- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
Ja, addig buffolom intellecttel, amíg már moccanni sem tud...
Anno szerettem volna csinálni egy ilyen init macrot, de csak egy rotating macroig jutottam. Megnyom: Frost Armor, megnyom: Arcane Intellect, megnyom: Dampen Magic. Aztán X idő után visszaáll alapra. Ez sem rossz, de nem az igazi.
-
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #11598 üzenetére
A makrók komolyan tudják optimalizálni a dps-t, illetve egyéb cselekvéseket... (pl. daily questeknél az IHML nevű addon elég jól jön - a rövidítés jelentése I Have Macro LOL
)
Egy makróval simán megoldod, hogy ugyanazon az action bar gombon több különböző spell vagy ugyanazon spell különböző rankjai legyenek.
-
Djuree
félisten
mire jó ez a parancssoros dolog amúgy, nem látom értelmét az eddigiekből
-
-
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #11592 üzenetére
Hát, én úgy mondanám, hogy nem roszabb stat, mint pl spell crit. Spriest no.1 stat továbbra is spelldmg marad, ha van spellhase valamin, nem halsz bele, de spelldmg-t haste-ra cserélni nem nagyon éri meg. És spriestnek kb a leghaszontalanabb stat(kasztonként nézve), mivel mindflay-en kívül másra nem is jó(igen, gcd, de azt minden kasztnál csökkenti, priestnek meg van mindflay, és 5.5 secenként mind blast).
Az sp theorycraftokkal meg csak az a bajom, hogy múltkor kihozták, hogy 400ms-es lagba nagyobb dps a mindblast mind 100as lagba, azóta picit szkeptikus vagyok.
Sőt, 220 spellhastenál mindblast mindflay mindflay és tök szarul jön ki a rota, mer vagy 1 tick mindflay és mindblast, vagy vársz mindblastra, vagy végigmegy mindflay és utána mindblast. Erre keresek is mindjár theorycraftot, hogy melyiket érdemes tolni ilyenkor^^
Ja, és haste csak dps növekedést hoz, spelldamtól meg effektive nő a kiosztott dmg-d-> több mana jön vissza.
Üdv.: steveetm -
-conrad-
addikt
-
sasa311
veterán
válasz
MCGaiwer #11589 üzenetére
Na most akkor megmondom mi volt a kombat logba, emlékszem rá mert haverral voltunk ventrin éppen
imbawarri crits you vor 2450
imbawarri's extra attack crits you for 2200
Imbawarri's mortal strike crits you for 2450
imbawarri's whirlwind crits you for 2500
Az execute nem crittelt, de az már tökmind1 voltEz a srác történetesen az egyik legjobb PVPs a serveren, de ettől eltekintve, aki jól pvpzik ( és a jólt értsd úgy, hogy nem felhúzták pénzért 2K-ra a vállasért, hanem mind3 bracketbe 2100+-os) azt soha az életbe nem fogod megverni full PVE gearbe full PVE talenten. Ha ez sikerül, akkor az ellen olyan suta, hogy a bal kislábujjaddal is nyomogathatnád a gombokat, akkor is megvernéd, az meg hát nem nagy dolog.
conrad:
SP-nek jó stat a haste, még jobb is mint másnak, mert se a spellhitet se a spellcritet nem kell erőltetned, marad ilvl-ed hastere. MB, mindflay, VT -ra közvetlen hat, és közvetve (GCD csökkenés) a SW-ra is, tehát elég jó stat.
De mondjuk kara gearen nem segít, SP.com-on van valahol egy táblázat, ahol le van nyomatva, hogy meilyen gearen mennyit számít 1% spellhaste DPS-be. -
MCGaiwer
addikt
válasz
-conrad- #11581 üzenetére
azért az egyik legjobb stat a spellhaste mert mindflayre hat. namost nem vagyok egy spriest expert, de gondolom megvan nektek is az optimális rotatio. na itt 2 mb között (ugye a cd miatt) mondjuk azt hogy belefér 2 mf. ha elég spell hstet szedsz össze 2 mb közé befér 3 mf ami ugye sok +dps (még1x mondom, nem tudom a rotatiot, de remélem érted mire gondolok)
-
MCGaiwer
addikt
válasz
LucifeI2 #11574 üzenetére
én se azt mondtam hogy bg 2500+os pvpseit verem ugy le hogy csak pislognak. azt cáfoltam hogy attól még hogy te pve talent/gearben vagy, ö meg full pvp talent/gear még nem jelenti azt hogy NEM lehet mint ahogy sasa mondta. csak javasolni tudom neki hogy próbálja ki, és utánna mondja hogy nem megy. ha megvan hozzá a gearje és nem az unalmas sbspammolo talenten van simán megoldható a "one"shot
-
whitezo88
nagyúr
mekkora weapon speed alatt éri meg (ha megéri) seal of bloodot rakni SoC helyett kedves palák? van erre valami számítás? wowwikin csak SoC-SoR összehasonlítást találtam.
-
-conrad-
addikt
eegen tudom, de egyik instant spellt sem kell folyamatosan tolni, pl. dw :d cd-re kerül, sw: p ugye egyértelmű, ve szintén, mind flay meg hosszabb, mint a gcd.
(max ott segít, hogy VT felkerül, a cast alatt lejár a gcd, felmegy a sw: p, és itt lehet valamivel hamarabb MB vagy MF-t tolni, a sw: p és a következő spell között.. de ennyi.)Más:
#showtooltip Shadow Word: Pain
/script UIErrorsFrame:Hide()
/cast Inner Focus
/script UIErrorsFrame:Clear(); UIErrorsFrame:Show()
/cast Shadow Word: PainEz működik még egy gombnyomásra? A kettő /cast miatt nem vagyok benne biztos.
-
-conrad-
addikt
válasz
whitezo88 #11580 üzenetére
Igazából csak azért érdekel, mert a shadowpriest.com a spell haste ratinges geart eléggé preferálja, és nem tudom, hogy tényleg ilyen fontos-e ez a stat, mikor a mind flayre hat egyedül, mert a MB az amúgy is cd-s, a többi meg instant, vagy dot amit nem kell sokat frissíteni.
-
-conrad-
addikt
Noob q, de a spell haste az a channelinges spellekre hogyan hat? Gyorsabban lejár a channeling és gyorsabban sebez? (pl. mind flay)
-
sasa311
veterán
válasz
MCGaiwer #11572 üzenetére
Ne haragudj, de ez vegytiszta baromság amit írsz.
Egy járni tudó warrior kb 4 sec alatt szétüt PVE gearbe. És nem fog 3 secet elfele futni DC-ben, hanem letrinketeli és visszainterceptel, aminek a stunja alatt kb meg is öl.
És még mindig felhívnám a figyelmedet arra, hogy a történet arról szólt, hogy a fent említett warrior támad meg engem outdoor, nem pedig én lövöm hátba a bokorból egy soul fire-el. Legenkelni bárki le lehet úgy, hogy 5-6Kat lősz bele, mire észreveszi egyáltalán, hogy honnan lövik.
Ja és gondolom te mindig áldozott impel farmolsz ^^
Én voiddal szoktam.
-
whitezo88
nagyúr
mi is öltük már 3an, mikor én mentem még volt egy palatank meg egy druid. p2be a pala összeszedi és megöli az addokat, és meg lőttem a bosst. a druidnak csak p2ben van dolga, mivel p1-3ban a tankot 1-2 hot kitartja, mikor meg rámfordul, clothba is csak 2k-kat üt.
de 2 ember is le tudja ölni, wow.hu-n volt is PE-s kép róla (pala meg hunter) -
Fekete Fény
tag
Na sziasztok nemtaláltam helyet hova írhattam volna e dologban ezért ide írom kit érdekel ez a game én most adom ell az alap játékot és kieget hozzá ezzel persze az accunt is megy rajta szereplő 70 karival nagyon olcson adom a játátékot érdeklődni itt privban lehet.(Kari neve Feketefény meglehet nézni armory de itt a linkis hozzá[link]A kari ápolt 3 T5 je bages maceja van azt látjátok de van majdnem full pvp gearje meg pár cucc a bankban és 800g nála föleg vindi cucca van.Ami kimaradt megvan az epic formája az oldalon pedig láthatjátok sokhelyen exelted a kari ahol egy resto druidának számitott annak idején.Alkémiából mindent tud bár a potik terén föleg a resistesek terén van hiányossága.)Mégegyszer kb a játék árát kérem csak Amenyiért vettem akit érdekel itt pron privben keressen meg minden este megnézem az üzeneteimet.És bocs hogy ijennel megzavarom a fórumot
-
LucifeI2
őstag
válasz
MCGaiwer #11572 üzenetére
Full s3 nem jelenti azt, hogy jól is játszik. (főleg ha warrior)
bármelyik másik kasztot ölni lehet full pve gearben mégha ő s3ban van is
Persze, ha nyomorék és nem tud játszani. Esélyes, hogy ezzel a talent builddel te elfogsz verni egy full s3as sl lockot, vagy egy shadow papot. Értelmes warrior meg kijön trinkettel a DC-ból, aztán szétcsap pillanatok alatt.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
sasa311 #11555 üzenetére
nemtom miért állítod ellenkezőjét amikor ssonál kb 4 órát szórakoztam köztük full s3as warrikkal is... deathcoil alatt ki lehet nyirni ha procoltatta elötte a backlasht.
warrinál +10%dmg, imp+15% és még jó is ha nem critel.
de imádom hogy ha vkinek nem megy valami az egyböl lehetetlen még akkor is ha esetleg más próbálta és pont az ellenkezőjét állítja. bm hunter és rogue kivételével bármelyik másik kasztot ölni lehet full pve gearben mégha ő s3ban van is.
(full pve gear nálam: 6/8 t6 +minden létezö off-epic) -
Guargumi
tag
válasz
H.O.D. #11558 üzenetére
Minél előbb Outlandre tedd át a székhelyed, hidd el megéri, már a zöld cuccok is ütősebbek, mint amiket a régi 60as instákban kapnál.
Majd visszanézel 70es szinten, ha lesz rá időd.
Plusz a repu miatt is megéri.Rogue
én swordos rugó vagyok, tőrökből sokkal nagyobb a választék, mint kardból, lehet pvp jobb a tőr, de oda mace kell.
Talent, voltam már full combat, ez általában raiden, elég jó, de ha instázni mész, akkor felejtős a lopakodás és a sap. Bg, aréna sem az igazi igy, szóval meggondolandó, illetve lehet áttalentolni.
Most sword+hemo van, kevesebb dps raiden - nem sokkal, de kevesebb - viszont a bg, aréna, insta az kellemesebb.
Probának ajánlom még a Fist Weaponos ágat, egész kellemes fegyverek vannak. -
-conrad-
addikt
Hali,
tudja valaki miért van, hogy ha felteszem a decursive-et akkor a pitbull-nál csak a blizzard skin választható, a többi nem?
-
whitezo88
nagyúr
Hannibal
-
Rizzo
aktív tag
válasz
H.O.D. #11562 üzenetére
Ptech inkább a raid-ekre gondolt, de Naxx úgyis repül Northrendbe, szal ott lesz majd lehetőséged megnézni, Onyxia, Ahn Qiraj, Molten Core, Blackwing Lair-be tényleg nem sok esélyed van lejutni, főleg, hogy azok még 40 fős raidek, (Ahn Qiraj Ruins csak 20
)de az instákba 5 főt azért össze lehet kaparni, hogy egyszer végigmenjetek Stratholme, BRD, BRS, Scholomance-on.
-
H.O.D.
senior tag
Megint idióta kérdés a renegátokhoz: lassan aktuálissá válnak a pre-BC endgame insták. Érdemes még bemenni, vagy érdemesebb a 70-et hajszolni?
-
RexpecT
addikt
Vistára váltottam, és egész jó fps értékeket kapok viszont látszik ahogy egy kicsit akad a kép(alig észrevehetően) ennek mi lehet az oka?Legújabb Ati driver van fennt, viszont nem raktam újra a Wow-ot.
-
sasa311
veterán
válasz
MCGaiwer #11532 üzenetére
Aham... ahogy egyszeri Pistike azt elgondolja
Nem azt mondtam, hogy hátbagenkelsz egy zöldgeares nubot, hanem, hogy nekedmegy egy Full S3 warri és üti a fejed. Egy immolatet nem kasztolsz el, nemhogy egy soul fire-t lol.Full S3ba amúgy se fogsz crittelni, vagy ha igen tökmind1 mert kb -30% a resi miatt. Még örül is ha rálősz valamit (a 13K hpjába), mert legalább lesz rage.
Ez nem raid, hogy CoE, 15% scorch, 5% Sp legyen a warrin meg még álljon is jópofán, hogy lőjjéecsak, meg gondolom te se áldozott impel farmolsz....
-
ciao
senior tag
amerikai szerveren befejezték a 4. fázist, az epik gemek 15 badgeba kerülnek, az armorys 10 úgylátszik bug volt sajnos
-
Ribi
nagyúr
válasz
bobace #11544 üzenetére
Nekem lvl40-ig jutott a rugom, ott kicsit meguntam.
Szerintem addig inszte mind1 hogy milyen fegyoval mesz, de valszeg bicska vagy kard lesz a legegyszerubb, mert abbol van tobb AH-ban. Talent valszeg a combat ami PVE-re jo, de lehet nem ertek hozza. Legalabbis en igy toltam. lvl40 korul mar tulsagosan lesebzett 1 mob es allandoan le kellett ulni kajalni. -
bobace
addikt
Jó hogy így feljött a rugó téma.
Most kezdtem egy rugót. Ideje volt valami ownoló kari, a druidom azért sokan leszedik
BloodElf lettem, jó tudom rugó vagy ork jobb lett volna,de nem vitt rá a gusztus.
Akkor most lvl40-ig kérdezem csak. Milyen talent ágon érdemes fejlődni(kulcstalentek), milyen fegyóval akkor (nem is gondoltam volna hogy ez is számít ennyire). Meg még ha valami fontos van akkor azt is említsétek plz. Köszi. -
Luos
tag
válasz
whitezo88 #11539 üzenetére
rakd fel a mobmap -ot, mondjuk en csak azt probaltam, de nekem nagyon bejött ;) csak a kérdőjelre kell kattintani, és már mutatja az npc-t mobot, dropratet, hogy mik dobják az adott cuccot, trainert, hogy vendortol mit lehet venni, szoval nagyon sok mindent, kicsit erőforrás igényes az igaz, viszont még mindig jobb mintha wowheadezni kéne questelés közben.Get the addon
ja és egy makróba ha nem akarsz a questlogban kattintani: /mobmap show -
Luos
tag
Az a kemény 12 talentpont nem nagyon szamit
Amugy enis huzttam haverom rugojat, és mindig mondtam neki hogy kard a király, ami kb azerothon igaz is volt, de outlanden nagyon apritott a shadowsteppes rugo, persze csak akkor miutan raktam a kezébe egy normalis daggert (haver egy 1,3as és egy 1,5öset használt amivel kb a hemo gyök kettőt ütött..)
kb ilyen egy mob: ambush 2k körül, egy két hemo 3-400, aztan vmi finishing move és cső, csak az a gáz nehéz ha nem vagy stealthben.
kardos azért jobb mert le tudsz verni 2 mobot is a blade flurry (fury?) miatt, bár nekem a druida sokkal jobban tetszett, ott stealthelni se kellcsak féri fájör, aztan a leader of the pack kihealel of the tiger cuccokban
-
Xelo
addikt
játszogatok Laughing Skull-on, létrehoztunk egy guildet ami már 46 főt számol, egyelőre én vagyok a leader, de nállam nem egy sokkal skillesebb gyerek van a csapatban. érdekes realm, community is oké, bár van pár érdekes player.. jahh és egyfolyt okoskodnak hogy jobb lenne ha átmennék combat talentfájára sub-éról, meg szintezzek karddal: sry de nem megy, nekem akkora olyan érzésem van mintha kiherélnének (elvesztett skillek miatt). jó ez így
Zephy - Lvl 22 Sub Rogue - Laughing Skull -
MCGaiwer
addikt
-
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #11526 üzenetére
Jó, hát ez most olyan, hogy nekem is van egy kedves warrior játszópajtásom aki rohadjon meg mindig ott és akkor csinálja a daily-t mint én, rendszerint ahogy meglát elnyomja a recklessnesst és örül, hogy megöl full PVE gearbe 0/21/40 taleten
Ilyenkor konstatálom, hogy ma is találkoztunk és ennyi. Azt mondjuk nem tudom hogy csinálja, hogy soha egyetlen egyszer sem sikerült még megtalálnom utánaMintha a föld nyelné el miután lekaszált xD
Ja és mindig van vele legalább 1, de inkább 2 healer :S Tudnám minek él az ilyen. Nemmintha számítana 0 resivel és raid talenten -
Wolverine
félisten
válasz
whitezo88 #11525 üzenetére
Ugye Cartographer van, és minden egyes library is?
A flame-edhez: egy magyar hunter Ratchetnél ölte a kicsiket a flightnál meg a hajónál; aztán amikor átmentem volna BB-be, a hajón kinyírt engem is... és BB-ben is megpróbált a marha. (persze az ott levő lvl50-es rugó is azonnal belém csapott kemény 30-akat, mihelyt a hunter elkezdte...)
-
whitezo88
nagyúr
na legyen egy kis flame is:
[link]az ilyet miért nem vágta az anyja a falhoz mikor megszületett? már 2.orra öl meg, hihetetlen hogy ez a sok faszselejt aki ilyennel szórakozik, élvezi.
-
sasa311
veterán
de egyszerűen nincs rá szükség, deadend nélkül is "csak" 10 secig nem volt mana, az kb 3% a bosson. Amúgy meg bőven le szokott menni mielőtt elfogy a mana.
llyen 17.000 körüli raid DPSnél ha csak 1 secet késik a mage az 17K dmg kiesés. Ennyit nem hoz be az a shield ami a magen van.
-
Ptech
addikt
válasz
sasa311 #11519 üzenetére
Mi mindig Mage-ekkel szedjük le, egyszerűen figyelni kell a bossmodon a mageknek, hogy mikor jön a Rune Shield, és spammolni a Spellstealt. Nagyon hasznos, mert amíg rajtad van, addig nem kapsz be sebzést, így healelni sem kell az illetőt, nincs spell puspback, és rengeteg haste-et is ad. Nagyon jó boost, szerintem nem szabad Felhunterrel dispellelni, amíg pl rajtam van a Rune Shield, simán az atlagos dupláját lehet hozni DPSben, ami nem kis plusz.
-
whitezo88
nagyúr
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #11517 üzenetére
Az a baj nem ismered a bosst.
Ez egy P2 wws. P2ben 2 szopatás van a DPSnek. Az egyik, hogy az általad kiosztott dmg 50%át reflecteli a boss, ergo nem lehet ész nélkül nukeolni, ezért is a fos DPSek.
A másik, hogy csökkenti a maximum mana értékét 180 sec alatt 0-ra, vagyis 3 perc után nincs manád (nem elfogy, hanem nincs).Nomost csinál még egy shield képességet is a boss, amit dispellezni kell. És mivel nem bízunk a magekben / sámánokban, hogy leszedik időben 2 db warlock 2 felhuntert küld rá a bossra, ami automatice dispellezi a shieldet. Ebből a pet dmg.
Most, hogy potit nem használt, hát igen, ez nem szép, de ez van.
És a dps különbség abból van, hogy afflock reflect miatt nem tud DPSelni, meg még felhuntert is kell 2x idézni a fight alatt (2x10 sec), nehogy ne legyen a felhunternek annyi manája esetleg, hogy ne tudjon dispellezni.
Biztos vagy benne, hogy aff vagyok?
whitezoo:
Deadend alatt robbanó CoD az pró? -
Wolverine
félisten
válasz
sasa311 #11516 üzenetére
A potik használatának mellőzésére szvsz semmilyen mentség nincs; no meg te is affli vagy, és mégis ~250 dps-sel többet toltál ki... (vagy már destron tolod?)
szerk: azért lovagolok azon a potin, mert ott wand is van a wws-en, ami valahol nevetségesnek tűnik az én totál laikus szememnek. -
DebilEvil
tag
válasz
Wolverine #11511 üzenetére
Ennel rosszabb a hunter, ilyen gearben, ezzel a talentel Karazhan gearben lehet hozni ezt a dps-t, a wws keszitoje nem adta hozza a petet, de az a plusz ~18K amit a pet csinalt az is a vicc kategoriaba tartozik. 73 auto shot melle 21 steady volt, 42 db crit-et lott es csak 1 kill command volt. Tippre nem az armoryn lathato 41/20-as BM talenten volt, ha igen, akkor valakinek meg kellene tanitania hunterrel jatszani.
-
whitezo88
nagyúr
melyik addon az ami a mapon kis kardocskákkal mutatja a felvéve lévő questek megoldási helyét? maga a játék rakta be az alapján ahol én öltem. már egy ideje nem működik, pedig kéne.
-
whitezo88
nagyúr
5 óra, 2 oneshot boss, 3 óra RoS wipe ftw. ebből EGYSZER mentünk át p3ba. hozzá kell tenni, hogy csak végén tudott bejönni warri, addig egy palatank jött be wari karival, de nem ment sehogysem.
-
Guargumi
tag
omen, dbm, titan panel, fastquest és valami dmg meter recount vagy mi, én ezeket használom, dps nek ennyi elég.
heti 2 25 ös project és ZA, én ezekben veszek részt, van még kara, nálunk kb. ennyi a raidterv.
Nincs több ember, nincs több idő, eléggé létszám és időfüggő a heti 3x 25 raid, plusz még valami.....ahol meg sok ember van, ott nem biztos, hogy tuti részvevő leszel, hacsak nem vagy hiánykaszt.
Szóval nem egyszerű.........de nem ez a lényeg, hanem, hogy játszol a haverokkal. -
sasa311
veterán
Nincs ilyen tulajdonsága az omennek, tudja az....
Csak jelenleg még bugos és aggro resetnél átklikkeled "aoe" vagy "healer" módba és visszaklikkeled single target módba és már jó is.
Papnak se kell semmi extra, egy bossmod, egy normális raid UI a blizzardot helyett, ami ranget tud mutatni meg normálisan használható, meg egy forecast (illetve amit a többiek használnak). + valami dispelezésre.
-
-
Ribi
nagyúr
hetente na
Nem igazan jottem ra, hogy miert raknak fel naponta 1-3 oment.
Mit lehet javitani benne ennyit. Ujabb mob kerul elo ujabb javitas vagy mi ?
Kb 4 nappal ezelottiben mar meg lehetett csinalni hogy mindenkinek 1 szinu az agrobarja, csak az enyem kulonbozik, igy jol latom hol tartok. A tegnap leszedettben ez a funkcio mar nemment. Ez am a bugfix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest