Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
-
Czimby
addikt
Én is nemrég vettem meg a P. Carst, de örülök, hogy ezekután sok ellenfél lesz.
-
Dadpool
aktív tag
Project cars az ingyenes jatek

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Amíg nincs fent Major Nelson blogján, nem hiszek el semmit.

Pár napja megy a pletyka arról, hogy februárban jön GwG-be a Sniper Elite 3, Splinter Cell Blacklist és a Dead Rising 3. Pont ugyanennyire hihetetlen.

De egyébként a Project Cars-nak nagyon tudnék örülni, de a Sniper Elite 3 sem lenne rossz.
-
Silεncε
őstag
Ez nagyon érdekes: [link]
Ezek szerint (ez csak spekuláció!!!) ugyanúgy Jaguar magok lesznek a Skorpióba is? Meg mondjuk az is érdekes, hogy hogy fognak a felbontással és a memóriával trükközni.. Na majd az E3-on kiderül minden, addig nem érdemes semmit készpénznek venni!!! -
Bogyi007
veterán
Karácsonykor vettem meg hosszas morfondírozás után a Project Cars-t...
Nagyon örülnék ezen listának...

Anno mikor One tulaj lettem kapásból megvettem a Tömb Raider Def. Editiont - természetesen egy hétre rá kapott 75% áresést majd egy hónap múlva GwG cím lett...
Az előző hónap is hasonló lett Black Fridaykor vettem Rayman Originst és már megvolt korábbról a Killer Ins. második évad alapkiadása is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Kamu.
-
Silεncε
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Volt itt már tegnap sniper elite 3 meg dead rising 3 is... Mondjuk éppen ideje lenne, ha kiadnák a hivatalos listát...
-
eL Geri
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ha ez igaz lenne, akkor jól beszívtam, hogy csak február 9-ig van GOLD-om

De eddig én még sose láttam olyat, hogy egy nem hivatalos "találgató" eltalálta volna.
-
sugarforce
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem eddig bejövős.
(#93972) Madridista83: Igen, láttam, jót is röhögtem rajta, bár elég vagány lennem egcsinálni úgy is, csak esélytelennek látom.
Más: Ennek látjátok reális esélyét? most bukkantam rá
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Alice: Madness Returns is coming to BC today."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Milyen lett az RE7? Főként FPS nézet miatt? Nem voltam soha nagy RE-s, de az FPS nézet miatt elgondolkoztam, plusz a Play Anywhere miatt is.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt vele keveres az utobbi honapokban, de most mar teny:
Jon Xbox One-ra is a Kingdom Hearts 3.
\o/
-
i@lex
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ahogy nézem van is egy olyan achi, hogy csináld meg a játékot úgy, hogy maximum három healt használsz összesen. Izgalmasan hangzik.

-
Medocsabi
addikt
Na kinek jött meg a star wars skin a boxra??

Alig várom hogy hazaérjek,mint egy gyerek karácsonykor
és tesóm párjának ráadásul van foszforeszkáló feskéke,azt tervezem hogy a fehér részeket felpimpelem kicsit hogy vagesz legyen és a sötétben világítson! 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Direkt ilyen az item rendszer, igy nem vihetsz mindent magaddal.
-
sugarforce
addikt
Egyetértek. Olyan 5 órát toltam bele egyhuzamba (keycardos rész utáni járok), nagyon betegre sikerült. Ha jól rémlik a True Detective első évada is ebben a városban játszódott, sok ott az elmebeteg ember

Mondjuk az itemes megoldás kifejezetten idegesít, amikor ott kell matekozni, hogy mit is hagyjak meg, illetve mit nem. Egyébként tetszik. -
Madoc
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Legjobbnak mondták azért azt vettem és a hangkártya engem sem érdekelt.Amazon.de-t ajánlom beszerzésre.
-
frankdelgado
őstag
Tudom, hogy USB-n a box nem megy. A Cloud most a favorizált ár-érték arányban jónak mondott füles. A hangkártyáját szídják mindenűtt, úgyhogy az annyira nem is érdekelne. Ha lenne USB támogatás, azért jobban körülnéznék, de a jack -es megoldás egyenlőre a legkényelmesebb. Nyílván ha van jobb ötlet, vagy tapasztalat, akkor azt szívesen meghallgatom.
-
Madoc
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Cloud 2 ugyanazt tudja boxon mint bármelyik füles. Miért éppen azt akarsz? A hangkártyája usb-s ami xboxon nem megy driver hiány miatt.
Írom ezt ugy hogy most hozza ma a futár a cloud 2-met.

-
frankdelgado
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Zsír. ha ez több játékban is elő fog fordulni, akkor már végre konkrét okom lesz rá, hogy vegyek a Cloud II-t.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mezei stereo fülhallgatóval is lehet élvezni. A leírásból úgy vettem ki, hogy külön profil van a fülhallgatóra. Az Overwatch már támogatja ezt a technológiát, itt meg lehet nézni 2 trailer-t, ami már ezzel a hanggal megy.
-
frankdelgado
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
6 ora jatek utan elmondhatom, hogy erdekes egy cucc a Resi7. Vannak hibai, de eddig tetszik.
-
Bogyi007
veterán
-
pzstm
titán
yep.
aztán az is lehet, hogy a Scorpio is tudni fogja ezt, csak nem sok olyan eszköz van szerintem kishazánkban jelenleg ami tud Atmos-t......pedig durva, ha pontosan hallod, hogy jobb hátulról felülről lő a sniper vagy jön valaki

nagy update létére elég pikk-pakk meglett mindennel...majd holnap tesztelem

durván beta lesz a cucc amúgy, dev_flight branchből való, 4 napos, még meleg szinte

-
oriic
HÁZIGAZDA
"If you are a developer on Xbox One, the new settings will allow you to add Dolby Atmos for Home Theater, Dolby Atmos for Headphones and Windows HRTF support to your streaming media application or game. For Xbox One owners, hang tight and soon you’ll be able experience even more incredible audio on your console."
Dolby Atmos fejhallgatókhoz? o.O
-
pzstm
titán
-
Bogyi007
veterán
Tudom hogy benne volt a linkben, de a többség úgysem fogja elolvasni az angol szöveget csak a mozgóképes tartalmat nézte volna (én is így tettem) - ezért is íram, hogy elég lett vona a videó linket bedobnod.

Gondolom arról még nincs infó(d) hogy a többség mikor kapja meg ezeket a frissítéseket majd...
-
Bogyi007
veterán
-
Silεncε
őstag
-
pzstm
titán
First Wave Of New Xbox Update Features Ship To Select Xbox Insiders Today
remélem ebből is az jön át, hogy jobb és bal oldal cseréjét csinálták meg összesen....

-
pixta78
senior tag
Srácok tudnátok ajánlani Tomb Raider klónt XB1-re?
-
Silεncε
őstag
Lassan kirakhatnák már a februári gold játékokat...
-
Mister_X
nagyúr
Oric nagyban Resident Evilezik a sötétben, fejhallgatóval - naná, hogy nem vette észre se a kapucsengőt, se az ajtónyitást. Majdnem eldobta a kontrollert, amikor megfogtam a vállát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pferi
senior tag
Köszönöm a választ, az One-t épp csak bekapcsoltam, nem ismertem a hűtési mechanikáját, de így már látom hogy nem szabad rátenni semmit...
A PS4 tetején jól elvolt a PS3, nem volt soha probléma, de az One felül szellőzik leginkább, már én is tudom.
Semmi gond, elhelyezem másképp a konzolokat
-
i@lex
őstag
Megnéztem a Resi 7 achijait, és ott találtam ezt: Complete the game within 4 hours.
18 ezerért kicsit keveslem ezt a játékidőt...
Kíváncsian várom a beszámolókat.
-
NoMagix
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
szerettem volna kipróbálni az OUTLAST-ot, megnéztem milyen videókat töltöttek fel róla, láttam egy körfűrészes jelenetet, amikor egy embert akartak kettévágni,na ott gyorsan kikapcsoltam és elszaladtam...
öreg vagyok már ilyen izgalmakhoz...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Csakis ezt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A topic zárható!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem Resi 7-et, eléggé komoly lesz úgy érzem. o.O
-
Stauffenberg
nagyúr
Nincs arra egzakt mértékegység, hogy mennyi helyet kell hagyni a szellőző nyílások körül, de amit tervezel az egészen biztosan nem lesz egészséges. Azért egy bő 25-30 centi szabad helyet mindenképpen hagynék neki.
Inkább menj fel egy apróhirdetési oldalra és keress pár ezer forintért egy jobb kialakítású TV állványt vagy polcot. De a nagy lakberendezési áruházakban sem nagy truváj találni valamit olcsón.
A helyhiányra nem az a megoldás, hogy zsúfolni kezded a cuccokat. Bár a te gépeid, úgy teszed tönkre őket ahogy jól esik.

-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam az One tulajdonosok klubjához. Lenne egy gyors kérdésem.
Helyhiány miatt az XBox One tetejére tennék egy Playstation 4-et. Ez az One szellőzését, lehűlését gátolja valamilyen formában, vagy nyugodtan használhatom így őket (persze nem egyszerre a kettőt...)?
Esetleg a PS4 alá tegyek 2 cm-es gumilábakat?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aki szeretne egy jót versenyezni majd az vegyen fel CeHaeRIeS HUN84 alatt bátran tegye

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/C28qlLsXEAMC9R9.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7