Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Hátezaz!Nem hogy nincs minden címhez split screen,de offline multi csak a GOW sorozatban van(ami nem fifa meg verekedős)
-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
"vagy támogatni fog valami olyan videóformátumot, amit amúgy senki nem használ"
Erről jut eszembe, hogy én leginkább annyit várnék, hogy egy normális otthoni szórakoztató center legyen, ami mondjuk minden videót le tud játszani, ne kelljen külön médialejátszóval vagy PC-vel szórakozni, legyen meg a 60 fps drop nélkül 1080p felbontás esetén (4K-n szerintem ezt úgysem fogja tudni, max. nem túlzottan grafika orientált címeknél), illetve halk működés, a PS4-em szabályosan porszívó a One-hoz képest.
-
negyven2
nagyúr
válasz
okibots
üzenetére
Mentél volna inkább te is partizni.
Hunt3r22: Igen, szerintem sokkal jobb. Főleg, hogy San Francisco sokkal színesebb mint Chicago (nem csak a szivárványos zászlókra gondolok
). Illetve nagyon nagy pozitívum, hogy nem akarja magát vér komolyan venni. illetve a játék nagyon fotogén. A drónnak köszönhetően baromi jó képeket lehet lőni benne. -
parandroid
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez olyan, mint a most futó biggest sale ever. Amúgy is olyan ez az egész legjobbkonzolosdi, mint az autós kártya, biztos lesz olyan, amiben mindent üt. Mittudomén, megint bedobják az xx%-kal kisebb, mint az akármi más kártyát, mert az még úgysem uncsi, vagy támogatni fog valami olyan videóformátumot, amit amúgy senki nem használ.
"We will not only launch the most powerful console ever in Project Scorpio, but we also plan to bring a number of exciting enhancements to Xbox Live."
Na, erre kíváncsi vagyok, mit találnak ki. Emoji-támogatás? Snapchat-integráció? Kiskutya-fejes szelfik, miközben kinectezel? Oh, wait, nem kinectezel, mert azt kinyírták. Akkor talán kutyafül-hozzáadás a saját arcodhoz streaming közben? (Ha már a borzasztó fontos streaming felmerült igényként korábban...) Van még ötletem, ha a marketinges kollégák kifogytak volna, és csak a fentihez hasonló semmitmondó bullshitelésre telik, de azt már csak pénzért adom.
Jaj, tudom, már, virtual reality! A jövő 3D-s tévéje. Előre láthatóan bukta a technológia jelenlegi formájában, szóval biztos teljes mellszélességgel beleállnak. Tényleg, nem is értem, a 3D-ből hogy maradhattak ki, azon is gyönyörűen látszott kilométerekről, hogy mekkora fail lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
negyven2
nagyúr
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Kicsiny GTA-s baráti körünkből 5-an vettük meg. Mindannyiunknak van home-társa. Mindannyiunknak nagyon bejön pedig számunkra a GTA V a sztenderd ilyesmi játékban. Szerintünk baromi jó hangulata van. Senki sem bánta meg rá a kiadott pénzt/időt. Persze vannak hibái (például a grafika és a járműkezelés/fizika az nem éppen a legjobb). Számunkra, számomra az tavalyi év egyik meglepetése ez a játék. senki se várta igazán de mindenkit beszippantott.
-
Hunt3r22
őstag
Wd 2-n gondolkozok 13k-ért..

Játszott valaki innen vele?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én asszem rászánom magam, azt veszek egy ssd-t, hajt a kíváncsiság és karácsonyra nem kaptam semmilyen kütyüt az idén.

Más: Jelenleg egy 24 colos full HD monitoron játszom. Sajna ennél nagyobb cucc nem fér el, talán még egy 27-es. TV-ben nem is gondolkozom, úgyhogy az UHD sem hat meg igazán. Monitoroknál írták, hogy a 144 Hz a királyság, azt kell venni.Vannak UHD felbontású monitorok, de igazábol fingom sincs mit kell nézni. Persze ez már a Skorpio jegyében
fog történni. Persze ezek pc-s info-k nem tudom van-e valakinek tapasztalata? -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szívesen.
Nincs kimondottam Xbox One-hoz ajánlott külső HDD (kivéve a gyárit), így szerintem nyugodtan beszélhetünk általánosságban ezekről az eszközökről -ha jó például a tévédhez filmnézésre, akkor valószínűleg jó lesz a boxhoz is játékok tárolására. Ezért kértelek, h a téma topikjában kérdezősködj inkább. És miután megkértelek, h engedd el a témát ez volt a következő kérdésed. Ez szerinted mennyire Xbox One specifikus kérdés? (költői) -
negyven2
nagyúr
Igen, gondolkodtam, bár igazából amiatt elsősorban, hogy ehhez adnak Stereo Headset adapter is (a Kontrolleremen van 3,5 jack, de nekem kényelmesebb onnan vezérelni a hangot. Illetve itthon elég nagy felárral lehet kapni. Viszont most néztem Német amazonon 70EUR ez is meg a
HyperX CloudX (aminek a vezetékén van szabályzó).(ez csak Prime tagoknak
)De azért kösszi

-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Értettem, de engem csak és kizárólag Xbox One használatilag érdekeltek a válaszok. Az hogy PC-hez okostévéhez stb. mennyire ajánlott vagy sem nem érdekelt. Kaptam is válaszokat s ennek tükrében is ezt fogom megvenni...
Peace!
És köszönöm a türelmet. -
negyven2
nagyúr
Írták páran, hogy szingapúri ismerőseiknek nem tudtak mostanában Gift Card-ot venni az Microsoft Storeból itthonról. Neked sikerült most vagy korábbról maradt (a szingapúri ismerősöd profilján persze
).Más:
Egy ideje gondolkozok, a HyperX Cloud és a Cloud Stinger között. Szerintetek megéri a sima Cloud a plusz 5K-s felárat? Azt tudom, hogy pzstm-nek Cloud-ja (ha még azt használja) van és nem panaszkodott rá. Vagy van hasonló árkategóriában jobb (max. 25k)?
-
pzstm
titán
We will not only launch the most powerful console ever in Project Scorpio, but we also plan to bring a number of exciting enhancements to Xbox Live.
-
Bogyi007
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
A múltkor itt volt linkelve, hogy hogyan kell skippelni a Blizzard Mountain DLC skippelést? Tudjátok mikor az elején kiírja, hogy vedd meg, aztán úgy marad a képernyő.Megtaláltam

-
Bogyi007
veterán
Az komplikáltabb ha összeállítok egy külső házat és vinyót és azt kötöm a Onehoz?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az SSD felől nézve tényleg egykutya az 5200 és a 7200 fordulatos HDD (mindkettő csigalassú), de ha megnézed az átlagos olvasási sebességeket 5200 rpm és 7200 rpm között, azért van 25% körüli sebesség növekedés.
Nem váltja meg a világot, de egy hosszabb (1+ perc) töltési időnél már szembetűnő a különbség. Pont most voltam karácsonykor rokonnál, egy 7200 fordulatos WD Black vinyóról ment a Battlefield 1 és a GTA 5, ezek hírhedten hosszan tudnak tölteni és jól érzékelhető volt a különbség (mondjuk Bf1-ben sok értelme nem volt, meg kellett várni így is a körök indulásával míg a többiek betöltenek).
-
GOW1: 6FDFQ-KD2H3-6HYJ4-TX6JD-FVXP*
GOW2: 37CK2-WCWDG-QV6YJ-VKD7M-KMPJ*
GOW3: 4F9C4-74GQ3-77M37-PCKY9-K3WG**= angol abc utolso betuje.
-
assalkah
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszi! Igen az Edigitalnal elfogadják az utalványt, de már "kifutott" termékként jelölik

Viszont nagyon csábító, hogy az EMAG-nál 2 év garanciát írnak az elite kontrollerre és most "csak" 40.490 HUF. A garancia úgy van feltüntetve, hogy Magánszemély: 24 hónap. Ez szerintetek mit akar takarni? Nem csak 1 év jár rá az MS-től?
(#92327) Bogyi007: Köszi a választ! Beszéltem asszonnyal és leállított a TV vásárlással, mert neki valami hajsütőre vagy mi a búbánatra van szüksége.

-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Az Ori and the Blind Forest nagyon jó játék. Igaz most rendesen felidegelt, így most pihentetem egy kicsit. Ennyit még egy játékkal sem haltam meg, de nem adom fel. A vége felé járhatok.
-
gianni85
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
én is 200e felett vagyok tuti. És a fránya digit könyvtáram miatt se tudom itthagyni a boxot
Na nem mintha annyira itt akarnám hagyni, de sokszor gondolkodom pc építésén, aztán nem lesz belőle semmi(#92345) Rage47
olyan mint tavaly úgy látszik nem lesz. Bár jobb is nem látni mennyit kockultam (mondjuk azért kiváncsi vagyok, hogy mennyivel volt kevesebb, mint 2015-ben) -
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect Andromeda Running At 1080p And 900p On PS4/Xbox One, Scorpio Dev Kits Not Yet Shipped
Ha ősszel/télen lesz a Scorpio premierje, nem kellene már megkapniuk fejlesztőknek a devkiteket?
___
For Honor Single Player videók:
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen az nekem is üres volt, mindenféle régióban nézve. De hogy a fenébe lehet, hogy tavaly még a legkisebb elemet is megmutatták a statisztikánkban?!
Visszafejlődés. Nem értem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Korábban volt valami ilyesmi (oriic linkelte, egy ilyen címer-szerűséget lehetett csináltatni), de nekünk alacsonyabb rendű férgeknek itt a magyar régióban a statisztikák nagy része nem jelenik meg, az csak a mindenható usákoknak meg hasonlóan "potens" piacoknak jár. Asszem.
-
Most nem kaptunk ilyen éves statisztikát, mint tavaly, hogy mennyit játszottunk stb.?
-
Jovanny2
őstag
Egyszer összeadjuk a home partnerrel a megvett játékok árát, és elosztjuk kettővel. De nem most, mert akkor "idegállapotba lennék Mahónika". Rajtunk is kaszált már M$ 4-5 gép árát biztosan. Lehet, hogy fejenként...Az a baj, hogy a home partnernek egy időben túl sok szabadideje volt, és akkor potyogtak a címek, ha akciózás volt. Szerintem ~200-nál járunk. Jó, ebben benne vannak az ingyenesek is, de akkor is, na...
-
HKorn
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
Engem meg főleg.
Amióta megvan a One, 4 játékot vettem hozzá (ebből is látszik mennyi időm van játszani): AC Unity Ebayról 1000Ft, Watchdog lemezesen használtan, Division cdkeys-ről, és Wolfenstein xbox store-ból 2000Ft.
Szóval, ha úgy vesszük, én is hozzájárultam 2000Ft-tal a sikerekhez

-
frankdelgado
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az ssd től sem kell csodàt vàrni, de a 7200 meg szinte semmi előrelépés. Én mpst egy 275gigàs crucial ssd t néztem ki. Iponnàl 25 ezer+a tok olyan 3ruppo. 3_4 kàték vigan ràmegy, amikkel az ember fia sürűbben tolja.
-
Jovanny2
őstag
Ti vagytok az ideális Xbox vásárlók, az ilyet szeretik a részvényesek. Köszi a nevükben is.

@Rage47: nem tudom eldönteni, hogy ironizálsz, vagy tényleg ellőtted az éves refundodat párszáz forint miatt?
Mondjuk szarkazmusnak jó lenne, remélem az. 
@frankdelgado: a 7200 kb. pont hátralépés lenne, nem véletlenül raknak 5400-as a gépbe. Annyival nem gyorsabb a 7200, mint amennyivel hangosabb, és amilyen rinyálósak vagyunk (én is) a hangra, biztosan zavarna a vinyó pörgése. Egy 2TB 5400-as Toshiba 96%-on van nálam, és minden OK vele, a méret is ideális, az sem zavar, ha ketten előbb kerülnek be a pályára matchmaking-nél, és hangosnak sem hangos.
-
-
KD6-3.7
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Amiket én olvastam ott volt KS8000, KS9000 meg Sony TV is!
I have a 4k HDR compatible TV, Samsung KS9000.
When playing GOW4, the tv will pop up a message that HDR video is playing, but then the Xbox video colors change to dull/washed out colors.
The TV settings themselves aren't changing because the TV menu and apps through the TV interface the colors are fine.
If I minimize GOW4, my xbox dashboard video colors are all dull/washed out. If I open a non HDR xbox app like Youtube, the video switches back to normal but then go dull/washed when I go back into GOW4
It's not the TV that's switching the colors because the color values are not changing. When I play HDR content on my Samsung UHD bluray player, the video color doesn't change.
Color is so bad that changing the ingame brightness and HDR levels doesn't help. Nor changing the TV settings after the xbox video changes.
Egy másik fórumról.
Szóval elvileg HDR módban színesebbnek kéne lennie a képnek, aztán itt meg tök színtelen lesz az egész! -
KD6-3.7
őstag
Srácok!
Valaki játszik 4K-s TV-n, One S-en Forza Horizon 3-al?
Nálam valami iszonyat fakó az egész játék, mikor "átáll" a HDR módra. Ráadásul nem is érzékeli rendesen a jelet a TV és nem állítja autómatikusan a fényerőt/kontrasztot. Egy nagy szutyok ez így!Igazábl keresgéltem külföldi fórumokon és másnál is létezik ez a probléme, de megoldásról még nem olvastam!
-
Czimby
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én is régóta vártam rá 360-on sokat játszottam vele.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az 5400-as sebesség nem volna kevés a One mellé?
Bazsi1987: nekem ez friss Black Friday vételes s friss modell s nem kínai vagy török gyártású hanem szlovák, ezzel nincs gond.

-
Bogyi007
veterán
válasz
assalkah
üzenetére
Nem feledkeztem el rólad amit kérdeztél privátban, csak kicsit el voltam havazva.
Digitálisan értettem az Sd panelt, nem vészes úgy sem a tévé képe, egyrészt azért is tűnhet nekem egy kicsit másabbnak a kép mert eddig 32"-os tévém volt most meg 43"-as ez a Blaupunkt és elég közel is ülök hozzá. Szerintem párodnak is tetszene a tévé képe.Tescoban is szoktak egyébként kontik lenni, nézd meg ott is.
-
assalkah
tag
Van itt esetleg olyan fórumtárs aki vásárolt már valamelyik konzolüzletben (Bp) Erzsébet AJÁNDÉK utalványra? Végig nézegettem a nagyobb konzolos boltok honlapjait, de nincs erre utaló információ egyiknél sem, hogy elfogadnák-e. (Az erzsébet utalvány kereső honlapja nem releváns, mert több bolt is hiányzik a listáról) A Media Marktban elfogadják, de sajnos én tegnap (Westend) nem találtam náluk Elite kontrollert. Max délután végigtelefonálom az összes boltot amit találok. Köszi
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy rajtad meg rajtam kívül-aki behúzza a X360-as címeket- nem sok mindenkit érdekel, hogy az X360as címek bagóért mennek a kintiekhez képest, míg a XOne AAA címek között(itthon vs orosz, sg stb.) meg ott van a hatalmas szakadék. Szerintem annak ez egyáltalán nem jelent megnyugvást, hogy ezeréves címet azért itthon jóval olcsóbb vehet meg.

-
Bogyi007
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én most a hazai Store árakat viszonyítottam a külföldiekhez.
Na persze meg nem is mindenki ugrik a régebbi címekre mint például én.
A vinyót meg pont azért kérdezem hogy véleményeket kapjak, s ha tudtok jó árakat akkor azzal is megdobhattok.
(#92320) bulikavagyok ez a három év garancia csak itt érvényes ennél az uzletnél vagy ezt online lehet élesíteni?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Azért az se rossz, hogy egy ezeréves x360 játék bagó árát viszonyítod a majd dupla áras AAA címekhez.

Tény,hogy a Tomb Raider Def, a Metro mind szokott lenni ilyen 1,5k - 2k körül. Olyan címek, amiket igazából csak tiszteletből veszek meg. De pl. mikor 27 ezret kérnek el egy digitális játékért, amikor lemezesen már 10k-val olcsóbb.. esetleg más storeban alapból a kezdésnél 10k-val olcsóbb, akkor nekem aztán rohadtul nincs jobbé érzésem attól, hogy a kockás grafikás játék nálunk 1-2k, amiért kint már pénzt sem adnak.

Ja Remastered: COD MW .. Még mindig 27k itthon. Máshol alapból 20k, akcióban pedig 15.
Amúgy tegnap kölcsön kaptam az MW remastert haveromtól, lemezesen, gond nélkül települt és játszható is
Na, nekem ez a játék visszahozta az élményeket a PC-s időszakból. Bár a katonák lépkedése itt is kicsit vicces(mint az infinitebe), de lehet csak a megkopott emlékekből merítek normálisabb lábmozgást. De lényegtelen is. A játék hiánypótló, aki katonai lövöldét keres, jetpackek, meg mikrowave plazma rail gun sztázis háló elektronik bomb nélkül, az nyugodtan vállalja be az MW Remastert!
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
A külső meghajtó alapvető követelményei játékok és alkalmazások tárolásához:
- 256 GB vagy nagyobb tárolókapacitás, és
- USB 3.0-kapcsolatNyilván jó hozzá.

De miért akarod a lehető legolcsóbb noname HDD-t megvenni amire ráadásul csak 1 év gari van? Akkor már inkább ezt 3 év garival (nem keresgéltem órákon át, ez volt az első amit találtam 1 perc alatt).
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Mielőtt lázadás törne itt ki, nézzétek már meg hogy pl a Storeban a 360-as játékok s pl a Remastered cuccok milyen árban vannak...
Ezeket szinte itthon lehet a legolcsóbban megvenni...Mindegy is a ti dolgotok.

Más téma: -
Czimby
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Most volt napi akcióban a Legends, 1400Ft-ért. Annyit simán megért. Majdcsak lesz hatiben is valamikor.
-
JamesHun
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
attól, hogy mennyi az áfa még lehetne fix ár a vége
annyit értelme lenne az országonkénti store nak, hogy bizonyos játékokat tiltsanak, de az is csak egy szervezet baromsága -
parandroid
félisten
Mondjuk én ezt az országonkénti store-t sem értem. Steam is meg tudta oldani egy store-ral (illetve bár rég nem vettem semmit, de mintha eu már külön lenne), áfát számolhatna ip alapján, ha ez a szabály, a többi dolog meg egyszerűbb lenne mindenkinek, és kevesebb lenne a hibalehetőség is, ami most azért van bőven. Jó, nyilván sírna itt sokak szája, hogy még az a pár százalék sem jön le az árból, amennyivel a magyar store-ban olcsóbbak a játékok, mint a közös eu-sban, de valahol ez az élet rendje.
A magyar nyelv hiánya miatti fanyalgást meg hagyjuk, az erről szóló véleményem legalább annyira sarkos, mint amennyire nem szalonképes, maradjunk annyiban, hogy akinek nem tetszik, nem veszi meg. Az MS meg minden szokásos balfaszkodása mellett is nyilván el fogja tudni dönteni, hogy mikor ér el ahhoz a küszöbértékhez az eladott mennyiség, hogy érdemes legyen fordítani. Ami nyilván nem annyiból áll, mint amikor néhány lelkes egyetemista nekiesik a sorozatok feliratainak, még ha sokan úgy is képzelik ezt el. Játékoknál ugyanez, sőt még rosszabb a helyzet. Mennyi mehet el a legnépszerűbb játékokból (pl. aktuális FIFA, vagy COD) Mo-n? Párezer darab? Én őszintén szólva azon csodálkozom, hogy van egyáltalán, ahol megcsinálják. Szerencsére nem sok ilyennel találkoztam, talán a GoW valamelyik részével csak, azon is vinnyogva röhögtem napokig.
p
-
Medocsabi
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ja tényleg,bocsi
Ebbe bele se gondoltam. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
strcpy
üzenetére
Kössz a tippet, már rendeltem is gyorsan egyet.

Nem vagyok feltétlen híve az ilyen stílusú játékoknak, de egy próbát megér 990 Ft-ért. Legfeljebb eladományozom valakinek egy üveg Bombardierért.

(#92311) Medocsabi: És mit csináljon az, akinek akkor még nem volt gépe sem, így nem tudta behúzni?
Én ugyanígy vagyok a Raymen Legends-el is, megvenném, hogy barátnőmmel co-op szórakozzunk, de elég drágán mérik, az meg nem vigasztal, hogy volt már GwG-ben.
Nem baj, lesz X360-as Rayman Origins ebben a hónapban. -
Romeo619
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Eddig korábban nem kellett külön elmenteni, miért gondolta meg magát

-
strcpy
tag
Ééés amiért tegnap este eredetileg jöttem:
Az AQUA-ban 990 Ft a bontatlan Sunset Overdrive, akinek még nincs meg behúzhatja két sör áráért.
-
-
pzstm
titán
Nagyon elkanyarodtunk, de egy rovid zarogondolat.
A fonokom biztosan nem olvassa, vagy ha olvasna, egyetlen szot sem ertene az Xbox kivetelevel.
Valahogy azt erzem totalisan rosszul ment at a mondanivalom, amiert elnezest.
Amikor gratulalok Nektek a szep magyar szamokhoz, azzal azt probalom sugallni, hogy a hazai kollegak mennyit dolgoznak es mennyi energiat raknak ebbe a relative kis piacba...ami peldas es amiert viszont tenyleg halasak lehetunk. Sok esetben viszont epp az itteni forumtarsak kozul tenyleg csak paran vannak, akik ehhez a statisztikahoz hozzajarultak.Nem vedek en senkit es semmit, sot megnyugtatok mindenkit, hogy sok orszag sok kollegaja igen erosen kritikus az elerheto szolgaltatasok, hardverek regionkent, orszagonkent torteno differencialasa miatt.
Scorpiot varom szeretettel, mar csak 158 nap az E3

Jo jatekot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Illetve nagyon nagy pozitívum, hogy nem akarja magát vér komolyan venni. illetve a játék nagyon fotogén. A drónnak köszönhetően baromi jó képeket lehet lőni benne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
A teaser meggyőzött.
És köszönöm a türelmet.
![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/C1aoqT2WQAANeQh.jpg:large)

l.skywalker
IntelKiller7