- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zolko001
tag
azé nem olyan szar az. (mármint a pgr3)
nem győzöm hangsúlyozni hogy Gears of war!!! Kötelező. Lenyűgöző grafika és hangulat. Gyilok!
SzlobiG-nek:
A gép szerintem hangos (de a hifi elnyomja) ) nem hazudok hogy vetekszik a PC-m hangosságával amit le akarok most cserélni egy noteszgépre...(most hogy van egy faja kis konzolom)
Ennek ellenére állítólag rohadt szar a hűtésük. Főleg a régi szériából valóknak. Ezek közül sok állítólag leégett (proci, memória vagy a videókártya). Az enyém az újabb szériából van (állítólag). De azért arra intettek hogy ne feltétlenül játsszak vele 2-3 óránál többet egyhuzamba, nehogy véletlenül baja essen.... hát nem tudom...
mondjuk engem ez a veszély nem fenyeget mert nincs a hétköznapokban ennél több időm játékra amúgy sem.
Állítólag a letiltó/figyelmeztető rendszer (vagy mi) se túl jó a gépben és még maga a hűtés se. A megoldás:
1, +3000 HUF-ért a félgőzzel járatott ventillátorokat felhúzzák 12V-ra---ergo még hangosabb lesz de állítólag 5 fokkal csökken a hőmérséklet és úgy az új szériásoknak már ''nem szabad'' elfüstölniük....
2, +35000 HUF-ért vízhűtés. Ez elméletileg bombabiztos a hardcore gamereknek...
3, +0 HUF: nem játszol vele sokat egyhuzamba
4, 0 HUF: biztosra mész és nem veszed meg a gépet ;-)))
''ÁLLÍTÓLAG'' a túlzott melegedés a fő hibája... ezzel azért jó tisztában lenni.
Én játszottam vele (most az ünnepek alatt) 3-4 órát is de még semmi baja...eddig...
Szóval ez a melegedés téma rettentően sok mindentől függ (lehet hogy még annyira sem melegedne ha mondjuk nem 25-30 fok lenne a lakásban)
de ezek ellenére szerintem vedd meg mert nagyon jó!!!!!! csak tudd ezeket is
Ja és hogy akarod megvenni??? kichippeletlenül??? nehogy má. amúgy ha originaltat akarsz akkor se a mediaban vedd meg mert ott a 75 helyett 86 a core változat. amúgy én 110-ért vettem a premium packot ''kiütve''. A normálisabb helyeken a premium 99000 HUF (nem hackelt---az még legalább +10000 pénz). Szóval nézz előbb körül az Aproneten vagy valahol máshol is (konzolboltokban---ott még talán értenek is hozzá).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest