- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
molnarpeter #49508 üzenetére
Lehet, hogy bejátszom. Elég profinak tűnik, már amennyire lehet hinni nekik. Még alszok rá egyet.
Van ezen kívül egy hűtésmoddolt xboxom is, annak mennyi az esélye az ilyen hibára?Tudom, hogy hülye kérdésnek hangzik, azt se tudom, hogy hogyan lett módosítva, de annyira nem sok tapasztalatom van az xboxokkal, és nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak.
Amúgy ezzel az xmediával kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Átolvasgatom a honlapjukat, kíváncsi vagyok a garanciájukra, és, hogy mi van, ha pl nem sikerül megcsinálni. Meg ilyenek.
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49511 üzenetére
Igen, csak tudod lényeges különbség, hogy az egyik ingyen van három évig, a másikért pedig fizetni kell. Gondolom, te warezolsz. Attól még másnak, aki nem teszi nem kell fizetnie ugyanúgy a sufni szervizekért, ezáltal lemondani a hivatalos garanciáról...
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49485 üzenetére
Mivel futár hozza-viszi a hibás Xbox-okat, ezért teljesen felesleges.
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest