Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8811) fsb1000 válasza dfsz34 (#8807) üzenetére


fsb1000
nagyúr

A torony szemből átlőhető a lövegpajzs mellett. Prémlőszerrel, de ritkán normállal is sikerülhet, ha pl. feltolat egy dombocskára az ellen, hogy az alját védje. Ezenkívül a torony sarkai szemből szintén sérülékenyek, de ott célzott lövéssel még sosem sikerült átlőni. Viszont többször előfordult hogy a lövegpajzson lévő célzóeszközt lőtték be. kb 10cm-vel a löveg felett van. Olyan mint egy kis géppuska.

A "sárvédőn" elől szintén van egy pont amit be tudnak lőni normál lőszerrel is. Az oldala akár 30-40 fokig pattint, de a torony oldala már neccesebb, néha 20 fokban is átlőhető. (azaz alig van elfordítva)
A "gerendát" szerintem nehéz eltalálni, még közelharcban sem azzal próbálkozom, csak ha béna az ellenfél és nem nagyon mozog. Sokkal gyakrabban lehet a torony és a test közötti rést eltalálni, kicsit le kell mozogni az arctámadóról és jó szögben meglőni. (kicsit fentről.)

Amúgymeg.... nagyon sokat számít kinek milyen a randomfaktora az adott csatában.

E100-al kapcsolatban sokan állítják hogy golddal kell használni. Ezt nem akarom cáfolni, de az én sebzés átlagomat alig javítja. A magas átütés ellenére sok a lepattanó. De ez így van más nagy keliberű lövegeknél is.
Szerintem

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.