- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm779
tag
Sziasztok!
Remélem nem ütközik semmilyen szabályzatba a kérdésem (1. hsz. alapján nem).
Arra lennék kíváncsi, hogy aki rutinosabb a témában tudna-e tanácsot adni, hogy hol lehet a legolcsóbban a WoW gametime-ot vásárolni? Battle.net-en és nagyobb magyar gamer shopokban a 60 napos most kb. 8k HUF körül mozog, amit picit sokallok, viszont bizonyos "livekód" oldalakon vagy itt (PH!-n) már 1-2k-val olcsóbban is hozzá lehet jutni. A kérdésem arra irányulna, hogy aki tud ennél is olcsóbban forrást, ahol hozzá lehet jutni, az ne tartsa magában.
PM-ben is várom az tanácsokat, ha esetleg ez nem a topic-ba való téma.
-
malacka87
őstag
válasz
laceszgamer #53394 üzenetére
Köszi! Akkor jól olvastam de gondoltam megkérdezem!:-)
-
laceszgamer
addikt
válasz
malacka87 #53393 üzenetére
"Az előre megvásárlással a teljes Warlords of Draenor kiegészítő normál változatát meg lehet vásárolni. A DVD tok egy darab aktivációs kódot fog várhatóan tartalmazni, lemezt nem. Nyomtatott kézikönyvet nem tartalmaz, viszont egy összehajtott kétoldalas posztert igen."
-
malacka87
őstag
Srácok! Megrendeltem a Wodot cd galaxistól. Olyan lesz mint a többi doboz csak dvd nélkül igaz? Másik kérdés alttab után miért kezd el akadni a játék az fps meg lemegy 9-re? Nincs rossz gépem.
-
norton2
csendes tag
válasz
parandroid #53389 üzenetére
healing potit már lehet vele gyártani
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e #53386 üzenetére
"Ebből direktben hogyan következik az, hogy a pénzszerző értéke megnő a szakmáknak?"
Direkt sehogy. Indirekt úgy, hogy jelenleg bárki aki raidelni akar, sőt gyakorlatilag bármit akar csinálni a játékban, annak megéri felhúzni két szakmát max. szint közelébe. Mert nagyon nem elhanyagolható mennyiségű bónuszt adnak. Viszont ha az ég világon semmi olyat nem adnak majd, amiből combatban haszna lesz az embernek, akkor csak olyanok fognak szakmát felhúzni, akik pénzt akarnak keresni vele (vagy érdekli őket, stb.). Ebből kifolyólag jóval kevesebb embernek lesz maxos szakmája. Így akinek lesz, az drágábban tudja eladni a dolgokat. Mert még ha jelenleg valaki nem is gyárt AH-ra, szinte biztos van JC-je, és így nem fog venni gemeket, legyártja magának. Ha nem éri meg felhúzni statok miatt a JC-t, akkor jó eséllyel fel se fogja húzni.
Erre lehet mondani, hogy de miért ne húzná fel... gyakorlat viszont azt mutatja, hogy az emberek csak azzal foglalkoznak, ami kötelező, vagy kötelezőnek érzik. Vanilla-ban és BC-ben mindenkinek fel volt húzva a first aid. WotLK alatt raidelő guildekben elvárás volt, hogy legyen maxos a first aid, de nem igazán használta már senki. Jelenleg kb. senkit se érdekel, hogy a first aid hányas szintű, meg nem ad semmi előnyt. Hasonlóan lesz a szakmáknál is WoD-tól. -
nonsen5e
veterán
válasz
Cathfaern #53385 üzenetére
Mint olyan, aki szándékosan nem olvas a kiegészítőről szóló híreket, emócsempiönt, stb..., nem látom e mögött a lényeget, lehetséges amiatt mert hiányzik még valami információ.
Ennyit hallottam most:
Nem bizony. Nem lesz spéci gem a JC-knek, nem lesz spéci enchant a LW-eknek és a scribe-oknak, nem lesz plusz socket a BS-eknek, nem lesz plusz Stamina a minereknek stb.
Ebből direktben hogyan következik az, hogy a pénzszerző értéke megnő a szakmáknak? (Vagy ezek elvétele mellett sokkal hasznosabb itemeket tesznek be az egyes szakmákba amiket MEGÉRI gyártani az első 1,5 hét után is?)
Ebből én maximum azt szűröm le, hogy egy jeweler heti 1-2 gemmel többet tud eladni, mert nem kell magának a jobb gemhez, a leatherworkeresnek is marad 1-2hetente +1db. fur, a gyűjtögető szakmák meg közvetlenül ebből nem éreznek meg semmit azon kívül, hogy "gyengébb" lesz a karakter pár statponttal. -
Viktor77
titán
-
törölt tag
válasz
Phobion #53371 üzenetére
Igen, sajnos egyikkel sem
A szakmaktol elveszik a lenyeges plusszt amiert megerte oket felhuzni. Penzkereseti forras mint xy dolgok legyartasa meg mar regota csak nagyobb Patch-ek utan eletkepes tobbnyire de azzal meg nem erdemes szamolni szerintem.
Engi az egyetlen aminek lehet barmi tenyleges haszna ha eppen ugy alakul a fight -
Phobion
őstag
Azt lehet már tudni, hogy mely szakmákkal érdemes majd foglalkozni?
-
nauro
aktív tag
Sziasztok! Valaki esetleg tulajdonosa közületek warcraft monopolynak? Haverokkal nagy társasjátékozók vagyunk én pedig már egy ideje csorgatom a nyálam utána. Ha van valakinek esetleg írna róla pár sort, tetszik e, honnan vette? (bár ahogy néztem amazonról simán rendelhető)
-
zola09
aktív tag
válasz
BoneDragon #53360 üzenetére
Én keresek egy partyt jelenleg, 2 karival már megvan, most warrior dps-nek csinálnám(ha összejön a gear és elég ügyes leszek akkor akár tankolhatok is). zoLa#2824 <- addolj, aztán megpróbálhatunk keríteni egy partyt.
-
nonsen5e
veterán
Remélem minimum valami 100v100 csatamező lesz, úgy az epic.
Wolverine: Igen, 463-ra skáláz le mindent, legendary cuccok nem működnek, stb...
-
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #53350 üzenetére
A Challenge módban úgyis leskálázzák a geared 463-ra, ha jól emlékszem...
-
Healbacsi
őstag
válasz
Healbacsi #53356 üzenetére
En pl meg akarok csinalni 2 mountot challenge modban. Az ugye silver. De korabban is volt aki felvetette, hogy keres embert, de aztan nem volt megkereses. Szoval ha osszejon 5 ember alliban akkor en tudok menni tankkal, goldra is jon mount, es nem sokkal nagyobb melo.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #53350 üzenetére
A challenge modnak mi koze ahhoz, hogy a lockod csak 523??? Bocs de ezt nem igazan ertem.
-
Zedz
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a 40 fős raidhez milyen item level kell majd. Remélem nemcsak premade raidek mehetnek majd a mountért.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Healbacsi #53345 üzenetére
Mert a lockom csak 523-as, warrim meg a monkom van 560 felett, de azoknak nem kell mert rondák. Szóval marad a gold... Tudom keressek a guildbe... Hát ott se találok aki végighúzna, főleg hogy nem valami segítőkész ez a guild amibe vagyok, de wod-ig jó lesz. Utána keresek másikat...
-
Fl3x
aktív tag
válasz
parandroid #53348 üzenetére
Addigra lehet jön a WoD, lehet már nem éri meg belefeccölni az időt.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #53341 üzenetére
Miert nem keresel ra csapatot?
-
Fl3x
aktív tag
Srácok a Golden Lotus nevezetű növény az farmolással lehet kiszedni vagy láttam ilyen képeket h kinevelik vmi féle farmon v min?
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #53341 üzenetére
Biztos, hogy még nem a 6.0 érkezik, azért azt jóval előtte bejelentenék, ráadásul már a Launcher is elkezdte volna tölteni előre az adatokat.
-
BoneDragon
veterán
válasz
laceszgamer #53338 üzenetére
Még ne kerüljön fel, mert éppen farmolok challenger módra. Kell a sett a lockomnak. Kéne még 35k gold.
-
törölt tag
válasz
Igen, és csak arra a pár realmre kerül be a 6.0 a többin marad minden a régi.
-
Phobion
őstag
válasz
jó lenne, bár még elég kevés az esély erre
-
malacka87
őstag
válasz
laceszgamer #53336 üzenetére
Remélem megint este 5 lesz az indulás mint múltkor!...
-
laceszgamer
addikt
Na 1-től 13 óráig karbantartás rengeteg szerveren páron csak 1-től 5-ig.
Vagy valami nagy javítás van vagy valami kerül fel a szerverekre...
-
k.kristof
őstag
Outlanden az Awakening, Silvermoonról is hirdetett nemrég egy guild a wowhungaryn.
-
Üdv!
Melyik szerven érdemes most alliban kezdeni karaktert? Nem feltétlenül kell magyarokkal tele tömött szerver de azért ha van egy két magyar guild az nem gond.
-
Peti78
őstag
nem kárpótol a tegnapi és a mai kiesés miatt, de legalább nem userhiba volt/van a ragnán.
-
wjbhbdux
veterán
omfg
-
lakisoft
veterán
Maintenance lesz holnap ragnán plusz vizsgálják a dc-s problémákat is.
-
malacka87
őstag
Öcsém ragnaroson állandóan dc van meg beragadnak a karakterek az instákba!...Így akarjon játszani az ember meló után...
-
Peti78
őstag
válasz
neato3loco #53314 üzenetére
...és nem tenném rá a havi fizetésemet, hogy nem igaz.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Logolás után szépen lassan kúszik fel az MS-em, aztán egy idő múlva DC. Tapasztalt már iylet valaki? Nálam lehet a gond, vagy a szolgáltatónál? DIGI. -
nonsen5e
veterán
válasz
k.kristof #53307 üzenetére
Viszont ha úgy vesszük, hogy a MoP release az szeptember 25. volt, augusztus 16.-án jelent meg a cinematicja, bár magá a kieget július 25.-én jelentették be, akkor.... passz, lehet a szeptember 24. is de kizárólag mint tipp, de inkább október közepe-vége.
tippem: október 17.
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #53305 üzenetére
A WoD HC raidje az a mostani normál fokozatnak felel meg. Egyébként pedig szerintem még rengeteg dolguk van, nem lesz ebből szeptemberi megjelenés (akkor már augusztusban jönnie kellene a 6.0-nak, amire szerintem semmi esély). A wowhungaryn október 14-et tippeltek.
-
zola09
aktív tag
válasz
BoneDragon #53282 üzenetére
Ugyan úgy megvannak azok a szerverek ahol csak allysok játszanak. Neten fellelhető nem hivatalos források szerint pedig allys karakterből van több.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Viktor77 #53304 üzenetére
Azért nem is teljesen lehetetlen a dolog.
Vegyük sorba: Utolso content ota már eltelt annyi idő mint ami elszokott a kiegek megjelenéséig az endgame tartalmak után.Bétán már a HC raideket tesztelik, ami mindig a végefelé szokott lenni, tehát ha már ezek is kerülnek fel a bétára akkor a vége felé járnak a fejlesztésnek
BE modellek egyelőre nem lesznek felújítva emrt már nem fér bele az időbe = már a végefelé járhatnak a dolgokat, csak a finomhangolásokat végzik a lényeg kész.
-
Phobion
őstag
Na ehhez mit szóltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Star Trek
- Fujifilm X
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest