- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbubuska
tag
Szia, leírhatom, de a patch előtt ment rendesen.
A gép egy 2.4ghz-es dualcore, 4 giga memóriával.
Win7 ultimate oprendszer, eredeti, a legújabb service packal.
Vírusírtó nem warez, az avastot használom.
Az addonokat nem töröltem, de csak 2 van fent.
A net 4 gigabites, nincs vele gond.
A háttérben csak a vírusírtó, és a hangkártya programja fut. Minden más kikapcsolva.
Videó kártya ati hd4670, a legfrissebb catalyst van fent. -
decibel
aktív tag
Nem sokat számít, nekem 3 gigával sem ment igazán élvezhetően a játék ugyanilyen konfigon w7-en. Persze el lehet játszogatni, de elég határeset. A 9600pro, meg az athlon még ennél is jóval gyengébb, szóval questelésre is alkalmatlan szvsz és ezen a min. grafika sem segít.
-
Cathfaern
nagyúr
3.1 után szerintem valamelyik tankolós pet, az mindegy melyik... mivel akkor már mindnek lesz aoe skillje, charge már van 3.0 óta mindnek (dps-es peteknek is), szóval kb. mindegy lesz
Gorilla jó lehet megszakítás miatt, bear a +1 aoe miatt, crocolisk is az erősebb aoe miatt, de alapvetően ami jobban tetszik.
Disznó szerintem nem annyira nagy szám jelenleg, az hogy charge után egy kicsit nagyobbat üt, nem olyan sokat ér. -
FefeeX
veterán
igy mellékesen megjegyzem, hogy tényleg ezen a 30 defponton múlik? A frost talent szerintem több esélyt ad összesen, mint amennyit ez a 30 pont jelent (mennyi ez, 0,3% valószínűség a dodge/parry-re? )
Ahh wolwi közben frankón meg is válaszoltad a kérdést, így már értem, thx
Lehet akkor veszek egy ilyet -
FefeeX
veterán
okés, mondjuk nem értem miért csak a defet nézik, mikor ugye ott van még mellette a +parry, +dodge (amik nem emelik külön a defet)
Ha 85AP-t lecserélem, kell majd még 1 fegyó ami DPS-elni lesz jó (mondjuk fallen crusaderrel - az a 85 AP lehet nincs olyan jó mint az említett)Akkor azt mondod, minden képességemhez macrozzam hozzá a runic strike-ot
Szóval érteni még mindig nem értek mindent teljesen, de követem az okosabbak tanácsait -
Ribi
nagyúr
Inkább ezt olvasgasd: Pimp My Mount
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest