- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
fordfairlane #9598 üzenetére
Hamarosan, szerintem max 1 hónap. Ahogy elnéztem kelleni fog masszívan a badge mindenkinek, iszonyatosan jó cuccok lesznek. Én még csak 70db körül járok és csak a healermace 150.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap megcsináltam a napi hc-t (ramparts), meg voltam másik hc-be arterac-ba szedtem pár badge-t már csak 16 kell és meglesz az új back.Ma megyünk karába szóval tutter meglesz
Tegnap sikerült szednem 5K honort még már csak 3,5K kell és meglesz az új set a 4-ik a chest.Azt szerintem kara elött kifarmolom.
Szép napot wowosok -
LucifeI2
őstag
válasz
Cathfaern #9589 üzenetére
De ez nem az 1v1 csatákról szól, azt tudjuk már rég, mivel Blizzard is írta, hogy ez a játék nem 1v1-re van kitalálva hanem a csapatos PvP csatákra építenek, azok közül is az 5v5 ami a legjobban kiegyensúlyozott. Ehhez képest már 5v5-be is kezd előjönni, hogy egyes csapat összeállítás sokkal hatékonyabb a másik csapat ellen.
-
bobace
addikt
Ha ezt jól értelmezem, akkor mégiscsak lesz a héten Darkmoon F. Valaki kiugrana Elwynbe megnézni nekem?
[OFF][I]Darkmoon faire hotfix
There was a "bug" with the Darkmoon Faire this month and it spawned one week early. According to the calendar on the official site, it should have been this week but it seems that
Quote from: Kisirani (Source)
I apologize greatly for the miscommunication between my team and the web team who maintains the event calendar. The March Darkmoon Faire was listed a week later than it actually occurred.
However, after a very long talk on the official forums, Blizzard decided to hotfix it and the Darkmoon faire will be active for one more week, starting after the next maintenance.
Quote from: Drysc (Source)
A hotfix has been applied that will start Darkmoon Faire after the next realm restart or maintenance, which are currently scheduled to conclude at 11:00 AM PDT, March 11.This will resolve the issue with the Faire running one week earlier than expected and will match the dates of the Faire to those listed on the event calender.[/I][/OFF]
-
bobace
addikt
válasz
Wolverine #9579 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Kb tegnap előtt néztem event calendart, és ott 10-16-ig volt kiirva. CSak ezért akartam feltölteni, most nézem és 3-9-ig van írva. Ááá de cifra káromkodás jutott eszembe... Hát komolyan állandóan szívok ezzel a szar DF-el... Eladom a két Desket a gecibe (vagy 2000g
), és kifarmolom epic flyingot, úgyis lesz 2.4-ben 57 stamos trinket...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
whitezo88 #9584 üzenetére
Pedig addig kell örülni amíg így van. Elég sok MMORPG-vel játszottam már, s a WoW-ot leszámítva szinte az összesben az van, hogy volt 1-2-3 kaszt, ami gyakorlatilag ver bárki mást és kis túlzással semmit se tehetsz ellene. Aztán mikor nagyon anyáznak miatta a playerek akkor azt a kasztot lenerfelik és egy másik lép a helyébe, de a lényeg ugyanaz marad
Szerintem amúgy a kő-papír-olló rendszernél nem is lehet jobban kiegyensúlyozni.
-
MaddeNNNN
addikt
Genesis > Illidan Stormrage
-
Wolverine
félisten
válasz
japeen_hun #9569 üzenetére
A hónap elején Goldshire-nél voltak, most elmentek; a jövő hónapban Mulgore-ban kell majd keresni őket.
-
válasz
fordfairlane #9573 üzenetére
az egészet a makrora értettem. 1. kapj elö egy shieldet 2. válts defbe 3. told a skill -t ű6cast spellreflect. igen ki kell hozzá talentolni.
-
anxius
aktív tag
Na accountom lejárt,most egy kis ideig nem töltöm fel.Befészkeltem magam egy khmm szerverre,van egy 70es druidom
.Ja és most délután Gruulnál jártunk
.Amúgy kábé 2hét és ujra megyek vissza ragnára
.
-
-
válasz
fordfairlane #9571 üzenetére
kapj elö egy shieldet és told a skill -t makro kell + 1 talent a prot ágon ami stance váltáskor ad x rage -t.
-
fordfairlane
veterán
válasz
sasa311 #9567 üzenetére
Warriorral pl 100x könyebb pummelezni mint egy rugóval, mert rageből egyszerűbb, mint energyből.
A rogue-nak viszont van spellcast megszakítására blind, gouge, kick, kidney, ez azért szélesebb eszköztár.
Ez a spell reflect érdekes lehet, de elég bonyolultnak tűnik a kivitelezése, persze nem vagyok PvP szakértő. A reflecthez kell stanceváltás, és akkor 10 rage marad, ami a reflecthez nem elég, gondolom itt valamit még csinálni kell, rage poti talán, mikor látod, hogy reflectezni akarsz valamit...
-
sasa311
veterán
válasz
japeen_hun #9569 üzenetére
Ha ittvan épp, akkor SW, Ogr és Shat előtt.
ha nincs akkor majd jön.
-
japeen_hun
tag
Hello!
Nem tudja valaki ilyenkor merre található Darkmoon Faire?
-
sasa311
veterán
válasz
-conrad- #9530 üzenetére
Stance dance lol, egy makrót kell rá írni, amelyik warrnornak már ez se megy az hellokittyonline...
Más kaszt is figyeli a CD-it.
Warriorral pl 100x könyebb pummelezni mint egy rugóval, mert rageből egyszerűbb, mint energyből.hogy mit üssön ki és mit ne <-- ez kabaré, ugye nem gondoltad komolyan?
Miféle Dotja van a warriornak a renden kívül? (amiért kár a rage).Warrior kb noskillt igényel PVPbe, MS, hamstring, intercept, sweeping ha egybe áll a népsereg... meg legyen annyi esze, hogy ha szarba van shield + def stance + spell reflect + block.
Ezt ne hívjuk már komoly erőfeszítésnek. Egy healernek sokkal nehezbb dolga van PVP szituációba. -
válasz
fordfairlane #9562 üzenetére
pláne hogy reggel 4 stack adamantite kb 1 - 1.5 óra és 100g
-
-
-conrad-
addikt
válasz
fordfairlane #9562 üzenetére
Vagy háromezret is...
-
SzlobiG
félisten
Azért nem mindég van 1500 felett full s3 nekünk múlthéten sikerült 2v2-be 1711-re felmenni pont olyanakat kaptunk végig akiknek esélyük nem volt, persze másnap már az ellentétje lett és vissza 1600-ra.
Az viszont tényleg undorító, hogy van aki még hírdeti is, hogy boostol arénába.
-
válasz
LucifeI2 #9543 üzenetére
aha. multkor 2v2 -ztünk reggel. sedoprisz v lock párost kifogtunk (drood és izomtibi [warrior]) hát szétkaptak 15 sec alatt kb 13k buffolt hp -t
ui.: 1500 ratingröl feljebb menni nehéz. tele van full s3 csicskával akik nemtudom mit keresnek ott (1000g -ért ratinget huznak tuti)
-
-
steveetm
őstag
válasz
LucifeI2 #9549 üzenetére
persze, azért írtam még bele a rugót is
de pl druid wari vs priest wari, megint csak előnyben van druidos, sámli ellen dettó, akár dps akár healer(mármint a sámli).2 casteres csapatok geci szarok lettek mostmár(akár 2 dps, akár 1 dps felállásban), ahol rugó van, druida ellen, meg vagy le tudjuk nukeolni a dps-t, vagy kb bukott meccs, mer druidot lehetetlen 1.5seces spellel is eltalálni.
(mindjár a nerf rugó/druidnál tartok, úgyhogy lépek is^^)
Üdv.: steveetm -
-
LucifeI2
őstag
válasz
steveetm #9548 üzenetére
2 dps csapatok többsége tartalmaz egy sstep rugót, csak castereket tartalmazó csapat nem sok van már, nem is tudom mikor találkoztam utoljára velük.
Tudom hogy antidruid csapat, azért írtam, hogy ritka. ^^
Nekünk volt egy 1.5-2 órás SL lock vs. resto druid 1v1-ünk. Végül haverom elment edzésre, és az öccse ült be játszani aztán valahogy megölte ( ő volt az SL lock, a resto druid valami Warsongos volt).
-
steveetm
őstag
válasz
LucifeI2 #9545 üzenetére
jó, azért tegyük hozzá, retripala rugó az abszolút antidruid csapat, druid, ha meg szakad se tud elfutni a pala judgement miatt, maciban ugyanúgy kapja a magic dmg-t palától, és hotolni se tud, mer végig stunlockolni lehet.
Kaszteres, vagy rugó nélküli csapatokat szarrá kiteol egy druid, lossal is kiszopat.
Egyszer funból mentem 2v2-t 2 mage vs warrior druid, vhogy meg tudtuk ölni a warit, aztán maradt druida, annyit csinált, hogy 2 hot végig rajta, és egyikünket majdnem megölte moonfire-el mire meghalt.
-
-conrad-
addikt
válasz
LucifeI2 #9545 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de 1500 alatti ratingen azért teljesen más játszani, mint 2000es rating körül. 1700 körül lesznek olyan csapatok, akik már a CC-t teljesen kihasználják úgy, hogy mellette rendes DPS-t is tudnak tolni.
Természetesen értelek, és igazad is van, úgy gondoltam, a mi szintünkön menni szokott. Csak úgy jött ki, hogy a druid le van nuke-olva azonnal, amit nem értettem.
Nálatok hogyan van, kijön stealthből vagy cicában marad amíg csak lehet?
Én ált. kimegyek, akit meglátok már megy is arenamasterbe, onnan targetelhetnek a többiek egyből, és addig nem jövök ki stealthből amíg nem támadtak a többiek, akkor CC, és/vagy elkezdek healelni ha kell.
Olyan 40-60k-t szoktam healelni 2v2-ben egy meccs alatt. -
LucifeI2
őstag
válasz
-conrad- #9544 üzenetére
Ez egy retri pala, rugó csapat volt. Nem valami sűrű csapat, de tényleg 6 mp alatt szétkapták. Perception, SoJ, HoJ, druid elhasználja a trinketet, Kidney és innentől már meghal. Én ez idő alatt pedig állítsam meg a paladint aki Bubi alatt van és a rugót akinek 90% dodge chance van, ha használja az Evasiont és a Ghostly Strikeot egyszerre.
Simán el szoktam kite-olni 2 dps-t.
Nem akarlak megbántani, de 1500 alatti ratingen azért teljesen más játszani, mint 2000es rating körül. 1700 körül lesznek olyan csapatok, akik már a CC-t teljesen kihasználják úgy, hogy mellette rendes DPS-t is tudnak tolni.
szerk.: [link] A legelső jelenetet elég megnézned, hogy tudd miről beszélek. Pont egy druidot ölnek meg.
-
-conrad-
addikt
válasz
LucifeI2 #9543 üzenetére
"2 dps csapatok 5-6 mp alatt szét tudják szedni a druidát akivel játszok. Azért annyira nem könnyű.
"
De most komolyan, hogyan?!Pls nézd meg a cuccaim, iorweth, a ragnán. Ahhoz egy pvp trinketet szoktam még betenni, meg talán azt a resilience-s staminás casterdps gyűrűt ami Lurkerből esik aztán ez a "pvp" gearem.
Simán el szoktam kite-olni 2 dps-t.Pappal van azért némi pvp tapasztalatom, mondjuk inkább shadow, mint disc, de előbb a s1 geart akarom kiszedni mielőtt arénáznék, vagy addig valami heti 10 max, hogy legalább egy alap arena pont jöjjön.
-
LucifeI2
őstag
válasz
-conrad- #9540 üzenetére
2 dps csapatok 5-6 mp alatt szét tudják szedni a druidát akivel játszok. Azért annyira nem könnyű.
Készülj fel arra, hogy már 1300as ratingen is mindenki full s1 és honor gearbe van, nagyon nehéz elkezdeni olyannak az arénát, aki most kezdi teljesen nulla pvp felszerelésbe. Shadow vagy Disc pap közül én a Discet választanám, melee classok elszaporodása és megerösödése miatt a Shadow Papok szinte kihaltak arénába, 2v2-be rugó+shadowpap páros ami jelenleg még igen szépen tud teljesíteni.
-
whitezo88
nagyúr
még én is írtam h kb 2 hónapja nyúlták le az egyik officer accját, és vitte a gbankot is. szerencsére kb másfél-két hétre rá visszakapott mindent és a GB nagyrésze is visszakerült.
HoD csak 60-70% került vissza de nem volt gond mert ros killre 1 napra már motherre is meglett a kellő hod mennyiség. -
-conrad-
addikt
Lassan elmosom a topicot a folyamatos postjaimmal, de lenne egy kérdésem:
Szerintetek melyik irány az, amerre a pappal érdemes lenne haladnom?
PvE karinak ott van a druida, farmolni is sokkal jobb/könnyebb vele mint a shadowpappal, raidekre jelenleg egyáltalán nem férnék be mint dps-pap, folyton healer hiány van, talán egy-két kara az, amit össze tudnék egyeztetni a többiekkel, mert vannak olyan emberek akiknek még kell gear karából, ugye érthető, ha berzenkednek ha elfoglalnék egy helyet altkarival.
Szóval marad a PvP, mint szórakozás a pappal. Jelenleg nincs gearem, egy gladiator nadrágom (DPS) van, nem honoros, még anno abból az időből van mikor s1 volt az arena reward.Szóval azért kezdtem el, hogy legyen egy MH fegyverem, mert Curatoros staffal tolom, ami nem az igazi.
Azt nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jobb pvp-re: shadow vagy disc?
Arénázni szívesen mennék vele, de mivel vannak raidek mainnal, meg azért nekem is vannak IRL teendőim, így sztem az 5v5 az kevésbé összeegyeztethető, mint a 3v3 vagy a 2v2, tehát a 2 kisebb bracketbe kellene talent/gear. Első lépésként kiBGzek egy s1-es setet magamnak, de nem tudom, hogy milyen lenne jobb... shadow vagy disc? Ha disc, akkor healer set kell, megint egy healer-szerű kari..ajjaj.vagy pedig shadow, amivel az alkalmi PvE részvételemhez is hozzá tudok járulni gearrel, pl. main hand, trinket, vagy gyűrű, ilyesmi..
Nem tudom.. mi lenne a jobb, mi életképesebb PvP-re?Előttem lévőre:
"Azért ennél egy druid feladata összetettebb egy cseppet." Jó persze, CC (cyclone+root) mellett healelni meg ha lehet dps-elni, ill. elfutni/kite-olni az ellen elől, de azért sokkal könnyebb mint egy warri szerintem. -
ciao
senior tag
nálunk is volt ilyen még guild bankos korszak előtt, a gátlástalan genyó még a vetrire is feljött nihao-val köszönt és irdatlan akcentussal közölte az IRL pénzösszeget amiért hajlandó lenne vissza adni az ellopott javakat, a GM tombolt és bannolta a ventriről, utánna még párszor bepofátlankodott ventrire, az accountot vissza szerezte a tulaja, de cuccokból semmi sem volt meg
-
-conrad-
addikt
válasz
Polacheck #9536 üzenetére
Attól meg sírok, hogy az emberek azt gondolják, hogy a BGcampelés meg az 1600 körüli csapatok miatt ők "PVP" játékosok.
Ha ezt az eddigi szófosásomra írtad, akkor teljesen igazad van, nem vagyok egyáltalán pvp player, az arena ratingem is ezt tükrözi, csak a szám jár.
De nem is az volt a célom vele, hogy bizonygassam a pro-ságomat, noob vagyok de a kasztom imba.Warriorhoz meg azért próbálok hozzászólni, mert párom azzal küzd, és tudom mi okoz nehézséget neki (kite, stance-dance)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #9513 üzenetére
Erre inkább nem reagálok, ez alapján süt, hogy gőzöd nincs, hogy miről beszélek.
Attól meg sírok, hogy az emberek azt gondolják, hogy a BGcampelés meg az 1600 körüli csapatok miatt ők "PVP" játékosok.
-
Nevar
aktív tag
válasz
-conrad- #9533 üzenetére
Ha a rugó stealthel akkor piercing howl, vagy demo shout, bleed effectet nem tudsz rajta fenntartani, rend az 10 rage asszem, teljesen felesleges ezt frissítgetni rajta, nekem kint sincs action baron, vagy deep wound, de ahhoz a rugót kell ütni folyamatosan ami felejtős. Ami még "pvp-skill", hogy tarsd magadon a petet 10 secig amig a healered iszik
-
-conrad-
addikt
válasz
LucifeI2 #9532 üzenetére
Hmm...
combatba kerülés előtti charge battle stance-ből, hogy 2x lehessen charge-olni, utána berserker stance, ha szükséges akkor defensive stance + shield, hogy lehessen reflectelni valamit, ha nagyon kell akkor shield bash-el lehet silence-elni (bár most lehet hülyeséget írtam és nincs is ilyen de úgy rémlik) dot-oknál a bleed effectek fenntartása, hogy pl. egy rugó ne menjen le stealth-be CloS-val, mert ugye csak a bleeding effectet nem szedi le, aztán a kite-olás elkerülése végett a lassítás, amit szintén frissíteni kell, vagy a MS fenntartása. Ezek mellett figyelni a rage-re is, mert ugye arena-ban a warrit leCC-zik, nem ütik mert rage-et kap.
Ezek mind-mind PvP skillek.Ezzel szemben én?
HotHotHotHotHotHot cyclone HotHotHot root HotHotHot cyclone HotHotHot travelform HotHotHot swiftmend. -
-conrad-
addikt
válasz
steveetm #9529 üzenetére
Nekem van fenn vírusirtó, meg ad-aware is, mindig frissítem, és rendszeresen ellenőrzöm, nem nézek puncis oldalakat, a PH, a FS, thottbot wowhead port.hu meg a crafterstome az amit használok, semmi más, mégis mindig megtalál kettőt: gépnév/nickem@doubleclick.net és gépnév/nickem@fastclick.net. Ezekről fogalmam sincs, hogy mit takarnak, ill. honnan jönnek.
Ez a copy-paste is olyan nevetséges, mindenki azt hiszi, hogy mennyire titkos marad így a pass, de csak egy doksival több, ami veszélyforrás, mást nem ér mert a keyloggerek nézik a vágólapot is.
-
steveetm
őstag
válasz
-conrad- #9525 üzenetére
Maga link neve elég megtévesztő, asszem elég könnyen belátható, hogy nem a thottbot wowhead vagy allakhazam tette fel a trójait. wowdb-n se feltétlen vagy nagyobb biztonságban.
És még, ha fent is van, elég jelentős mennyiségű user error kell ahhoz, hogy trójait pakolj a gépedre.
LucifeI2
őstag
Az a rengeteg plusz a többi class képességeihez képest nem olyan rengeteg. Targetváltás nem a warrior képessége, azt más classokkal is tudni kell. Pont ez a lényeg amit említettél, hogy annyira nem feltűnő, ezért csak ez a pár apró tényező választja el a jó warriort a kicsit rosszabb warriortól. Warriorral sokkal egyszerűbb játszanom, mint a papommal vagy a rugómmal. Visszaemlékszel volt már rá példa, hogy egy esetlen warrior 2 healerrel elvert minket, de a warriornak nem sok köze volt a játékhoz mégis 2k felett voltak, annyit csinált hogy ms,hamstring és így is nyertek.
-
-conrad-
addikt
Engem az a kaszt szívat meg, aki tud gyógyulni valamilyen szinten, a többi nem nagyon.
Pl. shadowpap, vagy disces manaburnölős esélytelen, talán a lock a siphon life + drain life miatt, bár azt nem tudom.. lock talán menne. Shamannal meg nem dueleztem, de attól még tartok.
Pala nem gáz, tovább bírom manával nála általában. -
-conrad-
addikt
Cyclone nélkül sem fog térdelve látni meele.
Tegnap pont egy full arena setes warrival dueleztem, de semmi cyclone, meg root, hadd üssön.Az utolsó harmad HP-ját úgy moonfire-eztem le, hogy nem raktam új hotot csak a régiek hadd tickeljenek végig..
9520!!!
OMG többet fel nem megyek oda, ha hazaértem jelszóváltás. -
Nevar
aktív tag
válasz
LucifeI2 #9517 üzenetére
Warriornál eléggé limitált a képességek száma amit el tudsz használni, mivel a hamstring és a mortal musthave arénában, mondhatnám ezek fenntartása a fő feladat, másra alig jut rage. De rengeteg plusz van amit egy warrior hozzáadhat a csapat teljesítményéhez, megfelelő rage management, jó targetváltások, spórolás a global cd-vel hogy tudj pummelezni (vagy reflectelni, de az nem mindig éri meg) egy 1,5sec cast time-os spellt, talán annyira nem feltűnő, de sokat számít. Skill ehez kell, nem a hamstring és ms nyomogatásához, bár úgy is el lehet jutni 2k-ig.
-
melyik szerver? ja lopások mindennaposak... másolni kell pass -t acc nevet jegyeztetni
-
Ptech
addikt
Hogyazajók*****
Egy officerünknek ma éjjel ellopták az accountját, és a raid kaja kivételével mindent lenyúlt a guild bankból a rohadék ferdeszemű. Vagy 50 Heart of Darkness, 30 epic pattern, rengeteg kék, lvl 70 BoE epic, minden
[Trójai on thottboton, allakhazamon & wowheaden]
Egy bannerben van egy redirect amiért valószínűleg ő is beszopta. Kíváncsi vagyok Blizz mit tud tenni.
-
válasz
(Kolombusz) #9515 üzenetére
csak mondom. azt hiszed tudsz játszani vele jól aka mobal
jön a resto span és bámulod cyclonba ahogy iszik meg hotolja fel magát
-
-
válasz
(Kolombusz) #9513 üzenetére
én erre aszondom ha resto drut megölsz kisujjbol akkor ismered a karit
-
-conrad-
addikt
Én tudom, a párom karijával szoktam néha szórakozni, pl. Orgi'la felett ahol bombázni kell 2000 hp-n charge-olgattam mobtól mobig szünet nélkül, és vertem szét őket poénból mikor ő elment afkolni kicsit, hát lol, nem is ment le az élete, 2-3 ütés és dőltek a mobok. Erős kari, csak nagyon gear és én azt mondom, hogy nagyon skillfüggő is.
De ha unja 63-on, akkor nem tudom mit élvezett rajta 40en amikor még szarabb volt... -
válasz
(Kolombusz) #9504 üzenetére
onnan nem is dolog
64 go nagrand ott elleszel 67 onnan gáz mert már 70 akarsz lenni
-
-conrad-
addikt
Tudom, hogy kocka vagyok, de ma tíz perccel korábban keltem, és a daily cooking quest megoldásával töltöttem el.
De meglett a kék sütirecept!!
Nem értem, hogy max lvl 30-40 körül miért nem érzi valaki, ha egy karakter nem neki való.
Mondjuk level 60-70 között mindegyikkel idegölő a szintezés, főleg ha nem első kari. "Mikor lesz már 70?" feeling. -
anulu
félisten
válasz
-conrad- #9493 üzenetére
nalunk (Remorse, TN EU), mint ahogy sok mas klanban is, akik BT/Hyjalba jarnak, bossfighttol fugg, hogy mibol mennyi fer be. vannak inkabb meeele fightok (Teron, Kaz`rogal, Mother), de tobb a ranged (Azgalor, Supremus).
ranged is valtozik, attol fuggoen, h pl minden groupba kell-e imp, vagy decurse-olni kell. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #9501 üzenetére
Ha nem te húzod fel 70-re, gyakorlatilag nem lesz meg a skilled, hogy sikeres legyél az adott karakterrel (főleg mivel első karakterről van szó). Inkább add el, a wow nem neked való, ha ilyen könnyen feladod.
-
válasz
(Kolombusz) #9501 üzenetére
hanyas vagy most?
-
(Kolombusz)
veterán
Ha valaki perverz késztetést érez arra, hogy csak úgy elvigye a warriorom 70-re, az szóljon privátban.
A havidijat természetesen fizetném. Aztán gondolom csak van olyan, aki a tizedik karakterének full pvp-be öltöztetése után akar szintezni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged