- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
SzlobiG #11997 üzenetére
* Delusional: +70 attack power (Rogue, Hunter, Paladin, Warrior, Druid)
* Dimentia: Every 5 seconds either gives you +5% or -5% damage/healing. (Druid, Shaman, Priest, Warlock, Mage, Paladin)
* Kleptomania: +35 agility (Warrior, Rogue, Paladin, Hunter, Druid)
* Manic: +35 haste (spell, melee and ranged) (All classes)
* Martyr Complex: +35 stamina (All classes)
* Meglomania: +41 damage/healing (Druid, Shaman, Priest, Warlock, Mage, Paladin)
* Narcissism: +35 intellect (Druid, Shaman, Priest, Warlock, Mage, Paladin, Hunter)
* Paranoia: +35 spell/melee/ranged crit strike rating (All classes)
* Sociopath: +35 strength (Paladin, Rogue, Druid, Warrior)Each of the buffs lasts for 30 seconds.
Egyébként a Vengeance trinket a jobb tankolásra, ha azt nézzük hogy akkor proccolhat, ha téged ütnek, míg a Madness csak akkor proccol, ha megölsz valamit, így raid bosson csak akkor van értelme pl, ha nagyon kell a stamina.
-
steveetm
őstag
Haverom tegnap tökéletesen működő karija most ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a magem. Neki is csak azzal az egy karijával szar, többivel jó neki, és tegnap este is jó volt még, azóta ő be se logolt vele.
Valami itt szar szerintem.
Üdv.: steveetm -
bobace
addikt
válasz
steveetm #11981 üzenetére
Ilyen nekem is volt, csak én addonok kilövése után rögtön GM-nél kezdtem, ő átrakott máshová és ment tovább. Vagyis nekem töltőképernyő végénél disconnected lett.
Esetleg vedd másik kariddal minimumra a videóbeállításokat, lődd ki a hangokat és próbáld meg úgy, hátha csak nem tud valamit kirajzolni vagy ilyenek, bár ez hülyeség még én se hiszem el.
-
steveetm
őstag
Valaki magyarázza el, hogy miért van az, hogy magemmel nem tudok belogolni(megáll a töltőképernyő végén) az összes többi karimmal pedig igen. Semmi változás nem történt tegnap óta, ennek ellenére töröltem most próbaképp a cache, wtf és interface könyvtárakat, engedtem rá repairt, megkértem gm-et hogy tegyen át más városba, majd városon kívülre, de semmi.
Picit idegesít mostmár.
Üdv.: steveetm -
SzlobiG
félisten
Warri tanknak ez jó, vagy csak palának?
-
Rizzo
aktív tag
válasz
FefeeX #11975 üzenetére
Ha sok az fps, érdemes ezt kipróbálni, csinálsz egy macrot :
/console farclip 777
/console horizonfarclip 6226
/console groundeffectdensity 256
/console groundeffectdist 140
/console smallcull 0
/console skycloudlod 3
/console characterambient 0Látványosan szebb lesz minden, és az fps,is garantáltan kevesebb lesz
-
FefeeX
veterán
visszavettem mert mosodnak a pixelek multin... na de a procim 100%-on fűt alatta a VGA meg nem, multi alatt a min fps 35 volt, no multisamp meg min 60 (shattban sok emberrel) Ebből vontam le, de persze nem tuti... (lehet a catalyst driver fogta meg - amit mondjuk a pixelesedést is megmagyarázná...)
-
Cathfaern
nagyúr
A dologban plusz poén, hogy a multisampling cpu-t gyakorlatilag nem terheli, csak a vga-t.
-conrad-
Szerintem lehet, hogy addon a ludas, vmi nekem se 100-as 2.4 óta, egy jó 10-20 fps-t esett nálam. Csak annyira nem zavaró, hogy nekiálljak utánajárni, de majd csinálok egy addon tesztet. -
Rizzo
aktív tag
-
-conrad-
addikt
Végülis a druidával nem volt gondom vele, jó volt az fps.. lehet ez addon miatt?
Most atm 95 FPS mikor farmolok (druidával) sztem ekkora különbség nem lehetne. -
FefeeX
veterán
válasz
H.O.D. #11967 üzenetére
a proci tuti kevés neki, nekem a 2800-on futó DualCore-om is kevés ha multisamplinget 8x-ra állitom... két magot érdemes dolgoztatni szerintem, főleg ha ki akarod huzni a kártyát... Nekem is volt hasonló gondom az előző konfigommal, mondjuk a procim még gyengébb volt mellé...
-ja egyébként conrad-nak szól
-
Nevar
aktív tag
válasz
H.O.D. #11967 üzenetére
Hát 2 GB ram nehogy már ne legyen elég. Nekem szinte ugyanilyen konfigom volt, annyi különbséggel hogy a proci egy 3500+os A64 volt, viszont nem raideltem csak SSC elejét láttam, de ott semmi gond nem volt.
Ezen kívül outdoor/arena/bg/10man raid-ek 1280x1024-ben, maximum részletességgel 50-60 fps-sel ment.
-
-conrad-
addikt
Megnézné valaki a gépemet az adataimnál? Az a gondom, hogy nagyon leesik raiden az FPS-em.
Shattra, stb semmi gondom sincs vele.
Az a gáz, hogy ha leveszem a grafikát 800*600 leglowabb színek+ antiizé akkor is ugyanannyi.
A spell detail van egyedül feltolva, hogy lássam az olyan spelleket amik pl. aoe-t okoznak a földön, de a többit lehúzva sem változik az fps-em (amit a játék mutat) Okozatja addon?Bárhol 5060+ fps-em van, raiden meg 12-15...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Draintrain #11953 üzenetére
-
-conrad-
addikt
Mégegy shadowpapos kérdés, nem flame-indító jelleggel.
Találtam egy ilyen képet:
Ami feltűnt, hogy a frost damage is elég magas, ebből arra gondoltam, hogy a frozen shadow set van még rajta.. ilyen magas szinten is megéri még azt hordani t6 helyett?
(raidbuffolt, ha az levesszük akkor is valahol 1300-1400 körül kellene lennie a shadowupjának) -
Syde
tag
válasz
FefeeX #11955 üzenetére
Jujj! Most akadtam el súlyosan a történetben. Most ki kivel van és miért?! Nem olvastam vissza az oldalakat, csak az utobbi néhány hsz-t. Gondoltam sok fórum troll gyült a friss vér szagára. De úgy nézki tévedtem.
Visszavonom amint a fentiekben írtam, te tényleg sötét vagy.... Mert így olybátűnik, hogy egy olyan hozzászolást reszpektálsz ami számodra kínos...
-
FefeeX
veterán
válasz
-
sasa311
veterán
válasz
ez ciki
-
Draintrain
csendes tag
Nah üdv Drantrain vagyok alias Faithlezz kinek hogy tetszik +selfishegoist nah lényeg hogy hunterrel igen ritkán (soha) nemtoltam arénát főleg nem 3v3at . De szerintem arra hogy neked nemvolt soha 2.2k ratinged nem nehéz rájönni mivel a mostani ratingjeid hááááát- >1300 és ekkora viszaesést hidd el senki nemtud produkálni. btw ha jól emlékszem vevős teambe voltál ahol hetente keleet kemény 3 lossot produkálnotok ha azt komoly teamnek nézted akkor
hát legalább elhitted magadrol hogy... nah de mind1 lényeg hogy veled nem arénáztam
Üdv: Faithlezz -
LucifeI2
őstag
Francba, lemaradtam a flémről.
-
sasa311
veterán
válasz
FefeeX #11936 üzenetére
Egyik hogy tud a balance druida is healelni, ha nagyon muszáj.
De kb. 2 lehetőségetek van.ad1., kiCCzni a palát, lenukeolni a párját. Ehez ügyes CC kell, de nem kivitelezhetetlen. Egy jó kis trap - kitrinketel - ciklon kombóval ha szrencsétek van sikerül is.
ad2., Ha ez nem sikerül akkor a druid társad életbe tart téged (és a peted) amíg le nem szívod a palát. Ez kb 32 secet jelent, annyit melee klasszt elkiteolsz (rugó nem fog tudni lassítani, mert poisont leszedi a druidod, warrit meg ki tudod kiteolni), de oszlop körül LOSolás is jó. Csak időt kell nyernetek. Utána meg nuke a DPS-t.
-
Nevar
aktív tag
Balance druid nemrossz rugó mellé, de a mi battlegroupunkban van egy balance druid enha shaman 2v2 team is, 2511 ratingen. Sokkal jobb manaregenje van mint egy resto druidnak, nagy armor amiben szabadon tud CC-zni, nem olyan rossz ám az. Warrior Druid teameket eléggé tudják farmolni.
-
Luos
tag
válasz
bobace #11943 üzenetére
En is talalkoztam balance druiddal arénában, olyan critteket lőtt, csak lestem, szét is szedtek, a fák nagyon imbák, főleg azért mert mindig pala haverra küldték, az meg csak ilyen mini aoezni tudja őket, oda kell rohanni leszedni róla magel, nem egyszerü
Most először probaltam youtubera feltölteni videot, hat valami szörnyü, fel se ment
-
Syde
tag
Rendkivüli módon haragszom a wintrade-re és a csapat eladásra, és őszintén csak sajnálni tudom őket. De.
Ettől függetlenül, ilyen pökhendi és feletébb beképzelt hangnemet ti sem engedhetnétek meg magatoknak. Sokkal inkább szánalmasabb, az hogy bizonygatjátok nem létező felsőbbrendűségeteket (l2p és társai) , mint az amit ő csinált. Nem olvastam végig a vitát, de gondolom ez valami mentális degeneráció, amely annyira jellemező egy néhány játékosra, akik virtuálisan kompenzálják egyéb hátrányaikat. Továbbá az is tény, hogy a vitakultúrátok konvergál a nullához. Ha egy adott hozzászolásra, nem tudsz érdemleges építő jellegű választ tenni, csak valami negatív megjegyzést, amellyen szintén csak az egódad fényezed, egyszerübb megoldás a hallgatás.
Üdv:
Syde -
bobace
addikt
A SPriest téma után mondtam hogy jön az FS színvonal, írtátok hogy messze van, és lám 2 nap elég is volt az eléréséhez
A Balance Druid meg valóban oltós, ha a fákat elnyomom akármit lenukeolok, tapasztalat
Arénában meg azért kicsi szerintem a ratingünk mert dupla dps vagyunk, néha én healelek ha muszáj, de így sok damage kiesik. Egy jó healerrel gondolom oltós lenne. De amíg valaki azt felhúzza, addig campelem a flageket BG-n, abban legalább van sikerélményem. Múltkor maget leszedték a fák, csak ugy pörögtek a 3-400-as critek, aki nem AOE-zik haljon meg. Én meg addig táncoltam.
-
Luos
tag
véleményem szerint hanyagolnotok kéne egymást
Inkább irjátok milyen jót instáztatok ma -
Nevar
aktív tag
-
MCGaiwer
addikt
válasz
FefeeX #11933 üzenetére
na oks, csak hogy befejezd már ezt a szart. a palára szépen ráküldöd a skorpiót, felrakja a kis poisonokat, te meg viperstingeled. anyi a dolgotok hogy tulélitek amig a viper leszivja az összes manáját. pet ne haljon, viper legyen bent amikor lehet. egy kurva sebzést nem kell a palába tolni. mindig azt lődd ami könyebb.
-
sasa311
veterán
válasz
FefeeX #11927 üzenetére
nem olyan gány a búmkin arénába, én egyszer találkoztam egy resto druid + boomkin kombóval 2v2-be.
Először úgy röhögtünk a párommal, hogy majdnem leestem a székről, aztán legnagyobb meglepetésemre kb 15 perc után kikaptunk
Meglepően jól tud nukeolni + egy jól előtt erdő is idegesítő. Az meg, hogy a starfire vagy mi a szar x secre stunnol fogalmunk se volt -
MCGaiwer
addikt
válasz
FefeeX #11921 üzenetére
de ember, ha nem te csináltad nem is a tiéd omg. azért mert beinvelnek egy teambe, vagy veszed vagy akármi még nem jelenti hogy te azt a rartinget meg is érdemled. hidd el, se nekem, se nevarnak és másnak sem az a hobbija hogy azokat baszogassa akik kicsit kevesebb skillel/idővel rendelkeznek. jobban jártál volna ha nem próbálod magad profiként beállítani, és azzal a képpel villogni. megkaptad volna a választ a kérdésedre és most boldog lehetnél, de neked ugy nem volt megfelelő.
-
FefeeX
veterán
válasz
sasa311 #11918 üzenetére
miért mutogatom? csak mert egyesek szeretnek kötözködni, nekem legalább ilyenem volt... Van akinek csak pof@ja van de az nagy
Én egyébként arénázni szeretek, 2 hunterrel volt már 1600 ratingunk, nem sok de mi csináltuk. emellett most azért ilyen mert balance druidnak próbálunk szettet szerezni. De ez is teljesen mindegy. Jófejségből az elején belinkeltem a karimat, és a sok menő gyerek elkezdett szapulni, ennyi történt
Amúgy én nem majerkodni jöttem hanem beszélgetni, de sok itt a kemény legény, ezt észrevettem. Én nem tolom éjjel nappal, mert melózok és tanulok is, és nem is akarok a legjobb lenni.
-
FefeeX
veterán
válasz
MCGaiwer #11917 üzenetére
sosem mondtam hogy én csavartam a 2200as ratingot, csak hogy azom volt
ezen kívül azt mondtam még hogy jól vágom az arénát - ez egyébként ettől független (nem kell hozzá 3ezres rating)
amúgy meg mutasd a tied előbb és utána baszogasd a másikét, mert még Nevarnak van hozzá a legtöbb joga - bár a stílusa akkor sem túl tolerálható -
csövi
tag
hello,
van egy taurenem és berakadtam a Teldrassill nevü szigetre és nem tudok kijutni, és a teleportálóskőmet is elvesztettem. Mit csináljak -
LordX
veterán
Ide is mert hátha:
A Honorles Target (Twisting Nether) keres paladint, lockot, sámánt, meg esetleg mást is (nem tudom, nem vagyok officer), hogy végre le bírjuk gyűrni Brutallust. A 2. hordás guild vagyunk, aki megölte Kalecgost. Bővebben itt: http://www.evoguild.hu/forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged