Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
Thusor
üzenetére
Erre a kérdésemre tud adni valaki valami tippet? Nincsenek hasonló tapasztalatotok? A Microsoft honlapján azt olvastam, hogy NAT esetében ha nem tudom openre állítani, akkor max annyi lehet hogy nem tudok multiplayerben hostolni, illetve a hanghívásokban lehetnek problémák. De attól még tudnék single és multiplayerben játszani a géppel. Ezt meg tudjátok erősíteni?
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition (XO), Rayman Origins (X360).
-
kerti008
aktív tag
-
norbi2010
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mármint van aktív előfizetésed és azt akarod szünetelteni, mert nem tudod most használni? Ha igen, akkor nem, nem lehet.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
GOLD-ot lehet szüneteltetni?
Mert van és addig ne menjen. -
Gregszton
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszönöm megjegyzem mindenképp, de most egy telefon a Diginek megoldotta a problémát bár most Openben van néha egy pillanatra szétdobja a live-ot aztán vissza jön minden. Portot nem nyitottam mert most openben van, de valamit érdemes beállítani a routeren? Bár lehet az xbox live vacakol nem is a net.

-
Knobber
aktív tag
válasz
Knobber
üzenetére
Na mostanára (két vasárnap délután) sikerült kipörgetni a The Cave-et. Sok fejtörő van benne, néhol meg kellett néznem a végijátszást is, mert egyszerűen nem volt már ihletem.
De így utólag azt mondom, totál megérte!
Rég volt már ilyen játék, amiben gondolkozni is kellett
Aki még nem próbálta ki a The Cave-et (ehavi ingyenes X360 BC játék GOLD-ra) az még ma be tudja zsákolni, holnap már Rayman jön.
-
Chumlee
senior tag
CoD: AW telepítés közben 5%-nál meg áll , a CD hibátlan . Mi lehet a gond ? Tárhely van , újraindítás után sem megy .
-
postasbeci
csendes tag
Azt általában nem jelzik.
De utána néztem annak a pár játéknak amin van Magyar felirat, meg jelezték már itt is hogy letöltőkóddal vásárolt Division-ban is van.Az Xboxunkban a régió Magyarra van állítva mindig, így letöltés után magyarul indult, állítani se kellett a nyelvet.
-
StLui
veterán
GoW 4 csak "véletlenül" lett, a svájci géppel, és ez okozta a legnagyobb élményt, gyerekkel coopba nagyon élvezzük, kivetítőn a motoros jelenet óriási volt, ott már teljesen magával ragadott a hangulata. Mondjuk se TF2, se BF1, se Maffia 3-at én nem próbáltam még a karira vásároltak közül, sőt utóbbi jó pár hétben nem is játszottam semmivel, kivéve most ezt a három alkalmat a GoW 4-gyel.
-
melan
senior tag
válasz
postasbeci
üzenetére
Én is láttam, de a magyar feliratot sehol nem írta nekem... ennyiért megvenném pedig, bár csak később játszanék vele, most el vagyok látva..
-
bbmt
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Nagyon nem. PC-n sokkal kevesebben annak a multiban.
Itt tudod megnézni -
L_YKing
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Multi játékot keresett nem codot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proper
őstag
Ki melyik játékot ajánlja?
Multizni, időt elütni
Cod
Ghosts?
Advanced warfare?
Csak multizni kell maga a történet része nem érdekel -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
A FIFA14 megjelent magyar feliratozással és kommentárral Xbox One-ra? -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem meglepo modon a kozel-keleten kiszivargott a Resident Evil VII, igy aki tervezi megvenni az figyeljen, barhol felbukkanthatnak spoilerek.
-
L1MaT
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, van egy boxom otthon a lakásban net kapcsolattal mindennel. Ha vennék még 1 boxot amit hordanék magammal autóba lakókocsiba amibe akarom, működne a box net nélkül? Mondjuk úgy ,hogy a cipelős boxot időközönként haza viszem néha ráteszem netre töltők rá pár játékot és újra elviszem magammal. Tisztában vagyok vele ,hogy a single player,story mode ami ilyenkor elérhető lesz, nyilván nem multizni akarok net nélkül
de ez így működhet?A másik kérdés ha ez így ahogy leírtam működik akkor ,hogy tudom kivitelezni ,hogy a játékok mind2 boxon elérhetőek legyenek. Arra gondoltam a cipelős boxot jelölöm meg az én saját boxomnak tehát beállítom rá a home-ot így elvileg offline elérhetők a megvásárolt játékok . A másikon meg szimplán csak mindig beleszek jelentkezve otthon mivel ott mindig van internet. Újjabb kérdés az otthoni boxon amin bevagyok jelentkezve mindig, a párom eléri majd a tartalmakat a saját profiljával? Gondolok itt live ea acces stb ,tehát továbbra is osztom a profilom tartalmát a boxon vagy csak ha a home bevan állítva?
Vagy esetleg van mód arra hogy én az accontomhoz több xboxot jelöljek meg mint (my home box) mint tulajdonos?
Remélem érthető mit szeretnék sokat utazok és nem mindig van stabil net a közelben de jó lenne néha játszani kicsit ha van rá időm offline, előre is köszönöm a válaszokat.
-
L_YKing
addikt
Tyu de krva gyors lett az oldal.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
2 év garanciával:
Xbox One játék közbeni töltőkészlet a Controlleremhez

Tegnap merült le az AA-s akkumulátor, a Voltcraft UFC-3 meg elkezdett szórakozni
Volt másik 2db AA-s akkumulátor, de ez így jobb 
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
Ha az én nevemen van a gold, de eladnám a boxom (account nélkül, resetelve), akkor a home partnerem tudja még használni a GOLD előfizetésemet?
Köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam is van érdekesség...
Random mód eldobja a controller-t, és csak úgy tudom vissza csatlakoztatni, hogy nyomom a connect-et a controller-en és a boxon is.
Eddig nem volt ilyen.. Több órát játszottam korábban hiba nélkül, tegnap este bő 1 óra FH3 közben kétszer dobta el.
-
Mankó
veterán
Van egy olyan "gondom" az S-el, hogy random szerűen instant onból le megy energy savingre. Onnan veszem észre, hogy akkor nem kapcsol be a joyyal, ha instant onba van, akkor meg igen.
Minden más tekintetben jól működik, de akkor is furcsa egy kicsit. :S -
Gregszton
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS RT-N12 D1 Wireless Routerem és mostanában elkezdet rosszalkodni már alaphelyzetbe is visszatettem és újra beállítottam mindent, utp kábel megy a routerből az Xboxba nem wifiről kapja a netet, de így is képes néha megszakadni a kapcsolat. Tehát, milyen Wireless Routert ajánlotok, ha cserére kerülne a sor?
A válaszokat előre is köszönöm.
U.I.: Digis netem van.
-
Cabrio
aktív tag
Hol tudom megnézni a profilom és a joystick játékidejét?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Gondolom. Mindegy, helyem van, majd gép letölti magától.

-
Chumlee
senior tag
Sziasztok ! Új vagyok még xbox (Xbox One S 1TB) téren lenne pár kérdésem, láttam G2A-ról viszonylag olcsón lehet egy évre Gold kódot venni csak az a gond ,hogy Magyarországon nem lehet aktiválni. Rokonnak van kint egy konzolja. Svájcban ő beváltotta és 12+1 hónapot kapott , ha ő ott nekem beváltaná a kódot itthon tudnám használni ? A másik kérdésem használt játékokat hol érdemes eladni ahol viszonylag hamar el is viszik ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem is, csodálom amúgy hogy preload még nem volt.
-
Czimby
addikt
Nagyon nyomják a Gran Turismo sportot, csak egy a gond ugyanez volt a GT6-al is.

És mikor vettem miatta egy PS3 + DFGT kombót és megláttam, hogy a kocsik nagy része még a GT4-ből származó grafikai szinten van meg az egész játék befejezetlen érzést kelt, elment a kedvem az egésztől...
-
okibots
aktív tag
-
atomstefi
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Home-oltam egy sráccal, akinek van Gold hozzáférése, de a Gold nincs megosztva csak a játékok. Régebben ezzel nem volt gond. Valami változott, amiről nem tudok?
Előre is köszönöm,
Atomstefi -
adrian94
őstag
Megtudná valaki mondani, hogy Rainbow Six Siege-ben, hogy tudok arany színt rakni a fegyverekre?
Sehol nem találom.. Kell hozzá valami DLC? -
Mankó
veterán
Egy új limitált kontroller szériának örülnék már, mint a Lunar volt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek az átszínezgetett bluetooth-os műanyag csodák nekem nem jönnek be.
A Lunar mindenben jobb volt, fogás, minőség, még érzésre is - csak már sehol sem lehet kapni újat.
Aztán lehet, hogy a Scorpióhoz már valami új "blickfangosat" kapunk.

-
postasbeci
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekelne.
G2A oldalon a még két napig heti akcióban, 4500Ft körüli áron elérhető, Tom Clancy's The Division XBOX ONE GLOBAL verziója Magyar felirattal rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Sony PlayStation 5 Slim
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ehh öregszem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert ha nem, akkor egyértelmű, h BF1.

) Hajrá...

l.skywalker
IntelKiller7