- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Lehet egyik realmről migrálni másikra? Mert az egyik barátom visszajönne játszani, de a bscalpról áthozná a karaktereit az arathorra
-
Wolverine
félisten
-
InterFox
senior tag
A "the celestia turnament quest" quest-et felvettem, de nem tudok indulni a bajnokságon, nincs meg az az opció.
Pedig öltem már celestiát és a cuccaim java is innen van. -
Peti78
őstag
holy palának milyen szakmákat ajánlanátok?
-
Peti78
őstag
válasz
parandroid #52486 üzenetére
akkor a dknak a jc bs, a palának meg lehet a min+herb esetleg
-
parandroid
félisten
válasz
Peti78 #52484 üzenetére
Alapvetően mindegy, de ha kevés karaktered van az adott szerveren, akkor mégiscsak a farmolós szakmát ajánlanám, a bányászás ad egy rakás staminát bónuszban, a nyúzás pedig critet, DK-nak mindkettő jól jöhet. Vagy felveszed a bányászás mellé a JC-t, és akkor kapsz erősebb gemeket, vagy a kovácsolást, és akkor rakhatsz extra gem-slotot a kesztyűdre.
p
-
Peti78
őstag
üdv. DW dd dk-t csinálnék, amikor maj dlehetséges. Ennek melyek a legjobb szakmák? Nem farmolósra gondolok, hanem ami dps boostot ad. Azokhoz pedig, mely farmolós szakmák kellenek?
-
Wolverine
félisten
válasz
InterFox #52479 üzenetére
A heroicok ma már elavult szintező tartalomnak számítanak. Egy okból lehet érdemes oda járni: ha gyakorolni akarsz Challenge módra, hogy rutinszerűen ismerd a helyszíneket.
Ha fejleszteni akarod a cuccod, akkor Timeless Isle-on van a helyed, aztán raidelni kell.Más: ne keressen senki a hétvégén alpha streameket, mert egy szerveroldali bug miatt lelőtték az alphát, ugyanis hétfő előtt garantáltan nem lesz kész a patch, ami rendbe teszi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
InterFox #52479 üzenetére
Vagy meg arra sem, mert arra a legjobb a hc scenario.
Egyebkent vegig kell tolni az osszes raid findert, elobb-utobb esni fog valami loot.
Nem tudom milyen item levelben vagy, erdemes friss 90-kent atmenni timeless szigetre es ott kinyitogatni a ladikakat es megolni a celestialokbol egyet. (Wowheadet hasznalhatod segitsegkent merre leled oket)
Plusz ha ketten vagytok az elitek farmolasa is konyebb. -
Peti78
őstag
válasz
parandroid #52478 üzenetére
Köszönjük, már ott is vagyunk.
-
InterFox
senior tag
válasz
k.kristof #52450 üzenetére
Köszi a választ.
Más:
Ezek a Panda HEROIC Dungeon-öket, a Valor pontokon kívül nem nagyon érdemes másért járatni.
A dobott cuccok 99%-a használhatatlanul gyenge, próbáltam raid-elni, de 2 menetből 0db tárgy eset nekem.
Pedig az 1k kardomat meg a pajzsomat is ildomos lenne már lecserélni. -
parandroid
félisten
válasz
Peti78 #52477 üzenetére
Arathor most össze lett vonva a Hellfire-rel, elég nagy élet lett hirtelen - ally oldalon biztosan, bár a horda sem teljesen kihalt. Ráadásul arányaiban csökkent a magyar népesség, tekintve, hogy a Hellfire kb ugyanakkora szerver volt, mint az Arathor, viszont ott nemigen voltak magyarok. Tehát találsz magyarokat, ha szeretnél, de nincs totális magyar dominancia, mint anno a Bloodscalp-on volt, ahol a trade chat is teljesen magyarul futott.
p
-
Peti78
őstag
válasz
Wolverine #52470 üzenetére
Ha felteszem a startert, az ahhoz tartozó batlenet account használható a majdan feltelepítendőhöz is ugye? Az itt eltöltött idővel még nem telik az 1 hónap ingyenes játékidő? A karaktert amit a starteren csinálok, folytathatom ugyanúgy, ha regeltem a cd kulcsot?
jaj nem lesz ez jó, kell valaki aki meghív, illetve másik blizz játékhoz tartozó kulcs.
nem is egy kell, hanem káttóóó
na akkor postás megvár
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Peti78 #52467 üzenetére
Mihelyt aktiválod a CD-kulcsot, azonnal éles lesz az ingyenes hónap. Viszont a klienst letöltheted és telepítheted előbb is, ha felteszed a Starter Editiont
#52466: tényleg, ki is ment a fejemből, hogy a SoR-t leállították megint.
#52465: a Mists története a Cataclysm egyenes folytatása - mármint annak a részének, ami a lvl1-60 revampban lett kifejtve, és amit röviden úgy lehet összefoglalni, hogy lezajlott a Negyedik Háború az Alliance és a Horde között.
-
k.kristof
őstag
válasz
salytmasztor #52466 üzenetére
Ezt megszüntették, nekem mázlim volt, és az egyik ember, akinek küldtem, elfogadta és be is fizetett két hónapot, így sikerült megszereznem a mountot, ami hála a MoP-nak, account-wide.
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Ragna Hordában tudtok nekem olyan guildet ajánlani ahol jó a hangulat, guild chaten is van élet meg hasonló? mert amiben most tartózkodom "HUN DIVÍZIÓ" hát köszönni nem tud vissza Guild chatennem fontos a raideles csak egy kis élet legyen...
-
Peti78
őstag
Még annyi a kérdésem, hogy az ingyenes játékidőt az telepítés, account készítés után azonnal elkezdhetem?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Wolverine #52458 üzenetére
Ezt a linket találtam az előbb. -> Scroll of Resurrection retires
Ez nem az, hogy visszavonták ezt a lehetőséget ebben az évben?Én kb két éve nem játszottam és nem fizettem havi díjat.
Most a 10 napos ingyen Panda trialt toltam.
Plusz persze magyar az accom és a regisztrációs címem.Akkor van lehetőségem ezek alapján szerinted, hogy valaki küldjön nekem egy "Ressurection"-t?
-
A pandas kieg ugy egymagaban amugy milyen melysegu kapcsolatot kapott lore szsempontjabol az elozo kiegekhez? Mert elegge kilog a sztoribol..
-
Wolverine
félisten
válasz
salytmasztor #52456 üzenetére
De igen, már működnek. Bár hivatalosan nem támogatja ezt a Blizzard, de nem is tiltja...
#52457: elvileg nem lehet ez gond.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
A menyasszonyommal két aktív előfizetésünk lenne, a kérdésem, hogy ütközhetünk-e csatlakozási problémába, ha routeren keresztül csatlakozunk mindketten? Olvastam, hogy volt akinek jelentkezett ez a probléma. -
salytmasztor
aktív tag
A Scroll of Resurrection és a Recruit a Friend ugye nem működik nálunk?
Vagy van valamilyen "trükk" vagy módszer amivel megoldható itt Magyarországon a használatuk?
(Az országot a battle.net accountnál nem lehet átírni.) -
kenwood
veterán
válasz
BoneDragon #52453 üzenetére
kulon is vannak loot szempontbol.
a questitemek viszont kozos reseten vannak az osszes difficultyn.
sha es lei shen heti 1-1et fixen dob.
ha nem,ticket.a tobbinel pedig ha 1x olted,akkor ha dobott,ha nem,a tobbi fokozaton mar biztosan nem fog.
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon #52451 üzenetére
Igen ha az accodon van egy karinak akkor áttudsz ugrani Ordoshoz mindel. Külön reseten vannak.
-
BoneDragon
veterán
Tegnap végre meglett a monkomnak a back... Jól olvasom, hogy elég egy olyan kari az accountra, aminek meg van a back és a többivel is kapok lootot Ordosból?
Az LFR és a Flex egy reseten vannak?
-
painkillerx
tag
válasz
InterFox #52448 üzenetére
Gondolom retri: http://www.icy-veins.com/wow/retribution-paladin-pve-dps-guide
-
InterFox
senior tag
A DPS-ek mire mennek rá, ha a statisztikákat nézzük?
Gondoltam kipróbálok magam DPS-ként is. -
lakisoft
veterán
Más: Valaki csinált már karakterboostot azt amit a kieghez adnak. Nem a power levelingre gondoltam.
72 órát ír. Elvileg hamarabb is meg lehet csinálni a WOD kód beírása után? -
k.kristof
őstag
válasz
lakisoft #52438 üzenetére
Igen, ez EU-s kékek csak a Hellfire-t írják, de valahol később a fórumban megjegyzi egy MVP, hogy a Launcher kicsit összezavarodott, szerinte például június 17-e szerda
-
lakisoft
veterán
válasz
Cathfaern #52437 üzenetére
Ezek szerint az (PvE) Arathor and Hellfire lesz összekapcsolva. De én meg az olvastam hogy még az Azjol-Nerub is hozzá lesz csapva. De akkor ez nem így lesz.
Akkor helyesbítek:
Arathor (45k/20k A/H), Hellfire (30k/16k A/H). Összesen (75k/36k A/H) Ez se annyira aggasztó.Más: Gondolom az armorynak idő kell még hogy befrissüljön. Nem látom az Arathoros karaktereimet.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #52434 üzenetére
Az az US Arathor (US battle.net-en van a cikk), ránk nem az vonatkozik, hanem ez: [link]
lakisoft:
Azjol-Nerubot a Quel'Thalas realmmel tervezik összevonni, nem az Arathorral. -
lakisoft
veterán
válasz
parandroid #52433 üzenetére
Persze hogy összevonják. Arathor (45k/20k A/H), Azjol-Nerub (39k/15k A/H), Hellfire (30k/16k A/H). Összesen (114k/51k A/H). Elvileg olyan népesség lesz Arathor allin mint kb Ragnaros (75k/112k A/H) Horda-n. Azért az komoly lesz. Végre nem kínálati piac lesz az AH-ban.
Breaking Newsban ki is volt este írva.
Szerk: Amit linkeltél az US infó.
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #52433 üzenetére
Ahogy a trade chatet nézem, a Hellfire szerver biztosan connected (már megy is egymás anyázása, ahogy illik), de eszerint a cikk szerint a Drendennel van csak kapcsolat. Van erről valami részletesebb infó, amit nem találok?
p
-
parandroid
félisten
Nem látok róla infót, de az Arathor is össze lett fűzve valami másik realm-mel? Ma reggel megjelentek a kék eladók ah-ban.
p
-
lakisoft
veterán
válasz
k.kristof #52430 üzenetére
Jelenleg ebben a guildben vagyok: Isten Ostorai.
Nincs velük baj viszont jelenleg nem történik semmi a guildben. Néha flexre lenne kedvem elmenni.
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Valami gond van a szerverekkel vagy csak nálam szarakszik a játék? A launcher indításánál hibát dob ki hogy "An internal error occured, please restart. If problem presist contact customer support". Leokézva az ablakot be is zárja a launchert.
-
Djsaba
senior tag
You're welcome guys.
-
J o e
tag
válasz
kenwood #52407 üzenetére
Hát nem egyszerű ez és megmondom őszintén, nekem nem is tetszik.Persze, ez a játék jelenleg elérhető legnehezebb raid fokozata, megértem, hogy kell lennie korlátozásoknak.
De pl. én engedném, hogy aki már mentve van 10 HC Norushenre, az pl csatlakozhasson 25 HC Thokra is, ugyanúgy, mint normalon.Ha képes rá és rendben van a teljesítmény, akkor legyen egy csapat hasznos tagja, de így egy rosszul megválasztott group egy egész hetet elvisz a hc bossok próbálgatásából. -
kenwood
veterán
"Heroic Difficulty Lockouts
Heroic difficulty has much tighter restrictions in place. This is to prevent heroic boss farming. Firstly, heroic lockouts cannot be combined, even if you’re on the same progression or less than the second group. So for instance, if you killed Morchok, Zon’Ozz and Yor’sahj on heroic you would not be able to join another raid group working on heroic Hagara. Additionally if you chose to start a heroic group at Hagara using your raidlock out, anyone not with you from the original heroic group would no longer be able to start their own heroic group. They would then receive a message saying the instance has been cleared, or they are saved to however many bosses you continued with your group. If group 1 kills the first 3 bosses on heroic and calls it for the night, and then splits into 10 groups to try to down more content later, only the first person to do the content would be able to continue with the lockout, the other 9 people or groups would be required to switch to normal because that heroic lockout is saved to those heroic bosses. "ha jol ertem,akkor azzal,h megoltek 1 bosst nelkuled,neked buko az egesz lockout ,hc szempontbol.
-
Zlcsi
senior tag
huh nagyon üresek a szerverek, vasárnap este/délután van és sw-ben alig lézeng pár ember, q-elés közben eddig 2 emberrel találkoztam... kíváncsi vagyok, hogy csak kivárnak, vagy kezd lefelé áldozni a wownak
-
InterFox
senior tag
Alakulgat a karim.
-
kenwood
veterán
akik meg nem oltek hc bosst a heten es shat normalban sem oltek meg,azok mehetnek veled,de csak 25ben.
regebben ugy volt,hogyha masnap nelkuled sikerult leverni,akkor a te id-den is halott lesz az adott boss.
az utobbit nem tudom,h igy van-e meg.normalban 10 es 25on is tudsz menni shatol.
-
J o e
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a héten 25hc Sha-t hirdetett egy srác TN-en, csatlakoztam Oqueuen.Wipeoltunk 10-15ször, mindenki lelépett, én pedig ugye mentve lettem 25 hc Sha-ra.
A kérdés: ha én csinálok új 25ös groupot Oqueuen, akkor fogok tudni menni, vagy a hc mentés már a egész csapatra szól és csak akkor mehetnék újra, ha összeszedném azokat, akikkel előzőleg bent voltam?
Előre is köszi a választ és bocs ha egyértelmű dolgot kérdezek, de nekem egyenlőre ez nem világos, hogy működik -
Viktor77
titán
Elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged