- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ha majd a dwarf rugómmal macsekot (sabert) akarok lovagolni mit kell tennem? darnassussal exaltednek lenni?
-
Nevar
aktív tag
Húú szerintem ezt még nem is linkeltem nektek:
Xavidapro lvl70 orc shaman 2k rating on Bloodscalp pvp video -
Viktor77
titán
Na, kinek nagyobb az a bizonyos pénisz?
-
Tegnapi akció: Hyjal 4/5
-
-conrad-
addikt
Mikor indulnak újra a szerverek tudja valaki?
40 órás repoppot kellene számolnom, hogy mikor is lesz a restart után kb... -
Xelo
addikt
oww. "MMORPG = Meny Man Online RolePlaying Girls", s mennyire igaz
reggeli köszöntő
-
Xelo
addikt
én full greedre nyomok partiban ha nem kell, nem tudnám használni. szerintem így fair
-
-
Xelo
addikt
számolgattam
10 hét van kb addig amíg megyek usába.. egy nap HA játszok 4 órát (amibe azért nem lehet beleödgleni és még mellette is lehet idő mindenre) egy héten 4×7, összesen pedig 4×7×10 ami 280óra = kb. 11-12nap. ennyi idő alatt fel lehet nyomni 1-70re egy karit lazányosan nem? rugóról van szó.
-
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #11364 üzenetére
naés?
Nekünk üszkve fél év alatt sikerült arcsinak dobnia 1 db kaszter kardot. Winterchillnek meg 2 db kaszter offhandet!Illidan is dobott már 2 ledzsendary-t, 47 ledör fejest (már DPS warrik is abba vannak), bowt is, de staffot azt nem.
Egyedül Gul'dan trinkettel van mákunk, az már 3 esett (majdnem annyi, mint legendary, lol!) -
whitezo88
nagyúr
apropó íj, eddig kb 10 killből még mindig nem dobott Archi semmilyen fegyót csak 2x a staffot és már nagyon sírnak a hunterek az íj miatt
Illidan 1x dobta a bowot.
-
-conrad-
addikt
válasz
anxius #11339 üzenetére
Shaman -ha nem healer- akkor elég nehéz,nálunk a meeleshami pont amiatt bánja kicsit, hogy shamant indított, mert raidre kell, de 5fősekbe inkább cc-t visznek helyette az esetek 99%-ban.
Én ezek közül a papot választanám, mert healerként lesz helye mindig a szintezés alatt instákban, 70en meg shadowként/holyként is. -
Djuree
félisten
válasz
whitezo88 #11355 üzenetére
egyből biztos nem. de ha elég kiatrtó vagyok akkor lehet
habár ahhoz igencsak sok idő kéne. az a baj nincs annyi időm sajnos
anno úgy szólt a szlogen hogyha nincs sok időd akkor guild wars, ha tengernyi időd van akkor wow. toltam a gw-t de nem nagyon jött be. most tolom a wow-ot ahogy időm engedi.
-
macy49
tag
válasz
Wolverine #11308 üzenetére
Kedves Urak! Szeretnék köszönetet mondani Mindenkinek, aki tanácsával segített megoldani a felmerült kérdéseinket. Most már egy kicsivel okosabban fogunk élni és most sikerült a gyerekkel is megértetni a felmerülő problémákat.
Wolverine Neked külön köszönöm a nagyon alapos és kimerítő választ.
Elnézést kérek, hogy ilyen kérdésekkel zavartam az Időtöket, de a "Huncraft", ahol gondoltam, hogy választ kapok, az sajnos nem működik.
Mégegyszer köszönöm a segítséget, igyekszek majd idővel mindegyiket hasznosítani, mert sajnos az idő halad és a gyerek is nő, tehát egyszer csak meg kell majd venni és minnél olcsóbban üzemeltetni a Wow-ot.
-
törölt tag
mod: ismétlés a tudás anyja
-
törölt tag
ok thanx mindenkine
-
törölt tag
hali,
az lenne a kérdésem, hogy ha wow-ban csak instázni akarok csapatban, akkor érdemes-e a legtelítettebb szerverre menni, hogy mindig legyen parti?
továbbá azt is szeretném tudni, hogy jelenleg melyik a legkeresettebb kaszt.(régen hónapokat wowoztam egy kihalt szerveren, és elegem lett abból, hogy sosincs parti)
-
Viktor77
titán
-
Xelo
addikt
nekem a 2.4es patch van csak kiírva
akkor azt jelenti hogy WoW a registry piszkálása nélkül müxik?
-
Djuree
félisten
basszameg jókor szóltok
habár én voltam a hülye hogy nem mondtam hogy új gépem lesz
-
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Geakem #11316 üzenetére
Igaz.
Xelo, miért nem próbálod ki a Gatherer helyett a GatherMate-et? A files.wowace.com oldalon van fent; ha nem jöttek be a Cartographer pluginjai, akkor az a legjobb szvsz
(amúgy gyanítom, hogy a Cart-hoz lekaptad a teljes wowhead-adatbázist tartalmazó plugint is, és azért volt annyi flightmaster meg bánya a térképeden... az az egy, amit nem szabad feltenni
)
szerk: #11317: lassú?
Azon a környéken (lvl20-30 között) simán beletolok bármelyik karakterbe naponta egy szintet; 3-4 óra alatt iszonyúan lehet haladni, hála a szintezés nerfjének.
-
Djuree
félisten
válasz
Viktor77 #11297 üzenetére
annyira azért nem addiktív sztem. max. annak addiktív aki már wow előtt is nagyon sokat játszott. mikor megvettem 2 hete, játszottam vele szinte 4 napot zsinórban, most meg már vagy 3 napja nem toltam egyáltalán. hamar meg lehet unni ezt a hozz 6 murloc szemet meg 12 farkasbőrt féle küldetéseket. ezeket nem kellett volna ennyire erőltetni. van pár 5letes küldetés de nem sok, ezekből kellett volna több. habár csapatban azért más, de mivel nem ismerek senkit aki tolja így csak egyedül tudok menni. majd 70esen jobb lesz, de addig meg nem igen fogok eljutni. már így 23lvl-nél is elég lassan fejlődök és már unom kissé
most szüneteltetem egy kicsit és majd később előveszem...
-
Geakem
csendes tag
Hali,azt hallottam,hogy Hyjalba meg BT-be már nem kell kulcs,ez igaz?
-
Xelo
addikt
válasz
Wolverine #11308 üzenetére
jahh én hülye miért nem gondoltam hogy ezek is kibasznak a magyarokkal
én kártyával fizetek de még nem tünt fel.. utoljára 3000Ft-ot vontak le. Gathererben van csomó beállítás hogy milyen messze mutassa a cuccokat, illetve én nem látom hogy a normál map-en mutatná, az is jól jönne (ha nem is az összeset, egy bizonyos távolságon belül). először a cartographer full csomagját töltöttem le de hát az 1: nállam baromi bugos volt (ironforgeban legalább 20 flight mastert mutatott, pedig elvileg updatelve van 2.4-re) illetve nem láttam a térképet a csomó bányászható kőtől, pedig a legtöbb false-volt (úgy 95%) mint a flightmasterek... a maradékot meg betudtam annak hogy mivel mindenhol mutatta hogy van minerhelység, véletlenül azt is ahol tényleg volt. nah szal kitöröltem minden cartographerhez tartozó dolgot kivéve a sima mappáját, így müxik jól.. aztán jött gatherer de az meg nem mutatja nekem Dun Morogh-ban, illetve Kharanos mellett egyet nem látott amíg ki nem bányásztam
btw quartz műküdik rendesen, legalábbis úgy látszik, de nshakedown-tesztre feldob vmi hibát, és több verzióval is próbáltam. bár ezt betudom annak hogy valszeg nem full kompatiblisekazt nem tudjátok hogy perl classic-ban van-e raidbiszbasz?
szerk: megvan a válasz: "Q: Where are the raid frames?
A: As of 2.0 I no longer code raid frames for Perl Classic. Luckily, X-Perl's raid frames work great alongside Perl Classic. X-Perl's raid frames (and the unit frames themselves) can be found here: http://www.curse.com/downloads/details/3416/" -
Wolverine
félisten
EU-ban 13€ (~3300HUF) a havidíj bankkártyás fizetésnél, US-ben 15$ (~2600HUF)
Gatherernél milyen beállításra lennél kíváncsi? Egyáltalán, milyen beállításai lehetnek?
(max annyi, mit kövessen és mit ne, illetve küldje-e az adatbázisodat guilden belül és fogadjon-e adatokat a guildtársaidtól...)
macy49, ment egy válasz; az eredeti levélből kivágtam egy bekezdést, biztos ami biztos alapon
-
Viktor77
titán
-
Ptech
addikt
Ehehehehe, beugrotting Kaelt ölni funból, erre mi esik? [link]
-
Xelo
addikt
gatherernek mik az optimális beállításai?
-
macy49
tag
válasz
Viktor77 #11297 üzenetére
Kedves Viktor: Kérdésem a következő: (mivel az én angol tudásom az igen korlátozott, csak ami az évek során a számítógép használatból ragadt rám és a gyerek már alszik)
1- Mi a teendő az első menű pont esetén?
2- Mikortól indul a 10 nap?
3- A 10 nap hányszor ismételhető (nincs korlátozás?) -
Xelo
addikt
válasz
macy49 #11300 üzenetére
egyszer kell leírtani az összes szennyet a gépről, valami megbízható bőngészőben bepötyögni a kártya adatait, nem lesz semmi probléma vele.
az online vásárlás a jövő, ha magyar oldalakról nem is vásárolnék az interneten keresztül, külföldi neves oldalak shopjai full biztonságosak. usa-ban pl ez már teljesen általános dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest