- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
lakisoft #53098 üzenetére
Igen, egy AH lesz. Allisként is megveheted a hordások aukcióját és fordítva, mint eddig a neutral AH-ban.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #53094 üzenetére
Ismerosokkel csinaltuk regen, hogy kozos AH-ba 1-2 gold kornyeken betettunk tobb Mount-ot es gyorsan kivette valaki a masik oldalon (persze egyszerrre csak egy adas/vetel volt). Igy minimalis volt a veszteseg
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53092 üzenetére
Persze. Csak 2 ember kell hozzá, ennyi a lényeg. Legalábbis a gold cseréhez, ez a legtisztább, a két oldalas csere. Használható még a Booty Bay-i közös AH is, de az sokat von le nagyon, szóval nem gazán éri meg.
C verzió amivel igaz sokkal macerásabb az az itemekkel " átpakolható ". Amivel működik a BoA itemek, bár igazából csak a Timeless-en eső cucokat lehet, aztán azokat use olni / disenchantolni illetve a peteket lehet account szinten, egyik oldalt betanulni a másik oldalon pedig box ba tenni és eladni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
neato3loco #53092 üzenetére
Nem*. Ezt úgy szokták lezavarni, hogy Béla meg Józsi cserélni akar. Bélának horda oldalon van nagy karija, és ally oldalon kell neki a pénz. Józsinak meg ally oldalon van nagy karija és jól jönne neki horda oldalon a pénz. Ezért Béla ad 5000 goldot horda oldalon Józsi altjának, Józsi meg ad 5000 goldot ally oldalon Béla altjának.
*Illetve neutrális AH-n keresztül de, de macerás. Illetve WoDtól közös AH lesz, azon keresztül is lehet majd.
-
neato3loco
senior tag
válasz
laceszgamer #53091 üzenetére
Tehát Horda és Ally tud cserélni?
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53089 üzenetére
Megvan közben.
Szimplán csak csere, egyik oldalon adja az egyik fél a goldot a másik fél pedig a másik oldalon, semmi extra. -
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #53088 üzenetére
Megoldódott.
-
neato3loco
senior tag
válasz
laceszgamer #53088 üzenetére
Ezt, hogy lehet megoldani?
-
laceszgamer
addikt
Valaki Ragnán ally-horda gold csere? Belogoltam újra allys karimmal, viszont le van égve teljesen, mikor átvittem a többi karim hordára nem sok minden amradt nála.
Nem nagy összeget, mondjuk 2500g-t csak, hordán adom és allyn kéne.
-
lakisoft
veterán
Blacksail Pirates tudom ajánlani én is itt vagyok. 12/14 HC progress.
-
malacka87
őstag
Ragna hordában nincs valahol tgf? Van egy 565-ös balance druidom meg egy 567-es prot warrim. 14/14normal kill megvan! Jó lenne néha lejutni raidekre. Igaz 2 műszak mellett nem a legjobb!:-)
-
vvega30
senior tag
válasz
laceszgamer #53082 üzenetére
Ezzel próbálkoztam, de a 6-7 általam nézett szerveren nem volt igazán nagy különbség az árakban.
Egy ritka petnél lehet nagy különbség de egy átlagosnak mondható AQ-s vagy MC-s pettel nem éri meg tökölni
Sok embernél a kínálat is nagyobb, kevésnél pedig a vevői kereslet is kissebb, ez nyílván árban is jelentkezik. -
laceszgamer
addikt
válasz
norton2 #53081 üzenetére
Igen, én is erre gondolta, hogy WoD elején lesz a nagy üzlet, akkor eladogatni őket, meg a másik ami nagyon jó a peteknél, hogy simán lehet szerverek között is üzletelni velük.
Sokszor megéri pár low pop szerveren bevásárolni, mert vicces árakon kerülnek AH-ba a petek, amik egy tömöttebb szerveren jóval többért elmennek.
-
norton2
csendes tag
válasz
laceszgamer #53078 üzenetére
Részben igazad van, de nem minden petre lesz ez igaz. Csak a pet battle-ben népszerű peteknek lesz magas az ára, vagy a nagyon ritka peteknek. Lvl 90-es raidből nem esik igazán erős pet, inkább csak jól kinéző petek. Vagyis, azokat a peteket ritkán fogják venni és az a hetente 1-2 kieső pet amit beraknak AH-ba teljesen ki fogja elégíteni a keresletet sajnos. Ehhez hozzájön, hogy a MoP-os raidek lootjai nagyon népszerűek lesznek transmog terén. Az OQueue és a beépített "Blizzes Oqueue" pedig tömve lesz ilyen csapatokkal, én nem számítok arra, hogy egyhamar eltűnnek a piacról a MoP-os raidpetek.
Én kiszórnám ezeket a peteket WoD első heteiben. A hosszú szünetről visszatérők megveszik, azután még nehezebb lesz eladni őket.
Apropó pet battle piac: Remélem mindenki gyűjti szorgosan a pet xp boost kajákat, hogy korán meglovagolja az új petek piacát. Pszt
szerk: Jaj és csak most jut eszembe, hogy jön a cross AH 6.0-tól. Tele leszünk petekkel
-
laceszgamer
addikt
válasz
Persze, ez igaz.
De nem mindegy mikor az ember lemegy egyedül, aztán akár még altokkal is utána és ha esik a pet/mount az fixen viszi el, vagy épp megy 5-10 felé az esély.
Sokan akkor azért fognak járni, hogy használatra kiejtsék, első pár hónapban meg még nem nagyon fog ez beindulni, mindenki a friss contenttel lesz lefoglalva, olyankor van a ó időszak némi pénzkeresésre.
-
k.kristof
őstag
válasz
Szerintem fognak járni oda, 80-as és 85-ös raidekbe a mai napig heti szinten járok én is Openraiddel vagy barátokkal. Hol mountért, hol Herald of the Titansra készülésképp, hol simán transmogért vagy achiért.
-
laceszgamer
addikt
válasz
norton2 #53077 üzenetére
Ez nem csak ezzel van így, raidekből eső peteket is, mármint amik lvl90-es helyekről esnek érdemes megtartani addig. 100-on még nem lesz olyan egyszerű azokat farmolni mint a mostani vanilla és bc-s peteket, ellenben nem is járnak oda raidelni aktivan az emberek így hamar kiürül a piac, mikor meg máár incs egy se ah n mehet fel jo áron, valakinek akinek nagyon kell úgy is megveszi.
-
norton2
csendes tag
válasz
BoneDragon #53075 üzenetére
Láttam már 10k-ért is árulni, mondjuk olyan embertől aki egy hétig árulta és már nagyon el akarta adni.
Ha nem sürgős a pénz várd meg a következő kieget. A mostani ár többszöröséért is eladhatod majd. -
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #53075 üzenetére
Kezdj magasan, aztán ha pár napig nem jelentkezik érte senki menj le mondjuk 5k-val.
-
BoneDragon
veterán
válasz
laceszgamer #53074 üzenetére
Ja én se láttam mostanában. Kell még 2 kristály hozzá, csak beakartam lőni valahogy az árat...
-
laceszgamer
addikt
válasz
BoneDragon #53055 üzenetére
20-60k között láttam eddig, bár nem sűrűn hirdetik.
-
malacka87
őstag
Másik újdonság ha még valaki nem olvasta volna!:-) Nekem bejön ez a kis feature!:-)
[link] -
ígyvanferi
addikt
válasz
BoneDragon #53070 üzenetére
Na, ehhez is csak egy 5 év kellett. Big feature...
-
BoneDragon
veterán
Yay, végre nem fogják elfoglalni a fél bankom
-
Healbacsi
őstag
válasz
#57919488 #53064 üzenetére
A sziget valoban szar hely, durvan nyomaszto a horda foleny. A szigeten sajna nem 1/2 az arany, hanem sokszor 1/6-1/10. En meg ha le is taposnak megyek tovabb, mintha nem tortent volna semmi. Egy ido utan feladjak (talan azt hiszik bot vagyok
, es ott hagynak a fracba. (persze ezutan jon a tobbi hordas)
A szigetre mar csak akkor megyek le ha tenyleg nagyon muszaj. (gyakorlatilag pet battle, a bossokra meg summont kerek
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #53065 üzenetére
A Hős utcába se sétál be épeszű fehér ember, akkor Timeless Isle-ra miért menne ki az allis Ragnán?
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #53065 üzenetére
Pedig ott vannak, csak eppen frakciot valtottak
(#53067) k.kristof:
The Maelstrom-on pont forditva van (A/H arany) es ott meg kemenyebb az elet csak eppen a hordasoknak. Alliban sok a sved es dan tisztelt jatekos akik akar 20-30-an is kepesek mindenkit bedaralni szinttol fuggetlenul a Dark Portal elott. STV szinten nem egy konnyu resz a kicsiknek, gondolom nosztalgiabol csinaljak vagy a fene tudja -
törölt tag
válasz
Healbacsi #53048 üzenetére
Persze ez oke de ha ki akar mozdulni akkor viszont szamolni kell azzal, hogy kb. majdnem 2x annyi a lvl 90-es hordas es Timless-en pl. ez sokakat zavar mar.
Viszont cserebe en ugy vettem eszre, hogy alli oldalon jobb a BG-k nyeresi aranya(nem rohog, fontos tenyezo
)
-
Cathfaern
nagyúr
GC egyszer írt egy pár sort arról, hogy mennyire nehéz más fejével gondolkozni, illetve elképzelni / elfogadni azt, hogy másik fejében akár teljesen más is lehet, mint az ember sajátjába... És sehol se találom ezt az idézetet, nincs meg valakinek?
-
nofi
addikt
Haverom lehet visszajönne WoW-ozni. Ahogy nézem, régen volt valami Scroll of Resurrection, amivel nem aktív játékosokat úgy vissza lehetett hozni, hogy grátisz szervert is válthatott. Most ez a szerverváltás már csak pénzért megy ugye?
-
BoneDragon
veterán
Ragnán mennyiért szokták árulni az Alani mountot?
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53051 üzenetére
Az se halálos dolog. Csak ne találkozzunk
.
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53049 üzenetére
Akkor szerintem Ragnaros horda oldalt jársz a legjobban. Sok magyak - sok segítőkész ember.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53045 üzenetére
Azt nem irtad, hogy milyen Realm-re mennel vissza. Pl. Ragnan nem megterhelo a hordas elet de allis oldalrol ez mar nem mondhato el
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53045 üzenetére
Ismerőseid vannak a wowban? Miért nem oda mész ahol ők vannak?
-
neato3loco
senior tag
-
slayer006
addikt
válasz
neato3loco #53038 üzenetére
so - so
-
laceszgamer
addikt
Allys voltam elején pár évet, de a horda ragadott meg jobban, mára minden karakterem oda költöztettem.
-
Fandango
veterán
Csak a horda (guild érdekből volt egy kis alliance időszak, de az felejtős
)
-
lakisoft
veterán
For the Horde.
-
k.kristof
őstag
válasz
Mindörökké Alliance!
-
malacka87
őstag
válasz
Én most átvittem Ragnaros hordába a balance druidomat!
-
neato3loco
senior tag
A fórumosok többsége ally vagy horda?
-
válasz
neato3loco #53032 üzenetére
De en tenyleg jobban ismerem azerothot, mint bp-t
-
dilipok
veterán
válasz
hemaka #53026 üzenetére
ugyanezt elheted at, ha healelesre adnad a fejed. Szalad esz nelkul a dps, tank, mindenki, majd mikor veletlenul egy elhullik, mert kifogytal a manabol es elotte 5763198-szor szoltal, hogy pihenni kellene, akkor jon az osztas, h sz*rt sem er a healer
bar az is teny, hogy nem egy tankkal talalkoztam, aki a dps rohanasakor (tobb figyelmeztetes utan) kenyelmesen leult, whispelt nekem, hogy nezzuk meddig birjak a dps-ek heal es tank nelkul. Szo szerint ott ultunk ketten, a masik harom meg szejjeldaraltatta magat a trashmobokkal leglabb ketszer, mielott eszrevettek, hogy mi a helyzet
-
hemaka
nagyúr
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, ez random jon mar a jatekosokbol.
Ha a dps elotted mar nyomja a dps-t aztan nem jon le rola a mob, akkor bzi tank, hol az aggro? szoveg van.
Ha a tank okor es szalad elore, huzza a sok mobot es meg annyi esze sincs, hogy ne alljon losba, akkor jon a hol a heal, noob heal
Bezzeg a dps, az mindig pro!
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53022 üzenetére
Vagy egy békahadsereg, akit ráuszíthatsz a haragosaidra.
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53019 üzenetére
Nem magyar mentalitás, bármilyen nemzetiség tagja elküld a fenébe, ha nem vagy olyan pro tank/healer/dps, mint ő elvárja
Kedvencem az volt, amikt Catában a Hour of Twillight insták egyikében tankoltam, 353-as itemlevel volt a minimum. Senkinek nem volt semmi baja, amikor elérve a 353-at mentem, de amikor már 378 voltam, valamelyik jó képességű beszólt már az elején, amikor meg sem mozdultunk, hogy kevés ide a gearem. Ilyenkor elgondolkozok, hogy nem volt akkora hülyeség a Taigetosz
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53019 üzenetére
"jobban ismeri Azeroth-ot, mint Budapestet"
Ez mekkora volt
-
neato3loco
senior tag
válasz
BoneDragon #53011 üzenetére
Nincs is azzal baj, de sok ahelyett, hogy segítene a kezdőknek, mert nem mindenki Vanilla óta nyomja és jobban ismeri Azeroth-ot, mint Budapestet.. inkább anyázik, "jaj mi ez a szar set" és a többi.. Annyira tré a magyar mentalitás, hogy mindjárt kimegyek az utcára és felpofozok vagy 5 embert.
-
törölt tag
válasz
LógaGéza #53014 üzenetére
Sok sikert akkor.
Engem is érdekelne konkért link ahol olcsóbb mint 2x3k és 10 percen belül megkapod a kódot. (Nem players.hu szerű)
Ha tudsz nekem ilyet mutatni, akkor leveszem az árat.Az ilyen "régen xx-ért látta testvérem munkatársának a fia" jellegű kommenteket légyszi ne, mert elég nevetségesen hangzik.
-
LógaGéza
veterán
válasz
ígyvanferi #53015 üzenetére
Anno G2A-n vettem, 10%-os kuponkóddal, akkor 6k alatt jött ki, most nem tudom mennyi, de az árak nem nagyon változtak.
Az nem GC, hanem Playtime kód:
Alternatively, you can buy game time from the Blizzard Store in increments of 30, 90, or 180 days. You can use the time yourself or email the time code to a friend as a gift.
Forrás: [link]
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53003 üzenetére
Azt gondoltam
Hardveraprón hamarosan megtalálod jó occón
-
nofi
addikt
Köszönöm a válaszokat! Akkor továbbra is meghúzom magam
-
törölt tag
azért bátorkodom hozzászólni, mert régen a specialitásom volt az ötfős dungeonokban való tankolás, és szerintem a szereléseddel semmi baj, kék cuccokkal lazán végig lehet tankolni az összes dungeont még egy ratyi healerrel is, sőt még healer nélkül is ha pala vagy és jó a parti.
engem tankként akkor szóltak le, amikor sok év után idén tavasszal visszatértem egy hónapra, hogy végigjárjam a dungeonokat, de annyit változott minden, hogy helyenként azt se tudtam, merre forduljak (pl. scarlet dungeonok), és a profibb játékosok azonnal megérzik, ha a tank bizonytalan, és ilyenkor bizony jó esetben csak kilépnek, rosszabb esetben be is szólnak
-
whitezo88
nagyúr
ilyen alacsony szinten felesleges szórakozni az enchanttal úgyis megy a kukába a gear nemsokára. gearre se kell figyelni, én még hetvenen is dps talentben meg gearben tankolok ha húzok karaktert. Mióta kicsit revampolták a karaktereket, talenteket, skilleket, faceroll az egész dungeonözés is, tankként is csak a tankos stance kell aztán csak ütni kell mindent, máris lesz 33597 threat pont rajtuk. régen azért más volt. a dps-nek meg szólni kell hogy a fő targetedet lője, mert ez sokéves dolog, hogy a hülye dps megdöglik aztán téged okol, közben meg a 4. targetet húzta le atom bursttel...
-
ígyvanferi
addikt
Semmi értelme ilyen alacsony szinten ezekkel a számokkal foglalkozni. Vegyél fel mindent, amin látsz dodge-ot és/vagy parry-t és kész. Enchantolás is felesleges, pár óra múlva úgyis találsz sokkal jobb cuccot arra a slotra. Persze ha te vagy enchanter, akkor azért felrakhatsz ezt-azt.
-
nofi
addikt
Haladgatok szépen lassan (na jó, nagyon lassan), napi 1-2 dungeon fér bele. Tegnap jól lehordott egy csapat, miszerint abszolút alkalmatlan a karakterem tanknak és inkább vegyem fel másodlagos talentnek a dps-t. Az első kifakadás után azért elkezdtek tippeket adni, az egyik még fel is vett, hogy segítsen. Írt pár címet ahol leírásokat találok, stb.
Ez lennék jelenleg. Állítólag a Hit-et és az Expertise-t kellene min. 3% fölé tornásznom. Kérdés, hogy ezeket mivel javasolt növelni. Enchantolásnak van valami értelme ilyen low levelen vagy csak pénzkidobás? -
ígyvanferi
addikt
válasz
#81999360 #53002 üzenetére
Leírod nekem PÜ-ben a két kódot, megmondom, hogy tudod továbbadni őket.
Egyébként ha így konkrétan két számsort kaptál, akkor azt nyugodtan odaadhatod bárkinek, beírja ő a bnet-en és kész. Nem kötődnek semmihez, amíg nem használod őket, utána meg nyilván még egyszer már nem működnek. .
-
törölt tag
Egyik klántársam ajándékozott nekem 2x30 nap gametime-ot, Battle.net-en belül. Mert így majd biztos visszatérek WoW-ozni, viszont ez kizárt. El tudnám ajándékozni másnak, vagy ezekben a kódokban van valami ami miatt csak a cél accounton tudnám aktiválni?
-
whitezo88
nagyúr
nem mai videó, de érdekes milyen területek vannak bent a játékban vanilla óta amelyeket azóta homály fed, félbeszakadt tervek, stb. Emerald Dream ingame: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged