vilàgú cuccokba(az utolsó kő alà is benézős tipus) így kiéltem magam. Ugye mivel másodszorra vittem végig így az eleje elment gyorsan, a sztori szàl főleg. A sztori vége, az a 2-3 óra tetszett leginkább, ott már nagyon pörögtek a dolgok, vagy csak én siettem.
Érdekes, anno még One X-el annyit toltam annak ellenére, hogy szarul futott, hogy az utcai hírnevem 48-as volt, de a sztorival alig-alig haladtam. Csak mentem az utcàkon, lövöldöztem, felfedeztem, pàr mellékbe belecsöppentem, de csak felfedeztem... Most így màsodszorra inkább csak legyűrtem, az utca hírnevem is éppen csak 30, csak nem akartam, hogy ott àrvàlkodjon kijátszatlanul. Mellékből most többet csinàltam, mész/ölsz/ölnek/hackelsz/sáskapengézel/vagy ///a bugyuta pàrbeszédet silabizálod vajon azt fogja-e a karakter mondani, vagy a szövegtől teljesen eltérőt és totàl màs szituba keveredsz emiatt/// 😂
Igazàból elsőre kellett volna azzal a nekifutàssal màr végig vinni, akkor nagyobb volt a hype.
Akinek bejön a vilàga és el tudja felejteni, hogy indult a game és nem a hype közepette játsza ki hanem sokkal később olyanoknak bőven jó. Semmivel se rosszab mint egy akármilyen Far Cry, mondjuk Witcher 3 magaslatokba sose érne fel.
A sztorira nincs panasz, egyszer talán màs befejezéssel is végig viszem.
Igazából, ha a sztori fele ilyen jó lett volna is ott ültem volna előtte màr maga a vilàg miatt.
Hogy szokták gyorsan ezt letudni?
AJÀNLOMSzerk: 78 óra jàtékidő, ebből kb 30óra az tisztàn ez a végijátszás volt.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz beyruth82 #82245 üzenetére
Igen tudom, vissza is mentem a jàték vége utàn oda, de pont ugyanúgy jàrtam mint anno a Red Dead 2-ben. A sztori szàl nélkül, a megkedvelt karakterek nélkül üresnek hatott az egész nekem(RDR2-ben Arthur miatt még hatvànyozottabban volt ez igaz) Nyílván lett volna még mit tenni, meg làtni...
Az edzős részt teljesen ignoràltam, nekem a közelharc egyedül a sàskapengével ment.
Ha lecseng az új konzol és hiányzik majd a retina égető neon fény, akkor majd előveszem még, folytatva onnan ahol most abbahagytam.Keke
-
Busaboy
aktív tag
Cyberpunk 2077 mellett pàrhuzamban ment az Immortals Fenyx Rising is, hatalams pozitív csalódàs volt, nem àll hozzàm túl közel a stílus maga, de egész jól elvoltam a game-ben. Azért a végére, útban Typhon felé úgy voltam néha, hogy ha még egy puzzle jön én letörlöm...megölni akarom nem kirakósozni vele. 😂 DE a main story kivégezve. 😀 A dlc-kre kicsit ràpihenek.
[kép] Keke
-
Busaboy
aktív tag
Úgy, hogy az nem Series cím, hanem patchet kapott csak.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz AMD Power #82370 üzenetére
Azzal is úgy jàrtam mint minden open world gamel, gs pontok nem jöttek de az óràk pörögtek.
Horizon 4 ugyanez. Horizon 5-nél a setting nekem nem adta, alig van benne talán 70óra de minden verseny, minden is 3 csillag aztán meguntam.
Horizon 3 viszont amit a legjobban szerettem settingre, lehet le is szedem. [kép] [kép]Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz szimszonos #82375 üzenetére
Nyílvàn könnyű, mondjuk minden assist offon van mindig, egyedül a normál kormànyzàs amit hasznàlok. Kormànnyal végigpróbàltam minden Horizont/simulator komrányzàsra beállítva de nem adta. Ezeknek a játékidőknek a 70%-ban mindent csinàltam, csak nem a 3 csillagozàs. Horizon 5-ben letudtam mindent, mert nem adta a setting de rútul ott hagyni se akartam. Mondjuk azt laptopon toltam, kemény 15 colon. Amiatt se adta, aztàn sx-re első nap leszedtem, de 5 perc utàn ment is a levesbe.
Ha valaha lesz Horizon 6, valami ütős helyszín kéne. Khm-khm Tokyo, mert ez a Mexikó ez (nekem)Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz AMD Power #82567 üzenetére
Mi mondtuk. 😉 A vàlaszadásokkal, hogy boldogulsz? Ugye, hogy néha totàl màst mond, mint amit a választható egy mondatból gondolnàl? Nagyjából hol tartasz? 😀
Egyébként a kijàtszàs óta kicsit elkezdett hiànyozni a világa, de most nekikezdtem a BioShock Infinitenek, teljesen kimaradt nekem szegény, ideje bepótolni. 😀[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Ha én lennék ilyen monitor vàlasztási helyzetben az SX mellé, a FullHD-t biztosan elfelejteném, minimum 1440p 144Hz. Sőt, a 4K-t targetelném leginkább, bàr a 4K 144Hz-es monitorok igen jó àrban mozognak, ha jól gondolom. ÉN lehet még egy 60Hz-es panellel is kiegyeznék(talán)
Az fix, hogy, ha 27col jöhet szóba max, ott a fullhd szerintem màr ronda. Freesync mindenképpen legyen a monitorban.(Samsung Odyssey G7) amit favorizálnék, ha az anyagiak nem számítanak. De inkább ugyanilyen specifikàcióban valamilyen LG!!! Biztos van, nem néztem meg.
😂[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest