- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
17 oraja ra sem bagoztak a ticket-emre, ez normalis?
Regen azert ez kicsit fittebben mentVagy hetvegen nincs support?
Bar kizartnak tartom. -
Telda
addikt
Fogvizit.
(nagyon ronda...)
-
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #55092 üzenetére
Szerinted mi tudjuk?
-
törölt tag
válasz
Wolverine #55089 üzenetére
Valoban.
Ott van pl. a Self-Heal. Vagy nagyon eros vagy teljesen haszontalan. Neha csak egy picit kellene allitani xy dolgokon de inkabb kiveszik az egeszet es megvan oldva.
Sokan mondjak, hogy PvP-re jobbak a MOBA-k. Nekem azok valahogy nem jottek be. Pedig lehet az ottani rendszer tenyleg jobb balance szempontbol de valahogy megsem az igazi.
Talan a Hunter volt a legpimaszabb mindig is 1v1-ben -
törölt tag
válasz
Vistaboy #55076 üzenetére
Erre van egy jo megoldas.
Olyan realm-et kell keresni ahol tulnyomo reszben csak az egyik frakcio talalhato meg.
2x akkora a lehetoseg barmilyen csoportos tevekenyseghez is megfelelo embereket talalni hisz adott realm-en nem veszi el a masik ellenseges frakcio a helyetA PvP csak ugy jo ha megyegyezo gear-ben vannak a jatekosok. Ez random BG-n es wPvP-ben szinte keptelenseg, sajnos
A legnagyobb gond megis a balance...soha nem is vot es nem is lesz -
Khelben
nagyúr
válasz
parandroid #55082 üzenetére
+1
Ha lenne olyan, hogy 10-20 euro-ért az összes karakteremet migrálhatnám, már rég pve szerveren lennék. -
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #55084 üzenetére
Mutass rá, hogy én mikor állítottam magamról mást
(nem mellesleg én egyáltalán nem is raidelek
)
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #55084 üzenetére
Szambol vetted ki a szot.
(de amugy tenyleg)
-
BoneDragon
veterán
Tele van ez a fórum unskilled pve noobokkal.
-
Telda
addikt
Csatlakozom
.
Nagyon ritkán egy kis AV, de teljesen kerülöm a pvp-t.
Az elmúlt hetekben, pl. clothot farmolok és adom el, hogy meg tudjam venni majd a choppert.
De van hogy csak be vagyok lépve, már az is elég.
-
Vistaboy
veterán
Kösz, de PvP totál kizárva.
Egyébként rájöttem már, hogyan kerülhetsz PvP státuszba egy normál szerveren akaratod ellenére: ha megtámad egy ellenséges PvP NPC (városőrök, stb.), vagy te támadod meg őket, úgy 5 percre PvP módba kerülsz. Ilyenkor természetesen simán megtámadhat minden ellenséges frakciótag. Így is eleget szenvedek ilyenkor, hogy valahol kibecceljem azt az 5 percet, amíg elmúlik (Legtutibb egy griffes utazás, akkor azonnal leveszi). Utálom a PvP-t, na...
-
TBT
addikt
-
k.kristof
őstag
Igen, ha olyan realmon vagy, amit összekapcsoltak más realmmal. A listát itt találhatod.
-
Telda
addikt
Valaki próbálta a mage-et PTR-en?
Próbálok vele megbarátkozni, de egyelőre nem igazán tetszik. Lehet csak elsőre szokatlan. -
Cross realm guild join lehetséges?
Telda: Nekem közölte a support, hogy hazudok és nem tud segíteni!
-
thomeef
őstag
válasz
[-HERO-] #55054 üzenetére
A túl olcsó mindig kamu, általában lvl1-es karik hirdetik mindig más néven. Lehet venni goldért gc-t de 70k körül kezdődik, mivel annyi átszámítva forintba az aktuális árfolyamot nézve. Én éveken át vettem így különböző facebookos goldsellerektől gc-t sose volt vele gond. Aztán legutóbb áprilisban vettem kettőt, de nem töltöttem fel mert szüneteltettem a játékot. És most kb. 1 hete mikor fel akartam tölteni már nem lehetett, szal érdemes akkor feltölteni az ilyet amikor megvetted, amúgy nincs vele gond, de reklamálni ne akarj náluk mert leszarnak ha már kipengetted a goldot.
Egyébként én most vettem 6400-ért egy hardveraprós sráctól 2 gc-t mindegyik működik, és csak pozitív értékelése van eddig
Kb 15 perc alatt bonyolítottuk le az egész üzletet, utalást is beleértve. Mumee név szerint, 3600 napos tagsággal nem hiszem hogy szórakozna kamu gc-kkel
-
kenwood
veterán
válasz
[-HERO-] #55054 üzenetére
par honapja ragnan egy magyar srac azt csinalta,hogy piti aron,valami 10-20k kinalt 1 havi feltoltest.
megcsinalta par embernek,azok elkezdtek a haverjaikat is beoltani,h micsoda biznisz.majd nehany nap utan tolt egy chargebacket a tranzakciokra,visszakapta a penzt,az embereknek meg elvette a blizz a jatekidejet.goldot addigra mar eladta. -
TBT
addikt
válasz
Vistaboy #55018 üzenetére
Mists of Pandaria kiegészítőt dobozosan akarod megvenni, vagy elég digitális (kód) formában is?
Mert van nálam egy eredeti, fóliás példány, de, ha elég a kód, akkor odaadom csak azt (persze picit olcsóbban, mint a boltokban/hardveraprós hirdetőknél).A Battlechest-el együtt rendeltem, még mindkettő fóliás. A minap azonban találtam egy MoP CE-t is, amit nem tudtam a boltban hagyni, így inkább azt regisztrálom majd be. Így a "sima" verzióm megmaradt és nem tudok mit kezdeni vele.
-
törölt tag
válasz
parandroid #55059 üzenetére
A legnagyobb "szívás" az lenne ha el tradeli a goldot és fake kódot kap/elveszi a Blizzard. Araxom azt írta Redditen hogy nem támogatják ha valaki így veszi a játékidőt, de nem is akarnak ellene semmit tenni. Egyedül azok ellen lépnek fel akik eladnak goldot.
-
parandroid
félisten
válasz
#81999360 #55056 üzenetére
Ezt max úgy tudom eléképzelni, hogy az ismerősei között van olyan, aki utál grindelni, viszont anyagilag jól áll, ezért különböző - a játékon belül nyújtott - szívességekért, vagy konkrétan goldért cserébe tölti a másik accját is. Ilyen ismerősöm nekem is van, ez szerintem szürke zóna, de megvalósítható. Régebben persze még nagyobb keletje volt a dolgonak, amikor tényleg nehezebben jött a gold, vagy nehezebben lehetett bizonyos dolgokat elérni, mostanra annyira casual lett a játék, hogy szerintem ez is egyre ritkább. Más módot pedig nemigen tudok elépzelni, ami nem istenkísértés, és nem fogja előbb-utóbb megszívni. Minél később, annál nagyobb lesz a koppanás.
p
-
-
[-HERO-]
senior tag
Ha már a GC-ken megy a vita, akkor a játékban, trade chaten árult 25-30k goldos eladók mennyire valósak?
Valaki vásárolt már ilyet?PL:
Ragna hordán Totemzik srác keményen hírdeti. - vélemény? -
csecso22
tag
válasz
BoneDragon #55051 üzenetére
köszi
-
csecso22
tag
Hogy lehet eltűntetni a sisakot a karakterem fejéröl ?
-
ígyvanferi
addikt
Offgamersen 22 euro. Az is instant, azt nem tudom hivatalos "viszonteladók"-e, de párszor már beszereztem ott gc-t.
-
norton2
csendes tag
Akit esetleg érint: 6.0-ás patchben új opció, hogy visszahozhatjuk a törölt karaktereinket.
-
Healbacsi
őstag
válasz
#81999360 #55042 üzenetére
Az emberek (mint pl en is) megfelelo commentszam utan feluletesen olvasnak el dolgokat. Egy x=z comment nem tul szalagcikkes. Amde a xyz-t kitiltottak most mi lesz, mar jobban felkelti az ember figyelmet es elkezdi nezni, hogy wtf. Igy sokaknak csak most szembesult a teny, ezert jot derulnek rajta
-
Telda
addikt
repülősgizi felhasználó = players.hu LOL
IceÁkos 7900 OMG
Ez most így sok volt egyszerre.
Edit:
A G2A-ról eddig 4 játékot és 2 GC-t vettem és sosem volt semmi gond.
Gyors, olcsó, megbízható. -
tPedro_
őstag
válasz
BoneDragon #55030 üzenetére
Köszi, eddig ez tűnik a legolcsóbbnak.
Ha Ákosnál tényleg 7900 lett, akkor túl sokat nem fog eladni ezután. Pedig eddig szinte csak tőle vásároltam.
-
BoneDragon
veterán
Valaki ide nem is olyan rég linkelte ezt. Elég megbízhatónak tűnik, szóval egy próbát mindenképp megér. Én innen fogom venni.
-
r9550
senior tag
-
vvega30
senior tag
Valami jó GC árust tudnátok mondani? Gizit kitiltották, pedig korrekt volt. IceÁkosnál meg olyan árak lettek, hogy kb mind1 ha a blizztől veszem vagy tőle
Moderációt kérek ha esetleg már a kérdés is sérti az alapelveket...
-
kenwood
veterán
válasz
Vistaboy #55018 üzenetére
sajnos a guildchat valamiert a magyar guildekben eleg furan mukodik.
legyne szo raider,vagy casual guildrol,az emberek altalaban szarnak egymasra.
1-1 konkret kerdesre meg talan erkezik is valasz,de az altalanos beszelgetes nagyon ritka.
ha kozossegi elmenyre vagysz,kenytelen vagy a guildes TS-en olyan szobaba menni,ahol unatkozo emberek vannak -
Vistaboy
veterán
Na, átváltott órára a számláló, közeledik az ajándék hónap vége (vasárnap jár le). Akkor aktiválom a panda trialt, azzal ki fogom húzni 6-ig, akkor lesz pénzem megvenni a GC-t és a kieget. Az kitart decemberig, akkor jöhet a kövi GC és az új kieg, de ezután valószínűleg egy ideig ismét szüneteltetni fogom a játékot, mert majd gépet akarnék jövőre cserélni.
Addig is kipróbáltam a Death Knight kasztot, érdekes a sztori kezdése, maga a kaszt viszont eléggé univerzálisnak tűnik elsőre. Tank és DPS talentek, varázslatok és közelharci képességek egyesítése... nem mintha nem lehetne vele ellenni, de jobban specializált kasztnak gondoltam.
Egyelőre csak próbálgatom, maradok a hunternél, az jobban bejön. Még majd egy máguson gondolkodok (ranged dps powa), de meglátjuk, mennyire sikerül jó társaságot találni a végére. Hiába vagyok egy viszonylag nagy guildben (Warhammer), alig-alig tudok beszélni, mert mindenkinek dolga van. Remélem, ez a végére megváltozik, mert már nagyon viszket a tenyerem egy kis instázásra.
-
Fl3x
aktív tag
Sracok, hol erdemes repuzni hogy a master fly olcsobb legyen? Csak q es kesz vagy kell hozza meg vmi?
-
func93
senior tag
Tudja valaki mi ez a nagy 9,6GB patch? Basszus mindjárt telemegy az ssd..
-
Cathfaern
nagyúr
WoW három dolognak köszönheti a sikerét:
1. Mire kijött, addigra már eléggé elterjedőben voltak a szélessávú (és nem idő alapon fizetett) internetek
2. Meglévő világra épített, nagyon sokan csak azért kezdtek el játszani vele, hogy a WC-ben lévő tájakat megnézhessék testközelből
3. Sokkal könnyebben elkezdhető és sokkal casual barátabb volt, mint bármelyik másik MMO (igen, még a vanilla is) -
ldave
félisten
válasz
BoneDragon #55004 üzenetére
Az első vásárlók biztos a Warcraft név miatt vették meg, de több mint 10 millió előfizető szerintem csak a név miatt nem lett volna.
-
for3l
senior tag
válasz
BoneDragon #55004 üzenetére
Ez rám is abszolút igaz.
Biztos volt már akkor is sok mmo (vagy nem sok, de volt választási lehetősség), de semmit nem hallottam róluk (persze ez az én hibám is lehet), a warcraft világa viszont nagyon ígéretesnek tűnt! -
BoneDragon
veterán
válasz
Wolverine #54987 üzenetére
Látom nem sikerült értelmezni amit írtam és másnak sem. Olvassátok el még egyszer. Persze azt kihagytam, hogy a wow a warcraft miatt is lett sikeres. Én anno amiatt kezdtem el játszani vele, ha nem warcraft lett volna, tuti nem vettem volna meg.
Szerintem sokan voltak így.
-
törölt tag
Az érzés mikor itt kötsz ki miután a dungeon behív: felbecsülhetetlen
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest