Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Aktív témák
-
Chilli
tag
Aha...és Vajon nincs még x360 ra bármilyen medai player vagy nemtom..mint a sima boxon? Mert jelenleg hiába van ennek szebb képe meg erősebb...de a sima box jóval többet tud..és hát fejlődünk kéremszépen / néha visszafelé
/
Ja..és...Most nemtom miért de edig ment a market cucc a boxon tehát feltudtam menni és letölteni demókat meg ezt azt,de most nem megy fel..nem tud kapcsolódni.Pedig nem lett elálítva...ez most miért van?
Egyéb gondom nincs...per pill...
-
Chilli
tag
Nadon cool...köszönöm

Még egy olyan hogy látom innen mindent lehet törölni ami nem kell..és itt a music is...valahogy zenét nemlehet a vinyóra rakni? vagy csak ha letöltök a market-ről? Mert videok vannak nekem..pl játék videok meg mitom én de azokat is úgy töltöttem le...
Még 1x 1000 thx a segítségért...
-
Chilli
tag
Nemtudja valaki hogyan lehet összekötni az XBox360 at a pc-vel??? Vagy nemtud valaki egy korrekt magyar oldalt ahol erről írnak? Ja és a winyóra lehet vajon gammát tenni ?

-
Chilli
tag
Ja és a szervízbe mert flasshelt azért megcsinálják nem ? Csak gondolom pénzbekerül....
-
Chilli
tag
Valaki megtudná nekem mondani a pontos címet ill telszámot hogy holvan Pesten XBOX service??? Már mint a garanciális szervíz...nem magányszemély
-
Chilli
tag
Tényleg...ha most elviszem a szerízbe gondolom ott úgyis látják hogy flasshelt és a gari ugrik így....és gondolom így kikell fizetni a munkadíjat.
Vagy ezt nem fogják megnézni hogy flashelt e? -
Chilli
tag
Megvan a hiba!!! Természetesen itt is az X360 hírhedtten sz*r hűtése a gond.
Ha valakinek ugyan ez van,akkor ezt olvassa el és GO a SZERVÍZ ha még menthető.
[link]
Állítólag igen sok embernek van ez a hiba...Hát ezeket a gépeket ennél trágyább mondon nem is csinálhatták volna meg...Sok pénz egy olyan munkáért amit nagyon-nagyon elkapkodtak...Állítólag a hozzá gyártott hűtők is egy rakás izéék...Na mind1 ez van
Ha bárki vesz ilyen gépet,még legelső nap vigye el vagy csinálja meg a hűtés modosítást...talán így kitart a gép egy ideig.
Szép gép, szép grafika, 10ed osztályú kínai minőség...Remélem a PS3 nem ilyen...
[Szerkesztve] -
Chilli
tag
Lenne egy kis problémám....Ha valaki vágja az XBOX 360 témákat az írjon...
Van egy gépem ami flashelt és már 4 hónapja tökéletesen üzemel,de most elkezdte hogy bekapcsolom minden ok.. de 1 percen belül kifagy az egész és szétesik a kép...utánna kikapcsolom újra be akkor meg 3 piros fény villog. '' Hűtést kap,nem is kicsit ''
Nemtudja valaki hogy mivan ezzel a géppel vagy nemvolt még ilyen senkineksem?
Mit lehet ilyenkor tenni?
HELP -
Chilli
tag
Mikor dobnak már ki valami értelmes média lejátszót x360ra hogy vigyen minden formátumot?..A vinyójára sem lehet felrakni videókat se képeket....Csak ha letöltök Live-ról vmit. + az sem ártana ha láthatnám valahol hogy mekkora hőfokon üzemel a box...ezek a sima boxnál már mind alapdolgok...( kicsit idegesítő ).
[Szerkesztve] -
Chilli
tag
Hogylehet megcsinálni azt,hogy a 360 vigye a divx fimeket? Mit kell honnan letölteni és hogy tudom felrakni a Boxra? Ja és MSN ezni lehet a géppel???
[Szerkesztve] -
Chilli
tag
Van Pendriveon pár mp3 am meg képek...ezeket hogyan tudom feltölteni a boxra?
-
Chilli
tag
Hogy lehet megoldani hogy a 360 vigye az avit meg mindent? Mit és honnan kell leszedni?
Meg még 1 kérdés...vannak sima box gammáim...hogyan tudom rávenni hogy vigye azokat is? Flashelt a gép -
Chilli
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszönöm a választ...

-
Chilli
tag
Vettem a Tescoba a mostani akcióban ( tesco újság hátulján ) egy Xbox 360 as gépet (vez nélk joy+ 2 gamma meg mitom én ) 120K ért..a gép 2006.09.09 es kiadás...Azt mondták hogy csak a SAMSUNG drve os gépet lehet flashelni....Honnan tudom meg hogy az enyém milyen? Nem szeretném naon szétkapni,mert akkor a matrica megsérül és ha meg nem samsung driveos akkor meg még a garim is ugrik...
Aktív témák
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Parkside szerszám kibeszélő
- Router gondok
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/