Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Hát igen,legalább élnének a lemingek a tömeg erejével,de a többség "hess légy ne szállj rám" csatákat akar vívni,azaz nehogy eltalálják a tankját,így megbújnak a többiek mögött és végül is a leming vonat első 2 kocsija harcol a többek meg csak úgy lődögelnek társaik mögül.
Bünbak keresésben mindenki profi ..az az érdekes amíg élnek nincs ötletük,de mikor már kilőtték onnantól kezdve teli vannak ötlettel,hogy mit és hogyan kéne-kellett volna csinálni
-
Dobi 562
addikt
Elbukjuk a csatát, mert a lemming vonat elszalad egy irányba meghalni. Én (110-el) meg egy Tigris maradunk levédeni a másik utat. Persze a lemmingek meghaltak pár perc alatt és mi voltunk a "useless camper" noob-ok. Egész végig inzlutáltak közös cseten, de még az ellenfél is...
Gusztustalan, agyatlan, hülye barmok. Nem működik a csordaszellem és keresni kell egyből a bűnbakot.
-
SgtBradly
csendes tag
Tegnap este nekem is egész jól ment, legalább nem 40%-os lettem.

-
törölt tag
Egyik nap minden betalál/átmegy, másik nap "minden" mellé megy/lepattan.
Vagy csak szimplán elfelejtek játszani

-
Dobi 562
addikt
Édes istenem... Azon megy el a csata, hogy lemmingjeink leblokkolnak az ellenséges bázis előtt, mert ott áll egy nyomorult afk Királytigris. Persze nincs annyi eszük hogy mellé álljanak és onnan lőjék, elölről próbálkoznak, szigorúan felső hullt és tornyot lőnek telibe, meg sem sebzik... Amíg ez az 5 tank ott töketlenkedik, 2 ellen elfoglalja a bázisunkat...
Nehéz őket botnak tekinteni ha ennyire bután játszanak.

-
Patrick76496
őstag
Az a baj vele, hogy nagyon drága a lőszere a sebzéséhez képest, drága fenntartani. Viszont így belegondolva azzal az 5 sec-es töltésidővel ha a Centurion 7/1 jól adta, akkor ezzel is mennie kéne, csak ennek ugye nincs sok gun depression-je.
(#7570) Bingisz: Egyszer szeretnék majd egy E-50M-et, egyelőre a PzIII/IV-nél járok.
Azt is csak azért veszem elő hétvégén, mert akció lesz rá, amíg nem nagy priotitást élvez. -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat .... akkor ki is húzom magamat, meg nem is ...

mindenesetre nagyon örültem neki, ami nem tetszett, hogy egyedül faragtam le az IS7 - et kb. 200 hp - ra 1v1 - ben, és nem én lőttem ki

-
fsb1000
nagyúr
Azért az az 5000+ sebés nem olyan kevés vagy nem olyan gyakori.
A "netto" 1300 XP meg szép teljesítmény, szerintem nem csak a sok sebzés kell hozzá, hanem a sok találat és lehetőleg közelről magadnak spottolva.Szinte kivétel nélkül közelharcos csaták után kaptam a TankÁszokat.
-
virkir
veterán
válasz
üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, hogy azok nagyságrendekkel intelligensebbek mint a játékosállomány jó része.
Tudnak célozni, találnak is, stratégiai pontokat tartanak stb.
Valaki mondta, hogy az1997-ben megjelent Total Annihilation AI-ja egy Einstein a az átlag WoT user-hez képest. -
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Pontosan így gondolom... de már 1 éve.
Így marad a játék élvezete, nem fogy az andaxin.
(#7573) Dobi 562
"Ma sokadik csatámat bukom azért mert az eddig a bázison kempelő full életes top tankok elmenekülnek onnan mikor jönn az ellenfél. "khmm... nyugodt ember vagyok, de ez engem is fel szokott bosszantani.
Szóval a fenti elképzelés nem mindig müxik. (mármint hogy AI-t képzelek a játékosok helyébe, bár lehet ilyen AI-k is vannak.) -
Dobi 562
addikt
Közben azért elit lett a SU-152 is. Eddigi WoT pályafutásom legizgalmasabb TD-je (na jó, a SU-122-44 is ott van a szeren, de az prém tank).
A patch előtt 70%-os voltam vele, ugyanezzel a teljesítménnyel, lehet nem játszok vele többet, hogy megmaradjon ez a szép eredmény, ne romoljon tovább.
Tervbe vettem régen, hogy csinálok egy kis statisztikát, hogy a 152-es vagy a 122-es ágyújával hatékonyabb a gép. Sajnos a cetli amire írogattam elveszett (gondolom a kedvesem kidobta takarításkor).
A 152-est szinte végig golddal használtam amivel 250 átlagos átütéssel nem nagyon pattantam semmiről. Még a patch előtt a régebbi röppálya mechanizmussal is ~72%-os találati arányt tudtam vele csinálni, ami elég jónak mondható egy papíron 0,5-ös pontosságú ágyúval.
A 122-es ágyút csak kíváncsiságból tettem fel, de úgy gondolom ezzel mutatja meg az igazi arcát ez a TD. Normál lőszerrel 175 mm átütés és 440 alfa sebzés, (kigyúrt legénységgel és ventivel) 6,1 mp-es töltési idővel.
Nagyon brutális dolgokat lehet művelni ezzel a géppel, a tűzgyorsasága és camo-ja miatt ha van aki spottoljon, mert ő maga elég vaksi szegény. Gondolkoztam rajta, hogy a ventit lecserélem ezen is periszkópra vagy távcsőre, aztán úgy döntöttem, spottoljanak csak a medek light-ok, a venti meg jól jön a + pontosság miatt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
üzenetére
Én csak egy kis minimális együttműködési hajlandóságot várnék el. Ma sokadik csatámat bukom azért mert az eddig a bázison kempelő full életes top tankok elmenekülnek onnan mikor jönn az ellenfél. Egyesével elszaladnak meghalni. Persze tudom én, hogy ők is foglalni mennének, de úgysem érnek oda. A kis buták.
Na jó, megpróbálom csak botnak tekinteni őket, nem pedig emberi lénynek, akkor talán nem fog fájni az ilyen eredmény:
Wins / Battles 2 / 9 22.2%
Avg. / Total Exp. 835 / 8 700
Credits total 318 996Vesztes csatákért átlagban 835 xp...
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az E50-et próbáltad már?
Mert az biztosan bejönne neked is. Nagyon jó ágyú, jó sebesség, jó páncél, igazi rammológép.
Nagyon csúnya dolgokat lehet vele művelni.

-
Dobi 562
addikt
Rátromfolok!
WN6 érték=1!!!! Hozzáteszem nem afk és nem is bot volt, mert csata elején beköszönt:

0 sebzéssel zárt, bár a 34-es átlagsebzésével nem hiszem hogy sokat hozzá tud tenni bármilyen csatához is.
A csata vége ez lett (teli voltunk 1-500 WN6-os 6-8K csatás játékossal), ez Malinovkán = masszívan kempelt 11 tankunk.
-
törölt tag
Ha esetleg vele vagytok egy csapatban, tuti nem ő fogja megfordítani a csata kimenetelét

Type59-el beült egy sarokba, és nézte a falat. Amikor lebotoztuk, akkor írt ezt-azt, de hogy miért nem lőtt, azt csak a jóisten tudja.... -
Taragas
aktív tag
Ez gyors volt, meg sincs még a nagy ágyú, csak bl9el nyomom(még a torony sincs kifejlesztve...
)
-
sith7
félisten
válasz
Plasticbomb
üzenetére
köszönöm az információt

-
Plasticbomb
addikt
Akkor kis igazítás. a HEAT nem egyenlő a HE lőszerrel. A KV-2nek már nincs HEAT lőszere, régen volt. Érdemes használni, de csak akkor, ha tudod mit csinálsz, ugyanis egy lövés ennek az ágyúnak az esetében HEAT lőszerrel 6000 credit, ami meg tud térülni, de csak, ha gondosan célzol, és gondosan lősz. minden lövésnek találnia kell, mert ha nem.. azonnal elindulsz a mínusz irányba.
Hogy mire érdemes. Minden olyan tankon, amin a HEAT-nak magas az átütése a szintjében lévőkhöz képest, és a legfontosabb, ahol nagyot is sebez. 300-400 damageért nem érdemes HEATot használni, mert nem szed össze annyi sebzést=creditet, ami a lőszer ára. 650-750 sebzés az, ami átlagosan kell ahhoz, hogy nullszaldós legyen a móka. Azért szerették az M4et a 105össel, mert relatíve volt annyira olcsó bele a HEAT, és sebzett annyira durván, hogy nem volt creditben durván bukó a kör. Most annyi M4et nem látok, nekem nincs, klántársam meg nem kérdeztem róla még...
Nekem a tegnapi napom végül úgy zárult, a reggeli csak bukó körök után, hogy amint meglett a BL-10 az ISUra, szinte csak nyertem. És még így is rossz lett a winratiom.

Victory ratio: 45.59%
Battles: 68
Efficiencyold: 1328.96
Efficiencyv2: 1376.77
WN6: 1347.99
Average tier: 8
Experience: 49132 722.53
Capture points: 67 0.99
Defense points: 45 0.66
Damage: 120023 1765
Kills: 78 1.15
Spotted: 52 0.7615 csata volt, amit a BL-10el nyomultam, majd mind 3500 damage fölött.. XD
-
SgtBradly
csendes tag
44%-os győzelemhez 3500 átlagsebzés

-
Dobi 562
addikt
Ma reggeli kis csapatom gyöngyszemei. A csata 2. percében már halott volt mindhárom szerencsétlen.

-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Miért nem próbálod meg az akadémiát? Oda elég 2 db T10-es tank és 1100 WN6 a stat részt nézve. Ebben a hónapban lépett be Jolet is, én adtam meg neki a TS-t. Ha gondolod neked is megadhatom PM-ben, mert a jelentkező e-mail-re nem válaszoltak az előbb említett személynek.
Egyik kolléga szokta írni, hogy csak panaszkodni kellett és utána egyből jó kör. Aki tudja, az tudja, hogy ki az, aki pedig nem, az döntse el magában.

Az angol TD vonal nekem sem kéne, ennyi weakspottal, ilyen sebességgel. Mondjuk piszok jó lövegeik vannak, na de hát kit érdekel, ha ezek a csövek megvannak a heavy-ken és a med-eken is?
A nagyobb szintű angol heavy-ket régen próbáltam a teszten, de az 3 első nehéz tank a brit ágon viselhető.Ma a teszten pedig a Centúrió 7/1-et próbálgattam. Tudtam én, hogy nem rossz az, na de hogy ennyire jó, azt nem.
Tény, hogy lassú és a páncélja sem sok, viszont NAGYON pontos még menet közben is, egy hajszálnyi idő alatt beszűkül és a gun depression-je is jó. Ezek a tulajdonságok leginkább a 83mm-esre jellenzőek, bár a 105-össel is játszható. Én a kisebbikkel haszáltam nagy részt a jobb DPM és célzásidő miatt, plusz ezzel könnyebben trackelve lehet tartani az ellenséget. A 226 átütés sok mindenre elég, ha ügyes az ember, akkor talán még a T10-es csatában sem pattog sokat. Ami még tetszik benne, az a kinézete. 2200 átlag dmg kijött vele 15 kör alatt, gold ammo-t csak a 105mm-es HESH-t lőttem, de azt is sem gyakran. Valahogy így is, ezzel a sebességgel is fun vele a játék, nem tudom, miért.Másik kedvencem a Lóri, bár azzal nem sokat mentem. Jó lenne már a garázsba, legalább ez pontos és átütése is van, nem úgy, mint a 13 90-nek. Alkotás:

Más: 13 90 tank ász
És elkezdtem játszani a Cromwell-el, a Centurion-ok miatt. Valahogy nem megy vele:
-
törölt tag
Kísérletezni mindenképp érdemes, hisz abból tanulsz, csak én úgy vettem észre, hogy a 120-as nem igazán üt HE-vel. Max ha top tank vagy és a felderítőt lövöd, akkor nem a lánc esik le róla, hanem valóban sebzed...
JagdPzE100-ban első töltényem mindig HE, mert bizony volt, hogy a T50-re rálőttem és nem lett baja... ez meg mellé megy kicsit, akkor is pukkant
-
törölt tag
-
sith7
félisten
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Heat lőszert csak TD - n érdemes használni ?
Vagy lehet heavy - n is ? -
Plasticbomb
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Az bizony az, azon a szinten, ha a 152esel használod és HEAT-al, akkor panther egylövés instant. A kisebben sokszor nem elegek arra, hogy az az ágyú kisebezze magát, a nagyobbak meg retteghetnek. Egyetlen hátránya, hogy pontatlan, és lassan céloz.
De az ISU. BL-10el. 4000 damages köröket futok vele most végre.

-
Taragas
aktív tag
Nah már csak hat tank és megszabadulok az engem sújtó átoktól...

-
fsb1000
nagyúr
Komoly gépezet ez a SU-152. Első csatám vele:

-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
A klánommal 43M mostanség ismerkedünk aktvabban a bajnok századdal. De mivel még elég vegyes a
8-as tankállomány, így inkább próbálgatjuk, hogy milyen összetétel feküdne a legjobban a csapatnak.
A vezetés az IS-3 és kínai 110 heavy tankokat látná szívesen, de ezekből relatíve kevés van.
Mi szinte mindg viszünk legalább 1 artyt, meg kis spottert (pl. Pz IC). Szerencsére van pár ügyes artys a csapat, szóval ritkén maradnak a garázsban a tüzérek. Tény viszont, hogy a legtöbb csapat a heavy rush takti.kát alkalmazzav (ha összáll a szükséges tankállomány, akkor mi is kipróbáljuk).Azért így futunk jó köröket. Pl. az említett tegnap esti század során Pearl Riveren elvertük a WRATH csapatát (nem mi voltunk a favoritok, de soha nem tartartott kézzel kezdjük a csatát). Persze utána kaptunk ki gyengébbektől is. De pl. a HHR és a KURUC klán is jobb volt tnálunk aznap este; viszont a jobbaktól nem szégyen kikapni és még bőven az elején vagyunk

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Kikkel századoztál?
Épp tegnap merült fel bennem, hogy mindaz amit megtanultam századvezetésből részben vagy egészében érvényét vesztette az artyk miatt.
Persze jó kezekben még ma is veszélyes fegyver egy arty, de vajon században mennyire szorult vissza a dominanciája? Régen szinte minden pályán, szinte minden taktika az artykra épült. Kivéve az általam nagyon kedvelt full rush. -
Dr_Syrex
senior tag
Elismerem korán örültem, hogy viszonylag jól ment a játék.
Néhány tényleg jó kört leszámítva, katasztrófa az egész. Nem elég, hogy már a században sem volt szerencsénk, randomban is csak egy izzadságszagú 40% jött össze
Az élettől is elment a kedvem a végére.Remélem estére magamhoz térek és sikerül valamit kozmetikázni. Jól fog most jönni, hogy ki kell hagynom a hétvégét

-
Taragas
aktív tag
Aki még nem látta...

[link] -
emre
veterán
Vicces, most lett meg az ász KT-val, és elég olcsón adta.

Győzelem
Steppes 2013. július 11. 10:05:52
Pz.Kpfw. Tiger II, 3 846 ( x2) Szerzett kredit 56 946
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
emre
veterán
Kipróbáltam valamit újat Malinovkán védekező üzemmódban.
Pedig a látótáv növelő skill még csak 85%-ös, de azért binocular volt a gépen.
Sajnos a végén szétlőtték a motorom, és a meglévő lendülettel belecsapódtam az árokba.
Győzelem
Malinovka 2013. július 11. 9:11:22
AMX 13 90, 3 354 ( x2) Szerzett kredit 57 850
Csatában elért Achievement Őrjárat -
emre
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Eddig én nagyon kevés tankhoz vettem APCR lőszert, és az E100-at a 128-assal is AP lőszerrel használtam, csak néha töltöttem be aranyat. A ROF-ja nem rossz úgy sem, és pontos annyira hogy a weakspotokat be tudja vele lőni. De a 150-es már nem pontos annyira és ha az AP lepattan, mert az alap átütése a 150-esnek valamivel kisebb akkor lehet a következő lövésre már nem marad időm. Szóval bizonyos esetben ha nem goldot használ az ember akkor tuti bukó a kör. Azonkívül ha a minimális sebzést adja be akkor annak nincs visszatartó ereje T10-ben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas
üzenetére
Igen, a Tortoise már rendben is lenne, azt már ellenfélként is tisztelem, de a hozzá vezető út...4 darab lassú, nehézkes és ellenfélként nem túl veszélyes TD...ezek nem hiányoznak.
emre: Gondolom akkor viszont kreditben nem túl nagy üzlet vele játszani. Nekem is még a Maus-puska van rajta, de talán sosem lesz meg a nagy, mert nem igazán szeretek vele menni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Nem valószínű, hogy nerfelik. SerB azt válaszolta arra a kérdésre, hogy a Foch túlzottan erős, nem lehet vagy csak nagyon-nagyon nehéz sebezni, 1 vs 1-ben legyőzhetetlen, csinálnak-e vele vmit esetleg: Ki kell fejleszteni és játszani vele ha ennyire jó!
(#7506) Runo: tegnap olyan csatában voltam IS-8-al, hogy a mi csapatunkban 6db T10-es tank, az enemynél 9....szerinted?!? Vagy egy másikban 4 vs 5 és mellette -3 T9 a javunkra! Elég igazságosak a leosztások!

(#7509) Stigma.HC: tegnap nekem is kb minden 3. csatában volt MONEY klános vagy nálunk vagy az enemynél. Eddig nem tűntek fel.
Nekem alig ad 50% feletti csatát mostanában....általában a 3X-eseket tolja!? Csak nem nézik, hogy mennyi idős vagyok?!
-
emre
veterán
Amikor a núbok at ellenfélnél vannak. (na jó volt nálunk is)
4614 dmg Type 59-elIlyen csaták után mindig felmerül bennem a kérdés, vajon tényleg ennyire jó vagyok? (
) Vajon ha ebben a leosztásba pl mátyáshun van helyettem akkor mi lesz a csata kimenetele. De egy biztos, asszem mára ez volt az utolsó győzelmem, innét szopni fogok. -
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Én őszinte legyek a brit TD ágnak csak azért nem álltam neki eddig, mert nagyon rondák.
De akár hányszor találkozok velük, egyre jobban szimpatikusabbak. Főleg a teknősbéka, az 6 sec töltési idővel+400 damage, kellemes pontosság, átütés szűkülés, és hozzá noobok ellen páncélzat, kellően meggyőzött. Majd egyszer, ha lesz rá időm... 
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Megértelek, én is szívesen lennék ott, csak kevés vagyok hozzá.

Szóval panaszkodni kell, ok, akkor nem tudom hogy vagytok vele, de én sosem nyerek a lottón, ezentúl ezt minden nap leírom...
Az angol tankok szerintem se rosszak, fontolgatom, hogy a med ágat nekiállok húzni, csak a vége kb. ugyanaz, mint az új német med-vonal és még nem vagyok benne biztos, hogy kell-e az nekem. Egyedül a TD-t nem csinálnám meg soha a britektől, túl lassú az nekem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC
üzenetére
A patch notes szerint nem nyúltak hozzá az SP-hez. Ennek ellenére a lövegpajzsot és a frontot is átlövik sokkal gyakrabban mint előtte. Lövegpajzs átlövésre nem is nagyon emlékszem a 8.6 előttről.
Mi is pont tegnap beszéltünk erről SgtBradly-vel, olyan mintha kapott volna fű alatt egy kis armor nerfet a tank. Persze ilyet sosem tenne a WG.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Az a baj, hogy -HHR- túl jó, hogy otthagyjam. Btw a hsz-em után még aznap voltam egy CW-n, ma meg kettőn. Erre szokták mondani, hogy csak panaszkodni kell, és bejön.
(#7453) Stigma.HC: IS-6-al én sem szeretek találkozni, nagyon durva a páncélja. Egyébként grat. szép körök.

(#7461) fsb1000: A med és a heavy szvsz nem olyan rossz, egy 4202-est elfogadnék.
(#7496) Tomi0703: Szép! A T32 is kb ilyen lesz, fullosan jóféle gépezet.

MM, amibe többféleképpen is bele lehet kötni
Cucuska2: Jut eszembe, kösz a tegnapi T10-es platoon-t, ha van kedved, ma folytathatjuk.

-
scyllarus
veterán
Eddig nekem nem volt gondom a patch óta, sőt jobb is lett, de ma elért az átok. Különösen a Tiger P-t üldözte végig. Pattantam mindenről, a híresen pontatlan ágyúja semmit sem talált el, ha mégis, nem ütött át semmit, a JagdPanther látott engem a nyílt utcán, én őt nem (csigaszemmel...). A nap csúcspontja az volt, amikor a Pz III/IV oldaláról pattantam... A saját csapat már csak a hab volt a tortán, troll szakaszok minden 2. csatában.
Mára elég, rég volt ilyen f.s napom. -
Stigma.HC
senior tag
A három X-es tank közül ami most van nekem, ezzel élvezem a legjobban a játékot.
Sőt, csak ezzel
Kis csemege volt 
Felénél mikor elkezdtek hullani mint a legyek, megindultam előre és jött szépen a spot sebzés is.

Még valami, ma nem volt az xvm szerint 50% körül a nyerési esélyünk, 60 felett vagy 40 alatt mind. Bár ezt nem szoktam figyelni csaták alatt mert sokszor teljesen mást mutat a végeredmény.
-
Stigma.HC
senior tag
Látom nem csak nekem tűnt fel ez a patch óta
Talán majd az új frissítéssel javítanak rajta, vagy rontanak.Két átütés és csak 1 sebző találat. Szerintem csak a felső találat sebzett téged. Ott pedig vékonyabb a páncél.
Közben minden második csatában találkozok a MONEY klánnal szakaszban. Kicsit virítanak a lila színnel a sok piros és sárga közt. Gondolom valami jóféle klán lehet.
-
Stigma.HC
senior tag
Szerintem megállapítható, hogy nem lettünk rosszabb játékosok

Ez az MM mostanság elég szélsőséges. Elég gyakran sikerül úgy összeválogatnia a két csapatot, hogy tierben nem egyeznek a számok. 8.6 előtt azért kevesebb volt belőle. Most pedig vannak szép kis különbségek meccsről-meccsre..
-
Dobi 562
addikt
Én is többet nyerek mint veszítek, a 8.6 óta.

De én visszafejlődöm, látható a WN6 statomon is:

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Pedig a grafikonokon jól látszik.
Illetve te is játszol szakaszban nem ritkán. Mint írtam, a babona szerint náluk (szakaszban játszók) kisebb a hatás, de az anomália ott van nálad is, még ha nem is érzed.
**Runo, a tiéden nincs törés.... nade a fosh!!! Az mindent visz.
Attól tartok nerfelni fogják, mert egyre többel találkozom és nagyon ütnek. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Volt egy kis visszaesés a győzelmi arányomban nekem is. Pedig a játékstílusomon nem változtattam. Ugyan azokkal a tankokkal mentem, de valamiért mégis csökkent 0,25%-ot. Viszont pár napja úgy emelkedik ahogy az előző pár hónapban. A többi értékemben viszont nekem volt visszaesés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... sok nincs sajnos 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kis csemege volt