Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Phantom1517
csendes tag
A meghajtók a tálca alapján meg tudod különböztetni,ha 2008 május utáni a gyártási dátum akkor teljesen biztos,hogy lite-on meghajtós ezelőtti gyárátsi idővelrendlkező konzol lehet benq,hitachi-lg,philips,samsung driveos!
Innen meg tudod,hogy melyik meghajtód van!http://boxmodz.com/shopnew/images/allthreedvdsf360.jpg
[ Módosította: tiv83us ]
-
karakpecze21
senior tag
Szerintem nem csak a samsung optikát lehet flesselni, csak úgy tudom hogy a hitachi optikákat bajosabb megcsinálni.
De biztos hogy meglehet, mert az enyémben is hitachi van és flash-elt.Csabcy:Sajnos nem olyan régén én is így jártam.Használtan vettem itt egy boxot és durván 1 hét múlva 3 ledes lett.
Mikor megvettem mondta a gazdája hogy már javították ezzel a hibával egy szervízben.Ő nem is használta azóta, amint megcsinálták eladta.
Én nem küldhettem vissza az MS nek mivel már máshol javították.Annak meg nem láttam értelmét hogy újra szervízbe küldjem, mert amint látom nem sokat ér.
Hiába golyóznak újra egy boxot, mert mikor az a túlmelegedéstől 3 ledes lesz az alaplap minimálisan elvetemedik.Egy idő után újra fel fog szakadni.
Nekem sikerült megjavítanom és ezt már biztosan merem mondani, mert azóta nincs vele baj.
A gpu-t sikerült olyan módon lerögzítenem(leszorítani) hogy rugalmassan lekövesse az alaplap minimális mozgását is.De biztos ami biztos alapon kiszereltem az optikát a házból, mert raktam egy 8cm-es halk ventillátort a gpu bordára.
Azóta rengeteget ment a gép és egyszersem hibázott.Ennek már kb 2 hónapja. -
tothl
addikt
Azert nincs mert az MS eleg rendesen levedte, hogy ne tudj futtatni rajta akarmilyen kodot. Csak a hitelesitett programok mennek, azok sem fernek hozza mindenhez. Ezt most kivetelesen eleg faszan megcsinaltak. Egy darab exploitot talaltak eleddig, de sajnos a legujabb firmwarrel mar nem megy, visszabutitani pedig nem lehet.
A regi firmwaresek ugy nez ki mar tudnak linuxot inditani, attol pedig egy lepes a mediacenter. -
GyuZa
tag
nemtudom, nemhiszem hogy rá lehetne rakni... én annak örülnék a legjobban, hogyha fel lehetne másolni a játékokat, zenét, filmet (legalább tudnák nézni 1080p-s filmeket is) a vinyóra és onnan futtatni... persze biztos vagyok benne, hogy akkor a boxon is elterjedne ez a serialos megoldás, ami van pc-knél is, mert ilyen alapon mindenki kölcsönkérné vkitől aki megvette az adott játékot és szépen felmásolná magának...
-
GyuZa
tag
kezdjük ott, hogy miért akarsz te felmenni a boxra?
ez eleve lehetetlen... teszem azt van a gépeden media center az elindítod, majd a boxon is és konfigurálja magát a cucc, majd megutod nyitni a zenéket, stb... beállítással kapcsolatban csak annyit, hogy én egy ip címet adtam meg a winfosban és az átjárót a netezéshez, ami a gép ip címe... -
GyuZa
tag
Én az összekötést egy sima ethernet kábel segítségével oldottam meg... szükségem is volt erre, mivel a gépen meg van osztva a net a box számára, nincs kedvem állandóan ide-oda kötögetni a kábelt, csak azért mert neten akarok játszani. Gammát nem lehet tenni a vinyóra, ellenben hogyha van media centered akkor az xboxon is le tudod játszani a számítógépen lévő zenéidet, videóidat stbstb...
-
GyuZa
tag
Én szerencsére átestem már ezen a módosításon
Egy talismoon whisper ventit raktam a boxba és 7.5-8 V-ot adtam neki, mivel 12V környékén olyan hangja van mint egy repülőgép hajtóművének.
De egyébként én is ajánlom, aki teheti csinálja/csináltassa meg a hűtésmodot.
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
a kézikönyvet idézem: '' Ha négy piros led villog, ellenőrizd az av kábelt. Ha a két baloldali led villog pirosan, a konzol túlmelegedett, meg kell várni míg lehül. Minden egyéb villogás, (a te esetedben 3 led), valamilyen belső problémát jelent '' és ha én jól tudom ez egyenlő az elhalálozással, bár erre nem vennék mérget, szal várd meg más hozzászólását is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szia ha kinyitod a tálcát akkor meg tudod állapitani hogy milyen drives a gép...a samsungnál van egy kis pötty:-)

ez eleve lehetetlen... teszem azt van a gépeden media center az elindítod, majd a boxon is és konfigurálja magát a cucc, majd megutod nyitni a zenéket, stb... beállítással kapcsolatban csak annyit, hogy én egy ip címet adtam meg a winfosban és az átjárót a netezéshez, ami a gép ip címe...
Egy talismoon whisper ventit raktam a boxba és 7.5-8 V-ot adtam neki, mivel 12V környékén olyan hangja van mint egy repülőgép hajtóművének.