Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz fsb1000 #8812 üzenetére

    Szégyelje magát a WG... az első 2 csatából elég pontosan megjósolható merre tériti el a randomfaktort. Azóta kb 20 csatát játszottam és szinte mind veszteség, nagyon gyakori a földbe lövés, vagy az érthetetlen mellé.

    Hogy nem gondolják át? Akik naponta 30-40 csatát játszanak azonnal megérzik, ha nem úgy megy a dolog mint általában. Nem is a vereség széria a problémás, hanem az az érzés egy JÁTÉKBAN, hogy bármit csinálok az hatástalan lesz, mert valakik másként gondolják.

    Több csatában is néztem a csapattársakat miután kilőttek. Főleg JPZ100-akat és E100-akat mert én is ezekkel játszom. Ugyanaz.... vagy mind bénák vagyunk egy csapatban és egy német pontos löveggel képtelenek vagyunk eltalálni egy másik tankot vagy valami nem kóser.

    ****

    A másik: a Fosch 155-ök nerfje biztos megkezdődött.... kis lépések a WG-nek, de nagy szívás lesz a vége azoknak akik most grindelik
    Akárhányszor találkozok vele, akármilyen messziről lövöm, tuti sebzem. A közeliek még hagyján, de 4-500-ról nem is lehet célozni gyenge pontot, de vagy az alját viszi át vagy a tetején célzókáját. Gyak Fosht többet sebzek mint az összes többit a szopóág alatt. (költői túlzás, de van egy ilyen fillingeje) Régebben alig volt esélyem sebezni szemből, talán csak JPZ100-al de az ios soxor pattant róla.

    Ez pont olyan WG idotizmus, mint amikor a FV183-al 10-ből 9 alkalommal egylövéseztem a Jagtigereket, miközben 200 méterre lévő másik tankot alig bírtam eltalálni vele, ha mégis akkor a 300penes lőszer lepattant még az IS3 oldaláról is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés