- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem túlgondolkozod.
Szakmaiban beszélünk arrtól, ami hasznos, replayeket osztunk emg egymással, amiből esetleg tanulni lehet, megvitatjuk a kérdéseket a játékról.
Offban meg mehet a gizdázás, klánokról, játékosokról vélemények, vicces esetek, sírás, stb. Ennyi a lényeg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bingisz
addikt
300 ezren?
Nem vagyok két napig és megmásfélszereződik a csúcsidőben játszók száma?
(Amúgy a játékban az egyik szám az adott szerveren játszó, a másik pedig az összes EU szerveren játszó játékosok számát mutatja.)
De amúgy tényleg ránk férne egy új EU szerver, vagy berakhatnák már a roamingot.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Nem lehet skill based MM-et rakni ide. Ekkora állományhoz, ahol több tízezerszeres különbségek vannak játékosok között nem tudsz okosan MM-et írni, ráadásul folyamatosan várni kellene, hiszen ha nagyon szar vagy, akkor kell várni 29 másik nagyon szarra, ha nagyon jó vagy, akkor meg 29 nagyon jóra, ha pedig úgy csinálják meg, hogy 5 jó 5 közepes 5szar oldalanként, akkor az 5 szarnak nem nagyon lesz sikerélménye.
-
törölt tag
Mai utolsó csatám:
Érdemes megnézni, hogy a TOP nehéz tankok mennyit sebeztek
Valszeg finguk nincs milyen rendezvényen vannak. Folyamatosan pittyegtem nekik, hogy jöjjenek már utánnam, és segítsenek lőni az ellenséget...
Sajnos valóban egyre nagyobb tierekben is ez a jellemző. Minap egy IS-7-et lőttem pofán 9-es tankkal, hogy jöjjön már segítsen, és ne hátul kempeljen... -
Rambovits
senior tag
Játszottam ez a játékot én is 12 fps-el, nem voltam sokkal rosszabb mint asztali gépen. Szvsz ez nem egy fps game, ahol a másodperc töredéke alatt kell döntést hozni
Szóval +1A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Steelheart2
őstag
Me is mind.A mai nap nekem is katasztrofa.Nem elég a paradicsom csapat,de a jàték seem akarja hogy eltalàljak valamit.A JT 3 skilled legényekkel 200 méterröl lepattanot lö egy med tank oldalàba,hellcat szintén 3 skilles as nem talàlja el teljesen beszükülve a kv1s-t.Fel is adtam màra a 250 k begyüjtését.Szarjanak sünt az ilyen kisgyerekek.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
emre
veterán
Egyrészről igen, másrészről: Az SPG-k hónapja (okt.15-nov.15)
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dr_Syrex
senior tag
Nekem pl jelenlegi formájában is megfelel a WoT, de ez nem zárja ki, hogy WT-be is belekóstoljak majd.
Csinálják csak ők is a tankos játékukat és ha elkészülnek vele, elválik, hogy mennyire lesz jó.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
echterion
nagyúr
Arra próbáltunk célozni, hogy a készítőknek nem érné meg a befektetett energiát, időt. Ebből a szempontból mindegy, hogy a játékosállomány pár százalékának mi éri meg és mi nem. Amíg a többség elvan ezzel és jön a bevétel, addig nem nagyon fogják a nagyon kisebbség igényeit kielégíteni.
-
virkir
veterán
Ezek mind szép elképzelések de...
- Arcade - gyenge fizika, egyszerű lövöldözős modell 90% játékos
- Történelmi - valósághűbb fizika, elfogy a lőszer, benzin 8% játékos
- Szimulátor - teljes valósághűség a maradék.
Csodálatos lesz ha majd perceket várhatsz a csatába kerülésre amennyiben nem a 90%-al akarnál játszani.
Aztán ne felejtsük el, hogy a repülős részében ha jól tudom baromi lassú, nehéz a fejlődés illetve gyakorlatilag bizonyos szintek prémium nélkül elérhetetlenek.
Meg szerinted akik beleöltetek több évet a WoT-ba és megvan az a szintjük amit akartak csak úgy otthagyják, hogy kezdhessenek loltrakival tier 1-be.5-10 perces gyors kikapcsolódásra jó, de nem több.
Miért? Mire másra lenne való egy játék?
A világ játékosállományából szerint mekkora lehet a hardkór szimulátor rajongó? Aki még esetleg fizetőkés bázist is adna?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Bingisz
addikt
Mondjuk pont jókor írod le, hiszen most vezetik be az ESL-en már régóta használt 7/42 módot. Itt lesz osztályozás és teljesítmény alapú sorsolás, akár saját csapattal is. Ez a mód lesz az igazi HC játékosoknak. Utána jön majd a historical battle, rendes nagy mapokkal meg mindennel ami a tank fanatikusoknak kell.
A WG eddig inkább azt tartotta előbbre, hogy minél színesebb legyen a választék a tankok terén, mostanra viszont ezeknek az új csatáknak a fejlesztése sokkal inkább kezd fontossá válni. Valamint gőzerővel készül az új fizika és a fejlesztett grafika is.
Más: LOOOOL
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
A Wóórtündérben egyenlőre nem láttuk, hogy hogyan is fog működni a dolog, ezért gondolom a repcsis részéből vontál le következtetéseket.
Ez az árkád/történelmi dolog a 7/42 rendszer után lesz bevezetve, szóval mire megjelenik a tündér, addigra a WoT-ban is lesz történelmi játéklehetőség. A szimulátoros rész a játékosok 1%-át érdekelné talán, szóval teljesen fölösleges egy ilyen dologba munkát belefektetni. Amúgy haveroktól hallva, a WT-ben ugyan úgy vannak 5-6 évesek, ráadásul még a historicalba is bejuthatnak.
Mi alapján akarod osztályozni a játékosokat? WN6,EFF,WG rating, Kirov rating?
Szerintem inkább legyen minden oldalon zöld kék piros sárga lila meg mittomén milyen színű játékos, mert az egyszínű ligák valószínűleg olyan harcamp csatákba torkollanának, hogy csuda. Másrészt ha így működne akkor a pirosak automatikusan javulnának, mert nem lenne aki sebezne helyettük, ergo kénytelenek lesznek megoldani valahogy saját maguk vagy jönne a hardcamp, mint már említettem, a zöldek-lilák stb. meg lecsúsznának vissza sárgába, mert senki nem tudna hosszútávon kiemelkedőt alkotni. Szóval lenne egy adag sárga játékos, akit ismét bedob egymással szembe a rendszer, ahol a jobbak ismét tudnak kiemelkedőt teljesíteni és visszakerülnek a jó játékos kategóriába, és ez így menne amíg meg nem unja mindenki az egészet. Legalábbis a "stathuszárok". De hogy nélkülük mi lenne a ebben játékban......Tudom amúgy. 15 perc szájkarate úgy, hogy egy lövés nem dördül el...
....Ja de. Teamkill az lenne bőven....
Csak úgy lehetne a kevésbé jó játékosokat eltiltani a nagyobb tierektől, ha feltételeket szabna a WG a magasabb szintű tank megvásárlásához. De egészen biztos vagyok benne, hogy ha normális feltételeket szabna a WG akkor még a sárga játékosoknak se lenne tier 9-10 tankjuk, amiért aztán lenne sírás a hivatalos fórumon.
Ez a szimulátorba csak a jók dolog megint bukó, mert az átlag se juthatna be ami megint kegyetlen síráshoz vezetne. Az a feltételezésed, hogy a jó játékosok nem akarnak arcade módban nyomulni pedig teljesen fals.
23k csata pedig nem éppen 5-10 perc kikapcsolódás,
de nem akarok semmi olyasmit leírni, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy ezzel játsz, mikor nem is tetszik?[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Mivel a WG pénzből él, ez sosem lesz megvalósítva. Én se tenném. Miért csesznék ki a fizető vendégeimmel? Ők jóval többen vannak, mint a nem fizető profi játékosok. Ők valszeg kevésbé hajlandóak fizetni, mivel sokkal gyorsabban fejlődnek a jobb képességeik miatt, mint a kevésbé jó játékosok, így nincs is szükségük igazán a prém szolgáltatásra.
(#10365) Bingisz: de nem akarok semmi olyasmit leírni, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy ezzel játsz, mikor nem is tetszik? - ez teszik.
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
Mentem még pár kört. Nem azért a húsz fillérért, de nekem a zöld játékosokból van elegem. Lehet jól lőnek, tudják használni a tankjaikat, de egy pöcs az összes, önző fax. Felvázolom a helyzetet:
T57hevivel vagy, egy zöld köcsög meg t69el, kis ágyúval! Az fv td jön fel mineson a bányához, ami addig a pálya másik végén volt felspotolva, ergo meglepetésként ért, különben az előbb nem táraztam volna ki egy másik tankra. A t69 mellettem, és hogy őszinte leszek, mivel ezt én is meg szoktam csinálni más tankokért, ha logika úgy diktálja, azt hittem fel fogja fogni az fv lövését, mivel úgy sem tud komolyabban beleszólni a csatába. Persze ehelyett én voltam a fedezék, és még direkt akadályozott is, hogy engem lőjön meg. Az volt a szerencse, hogy nem egy lövésezett az fv (könnyen megtehette volna), és kb ezen buktuk is volna a csatát. Utána ment a feljelentés a t69nek. Kérdeztem tőle(miután kölcsönösen anyáztuk egymást), hogy ha engem kinyír az fv, utána ő ki tudta volna nyírni az fvt, és meg tudta e volna nyerni a meccset? Most úgy logikusan? Ennyire már nem futja az agyukból esküszöm. El is hallgatott rögtön a pöcs.....
És az a baj, hogy ez megy egész nap. Hasonló szitukban döglök meg, mert annyira nem képesek, hogy egy már két perce általam lesebzett tankot kilőjenek(csak nem volt időm befejezni a munkát mert közbe jött a szorult helyzet), mert fosik kijönni a fedezékből. Persze én naiv fejjel azt hiszem be van védve a seggem, míg egy t110e3al meg egy amx 50120al küzdök egyedül. De nem..... Komolyan mondom még a botok is jobbak a zöld játékosoknál, azok legalább önfeláldozóan mennek a halálba, ha már nem tudnak logikusan játszani, amíg én tudok harcolni. Csapatjáték az nuku..... Verje mindenki a pöcsét a statjára, de hogy csapatban nem tud dolgozni, az 100%.....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
szallasi007
őstag
Én biztos rossz játékkal játszom, de ma lett elegem az IS vonalból. Meglátják - gold on és puff lövik vele mint állat + az utolsó 20 csata biztos olyan volt hogy is-3-al én voltam a tápláléklánc legalján ja és már mindenki tudja hol kell belőni.
Még van a legénységnek a 2.ik képességéből 2% az meg van akkor eladom szegényt.
Orosz ágon med tankok milyenek, érdemes rájuk menni vagy felejtős? (tudom, hogy user függő minden tank, de ha azt mondjátok ne erőltessem inkább akkor bele sem kezdek)
-
Enzolord
addikt
Ne csodálkozz, apu televeszi a garázst prém tankokkal, az XP-t átváltja free xp-re és Tá-Dáááám..
Kész is a Siemka Tier 10 hangulatromboló....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
Igen, nem rég óta játszom, de már én is észreveszem a játékosállomány romlását és ezzel párhuzamosan kezd szerencsejáték kinézete lenni a dolognak. Ha a mi siemka harcosaink begőzölnek az elején és 5-8 tankot vesztünk 2 perc alatt, akkor utána gyakorlatilag lehetetlen nyerni, mert a noobok is lőnek, ha célpontot látnak és nagy falkában támadnak olyankor, mindig van valaki az oldalamban vagy a hátamban, hiszen több tankjuk van. A fordítottja meg ugye szintén unalmas, mert most azon mit lehet kedvelni, hogy jönnek az ostobák, kiállnak az oldalukat mutatva mozdulatlanul lövöldözni sokáig és mi meg a takarásból kilőjük őket. Hát fantasztikus... Jó, egy-két könnyebb csata régebben is jól esett, ha éppen nagyon nehéz csaták voltak előtte, de ez, hogy tiszta szerencsejáték lett belőle már gáz. Erre meg még ráerősít az MM, na ez még egy hosszú történet ugyebár, hogyan manipulálják az RNG-t.
Amíg tart a prémem, addig kihozok belőle mindent, meg van még pár tank, amit ki szeretnék próbálni, de utána nagyon alapjáratra teszem a játékot és a stat meg nem érdekel. Egyetértek veled, az az ostoba, aki statot nézeget, meg veri a mellét ebben a környezetben, ahol a tudás leértékelődött a szerencsével szemben.
Egyébként már a prok sem mernek nagy egyedül jönni. Régebben sokat láttam egyedül, most már inkább csa szakaszban, mert bekerül egy siemka hordába és miután a csapat fele elhullott már úgy kilövik őt is, mint a sicc, esetleg többet sebez, kicsit tovább marad életben, de a vége ugyanaz.
-
Djuree
félisten
hát én már sztem lassan olyan 100k-nál járhatok.
lassan 2 éve tolom, végig prémmel, van 2 t8 premem is, váltottam vagy 200k free-t is már kb. meg csomó álcafestés, matrica minden t8-t9-t10 tankra.
de nem sajnáltam rá sosem egy fillért sem (hálistennek volt is miből fizetni), nem sok játék volt amivel több időt töltöttem, talán a diablo, de lassan azon is túlnő. nagyon sok szép órát kaptam tőle és még fogok is remélem, bár már kevesebb időm jut rá így bnő mellett, igaz nem is bánom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dfsz34
őstag
Jó de ezek a gyökerek nem is ugyanazt a játékot játsszák. ok, lövöldözős játék, de ha van cél és ahhoz egy csapat, akkor minimáli értelmet kéne vinni a játékba. Ráadásul sokan költöttek már rá és nem ezt várják, hogy debil idióták teljesen tönkretegyék a játékélményt. Miért nem lehet egy olyan kapcsoló vagy beállítás, hogy eff +- párszáz játékosokkal akarok csak játszani? Hosszú a várakozás idő, rendben, nem érdekel, mert amikor hemzsegnek a retardáltak és végre egy jó, taktikus és izgalmas csatát akarok menni, akkor beállítom, hogy kb a szintemnek megfelelő játékosokkal menjek csak és akkor legalább nem úgy zárom a napot, hogy 20-30 csatából egyetlen egy sem volt érdekes.
-
Enzolord
addikt
Na igen.. Már annyira felkúrt, hogy én is birka lettem...
Abba is hagytam..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Taragas
aktív tag
Nyári szünet....
Runo: Ilyen estben jó foglalni, amúgy utálok.
Elkezdtem pár ágat, amit megféltetlen ki akarok próbálni(újra megszerezni). A jelenlegiek már untatnak egy kicsit, azt muszáj a változatosság. Orosz(isut rühellem, de már muszáj kipróbálni), Francia td ág(ez nem szorul magyarázatra). francia hevie ág(nagyon kell az az max 50 100 a garázsba), angol med ág(eddig erről nem hallottam itt rosszat, bár a 10-es nem tom milyen), is4 ág(kell ez a tank), és a régi kedvenc visszaszerzése: E75
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Dr_Syrex
senior tag
Én spec. szeretem figyelemmel ksérni a statisztikáim alakulását, mert jól mutatja, hogyan teljesítettem az adott időszakban vagy a játék egészére nézve.
Azért is jó, mert aki jobban elmerülni a sok adat, grafikon elemzésébe, annak is megvan rá a lehetősége. Viszont bizányára sokan enélkül is jól megvannak.
A rendom faktor jelen van a játékban, de szerencsére egyáltalán nem túlzó mértékben, hiszen akkor játszhatatlan lenne az egészRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
fsb1000
nagyúr
WoT-ban a statisztikai adatok elég jól jellemzik a játékosok elért eredményeit, amiből lehet következtetni a játéktudásukra is.
Van aki ezt elfogadja, van aki nem.
Van akit nem érdekel a statja, van akinek ez is a játék része.A játékok általában építenek a versenyszellemre. WoT-ban pedig nincs jobb mérőszám a rangsor kialakításra mint az EFF vagy a WN6/7. Lehet küzdeni, hogy elérj egy áhított tankot, de lehet küzdeni azért is, hogy elérj egy olyan eredményt amit a statisztikai számokkal lehet jellemezni.
Pl X winráta, vagy Y eff. Vagy csak simán kill vagy sebzés átlag.Vagy van olyan fórumtárs aki nagyon nehezen elérhető plecsni megszerzését tűzte célul ki, szerintem ez se nem jobb se nem rosszabb cél ebben a játékban, mint bármi más, amihez magunkat tudjuk mérni.
-
fsb1000
nagyúr
Valószínűleg én is a kretének közé sorolodnék, ha ellenfélnek kapnál, és azt mondanád lotton nyertem az 1480 eff/wn6-omat
Tegnap egyik klántársam az ellenfélhez került. KV1-s-el, én meg SU-152-vel voltam. Csapatunk lefogyott mi meg közelharcba bocsátkoztunk. Én SU-152 troll+ golddal pattantam róla, Ő egyszer sebzett ( ekkor vettük egymást észre. ) és valami TD kilött, de asszem mégegyszser pattanram a tornyáról elötte.
Nem kelthettem jó benyomást... Tegnapi napot 40% winrátával zártam, szinte csak t10-es mentem.
-
Bingisz
addikt
Hát azért a 3000 átlag az kicsit sok lenne, de azért van vele 4-5k sebzéses köröm is.
Dobilaci: Akkor megnyugodtam. Igazából hirtelen ez lett a kedvenc tankom, ezért voltam kívánicsi, hogy milyennek számít a 2200 átlagsebzés vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Gitáros topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- PlayStation 5
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook