- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
#57919488 #53199 üzenetére
Timless tényleg nem lett valami nagy cucc. Azon kivül, hogy ott van két world boss kb. annyit lehet csinálni, hogy az ember rare okat keresgél, coint farmol vagy épp napi/heti q t csinál.
Insta valóban jó lenne, de helyette scenariot készítenek, holott sokkal unalmasabbak lettek már.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #53198 üzenetére
Egy 5 fos kis insta sokaknak kedvezobb lenne mint ez a Timeless Isle.
Ez a sziget jo lett volna kezdesnek mint kb. a regebbi kiegekben a PvP teruletek, Tol Barad vagy Wintergrasp.
Megcsinalhattak volna de minek? A jelenlegi elofizetok kis uj content nelkul is maradnak es akik meg visszaterok lesznek azokat meg ugyis csak egy WoD-al lehet majd visszacsalogatni
WoD-ban annyira megvaltozik minden Class, hogy amit eddig elertek Balance ugyileg (tudom tudom, soha nem volt es nem is lesz) az megint megy a kukaba es kezdik ujra 10 ev utan is
-
laceszgamer
addikt
válasz
Cathfaern #53194 üzenetére
Tuti, hogy tudják, de az lehet köszönőviszonyban sincs azzal amit előzetesen mondanak.
Én se számítok arra, hogy december előtt kijöjjön, ha annyira sok mindenen dolgoznak, hogy a modellekkel egyenlőre ez van, akkor tuti van még mit csinálni ott egyéb dolgokkal is. Csak addig még akad 4 hónap...
Igazából azt nem értem mért nem tudták azt megcsinálni, hogy valami contentet összedobni még a kieg előtt. LK-ban is bejött még a Ruby Sanctum, jó, nem volt valami nagy dolog, de legalább egy minimális újdonságtartalma volt.
Nem az első kieg ami készül, szóval a tapasztalat igazán meglehetne már és gondolhatnának erre, hogy tuti nem leszenk el az emberek egy contenttel kb. 1 évet. -
k.kristof
őstag
válasz
nonsen5e #53187 üzenetére
Nem is tudom, én bétában eddig jóval több draenei karakterrel és NPC-vel találkoztam, mint blood elffel
Azt persze elismerem, hogy nem szép húzás tőlük, hogy nem lesz kész a blood elf felújítása a megjelenésre, de ez legyen a legkisebb baja a kiegészítőnek. Jelenleg sokkal fontosabb dolgokkal is foglalkozniuk kell, ha még ebben az évtizedben megjelenést akarnak.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Wolverine #53186 üzenetére
Én erre a több-kevesebb NPC-re azt mondanám (pusztán ebbe belekötve, az érvelést, hogy a jelenlegi blood elf modell talán a legkidolgozottabb teljesen megértve), hogy van pár ezer NPC. A karakterek/játékosok száma ennél sokkal több, nem?
Felosztásuk a következő: 12.9% Blood Elf, 6.6% Draenei, a törpök, gnómok külön-külön rendre 4% alatt vannak. Na akkor mindenki számoljon ahogy akar, lehet összességében így is több Blood Elfet fogok látni, mint Draeneit, neadjisten gnómot...
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #53182 üzenetére
Nincs a BE-el semmi gond csak egy picit csajos a beallasuk mikor oldalra kitolt csipovel allnak
Cserebe viszont az osszes Transmog sett normalisan nez ki BE-n, ez viszont nem mondhato el minden fajrol. -
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
#57919488 #53175 üzenetére
Ásenki...
Csak, hogy 4 éve mondogatják már, hogy készülőben az új modellek, aztán Blizzcon felé láttuk az elsőt, azóta párhetente jönnek újabb képek, erre meg most benyögik, hogy sorry, erre nem lesz idő.
Remélem azért még lehetséges, hogy talán van esélye, hogy esetleg a Titan előtt elkészül ez is...
SOON™
-
törölt tag
válasz
painkillerx #53169 üzenetére
Nincs ingyen. Azt tartalmazza a termek ara.
Lenyegesen jobb megoldas mint az amit 1x csinaltak a frozen acc dolognal -
zola09
aktív tag
válasz
Semmi, benéztem
-
vvega30
senior tag
válasz
vagy a karakter boost mellé kapsz egy ingyen kieget
-
nonsen5e
veterán
Most nézegetem a hazai (web)shopok kínálatait, jól látom, hogy a Warlords jó 1-2 ezerrel drágább mint a Mists volt? Vagy ezek az árak még bőven változhatnak?
(Azt első nap egy nevesebb budapesti boltban vettem át 7500-ért, ezt egyelőre nem látom 9500 alatt sehol) -
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #53160 üzenetére
Értjük, de én sem emlékszem olyan megoldásra, amit te mondtál. Addon nélkül ez kb. megoldhatatlan volt.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #53160 üzenetére
Tokeletsen ertheto..kb mindenki mondja, hogy amit akarsz olyan nincs. .adtunk ra kb 3 alternativat, de te meg mindig teped a labtorlot.. valoban hagyjuk.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #53154 üzenetére
Ahogyan a tobbiek irtak mar: _npcscan (illetve _npcscan overlay).
A wow elore bechache-eli (de szep szo), a mobokat, teruleteket, objecteket, stb. Amikor az adott mob bekerult a creature cache-be, akkor az addon jelez, hogy ott van. Amikor kijelolod, akkor latod, hogy el vagy nem. Meg valamilyen jelet is rak a fejere, hogy konyebben eszrevedd..
Van mas hasonlo elven mukodo addon is (silverdragon pl)
De parancs nincs erre.
Ha viszont a cache mar tartalmazza az adott mob id-jet, akkor meg1x nem talalja meg. Ilyenkor azt kell tenni, hogy a z:\world of warcraft\cache\wdb\engb\creaturecache.wdb filet torlod a wow inditasa elott, es utana ujra meg fogja talalni.
-
törölt tag
válasz
malacka87 #53153 üzenetére
A Balance es a Warri kozott azert van egy kis elteres de ja
Mondjuk en arra gondoltam a Druid-nal, hogy a tuleleshez minden adott lenyegeben de mindenhez egy adott form kell amit valtogatni kell. Na ez most valakinek vagy megy vagy nem
Persze csak beleszoltam megint valamibe amibe lehet nem kellett volna mert en PvP oldalrol nezem a dolgokat es lehet erosen a PvE-rol volt szo -
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #53154 üzenetére
Nem az NPCScan adott valami olyan parancsot, aminek meg lehetett adni?
-
törölt tag
válasz
godfella69 #53140 üzenetére
A Warri tenyleg egyszerubb lett (meg az osszes). Szerintem egy picit vesztett is ezaltal a varazsabol.
A Druid az egyetlen aminel neha meg kell izzadni a szorakozashoz -
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77 #53150 üzenetére
Valszeg vanilia legelejen lehetett ilyen. Wotlkban is az akik rare mobokat vadasztak egy 15-20 soros:
/tar xyz
/tar ghf
.
.
.
tar hjz
makroval dolgoztak, koztunk en is.Elkepzelheto, hogy lehetett valamikor nagyon a kezdetekben vmi hasonlo, de az mar tbc, wotlk elott kiveszhetett a jatekbol. Makrok parameterezesenel volt a nodead paramter, amikor kiszurte a selfcast miatt, hogy ha a celpont halott ne nyomja el a spellt.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #53145 üzenetére
Sose volt mas funkcioja a /who -nak, mint, hogy kiirta a jatekos(ok), neve(i)t, faja(i)t, szintje(i)t, guildje(i)t. A keresoszonak megfelelolen a talalat vagy 1 adott ember, vagy egy lista. Kb 5 talalt folott megnyitja a /who ablakot, es abban listazza. Ez sosem volt maskent.
Ahogy elottem is irtak, /target vagy rovidebb verzio is tokeletesen mukodik: /tar
-
Fandango
veterán
válasz
BoneDragon #53145 üzenetére
a /who parancs mindig is csak jatekosokra mukodott, a /target parancs amire te gondolsz (amivel protodraket vadasztal), de ez akkor is kijeloli a celpontot ha nem el, de a hullaja ott van.
-
nofi
addikt
Dungeonökben sokszor előfordul, hogy első boss után kilépnek páran és én leszek a party leader. Miként kerülhet a csapat ismét a Dungeon Finder Queue-be? Vagy ez automatikusan megtörténik, ha kevesebben vagyunk?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
BoneDragon #53142 üzenetére
Valszeg a /target -re gondolsz, de ehhez target rangeben kell lennie. Igaz az picit nagyobb, mint a látótávolság, de azért a közelében kell lenned.
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #53142 üzenetére
Itt felsorolják az összes parancsot, de nem találtam ilyet, és a létezésében is erősen kételkedek. Maximum a /target lehet.
-
BoneDragon
veterán
Régebben volt egy parancs amivel megtudtad nézni, hogy él e az npc. Ez még működik? Mi lehetett ez? Emlékszem még lich king idején használtam... Elég hasznos volt.
-
godfella69
tag
válasz
BoneDragon #53137 üzenetére
Nem csodálom jó kis kaszt, mondjuk most elég egyszerű kis három gombos dpst csináltak belőle. Anno még ulduar kezdetén rerolloltam warlockra mert az kellett a guildnek, de engem hosszabb távon nem fogott meg. ICC-ben már újra fury warrimmal játszottam. Mondjuk most talán a fury warrior a legösszetettebb és legnehezebb dps kaszt szerintem. Mondjuk ez mindenkinek más persze kinek mi esik kézre
-
BoneDragon
veterán
válasz
godfella69 #53135 üzenetére
Nekem is a warri a mainem vanilla óta, de most a warlock elcsábított...
-
lakisoft
veterán
válasz
godfella69 #53135 üzenetére
Ment battletag friend.
-
godfella69
tag
Valakinek van kede esetleg arénázni? Ragnaros horda oldalon vagy alli oldalon. Hordában tudnék jönni warrival, magel vagy priestel (szivem szerint inkább warrival ez a mainem vannila kezdete óta) vagy pedig lockal ali oldalon igaz ez pár napja lett 90-es, de ha vagytok olyan jó fejek jöhetne egy kis boost
ja és battletag - arabsejk90#2613
-
malacka87
őstag
Köszi a válaszokat !:-))))) Elvileg 1-2 hétig lesz ez a patch wod előtt nem? Ha jól emlékszek előző kiegeknél is kb ennyi idő volt.
-
k.kristof
őstag
válasz
malacka87 #53125 üzenetére
Elvileg első alkalommal az aktuális karakter main specének megfelelőt dob (csak akkor miért kapott a WW monkom agis staffot...), utána random. A 6.0 megjelenésével valóban 100% eséllyel esik heirloom, de csak a karaktered main specének megfelelő, viszont a továbbiak is nagyobb eséllyel eshetnek, lásd itt.
-
malacka87
őstag
Srácok garrosh hogyan dobálja a heirloomokat? Random vagy karakter specifikusan? Eddig egy kardot kaptam prot warimmal egykezest. Van rá esély hogy mást is dob? Ja és még egy woddal igaz hogy 100%lesz a dropp?
-
k.kristof
őstag
válasz
LaMazZz #53121 üzenetére
A Deadly Boss Mods gyakorlatilag kötelező, ha bármilyen instába vagy raidbe beteszed a lábad (a korábbi kiegészítőkhöz külön moduljai vannak), ezen felül az igényeidnek és a classodnak megfelelően válogathatsz.
Recount - damage/healing/stb mérő, van aki helyette a Skada addont preferálja.
Gatherer - ha Mining/Herbalism mellett gyűjteni akarod a térképen, hol és mit találtál. -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Milyen addonokat lehet vagy érdemes használni eredeti wow-hoz, és honnan tudom őket letölteni?
-
k.kristof
őstag
-
vvega30
senior tag
válasz
neato3loco #53115 üzenetére
worgennek nincs mount, running wild(?) van. az, hogy az 100-al fusson azt meg a trainer tanítja, az meg sw-ben a fly petnél van.
a többi csak repuval elérhető -
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53115 üzenetére
Darnassusban Astrid Langstrumpnél.
-
neato3loco
senior tag
Worgen-ként, hol tudok 40-es mountot venni? (repuzás nélkül)
-
malacka87
őstag
válasz
godfella69 #53112 üzenetére
Luit soha nem tudtam beállítani normálisan!
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tudja valaki, hogy mi ennek az UI-nak a neve?
Korábban használtam, de nem jut eszembe a neve és hiába keresem mindenfele az interneten nem találom... van tank-dps-healer módja, és eléggé tetszik is.
Vagy ha tudok valami hasonló színekkel rendelkező, elég minimalista kinézetű valamint 3 mod-dal (tank-dps-healer) rendelkező UI-t akkor írjátok nyugodtan!
Üdv
Puma -
törölt tag
válasz
Cathfaern #53096 üzenetére
Nem tudom de szerintem Trader Bot-nak sima AH-n van ertelme capazni az aron alul berakott dolgokra. Kozos AH-ra raallitani mikor soha semmit nem raknak be semmi ertelme.
De ezert hasznaltuk mi is a Skype-ot es igy nem volt semmi meglepetes.(#53106) Khelben:
Onnantol a Chrome-ot is lehet dobni a kukaba -
Khelben
nagyúr
válasz
BoneDragon #53105 üzenetére
Adblockot kapcsold ki.
-
BoneDragon
veterán
Egész csini lett az új druid cica. Linkelni nem tudok valamiért...
-
lakisoft
veterán
válasz
parandroid #53103 üzenetére
Jól van meggyőztetek
. Remélem tényleg jó lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest