Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Mostanában bejött egy új szokás. Karelán a fentről induló csapat heavy tankjai nem mennek el a feljáróhoz, hanem megállnak F0-ban. Ezzel csak annyi a probléma, hogy gyakorlatilag folyton felengedik az egész lentről induló bandát, arra a 3-4 gyors tankra ami felmegy a hegyre. Utána persze bukta az egész, mert a lenti csapat az egész pályát tudják uralni.

GG Siemkateam. -
dfdfdf
őstag
van egy promo kódóm (wot planetside hawken 15k hufos) még ma jó kell valakinek? valami apróságot elfogadok azért érte persze idösebb pHs kollégáknak adom csak és persze elöre küldöm
pl dota 2es itemek jól jönnének
gf650hez kaptam mellesleg -
törölt tag
Nem tudom mit csináltak a JE100 -al a peccsben, de mióta meg van, nem gyulladt ki ennyiszer, mint 2 (KETTŐ) nap alatt

-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Akkor én hányszor vagyok csaló??? Amúgy szerintem is szar a spot rendszer. Pl pont most úgy volt ellenséges kv1s, gonosz ikertestvér(by cleverland) köztünk van középen egy fa, csak akkor láttam meg, ha már rám lőtt. Ergo valami gikszer van a spotrendszerben, főleg mivel nekem 75%-os hanem 100+os a legénységem. Valaki magyarázza meg ez hogy van? 
-
scyllarus
veterán
válasz
üzenetére
Bocsánat. Igazából sem a periszkópot, sem a burkolt optikát nem lehet távcsőnek fordítani, én gondoltam a rosszra

A lényeg, hogy jól tudtad. A "ha jól emlékszem" a 2 másodpercre vonatkozott, nem is emlékeztem jól...Dobi 562: a láthatatlan tankok tényleg rohadt idegesítőek, de nem csalás, csak simán sz.r a spotrendszer. És oda-vissza működik. Nyilván az ember azon rág be, amikor a rossz végén van a szervnek, de én is jártam úgy, hogy kilőttem olyan tankot, aki csak a tornyát forgatta tanácstalanul közben, és bőven a látótávolságán voltam..
Mondjuk a Sacred Valley pálya egyelőre rosszabb ebből a szempontból, mint Murovanka. -
fsb1000
nagyúr
Délután 72% volt a winrátám 40 csatára, most 46-ra kb 35%
Egyszer kiléptem (15 csata után), de nem segített:

Már 60 győzelem kell az 53,5% global winrátához. Távolban egy fehér vitorla...
Nagyon gáz.... nem tudom mi történt 8.6 óta. Lehet csak én bénultam le.Még ezt is buktuk.... pedig egész jól álltunk gyenge kezdés után.
A csapatunk (full coward & full noob) nem ment be a halálfaluba... aztán vártunk a hid alatt. Az ellen meg egyesével szállíngózott onnan ki, amilyen béna volt. Mindnek adtam egy ezrest,
-
Borote
addikt
Azért kellett hozzá egy kis szerencse is:

Jó sokat bénáztam, nem teljesen emlékszem, de szerintem 3-an maradtunk 4 ellen a végére (Lorraine, Grille + én a 2HC meg, Grille és Lorraine ellen), 2 Hellcat rámászott a 155 50-re, szétszedték, meg én is őket, tehát maradtunk 2v2, 70% élettel.
Grille-t még leszedtem, majd beálltam foglalni, mert nem volt sok kedvem bújócskázni (idő híján), aztán nem kellett sokat várnom, és meg is jelent az utolsó. Kis mázlival túléltem a lövését, onnantól kezdve meg már nem volt nehéz dolgom.Ja, és közben megkaptam az ellen 155 50-től, hogy camper noob vagyok...
-
Dobi 562
addikt
Egy újabb ki/belépés és szerverváltás után:
Wins / Battles 7 / 8 87.5%
Avg. / Total Exp. 984 / 17 179
Credits total 282 299Végre letripláztam amiket le akartam.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nagyon utáltam régen is meg most is, ha ilyen 4000-et sebzek, és veszítünk. Nem egy volt már. Múltkor t29el nem lett meg a tank ace, mert egy fax piros kv1s cseszett segíteni, pedig közel harcoltam, és ott állt mellettem!!!!! MInd az 5 feljelentésem elhasználtam rá....!!!! 1400 xpt kaptam vesztes csatára(persze premmel). Mi lett volna ha még sebzek, és még nyerünk is?

-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Én felhagytam a stat nézegetéssel és azóta élvezem a játékot. Nem foglalkozom a sok vereséggel, csak próbálok kihozni minél többet. Lazábban állok hozzá a játékhoz, mint annak ellőtte.
Sajnos eljutottam odáig pár napja, hogy elkezdtem mérgemben kilövöldözni az ötlettelen hátul kempelő csapattársakat, ami végeredményben semmin sem segít, csak árt mindenkinek. Így vagy abba kell hagynom a WoT-ot, mivel a játékosok már jobbak nem lesznek vagy a saját hozzáállásomon változtatok és akkor megmarad ez a jó kis hobbi. Utóbbi mellett döntöttem.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nálam pont ez történt kb 1 órája.
Addig több mint 40 csatával elértrem a 72%-os winrátát..... aztán egyszercsak megszakadt a nyerési sorozat és azóta csak veszitek (1 kivétel volt....)
Ráadásul a kicsikkel is egylövéses csatákat futok, már mint vagy én lövök egyet, vagy velem végez egy 2 tierrel nagyobb 1 lövéssel. -
Dobi 562
addikt
Nekem tetszik. Már meg lett vele az ász is.
Az átütése és sebzése kicsit kevés, de ha oldalról/hátulról kapod el az ellent akkor semmi gond. Az ágyúja pontos és gyors. A tank maga elég mozgékony, 1300 élete van (közepes tankhoz képest elég jó).
Nekem egyébként nagyon bejönnek a kicsit de gyorsan sebző ágyúk.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Igen :/ ..én is már lőttem le csapattársat - épp sniper módban céloztam és pont elém gurult mikor tüzeltem :/
De a büntetés a célját hamar elérné
Esetleg ha valaki többször lőne ugyanarra a tankra az már nem lenne véletlen
Le lehetne modellezni,kifinomítani ..sőt kiírnák a weboldalra,hogy így járhat az aki ..., talán az már elég lenne elrettentésként
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Aki kilövi a csapattársát,az kapjon 500 000 vagy 1 millkó kredites bírságot csata után.Esetleg ha nincs annyi kredit akkor lemehetnem mínuszba és amíg vissza nem termeli nullára addig ne vehessen semmit kivéve lőszer és fogyócikkek.
Drasztikus lépés lenne de 1 másodperc alatt leszokna mindenki a "hülyeségről" -
Dobi 562
addikt
Lehet hogy igazatok van. Én úgy képzeltem a dolgot, hogy ha valakire nagyon sok report érkezik akkor utánajárnak a dolognak. Bár ha úgy intézik ezt a dolgot is, mint az EU weboldal működtetését...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Helytelen játékért jelentette őket, de néha vicces milyen baromságokért kiáltanak csalót (főleg azért mert a játék alapvető működésével sincsenek tisztában):
-kisebb tankkal kilövik nagyobból
-felgyújtják
-felderítetlen tank lövi ki
-nem tudja sebezni a jó szögbe beforgatott tankot
-az ellenfél egymás után minden lövésével sebzi -
Dobi 562
addikt
Előbb egy T32-esünket kivégezte Himmelsdorf dombon (fent a várban) 3 med, mire beírta közös cseten, hogy "3 vs 1, unfair play, report all" ...

-
fsb1000
nagyúr
Elővettem még egy német t3 as tankot, és ezzel is megvan a TankÁsz:
(a lövege és sebessége kiváló. Most fel szerelem, mert lassan céloz)
-
5000watt
aktív tag
És ha van egy Magyar nickem hogy tudok átmenni ?
-
5000watt
aktív tag
Ha angol a játék honnan tudom magyarosítani ?

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
GRatula!!!!! Legalább neked meg van amire vágytál.
Én csak annyit szerettem volna hogy megmaradjon az 53,5+ győzelmi arányom, de mostmár 52 győzelem kell hozzá.**************
(#6943) scyllarus : Szerintem is úgy van ahogy Runo mondja. A +10%-os "Coated Optics"-ot szoktuk távcsőnek mondani a 25%-os meg periszkópnak.
Én spec. távcsövet nem használok, viszont periszkópot igen, néhány gyors és jól rejtőző tankon.
A látótáv függ az ellenfél camójától is, tehát nem elég hogy bejön az én látótávom szélébe, ha a mozgási camója magas. Ha bekapcsol a periszkóp, akkor sokkal több tank látszik a "normál" látótávon belül, főleg az állókra gondolok, kivéve a dupla bokrosok. Ez az "effekt" távcsővel sokkal gyengébb.Úgy olvastam 8.6-ban változott a camó számítás és felderítési mechanizmus, de konkrét képletet még nem találtam rá, a régit meg felesleges lenne idézni, mert a saját camó nagyobb szerepet kapott.
A tankok mozgási/álló camóját meg csak egy régi táblázat alapján tudnánk becsülni vagy a wotdb adatai alapján. -
scyllarus
veterán
-
Taragas
aktív tag
Basszus gyerekek is3al kilőttem egy ob.263-at. Mióta újra játszom most látok 3xra ilyen tankot. 2x haver volt, most ellenség. Pont időben érkeztem, le volt sebezve, oldalról sikerült kilőni. Kb a játék legnehezebb dolgán túl vagyok(legalábbis számomra). Még mindig nem térek magamhoz....

-
Dobi 562
addikt
Na kérem szépen! Épp most lettem kioktatva, hogy miért is voltam núb már megint (az egész csapat persze, de főleg én). Nem mentem felderíteni a top TD-nek! Igaz, én a pálya jobb oldalát védtem egyedül, ő a bal oldalon szerencsétlenkedett, de akkor is!

Mikor mondtam neki a garázsban a cseten, hogy az 1166 sebzése az elég jó és IS-3 tényleg jó kis felderítő tank, csak én nem tudom használni, letiltott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az artynk halott volt a csata első fél percében, belement a tóba direkt... Az ellennél volt két unicum és egy great player, ahhoz képest nem is rossz a végkimenetel.
-
fsb1000
nagyúr
Elértem a mélypontot.... (remélem). Az utolsó 100 csata átlagai:
Winráta: 45%
Sebzés 810 -> 105/tier
Kill: 0,78
WN6: 978Kb 50%-al gyengébb, mint az össz átlagom.
Nem értem.... -
fsb1000
nagyúr
Ez a TankÁsz már kellett mert lehangoló volt a mai teljesítményem. Úgy tünik én is egyre bénább leszek...

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nem tudom mi az oka, de többször írtam nem érzem a nagy randomfaktort (csak néha), szóval nem az van hogy folyamatosan pattognék meg a többi kicseszés.... hanem egyszercsak veszítünk. Inkább gyorsan mint lassan és nincs különösebb oka, csak elfogy a csapat. Ritka a foglalásos győzelem.
És igen.... gyakori hogy egyedül találom magam 4-5 ellennel, de az nem lehet hogy mindig "nálunk" vannak az óvatoskodók, a túloldalon meg a vagányok.
-
Dobi 562
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Jól kezdődik a hétvége:

Még a 8.6 érkezése előtt elértem az 53.5% winrátát, asszem 53.52-re fel is mentem
Aztán jött a vereség széria és már 45 győzelem kéne ehhez a szinthez.
Ez azt jelenti hogy 8.6 óta legalább 30-40 csatával többet veszítettem mint nyertem.
1 hét alatt ez még nem fordult elő, még kezdő koromban is tudtam tartani az 50%-ot 1 hét távlatában.Hihetetlen, ahogy távolodok egy már elért szinttől:

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szerintem játékstílustól is függ kinek mi éri meg jobban.
Én úgy érzem 80%-ban közelharcot vívok, vagy törekszem erre.
Kivéve a Panther, Tigris, meg 1-2 TD.Szóval nem elvitatni akartam a döntésed helyességét, csak arra gondoltam az SP nem a leggyorsabb járgány és nem mindig kerül olyan helyzetbe hogy a 10% látótáv bármit is jelentsen.
És igen, nem a venti fog megvédeni, és nem is töltésgyorsító, meg nem is célzásgyorsító, meg a haszontalannak kikiáltott BIA, és főleg nem a 100%-os legénység, de azért mindannyian tudjuk hogy ezek nélkül egy tank sokkal kevésbé hatékony. Ezért lehet alacsony tierben is aprítani. Bárkivel szembe állhatsz mert 3-ből 3*szor eltalálod, ö meg max. 1x a csupasz tankjával és 50-70%-os legénységével.
"(#6926) Bingisz " Bocsesz... gyerekkorból már kinőttem. Az egyszereplős hősök kora rég lejárt. A negatív hullámok témája egy tankos filmben jól mutat, főleg ha Donald Sutherland mondja, de a valóság sokkal vérszegényebb. Még egy játékban is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Ha gyors spotterek szaladgálnak előtted (vagy körülötted) akkor szerintem nem fog megmenteni a venti. Ráadásul az új találati mechanizmus miatt amúgy is pontosabbak lettek a tankok.
Az SP esetében pedig érdemes a távot tartani, mert közelről nagyon könnyen belövik a gyenge pontokat, így ott hasznosabb a távcső.
De ez csak az én véleményem. Az IS-3-al letoltam több mint 700 csatát venti + töltésgyorsító + stabilizátor kombóval, de sokkal jobban szeretem mióta a venti lecserélődött célzásgyorsítóra.
-
-
Dobi 562
addikt
Én nem bírtam ki és teljes áron vásárolgattam + pár kisebb tankról szedtem le, amikkel mostanság nem játszottam.
A lassan célzó tankokra (célzási idő 2,4 vagy több) stabilizátor mellé célzásgyorsító is került (a venti helyett), így sokkal sokkal játszhatóbb lett az IS-3 és a T-34-2 is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Pedig nagyon állat egy-két tank motor hangja....pl. nekem most T25/2 a kedvenc...vmi csodálatosan szép hangja van....lehet csak emiatt megtartom ezt a tankot - pedig el akartam adni.

Vagy esetleg vhogyan be lehet azt állítani, berhálni, hogy minden tanknak a T25/2 hangja legyen?!?

(#6904) robogo81: német tankoknál beszélnek, de oroszoknál nincs semmi duma. Jövőben állítólag tervben van - talán már a következő patch-ben, hogy minden tankban anyanyelven fognak beszélni alapból, nem kell hozzá majd mod sem!
(#6909) mno: Gratula, szép legénység!
Ahogy nézem nagyon bejönnek a TD-k!? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
-
Dobi 562
addikt
2200 átlag dmg csak SP-vel, erre elég:
Wins / Battles 3 / 7 42.8%
Avg. / Total Exp. 907 / 7 699
Credits total 491 208Legalább a bevétel jön.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Erre a pályára van egy külön Jingles videó, amiben csak olyan replay-eket mutat be, ahol beestek a vízbe a tankok.
Más: TOG 
(#6900) kirjak: Először is azért, mert mint a fórumtárs kollégák, a teljes WoT játékosállomány nagy része is német fan, alig akad 1-2 ruszki. Utána pedig azért, mert lassú, viszonylag kicsi a DPM-je, átlagos gun depressionje van, viszonylag pontatlan a lövege és viszonylag lassú célzásideje. A nyitott pályákat nem nagyon szereti, márpedig a pályák nagy része nyitott. Kicsit megkésve, de itt vannak a képek, amiket ígértem:
Sidescraper #1
Sidescraper #2(#6902) fsb1000: Kicsit néha tényleg torzít, de meg lehet szokni. Így kicsit olyan 5.1-es hatása van, a nagy hanghatásoktól. Na de kinek a pap, kinek a papné.
(#6905) Gaz 78: Az egyik német hangot biztos a Call of Duty: United Offensive-ből vették ki, ez szólt multiplayer-en a HQ rádióból... bár volt olyan szerver is, ahol a gumimacik zenéjét hallgattuk.
Videót sajna nem találtam.Nocsak, miket találtam

Újabb playereknek mutatom, ilyen volt régen a WoT.

-
mno
tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Köszi. Akkor Te sok csatát lenyomtál vele, grat

Pont a töltőnél tudom legkevésbé mi lenne legjobb, amit írsz "adrenalin roham" nem rossz, de 350Hp Stugnak, elég kicsi esély és ritka amikor 1 és 35 közöttire esik le és amúgy is gyorsan tölt, elit alakulattal, ventivel, töltés gyorsítóval 3,7mp körül, sokat nem gyorsítana akkor sem. De lehet végül ez lesz, mert többi még kevésbé tűnik jónak
Ja és marad Stug, maradnak benne legények is. -
Steelheart2
őstag
-
mno
tag
sziasztok!
Stug3-on kifejlődött legénység 3.skillje. Az utolsó pár % valami borzasztó lassan jött össze

Van mindenkin elit alakulat, teljes álca, és egy oszlopban válogatott képességek: 6.érzék, halálos szem, kuplung égető, helyzetfelismerés. 4. képességnek nem tudom mit válasszak egy-két embernél, Ti mit tanácsoltok?Parancsnoknál nagyon valószínű felderítőt rakom be.
Lövésznél van egy olyan hogy "Pillanatkép: ez a készség a löveg forgatás közben növeli a löveg pontosságát" Ez TDnél abban jelentkezik ha körbeforgok egy helyben a kör kevésbé esik szét? Vagy semmit nem ad csak tankoknál ahol van torony? Viszont ha előre is mozgok akkor nem fejt ki semmi hatást(csak egy helyben?)
A vezetőnél az off-road utazás meg sima vezetés is szóba jöhet, kettő közül lesz valamelyik. Sima vezetésnél meg gondolom előzővel ellentétben a mozgás közben lesz kisebb a célzókör.
Viszont a töltőnél semmi ötletem nincs, bosszúálló, rádió jel erősítés, jelfogó, előérzet, adrenalin roham, biztonságos elhelyezés közül egyiket sem preferálom egyenlőre.
A tűzoltást meg javítást mielőtt bárki kérdezné nem rakom rá, szinte soha nem gyullad ki és van nálam tűzoltó, javítást megint feleslegesnek tartom, van nálam javító cucc, nagyon ritkán lenne szükségem második javításra, alacsony HP-ja van, ha 2-3 alkalommal meglőnek úgyis vége...
Egyébként nagyon szeretem Stugot, ilyen statisztikám jött össze eddig vele.
-
emre
veterán
Ejj de utálom, hogy sose tudok ráérezni mit is kellene vele csinálnom.
De most összejött 5 kill+ szárnysegéd plecsni. -
Stigma.HC
senior tag
Hát gyerekek egy elég izgalmas csatán vagyok túl

Végét csúnyán elbasztam, lazán kilőhettem volna azt az egy szem typy59-et, nem volt több lőszere. Sejthettem volna, de nem mertem megkockáztatni, végül 5 lőszert pocsékoltam el a semmire
Draw -
-
robogo81
senior tag
Nekem egyenlőre tetszenek a hangok,még nem csináltak gondot,az meg külön tetszik,hogy a jagdpanzer 4-be,sniper módban a háttérben folyton szól a a rádióban a beszéd németül(más német gépet nem próbáltam még ki,ezt ma nem tudtam 4-ből leduplázni,a rozsomákkal,meg a su-85-tel nem voltak ilyen gondok).

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Kipróbáltam én is,tulajdonképp tetszenek nálam nem torzít egyik hang sem,de viszont a motorhangokat leszedtem - nem használom mert megeszi a memóriát,és 3 csatánként ki kellett lépnem a játékot újraindítani.
A löveg és robbanáshangok szépen szólnak és a memóriát sem eszik,így ezek fennmaradtak
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Köszönöm igen. Letöltöttem, este kipróbálom.
A Motor hangról volt videó, az nem annyira tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pl dota 2es itemek jól jönnének

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)