Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Szobanövények lvl 43%

-
Imilenni
addikt
Valaki nemtudja mivolt ez a Sztálin ügy?!
Tényleg engedélyezték a Sztálin feliratot a tankokon?
(Érdekes hogy be szeretnék tiltani a CoH2-t pont az oroszok most)- SerB azt mondja, hogy WG álláspontja a Sztálin ügyben nincs kapcsolatban a Company of Heroes 2 orosz botránnyal
- SerB véleménye a COH2-ről negatív
Mindössze szerintem szeretnének vissza vágni a többi nemzetnek a CoH2-ért, a Sztálin felirattal?!- SerB a lengyel haragról a Sztálin üggyel kapcsolatban: "Nagyon sajnáljuk, hogy néhány játékos nem ért egyet a mi álláspontunkkal."
Azért ez erős azt hiszem...UI:
Érzem hogy belém fognak itt kötni... -
Imilenni
addikt
Hát igen, ha foglalnak az gáz..mindössze azt utálom..
Nekem a csata utáni statisztika a szórakozás..amikor látom, hogy bőven többet sebeztem mint a csapat társaim

-
Imilenni
addikt
Tudnátok segíteni?

Valaki megtudná mondani hogy melyik az a mod, amivel játékon belül meglehet nézni a tankokra lebontott eff.-et?
Erre gondolok...
Fontos lenne
-
Imilenni
addikt
Szoba növények akcióban

-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Azért messziről volt hogy nem lőttem át..

-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Énis tapasztaltam..
A Leo PT A is félre lőtt sokszor..0.29-es pontosággal -.-
Persze az IS-8 400-ről simán eltalált, úgy hogy szinte semmi sem látszott ki belőlem /0.35/
Másnak se szokott kijönni a csata végére az ágyú (lövésenkénti)átlagsebzése? O.oÉn mostanában az Obj. 268-at találom és ütöm át mindig..

-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Az MM megint alkotott..

De azért a vége jó lett
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Random melyiket tank a jobb?
A BatChat vagy a Leopard 1? -
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
SZERINTEM igazad van..hogy az egyensúly..megbomlott...papíron úgy kellene legyen ahogy leírtad..de sajna nem gondolkoznak az emberek.
Pl: Erlenbergen bármikor vagyok ott bármilyen tierrel MINDÍG az 1-2 sorba kempelnek....Más:
Vajon hogy van ilyen WR-je?
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Éjszaka a legjobb játszani..
6272 spot sebzés
59-16 csúcsú köre
Csapat rúlz
Csapat rúlz 2 -
Imilenni
addikt
Végre egy normális kör

-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Énis tudok képet linkelni

-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Hááát az mm kipróbált valami újat..

-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Hát..T6 században inkább Cromwell, M18 és T-150
Szerintem....
Most ígyújrautánna olvasva a KV-1S-nek...eléggé kivan egyensúlyozva a játék. 1944-ben "mutatták" be a wikipedia szerint..KV-122 néven.
A Tiger-t 1942-ben vetették be..1941 körül mutatták be a prototípusát (36.01H)
Szóval kb 3 év van a típusok között..most ebből azt kellene leszűrnöm hogy a Németek haditechnikája ennyire fejlett lett volna?! -
Imilenni
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
A történelmi hűség köszönő viszonyban sincs a játékkal, tehát arra hivatkozni, hogy mi volt akkoriban teljesen felesleges, úgy sem lesz olyan a játékban sosem.
Ebben mennyire igazad van.
Néha-néha írja valaki hogy a valóságban ilyen nem volt...hát..ez nem szimulátor...amikor őket nem érinti a dolog akkor ők mondják hogy ez nem szimulátor..ez "árkád" játék..és pont ezek sírnak hogy ilyen nem volt a háborúban meg ilyenek. -
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Még régebben megkaptam a Dead Island c. fps-t..egész olcsón belehet szerezni. Miután ezen játszottál.."ideget levezettél" kb élvezni fogod a WoT-ot..tapasztalat

-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem az orosz tankok a szarok
és az egész orosz megszállás miatt, meg persze amit Sztálin művelt az Orosz népet is utálom Egyébként én általában olyanokkal találkozok akik a KV-1S-t istenítik..unalmas..szerintem ezzel kvittek is lettünk.
Az aláírásodat meg: Sajnálom, nem láttam
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Egyébként Tipikus
nácinémet fan, ilyenekkel van tele a játék. Sőt lassan már az egész világ ezekért a szarokért rajong, neked ezzel mi bajod van?
-
Imilenni
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
vagy bármelyik repülőgép, de akár egy páncélököl én páncélozott egységekre gondoltam

Meg az IS-2
Nem hiszem hogy átlőtte a nagy cicát... Meg azért..az újra töltési idő..khm...remington2 Persze, az tény hogy kb képtelen volt mozogni..meg Hitlernek a mániája..
-
Imilenni
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Már válaszoltak köze akkor lett volna ha valós körülmények között harcolt volna..nem "egyes jelentések szerint" lett volna ott

Azért az oldal is téved..rosszul tud dolgokat pl: KT: "A kb. 70 tonnás jármű méltó ellenfélnek bizonyult olyan járművekkel szemben, mint a T-34/85, ill. KV harckocsik."
Vicc..Mégis mi volt méltó ellenfele a KT-nak? SEMMI.. -
Imilenni
addikt
Megszedték magukat azért 6.1 M Euró nem kevés...
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Ahhoz képest hogy egyedüli voltam 5-ös tank a csatában (az ellen arty-t leszámítva)

-
Imilenni
addikt
Vele már énis találkoztam..Beírta chatbe hogy "Stalin <3" Erre én " SS Power" Erre a reakció az volt hogy kifog dobatni a játékból

Egy kis off: szánalmas.
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A múltkor énis találkoztam egy EFE-s játékossal (IS-3-al volt)..a beforgatott Tiger II-met 2x gyújtotta fel, úgy hogy mindössze a lánctalpat lőtte O.o
-
Imilenni
addikt
Bullshit terjeng néhány helyen...hogy a Type 59 (a prémium) megvehető lessz 7.-én.
Valaki tudná nekem linkelni azt, ahol levan írva hogy SOHA többé nem lehet majd megvenni a Typeot?..csak megnyerni. -
Imilenni
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Szia
Amikor nem te vagy a top tank 2. vonalban maradj vele..én azt ajánlom hogy a L/71-es 88-assal használd..én azzal használom..rejtőzködni nehéz vele.. -
Imilenni
addikt

A tegnapi nap igen jól sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest