Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ha mar fall guys. En valamiert mindig azt hittem, hogy ez valami agyhalott celtalan ragdoll jatek, de lanyom ravett, hogy ugyanma' probaljuk ma' ki.
Erre kiderult, hogy igazabol egy modernebb marooners, tok kellemes meglepetes. 🤷 -
mike1334
veterán
Ha már függőség...tolja innen valaki a Marvel Snapet?
-
-
törölt tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Ugye?
Amúgy tippre ez a szilveszteri viselet, pride kicsit később van asszem
Azt is csak azért tudom, mert tavaly nyáron pride másnapján a fiatalabb bátyám mutatott egy fotót az idősebb bátyánkról, ahol egy idős fazonnal ölelkezett. Reflexből vágtam rá, hogy mindig is tudtam!!! Csak miért egy ilyen vén "népművészeti cserépedénnyel". Aztán jobban megnézve a képet jöttem rá, hogy 30-40 évnyi korkülönbséggel klónokat látok, és kértem elnézést a bátyámtól, hogy ilyen szavakkal illettem az apját (nem egy "tőről" fakadtunk).
-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Amúgy most került ki a Scarlet, jöhet a helyére a Tales of Arise, mert kiadónként forognak a címek. Vagy ott a Kakarot patch, amit ugyan nem remélnék, de a FighterZ régóta benne van és kieshet, helyére ott a The Breakers, azt bedobhatják, mert azt se tolják sokan. Valamint vannak nagy "kudarc" címek is, amik nem hozzák a számokat, Gotham pl. Más nagyobb meg nem jelent meg, szóval innentől maradnak az ígért címek és az Ubi lehetőség.
A tweet "nagysága" miatt ezekre tippelnék egy Flintlock és Valhalla mellett (és titkon az ER / CP közül valamelyik, mert kb mindenki megvette már őket). Bár most nézem, hogy Bandai-os az ER is.
(#101283) Rigormortiis: azt sokan lehúzzák, de én is nagyon szerettem, egyszerű és jó móka volt.
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a Man Eater. Hát ez nagyon jó játék volt
Ha akciós lesz a dlc-je, azt is megveszem hozzá. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
De a vicces az, hogy egy gyakornokot azért be tudtak ültetni, hogy csiripeljen mindenkivel az említett tweet alatt.
Volt heti sale, FPD, bejelentették a Series X+FH5 prémium bundle-et, csak arra gondol ilyenkor az ember, hogy valami nagy dobásra készülnek. Aztán igazából mindegy, mert 13-án lejárunk és szerintem egy darabig nem fizetek elő. Alig játszottam valamivel, F2P játékokhoz és voice partyhoz meg már nem kell Gold.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egyébként már most is könnyebb nekem. Jó pár power up-ot unlockoltam. Abszolút nem a nehézséggel van bajom. Hanem, ahogy játszatja magát. És lefekvés után még mindig az XP gemek csilingelését hallod, mielőtt elalszol. Ez a baj.
Tényleg az van, amit írtam, tegnap se indítottam el, direkt. -
Steve1207
veterán
Na az app már feldobott egy Shadow Warrior 3-at értesítésként, hogy tudjunk valami újat.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez szerintem kicsit olyan, mint a "de nagyon finom...".
Ertem, elhiszem, hogy mama csinalja a legfinomabb toltott kaposztat, de attol meg nem szeretem. Akkor sem fogom szeretni, ha megkostolom, tehat meg sem kostolom, hiszen "tudom milyen", epp azert nem szeretem.Szoval hiaba "10p alatt nem nem latni, hogy mit tud nyujtani a jatek", ha eleve az egesz nem erdekel valakit es az az elso 10p is csak unalomuzo kivancsisag volt, nem tobb.
-
fenergie84
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Értem, köszönöm az infót!

-
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Mert még az átcsúsztatott szabadságokat töltötték. Volt egy "soon, soon, soon" tweet a héten, de azóta semmi konkrétum. Az is arra utalhatott, hogy lassan jönnek vissza dolgozni

Amúgy a csütörtökre esedékes új kedvezményes pack se jött. Ha nem az elcsúsztatott Ubi, ami a store dolgokra is hatással van akkor én se tudok mást.
A várt nagyobb címeknek amúgy elég széles dátumsávot adtak, szóval egyedül a Flintlock-ot tartom esélyesnek és a Lies of P-t, amiről már volt gameplay-es esemény hónapokkal ezelőtt, de se dátum se semmi.Úgyhogy esélyes, hogy látták AMD már az utolsókat rúgja Odyssey-ben, aztán hozzák Valhallástól az egészet

-
parandroid
félisten
válasz
fenergie84
üzenetére
Röviden: nem. Bővebben: nem, de a fiókodon lévő játékokat meg tudod osztani a gyerekekkel. Mindenképpen csinálj nekik saját profilt, aztán nézd utána, hogy mit jelent, és hogyan működik a ‘home-olás’.
Rigormortiis: Nem, böngészőből megy bármilyen platformon. Applikáció valóban nincs hozzá, amivel menne.
p
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, az Xbox Store-t csak a konzolról tudom elérni?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Venni szeretnék egy SX-et.
Jelenleg van egy One S-em, és azt szeretném kérdezni, h tudom-e majd a kettőt egy fiókkal, egyszerre használni (gyerekekkel)? -
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért nem emeltem ki külön, mert Wesder mondta partiban, hogy az a Series verzió. Azt elfelejtettem, hogy csak én hallottam.

Ötleteljünk, miért nem volt kedden GP bejelentés. Vagy nem jön semmi, vagy valami óriási bejelentés várható? Wesderrel ugynabban a partiban ötleteltünk, nem jutottunk előrébb, viszont én éjszaka megálmodtam, hogy jön a Ubi+ egyenesen GP-be. Az egyetlen hátránya az lesz, mint az EA Playnek, hogy csak az alapjátékokkal.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Stökiéken annyira röhögtem az év összefoglalós podcast-ben, amikor a VS-ről beszéltek. És teljesen át tudom érezni, amit ott beszéltek.

-
icemad
nagyúr
Január 26-án minden Hitman 3 tulajdonos ingyenes upgrade-t kap (World of Assassination), amivel elérhető lesz a Hitman 1 és 2 is.
Forrás: [link] -
.LnB
titán
Nekem ez a Vampire Survivors, ez szégyenérzetet okoz, ha játszok vele.
Mert basszus, nem tudom abbahagyni. Volt olyan nap, hogy direkt el se indítottam, nehogy ott ragadjak előtte órákra.
De volt olyan is, hogy ráfüggtem, közbe meg a fiamat kellett vinni edzésre. Basszus, pause-oltam a játékot, elvittem edzésre, feltettem a jégre. Gyors bepattantam a kocsiba, hazamentem, befejeztem a pályát, majd visszakocsikáztam megint edzésre.
Ez nem normális. Utálom!
De most megint elvonón vagyok ezután az eset után. Azóta nem indítottam el megint.
-
.LnB
titán
Elkezdtem ma én is, a 2023-as évet. Szóval Boldog új évet mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az Xbox-om Home-olva van haverral. Attól még a GPU fog menni PC-n itthon?
Fiam kap végül VGA-t, és azt hiszem a GPU-ban benne van a PC-s GPU is. Bár eskü, hogy sose néztem ennek utána, mert nem játékra volt a gép. -
Steve1207
veterán
HyperX is jön egy vezetékes kontrollerrel, Clutch Gladiate, jelenleg csak ezt a normálisabb videót találtam róla élőben. Ami érdekesebb, hogy 35 dollár lesz és nem erőltették a forrasztott kábelt, kapott egy Type-C csatit.
-
persil
nagyúr
Azt en is kiirtanam ne aggodj.

Vegul szerencsere atiranyitottam a portal knights-ra, ami hasonlo, de 12 fenyevvel jobb.

Engem az ilyen kisallatos/cukiskodos/lovas szarsagokkal tud oruletbe kergetni. Mondom neki, ember itt van erted egy series x es akkor ilyen early access szeru, epp csak alpha stadiumunak tuno koklersegekkel farasztasz.
Calico... Attol azt hittem, hogy agyzsabat kapok.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez volt bent, mert vàltotta az alapot, mikor megjelent.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ráadásul az Enhanced edition:
A(z) Mortal Shell: Enhanced Edition megvásárlása | Xbox -
dlor
aktív tag
It take two: Ez volt az első Xbox játék amit megvettem. A lányommal játszom épp. Minden pályán elmondja hogy ez egy jó kis játék. Több elvárásom nincs is.
-
Dinomano
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szeretem a sorozatot, mindegyik részt próbáltam, a nagyját kijátszottam (handheldeket is :-) ). Két rész van, amit nem szeretek, és szerintem el lettek b@xva... AC III és AC Unity... Mindkettőnél valahogy a játékmenet nem az igazi. Syndicate-et szerettem, bár ott már érezhetően megfáradt a sorozat.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Neki ment, mert magamnak meg nem akartam válaszolni.

-
homerhamm
veterán
válasz
persil
üzenetére
Mert minkét játék Free Play Days-es, és engem az általad ajánlott játék nem köt le mert nem az én világom, ezért a másik FPD-s játékot hozom fel (Saints Row). Hát láttam már szebb játékot, de valami nagyon durva vérfertőzés lehetett a városban, mert ugyanazt az enemyt vagy négyszer ledobta egy helyre. Amúgy a fegyveres harc nekem tetszik, ilyen könnyed cucc.
-
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Végignéztem minden átvezetőt mert érdekelt a története. A törtenet végét illetően teljesen igazad van de
Mondjuk én inkább egyszerűnek mondanám a történetet és a karaktereket, nem pedig unszimpatikusnak de ez már szubjektív nyílván. Engem is nagyon idegesített pl a könyv viselkedése vagy May szinkronhangja meg néhány erőltetett túlságosan teátrális jelenet és főleg poén amit beleerőszakoltak szinte, hogy ott is nevessünk már de összességében azt mondom ha minden játék hozná ezt a szintet akkor az a kánaán lenne számunkra.lehet ha totál happy end a vége akkor azt hiteltelennek találtad volna, nem? 
Lehet neked túl nagyok az igényeid vagy én vagyok túl igénytelen ilyen téren, esetleg mindkettő
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Számomra a minimumot sem teljesíti ez a történetmesélés, amit a játék köré szőttek. Amint elkezdenénk értelmezni, hogy mit miért csinálunk és nem csak a gombokat nyomogatjuk rögtön az tűnik fel, hogy két totálisan antipatikus, idióta karaktert kell irányítani.
Annyi a mák, hogy legalább játék közben nem nagyon beszélnek, szóval ezért is írtam, hogy ha elpörgeti az ember az átvezetőket, akkor egy fantasztikus játékot kap.A legviccesebb, hogy a kislány szemszögéből igazából ugyanazzal ér véget a játék, amivel kezdődik, hogy a szülei azt mondogatják neki, hogy nem az ő hibája, hogy el akarnak válni. Mivel nyitott az ending, nem tudni, végül elválnak-e. Nesze semmi...
Fel lehet dolgozni elhidegült házasság megmentése témát okosan is, ez nem az.
Év játéka lett, de szerintem nem érdemelte meg, Psychonauts 2, Wildermyth, Inscryption, Metroid Dread inkább lehetett volna GotY. -
beyruth82
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem nagyon tetszett. Egyszerű, számomra is érthető angol nyelvezet, fantasztikus és nagyon változatos játékmenet meg még ezernyi dolog. Szinte minden egyes pályájából külön játékot lehetne csinálni. Több ötlet van egy pályájában mint sok más játékban összesen. Remek szórakozas egy párnak mondjuk.
Néhány helyen erőltetett a csipkelődés, poénkodás de csak annyira mint bármelyik modern amerikai akcióvígjátekban. Náluk ez a szint ilyen téren. Gondolom akartak egy egyszerű de mégis tanulságos és vicces sztorit amin ketten el lehet szórakozni órákig. Azért ezt a feladatát simán teljesíti ezert is lett 2021 egyik meglepetés játéka és valami díjat is nyert azt hiszem.Persze lehet kicsit durva amikor mondjuk egy játék elefantnak kitépik a lábát de egy felszisszenés után bevallom én nevettem rajta, főleg mikor elkezdenek avval "poenkodni", hogy el kell majd menniük terápiára utána, mert amúgy nekik se volt ínyükre a dolog csak azt hitték ezt kell tenniük, hogy visszaváltozzanak emberré. Vagy a robot méhkirálynő legyőzése után az abból előbújó kis bogár aki miutan megmentettük simán lelép, de ezernyi egyszerű és mégis vicces jelenet van benne. -
Bad Pritt
félisten
Hagyjuk is inkább... most túl azon, hogy tulajdonképp mi vagyunk a gonoszok a játékban és kiüti az ember agyát a ludonarratív disszonancia, hisz szisztematikusan likvidáljuk a ház és környezetének teljes ökoszisztémáját, majd ezen felbuzdulva a gyerek játékait is szétbarmoljuk, még nem is sikerült semmilyen redeeming factort írni egyik főszereplőhöz sem, mindkettő annyira antipatikus, amennyire a játék érzékeltetni képes az ilyesmit. Ezen túl a könyv egy passzív agresszív rohadék, a többi szinkronizált karakter meg csak a játékmenetet szolgálja, semmi értelmük.
Láthatóan nem volt prio, hogy koherens sztorija legyen a játéknak, inkább csak egy laza keretet ad a különböző pályákhoz, ami nem is lenne baj, de ahhoz meg túl sok és túl hosszú az átvezető, hogy ne tűnjön fel, mennyire gagyi az egész és mennyire nem jól akarja átadni azt, amiről szerintük szólnia kéne ennek a 10-12 órának. -
Steve1207
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom november végéig kötötték először, aztán az év vége miatt már nem jutottak döntésre. Simán lehet, hogy egy héttel később, december elején már megvolt, hogy maradhat, de onnantól meg más ütemterv van már életben (feladatok kiosztva a grafikáknak, időzítések megoldva, mindenki elhúz szabadságra) és megcsúsztatták januárra.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Hh?
-
csuvicsuva
addikt
Elfelejtettem írni: Game Passbe visszakerült a Mortal Shell.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
persil
üzenetére
"halkitsa/nemitsa a tv-t"
Az sajna részmegoldás, legalábbis a mi esetünkben. Csak egyik Rocketes játszótársnál fordul elő.
Ami viszont vicces, amióta berakták a zajszűrést, azóta csak azt hallom a beszéden kívül, hogy Wesder kattogtatja a d-padet. Múltkor rábaszott egyet az asztalra és az halkabb volt. Előtte meg ha fingottam, egyből mondta, hogy egészségedre.
Másik cimbora fia pedig múltkor szólt, hogy lehet, hogy nem fogom hallani, mert apja nekiállt porszívózni. Mondanom sem kell, síri csend volt, csak akkor hallottam ilyen vákuum szerű hangot, amikor gyerkőc fejen lett támadva a porszívó csővel.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igy van.
Nem igenyelne tul sok raszant energiat, hogy a sajat prolisagunkkal ne tegyuk tonkre masik 2-3-4 ember szorakozasat.
Amikor meg epp nagyon nem alkalmas az ido a jatekra, akkor nem kell jatszani. 🤷
Konkretan volt olyan, hogy a hulyegyerek meg az asszonya ordibaltak meg csapkodtak jatek kozben.
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Na az tenyleg nagyon az alja. Olyankor szoktam mondani, hogy legyen szives halkitsa/nemitsa a tv-t, de ha elsore nem ertheto a keres, akkor kick/leave.
Mar csak az a rosszabb, amikor azt hallod vissza a fuleseden, hogy az asszony veszekszik a csapattarsaddal, kozben a gyerek sir, kutya ugat... Nyomja ki a mikrofont, ha nem alkalmas az idopont a jatekra. 🤷
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit megkésve, de ez is megvan.

Ha egy mondatban össze kéne foglalnom akkor ez egy 10/10 játék, ha átpörgeted az átvezetőket és csak játszod, de amint hagyod megszólalni a szereplőket egy erős 7-es lesz max.
A minijátékok némelyikével amúgy istentelen mennyiségű időt el lehet tölteni, ötletes a legtöbb. -
persil
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Uhum.
-
persil
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Nem kell kikapcsolni semmit, itt van egyel feljebb, hogy mit kell atallitani.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kapcsold ki a soundbart. Viccet félretéve,a mikrofonra nagyon figyelj mert nehogy úgy járj mint én. Eltörik a mikrofon tartó műanyag,tele vele a net.
-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát ő nem akar pc-t venni, én meg xboxot

Azért köszi!k3ll3rm4n: hát ez egy akkor maximum....
-
Rigormortiis
veterán
Megérkezett az Xbox Wireless Headset is. Összepárosítottam a géppel, frissítettem, de továbbra is minden hang a soundbaron szólal meg. Mit kell még átállítanom?
Pontosabban: hallom a fejhallgatóban a hangokat, de a hangszóró is szól. Hogy lehet beállítani, hogy füles esetén csak az szóljon?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Valaki87
üzenetére
a game pass ultimate-ben benne van az online (Live Gold) és a Game Pass (játékkatalógus) is, de olcsóbb ha Live-ot vesz és azt konvertálja ultimate-re.
egyébként én azt javaslom,ha sokat játszotok együtt és szeretnétek a jövōben màs játékokkal is akkor inkább egy platformon legyetek. -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
ezek ilyen csomagok ? nincs olyan csomag ami mindent biztosít?
steam az cseszik kiírni, hogy mi mivel lehet... bár keresem még... -
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
oké köszi, de ha megveszi ezt a live gold-ot 12 hónap 21k, akkor még a játékot is meg kell vennie amivel szeretnénk játszani online?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
persil
üzenetére
A durva az, hogy a Fate of Atlantis DLC önmagában majdhogynem körbeveri az egész szériát. Jó, az Ezio-trilógia (és maga a karakter) felülmúlhatatlan, illetve a harmadik rész csavarja, de ha már karakter, akkor nálam Kassandra feljött a második helyre. Esküszöm, hogy ha kiadják külön az Originsből a The Hidden Onest és az Atlantist, simán megállták volna a helyüket önálló játékként is.
És amit utólag nagyon nem bánok: négy éve 250 óra után már nem álltam neki az Atlantisnak, így talán még jobb volt. Bele is ment még 50.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Sziasztok!
Segítséget kérnék!

Én jómagam pc-s vagyok steam-es.
Viszont a haverom venne egy all digital xbox, és innen nem tudjuk, hogy működik az online történet.... Csinál egy microsoft fiókot gondolom, és vesz egy gold live előfizetést ? vagy mi a menete ennek ?
( játszanánk fifa 22, horizon, mortal kombat... )
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Először én is csak ránéztem, és azt mondtam, mi a szar ez, aztán berántott, mint én a fűnyírót.

Ez nem normális. Utálom!

( játszanánk fifa 22, horizon, mortal kombat... )