Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

-
törölt tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Himmelsdorf.... T28-al vagyok, látom 2-en mennek a hegyre csak (Type59 meg T-44) hámondom ez kevés lesz... elindultunk szakasztársammal mi is fel (ő AC48-al).
Type59 látja hogy megyek fel, elkezd szidni hogy milyen idióta vagyok, mi a faszt akarok én ott, stb.
Oké mondom np, nem megyek fel...
8 másodperc múlva úgy gondoltam mégiscsak felmegyünk, miután a Type és a T44 elhalálozott
2 TD-vel azért csak sikerült feltartani a népet...
Azért amikor megmurdelt a Type59, akkor megkérdeztem tőle, hogy talán mégiscsak kellett volna a segítség?
Azért ha megy az XVM, lehet, hogy nem foglalkozom vele, és első lendülettel felmegyek...
StatjaType-al 677 48% -
Tomi0703
addikt
Aztamindenit neki... Nem akarok panaszkodni, de muszáj... 4500 csatám alatt rájöttem (igazából előbb, de most írom le és így jobban hangzik
), hogy a WoT-ban van a legtöbb idióta/ hülye ember akinek az IQ szintje egyezik egy sültkrumpliéval. FPS játékban is noobozok, meg idiotozok DE nem minden meccsben... Itt pedig kivétel nélkül az összesben lehetne. Bár végülis hülyeség összehasonlítani mert FPS-ben kap egy fegyvert oszt' megy és lő (na, jó persze azért nem
), de WoT-ban az eszüket is kéne használni, az meg nincs nekik... Bocs a panaszkodásért, de ki kellett, hogy írjam magamból. 
Más: Baszki, annyira játszottam a T29-cel, hogy nem vettem észre, hogy már 108 k xp-nél járok...
Ez tank játszatja magát, olyan jó...
Az a 8 k viszont jól jött volna a legényeknek... 
Nem valami nagy stat (a fórum többségét nézve), de nálam már egész faszának számít.

Azt a rohadt ászt még nem sikerült vele megcsinálnom, pedig volt vele 14xx XP-s köröm (prém nélkül természetesen), de ami késik nem múlik.Szerk.: Basszus... De sok szmájlit használok.
-
Taragas
aktív tag
Úristen csak 3. osztály löwevel, több mint 1000 csata után....
Én az első 10 csata alatt megszereztem az első osztályt, később meg a mestert. Ez de gáz....

-
törölt tag
No ha vele találkoztok, garantált a vereség. (annak a csapatnak, akivel van)

-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Vannak furcsa meccsek, az egyszer biztos. Talán tegnap volt Abbey-en, hogy elindultam a szokásos irányba az E75-el, az 1-2 soron, de kevesen támogattak és kb 4 tank kifilézett, köztük 2 BC-vel. Amennyit csak tudtam, sebeztem, de az ellen sikeresen lehozta a gémet

Én meg naivan azt hittem, hogy a statok alapján nekünk áll majd a zászló. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Azt vettem észre mostanában,hogy az olyan pár 1000 csatával és narancs és piros wn6-al rendelkezők lejönnek tier 1-4 emberkedni és a sok kezdő között játszani a nagymenőt statot javítani!
-
AMD Power
titán
Ha minden jó lesz akkor ma meglesz az AT-7-em.

-
Taragas
aktív tag
válasz
robogo81
üzenetére
jah jah, akkor kezdtem újra
.
Igen mert elkezdtem ugye, akkor elég magas volt, azt utána volt egy két-hét, ami pocsék, stock tankokkal 6osba, úgy voltam csak éljem túl, utána beállt ez a 55,5. Ezt próbálom tartani, kisebb nagyobb sikerrel azóta is. Én úgy vagyok vele, ha 55-56 között van 1400 feletti win6, engem már nem érdekel. Ez tükrözi hogy milyen gamer vagyok, ez nekem így megfelel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Viszonylag sokat. Van olyan, hogy nem jön össze a szakasz és akkor magánzóban, de többnyire szakaszban próbálok, mert a random csaták borzalmasan szarok!
Amúgy pár nappal ezelőtt volt a csapatomban egyik csatában egy WG-s srác - már nem emlékszem a nevére - és pont elég szarul balanszolt csapat elosztás volt épp, de a mi javunkra. Be is írtam, mint mindig, mikor szar vmelyik irányba a csapat elosztás MM-nek hála, hogy fucking MM and WG és megkérdeztem a srácot, hogy javítják-e ezt a fos MM-et, amit rohadtul el**tak a 8.6-al....mondjuk előtte sem volt a legjobb. Azt írta vissza a chatben, hogy igen tudják és dolgoznak rajta.
(#7482) SgtBradly: sajnos tényleg elég girbe-gurba
Volt az utóbbi időben több olyan nap/napok is, mint amikre sokan panaszkodtok mostanság, hogy bármit is csináltam, bármilyen tankkal, bukó csaták sokasága volt, nem tudtam nyerni és olyankor bizony rohamosan zuhant a WR.....aztán jött pár jobb nap és megint vissza kezdett emelkedni, majd újra le.
.......amúgy nem, nem kórházban 
-
robogo81
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ne izgulj,már megszoktam (majdnem),hogy elég szélsőségesen tud lenni az MM.
Kábé 10 csatából max 1-2 olyan kiegyenlített( a legtöbb 15-3/4,vagy 2-5/15,és maximum 4-5 percesek),és mekkora állat amikor az ellenhez berak 1 hármas szakaszt,azok meg minimum zöld meg lila(és nem csak az eff,meg a vn6-7,hanem a tankkal lenyomott csata meg a win rátájuk),és nekik összesen több csatájuk van,mint nálunk összesen.Ez sajnos nem csak egyszeri alkalom hanem rendszeres,Az MM nézhetné a tankok felszereltségét meg a legénység szintjét is,meg a játékos statját is.
Nem tartom magam jó játékosnak(nem is vagyok),de nagyon demoralizáló lehet másnak is, aki kezdő,de lenne tehetsége a játékhoz,és csak azt látja hogy 3 perc alatt ledarálják a csapatát(nincs az az érzés hogy kicsin múlt,de nyertünk vagy veszítettünk,de jó csata volt,izzadt tenyér.nagyobb pulzusszám). -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Pedig pont ez a lényeg... (ha a babona igaz lenne)
Akik általában randomban, azaz nem szakaszban játszanak és eredményeik a TOP10%-ba beleesnekk (53+% winráta 1400+ WN6), ők érzik meg legjobban ezt a hatást.Egy 50%-os 1100 WN6-os játékos kevésbé érzi a randommfaktor kompenzáló hatását.
Egyébként lehet mondani, hogy csak sírunk mert bénák vagyunk, de a noobmeter és a planetwot grafikonjai kísérteties hasonlóságot mutatnak, a 8.6 után lekonyuló résszel. Lefogadom, ha a fent megjelölt célcsoport adatait kielemeznénk, igen nagy számban látnánk ilyeneket:

Ehhez még hozzájön az a népi megfigyelés, hogy a nagyarányú győzelmek és vereségek sokkal gyakoribbak lettek. A babonát erősíti ez a tény is, mert a nagyobb randomfaktor eltérítés okozhat ilyen jelenséget.
Olyan nincs hogy a hülyék mindig veled vannak, mert a túloldalon is pont annyi van, csak az ő lövéseik nem szállnak el az égbe, meg nem pattognak és kicsivel hamarabb felfedeznek mint te őket.
Ennyi elég is a gyakori 15:3-as vereségekhez -
Taragas
aktív tag
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Ne is mond, múltkor 3 epic(top tier), meg a többi top tier is zöldek, a többi sárga narancs sárga. azt kikaptunk 15-2-re pirosaktól(na azért egyet sikerül kinyírnom meg azért sebeztem 200-et, nem rajtam múlott a meccs.) De az akkor is nagyon fájt. Írtam is, hogy mi a tököm folyik itt?

Nem tom hogy de néha akármit csinálok minden mellé megy vagy pattan. Nem egyszer volt ilyen meccsem. Ilyenkor a legjobb ha legalább leláncolom az ellenfelet...

-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
SgtBradly
üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen mértékű negatív kitérést, pedig "szerényebb képességű" játékos vagyok nálatok.
Vagyis nem hiszem, hogy a játékos tudása lenne a fő befolyásoló tényező. Talán valahol az MM a felelős érte, de ez nagyon homályos terep
Néha csak pislogok, hogy a (xvm szerint) jóval erősebb, esélyesebb csapatunk milyen megalázó vereségeket tud összehozni (randomban).

-
fsb1000
nagyúr
válasz
SgtBradly
üzenetére
Ezzel sokan így vagyunk... már aki mert panaszkodni.
A grafikonjaink pontosan így konyulnak le.Ennek oka lehet véletlen egybeesés is, pl. arty csatákhoz igazított a taktikánk, megkezdődött a nyári szünet, stb.
Az én babonám szerint kicsit erősebbre tekerték a kiegyenlítő mechanizmust, azaz a randomfaktor jobban de másképp van eltérítve int 8.6 elött. -
Rambovits
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Shermannal (troll ágyúval) lőttem ki hetzert szemből... simán átment gold nélkül, erre megkaptam hogy goldnoob
Az persze nem jut el az agyáig, hogy eltaláltam a weak spotot, meg hogy ha nem megy át akkor is 130-at csattanik bármelyik tankon.. KV-1s-t lőttem ki így... 130-akat küldtem bele, és elfogyott 
-
-
Taragas
aktív tag
-
emre
veterán
Hát ez kész, IS2-vel 21 bekapott lövés. replay
Ilyen amikor a gyökerek az ellenfélnél vannak.
-
virkir
veterán
-
emre
veterán
válasz
SgtBradly
üzenetére
Én is hasonlóképpen vagyok.
Van hogy a win megy feljebb, de akkor olyan sima győzelmek jönnek hogy az eff értékem csúszik le, van meg mint pl tegnap is hogy a win 50% sincs, de az meg eff viszonylag magas.
Szerettem volna elérni a tényleges 56%-os win arányt, de erről az utóbbi hetekben letettem. -
SgtBradly
csendes tag
Annak mi lehet az oka hogy 8.6 előtt minden nap hoztam az 55-65%-os átlagom néha még felette is, de mostanában kb. 10 napja 40-45% , jobb esetben 50% körül tudok teljesíteni. Mindegy hogy szakaszban vagy egyedül megyek. Biztos elfelejtettem játszani.

Átlag sebzésem, átlagos xp-m nőtt, Effi, wn6, win rata csökkent. ( 8,6-al wn6 60 ponttal esett a sok 8-as artizás miatt.

-
Taragas
aktív tag
SRácok véleményt kérnék is4ről. Jó az? Teszten egész jónak tűnt, de nem merek a testre adni már. Érdemes neki állni?
-
Borote
addikt
Az ilyen minek játszik? Én sem vagyok valami különösen jó játékos, de ennek a baromnak köszönhetem, hogy egy 3k damage-es csatát buktunk... Meg balfaszkodtam is egy kicsit, azt aláírom, de mi az már, hogy 157-es pennel (VK) pattanok a Churchill 3 tornyáról? o.O Kb 20 méterről

És ez a szobanövény ott téblábolt körülöttünk, és nézte, ahogy szétlőnek... (egy KV2, az említett Churcill meg egy jpz4 oldalról).
(#7456) Stigma.HC: 16-t lőtt, ebből 4 talált, 3 penetrált... szerintem örült a fejének, hogy túlélte a csatát, mert kitolatott a kezdőkörből miutén kilőttek...
Ez az ember konkrétan átok a csapatának... nem a szokásos gyökér (néha én is szoktam az lenni, ha nem tudok magammal mit kezdeni), ez valami különösen elbacott példány
-
scyllarus
veterán
Srácok, jött valami új szabály a 8.6-os patchben, amiről lemaradtam? Nem lehet kimenni a kezdőkörből, amíg nem lőttél 2-3-at a földbe? Lehetőleg mit sem sejtő csapattársaid mellett?
Ma a csatáim 2/3-a így indult. Már cikkcakkban kell elindulni az idióták miatt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
AMX 13 90, South Coast, Standard
Közben megint berakott t71-el murovankara. Követtem azt a taktikát amit ma linkeltem. Egy IS-6 és T32 közelített az erdőben. szépen spotoltam őket, társak mögöttem 8-an! nem voltak képesek kilőne az IS-6-ot. Csak néztem, végén már nem volt hova tolatnom, mert kiértem az erdőből én is és a társak nyakán voltam ahogy az IS de így felvillantam és kikaptak hamar.
Na amíg kipanaszkodtam magam vége is lett a körnek
De szép vereség lett.Mondjuk elnézve a statisztikádat, szerintem lazán beférnél a legtöbb CW csapatba. Nem tudom hogy megy ez mert sosem voltam klánban.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Keress olyan klánt, ahol beférsz a csapatba, a te statoddal akármelyik magyar klánba beférsz.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Csak azért kértem volna el, mert per pillanat semmilyen taktikám sincs arra a pályára azzal a tankkal. Nem szeretem ezt a 13 90-et, nagyon lassan céloz, pontatlan és az átütését is keveslem egy cseppet. Na majd a B-C kárpótol, bár már a Lórinak is örülnék. Azért vicc, hogy erre T8-as light-ként erre nem megy vert stab, a WZ-131-re viszont igen, pedig az csak T7-es. Amúgy szép T71-es kör.

(#7440) emre: Az se rossz, grat!

E5 második kör:

Jó lesz ez, csak kapjak játszható pályákat. Na és a kék-lila játékosok kerüljék az ellenséges csapatot.Panasz ON: T9 óta nem voltam CW-n, nagyon mennék már megint végre. Múltkor azt hittem hülyét kapok: olyan M103-mat vittek helyettem, akinek 1600 volt az átlagsebzése, amikor nekem meg 2250..
Ma is van 5 CW-nk, de le merem fogadni, hogy egyikre sem kellek, mivel nem is egyszerre lesznek. Fogalmam sincs milyen tankok húzzak most már ki, amivel visznek, ennyire nem kell az IS-4, IS-7, T-62A és T110E5. A T-62-t és az E5-öt kifejlesztve is abban reménykedtem, hogy kellek. Na de nem versenyezhetek 30 ezer csatás prémium account-os játékosokkal, akik ~15 T10-es tankkal rendelkeznek. -
mno
tag
Talán eddigi legnagyobb csatám Dicker Maxxal, 11kill, 4121sebzés
Feljutottam a dombra, onnantól kihasználtam nagy látótávolságot, periszkópot, rejtőzködést, no meg az erős ágyút.Nagyon kevés D-maxxal találkozni, és keveset is olvasni róla, van itt valakinek? Német TD ágat nyomom, nagy segítség legénység képzésben és kredit szerzésben. Csak lőszer nagyon kevés ami belefér, összesen 26, nagy gond ideális elosztás, 14-10-2 jelenleg (síma-gold-repesz), nem érdemes túl sokat mellélőni. Itt mikor egy idő után láttam rekord kill lehet vele, betöltöttem goldot el ne szaladjon lehetőség. De prémiummal még így is folyamatosan pozitív köröket hoz. (sőt még csoki is volt benne, mert a gyengébbik legénységet képezem)
Egy másik kör, replay, nem akkora sebzés és kill esett le, de sokkal izgalmasabb volt mert 6ellen nyertem meg egyedül a végén

üdv
-
Steelheart2
őstag
Basszus ilyen nincs.Eggyik nap jol megy másik nap tuti szopás.Olyan mm besorolásokat kapok,hogy az már szinte fáj.A mi csapatunk olyan piros mint a paprika,a másik csapatban pedig unicum játékosbol 3-4,de minimum a narancs.
12 csatábol 3 at nyertünk.Abba is hagyom mára.
És persze itt is engem nooboztak a Ht-k hogy nem nyertünk.0 sebzéssel bezzeg tud irni a chatbe a köcsögje. -
emre
veterán
Na még egy laza E100 kör. Nem hiába ezzel tolom, nagyon kellene már a jobbik löveg rá, mert nem vesznek komolyan ezzel. [link]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Én is robogok lassan az E-100 felé, de 80K xp még hátravan belőle.
Mondjuk az E-75-el többnyire elég jó móka a gyűjtögetés és sok élvezetes csatát tudok menni.
Tegnap sikerült végre egy normálisabb nap: planet wot stat BlitzA kritikus lánclövésekből viszont kezd kicsit elegem lenni (múltkor szemből közepes távról a Löwe közepére célozva sikerült 2 egymás után
) -
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Na ez már komoly

(#7439) Stigma.HC
Ma csináltam VKA-val 5661-et T10-ben.
Meg volt 1500 körüli sebzésem, kerestem is vele 70k körül.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hát ebből a menetből sokat igazából nem lehet tanulni
Egyből lehajtottam a házak közé, ott igazából kutyaszorítóba kerültem rögtön. Így megvártam míg közel érnek hárman is majd kihajtottam közéjük és ekkor kaptam a halálos lövést messziről. Addig pedig ezt a három madarat meg szitává lőtték 
Normálisabb scout köröm volt előtte T71-el, azt érdemesebb inkább nézni.
[link]6200 spot dmg
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Így tényleg értelmetlen, amit csinált, az ő baja, hogy nem ment el onnan hamarabb. Kb úgy fogta fel, hogy trollkodsz vele, amiért "átadod neki a neked szánt lövéseket". Én már nem is emlékszem, mikor voltam kék utoljára, akármennyire is parasztok, nem lövök meg sajátokat, max tracken, de azt is csak akkor, ha nagyon felhúznak. Az is lehet, hogy még egyszer sem lettem színes, legalábbis nem nagyon rémlik.
(#7427) emre: Nem tudom, hogy ez top sebzés-e, mivel nem mentettem el a második oldalt, viszont elég nagy valószínűséggel benne voltam az első 3-ban:

8 db T8-as volt oldalanként. Én is inkább ezt szeretem, mint a Sport KV-t, az IS-2, sem a kedvencem. Ezért imádom Redshire-t, ha nem mi campelünk a hegyen és még spot is van, olyanokat lehet sniperkedni..

-
-
törölt tag
-
Taragas
aktív tag
Hogy az a jó szájba baszott kurva anyját az ilyennek...

T32: Elindulok, rögtön utána a kezdő kör környékén egy su100 utána folyamatosan akadályoz, direkt elém áll, ha elindulok máshova oda is követ, és lökdös. Egy perc után meguntam, és leadtam egy figyelmeztető lövést a földre, azt utána mivel folytatta tovább, belelőttem. Ekkor meg elkezdi, hogy why me? all report t32 from team kill.... Hogy menjen ajó kurva anyjábaHa egy ilyen miatt basznak ki véletlen megint, esküszöm megkeresem és kinyírom....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scyllarus
veterán
Sehol nem mondtam, hogy a 34/85 a jobb.

Csak sokszor olvasom, hogy "a játék legjobb tankja" meg más hasonló kinyilatkoztatásokat. Mondjuk, ez pont visszacsap: szerintem sokan azért veszik meg, mert sok mindenre képes értő kezekben, ezért a bénák ráharapnak, hogy mekkora istenkirály a 390-es alpha, majd ezzel megmutatják. De mivel csak egy béna irányítja, és nem noob-biztos, ezért sokszor találkozom vele könnyű ellenfélként. Ez a (valószínűleg román) szakasz sem volt a helyzet magaslatán (csak fizikailag
). Úgyhogy én általában nem félek tőle, túl sok fakezű vezeti. Persze ettől még maga a tank jó lehet, de a megítélését az én szememben rontják a játékosok.
(Megnézem különben a screenshotjaimat, lehet hogy találnék top sebzőset T8-ban 34/85-tel. Mondjuk nem sokat és a többieket minősítené) -
fsb1000
nagyúr
FV215b (183)
270 csata után az első, ahol úgy éreztem én irányítom a dolgokat, nem csak mellékszereplő vagyok.Ma csak az FV--vel mentem. Az 5 artys csatánál 50%-on álltam, aztán jött 6 vereség, teljesen értelmetlen lepattanókkal, de aztán győzelem sorozat. Volt olyan hogy nem is lőttem csak foglaltam.
Ha nem akarok nyerni vagy statot javítani, akkor egész élvezetes ezzel a tankkal játszani.
(jagtigert mindig egylövésezi)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Fogalmam sincs..... szokás szerint elől voltam IS7-el és egy ház fedezékéből lőttem az ellent (jobbra)
Mellém jött Battal és Ő meg a bal oldalról próbálkozott. Mikor jobb oldalt elfogytak a ház másik oldalánál lőttem ki. Erre mondta, hogy engem spottoltak és őt lötték meg. (minek áll ki fedezék nélkül?)
Arra nem gondolt hogy én folyamatosan spottolva voltam mert jobbról rám láttak, meg az IS7 camoja gyengébb + folyamatosan forgatnom kellet a tankot, attól függően honnan lőttek.Aztán hátrament és mérgében megpróbált egy tárat belémnyomni, de azonnal bekékült.
Én meg forgolódtam, hogy ne tudjon meglőni, erre az ellenfél kilőtt.
Azért még előtte kapott egy 500-ast a batjába. Utána jött rá hogy magyar vagyok, meg HUNS-os voltam a kezdeti szép időkben.Nem csak engem lőtt meg, hanem az elöző csatában kilött valakit aki szerinte megtolta, meg gondolom volt még a számláján pár rosszaság, hogy első lövéstől kék lett.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Asszem ők is HAD-osok voltak egyszer. Amúgy miből indult ki az egész?
(#7381) Dobi 562: Század. Bár nincs semmi értelme, mivel erősen roncsolja az átlagsebzést. Ha valakinek alacsony egy tankkl, de a WR-e nagy, akkor az századra vall.
(#7382) Plasticbomb: Majdnem.
Ezen az IS D-25T-je van. De még mindig jobb, mint amikor az évfolyamtársam megkéredzte a Facebook WoT csoportomban, hogy ez német löveg? oO Egyébként T-34-122-nek csúfolom a gépet. 
(#7387) Cucuska2: Köszöntem a platoon-t.
Igazából eredetileg Hallak-ot szerettem volna mellénk harmadiknak, csak közben Alfie hirtelen jött, nem utasíthattam el. Ha holnap összejön, kíváncsi vagyok, mit alkotunk hárman (Cucuska, Hallak, Patrick) T10-ben.(#7395) Taragas: Ha nincs még Master Tanker medálod, és szeretnél, akkor nagyon húzz bele. Szvsz nagyon ritkák lesznek a nagytierű brit arty-k.
(#7419) Stigma.HC: Egy replay-t kérhetek? Szívesen tanulnék belőle, miket csináltál.
Más: Kész az M103, és az E5 már a garázsban is van. Így végezte a 103-mas:
-
Borote
addikt
Továbbra is a VK a kedvenc tankom...

Szegény T34-es csávó nem volt a helyzet magaslatán... Bele ment a sebzésem egyharmada

És még a végén egy kis bénázás is belefért a Hellcat ellen
-
fsb1000
nagyúr
Már megint...
5 arty volt egy oldalon.... nagyon rég láttam ilyet.
Ultraszar csata, senki sem mozdul.... Ellenfélnél utoljára maradt az 5 arty.
Draw lesz ez..... mert mindenki áll.
Nálunk 2 E100 és 2 T95 + 3 arty maradt..... Én belehaltam a spotba és lenooboztak. (183-assal)
...Izgi már csak 1 T95 + 3 artynk van 4 artyval szemben.....Megindulnak az artyjaink.... legalább 1 maradhatna a helyén..
30 sec és 2 GW e100 még él a túloldalon. Döntetlen.Mega+Ultaszar csata.... fakezű artysták miatt.
Ki kéne tiltani mindet ebből a játékból! -
Enzolord
addikt
Újabb noob kérdés... AMX 50Bbe hány lőszer fér 1 tárba?
Tudom, tegyem fel a teszt szervert, de ez gyorsabb..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus
üzenetére
Szerintem is kicsit túlértékelt a KV-1s.
Két féle csatát szoktam vele menni: 2-öt lövök és kinyírnak (nem rajtam múlik a csata) vagy nagyon sokat sebzek, de vereség a vége 80%-ban.Mentem a pecs után 10-20 kört, de nem érzem hogy a lövege sokkal jobb lett volna. Más tankoknál egyértelműen érzem.
-
Borote
addikt
Végre sikerült azt csinálnom egy scout-tal, amire való... Bár a 3k spot dmg egyáltalán nem sok (főleg nem T8-9-ben), de nekem szerintem rekord

-
Dobi 562
addikt

Az ellennél lila-kék-zöld játékosok voltak, ők tudták melyik tankkal hová érdemes menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de WoT-ban az eszüket is kéne használni, az meg nincs nekik... Bocs a panaszkodásért, de ki kellett, hogy írjam magamból.
Ez tank játszatja magát, olyan jó...