Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Szerintem nem lesz meg a T44-100, 4 óra 33 csata 85k sebzés kb ugyanennyi kill. De ez orosz medekkel tier 10-be, cseheknél 6-os van a garázsban, kínai meg 5-ös med van pedig két hétig betegszabin vagyok
-
lacibacsi
addikt
válasz szallasi007 #45951 üzenetére
Csak nehogy tényleg belebetegedj, hanem sikerül megszerezni a tankot!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
rlazol
veterán
válasz szallasi007 #45951 üzenetére
85k kill?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Stigma.HC
senior tag
ÓÓ nincs ebben semmi lehetetlen, csak elegendő tank kell hozzá és kitartás Most lőttem nem rég a képet.
Hogy milyen úton módon csinálta meg az már más kérdés
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stigma.HC
senior tag
válasz rlazol #45955 üzenetére
Az biztos, hogy nem sajnálja a pénzt a játékra költeni, elnézve mennyi tankja van prémből. Ezért is írtam az utolsó sort. Engem mondjuk nem zavar
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #45958 üzenetére
Ugye, ezt Te sem gondolod komolyan? Ekkora mákja nem lehet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
-
-
diegho
nagyúr
válasz rlazol #45962 üzenetére
Barátom nem tudja mi a játék neve. Nem tudja mitől függ a sebzés, fogalma sincs mi mit jelent. Stug már megvan neki és 4800 a top sebzése ISU-val úgy, hogy nem botokat lőtt, hanem rendesen játszott. 43%-os Maus-t láttam 19k-t pattintani úgy, hogy én is 4x táraztam ki rá, egyszerűen olyan szögben állt, hogy nem lehetett átütni rendesen és mivel csak ő élt már, ezért minden hülye odaállt elé lőni és simán kitolt 4k sebzést is mellé. Bukta a csatát, mert 8v1 volt, de akkor is megcsinálta a küldetést. 8k spot light-al? Az én top spotom 12k Malinovkán úgy, hogy voltam a gépnél, ezt bárki más is meg tudja csinálni, ha megfelelő tankban megfelelő pályát és csapatokat kap. Ezek a küldetések úgy vannak kitalálva, hogy egy átlagos játékos meg tudja őket csinálni. 8k sebzés TD-ben? Amikor ilyen sok a TVP, Leo1, Grille 5 átütővel meg lehet csinálni FV-vel, vagy simán kifog egy afk T10 tankot és máris dől a sebzés.
-
h1mpi
félisten
válasz infectedmann #45967 üzenetére
Az obj 260 volt a lényeg nem a csataszám/wn8, mert ennél vannak rosszabbak is
szerk: látom rájöttél
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
infectedmann
őstag
Előző kommentem kuka, nem választ akartam írni csak két csupa gyöngyszemet
World of Polska Bots
h1mp: Jaja, előszörre rájöttem, csak a csata/wn8 értékről beugrott ez a két gyöngyszem és véletlen a válaszra nyomtam az új helyett
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz diegho #45966 üzenetére
megint trollkodsz. pontosan tudod, mi a különbség közted és egy 600-as között, pontosan tudod, hogy nem kéne hasonlíts senkit ahhoz, h neked mi a top sebzésed.
mindenkinek lehet szerencséje, de ehhez nem egyszer kell, hanem tucatnyiszor. Alig van ásza magas tierű tankkal, pl LT-val csak az AMX1390-vel. Igen, ez volt az a meccs, amin vmelyik küldit megcsinálta. JpzE100-val 1572 az átlagDMG-e, és gondolod, hogy szépen sorban volt annyi kiugró csatája, hogy meglegyen a 6k meg a 8k, miközben lényegében 1, max 2 lövése volt a többi csatában? Saját erejéből a STUGot még csak összehozza, de a T55At már biztos nem, az OBJről nem is beszélve..Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
woryz
senior tag
Valaki nem akarja megcsinálni helyettem ezt a szar küldetést?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Én vagyok ilyen vak, vagy az Aslains modpakkba tényleg nincs benne az a cucc ami az altot lenyomva mutatja jobb felül, hogy mennyi hp-ja maradt az enemynek? Vagy ez attól függ melyi hitlog van fent? Esetleg tiltott dolog lett?
-
jano_77
nagyúr
Ne izgulj rá az a lényeg! Én már jó pár hete, de lehet hónapja is van, hogy csinálom és már csak a T-55A LT15 küldetés volt vissza a light-ból. Vagy nem adott megfelelő pályát vagy ha igen, akkor a csapat volt nyomorék. Most beadott mindent! Volt map - Highway; és volt megfelelő csapat is, mert lőtték a spottot! Természetesen volt egy megfelelő tankom is a célra, a most vissza vásárolt Ru-251! Meghálálta az újbóli bizalmat a kicsike.
Mindjárt egy Tank ÁSZ körrel sikerült végre letudni ezt a küldetést is.
Tényleg minden jól sikerült, nem volt semmi extra a részemről.Most azon kell törnöm a fejem, hogy mibe kérjem az újabb csajszit.
Esetleg ötleteket elfogadok.
Jelenleg a T54, STB-1 és AMX 12t ülnek csajszik és van még egy a CDC-be képezve.
Szeretném majd mindkét franszia T10-es medet megszerezni és a BC-hez van már egy 3 skilles legénységem - pasik - arra gondoltam, hogy esetleg az AMX30B-be kérem az újabb garnitúrát és a CDC-s csajszit is majd oda képezném. Vagy még a kínai spotterek jutottak eszembe, kérdés, hogy vannak-e olyan jók, hogy oda érdemes lenne!? Előre is megköszönöm a tanácsokat, ötleteket.Hogy lehet az, hogy az artyval ennyire szarul adja az XP-t? Mit kellett volna még tennem, esetleg spottolni előre rohanni?
Voltak ilyen szuper csapatok is ma is, mint az elmúlt napokban szinte minden nap dögivel:
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #45975 üzenetére
Ammég sok idő, de ha egyszer meglesz, és addig nem lesz meg a küldi, akkor szólok. Vagy amíg bírjátok, hogy balhézok.
(#45978) jano_77: Azt próbálom követni, hogy nem játszok mással, csak light-val, de így nem tudom 100 csata sikertelenség után kezd egy kicsit frusztrálni... Mennék néha mással is, de nem merek. A német hetes light-ot ki tudnám fejleszteni free-ből, meg az AMX 13 75-öt is... Érdemes rátoljam 50k free xp-t, vagy inkább szenvedjek még?
Más:
Tök vicces volt, a múltkor néztem videót, hogy hogy kell menni spotolni, hová kell állni, csak az épp eltűnt... Meg vicces, hogy elindultam tegnap a kis szutyokkal a csata elején egy bokorba (nincs félpályán), hogy majd ügyesen onnan kémlelek, oda se értem, egy k.csög TD már kiszedett... Nah, akkor voltam igen csak zabos...Viszont lehet, hogy nem túl jó, magasabb szintű tankkal menni a spotolós körökre, mert hiába megyek kilences tízes tankkal szakaszban, spotolni nem sikerül...
-
jozefgucci1
addikt
válasz kchryss #45975 üzenetére
Nekem is megcsinálod a 7K spotot két óra alatt ? Van T54Ltwt fullos +1390+Buldog+Wz131
Tegnap a td és HT küldit poróbáltam húzni ,de sajna nem sikerült egy sem. Utolsó küldik vannak már minden ágon . Ott hagytam abba amikor Grillével HE volt betöltve az utolsó Typ61-re és csak 464-et lőttem bele és így lett 5858 sebzésem
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
Ez a heti ákciós prémium tank megéri az árát drága tezsvéreim?
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #45981 üzenetére
Az a szívás hogy pont itt van egy ugrás a követelményekben. 4-5-7-8k kell az lt-15-ökhöz. 4k-s kört ha odafigyelek akkor 5-6 csatánként megyek átlagban 8-as light-tal, viszont 7k-s kört kb 100 csatánként.
Ez a maratoni időszak egyébként nem kedvező a spotolós küldetéseknek. Inkább sebzésből kell megoldani. Elképesztő milyen állatkert van most. Tele van a játék botokkal. Szerintem sokan bíznak benne hogy majd a bot algoritmus kifarmolja nekik a t-44-100-at.
Ritkán szakaszozom, de tegnap este mentünk pár óra tier10-es szakaszt hármasban. 75% winrate lett. Utána hajnalban gondoltam farmolok még kicsit és veszek egy 9-es tankot amíg le van árazva. Sikerült vele lerontanom a napi wr-em 75-ről 55%-ra.(#45982) @mcwolf79:
9k pattintás?! Kitartóan lőhettek.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Tegnap az akció végén még gyorsan megvettem két kilences gépet, (LeoPTA és BC-25 ap), így karácsonyra már "csak" 3 tízes gép maradt. Sajnos játszani még mindig nem tudok gép hiányában, de lehet a héten meglesz az új masina, addig maradnak a videók, cikkek, meg a fórum...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Stigma.HC
senior tag
Pedig mennyi ilyen csoport van ahol másoknak húznak tankokat, küldiket pénzért. Nagy divatja van ennek bizony.
-
törölt tag
válasz galervin93 #45986 üzenetére
Én csak 2 prémtankot vettem a múlt héten, de hogy mikor fogok velük játszani, az rejtély. A gépem A-ban, én B-ben. A kettő között meg elég nagy a távolság.
Én géppel sem tudok játszani!
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz #15106560 #45988 üzenetére
Az sem túl kellemes. :-D
Nekem talán már a hétvégén meglesz az új gép, hétfőn tudnék is tartani egy kocka-napot. :-DDe félre az off-fal, két kérdés:
- B-C 25t ap 200-as átütésű ágyújával mennyire szívás kihúzni a nagyot? Ha nem muszáj nem csapok el free xp-t feleslegesen.
- Leo PTA tudom szívás stockként, de többen azt mondják, ha a motor-lánc-torony fenn van, akkor az Indien ágyújával is el lehet boldogulni a nagyig. Kérdés, ez igaz-e, vagy önszopatás lenne a dolog?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
senior tag
válasz galervin93 #45989 üzenetére
Én a PTA-n azt hiszem a motort hagytam a végére, a nagy ágyúval könnyebben jön az xp
Путин, иди нахуй!
-
notika77
senior tag
Ebben lehet valami, mert én free-ből rátettem a nagy ágyút, de csak a motor után kezdett el működni a tank, addig csak szenvedtem vele.
-
törölt tag
A torony! Talán az a legfontosabb! A fejlesztett toronnyal sokat javul a célzás és újratöltés ideje.
-
Greentea
senior tag
Löveg és torony! Fejlesztett toronnyal nagyon sokat javulni fog, nagyobb löveggel pedig tényleg sokkal élvezetesebb lesz vele a játék.
-
woryz
senior tag
Jájj, nem tudom eldönteni, mibe kérjem a lányokat... :/ Német nagy nehéz dögeim vannak, de azokkal se nem szeretek már játszani, és még ráadásul hat fősek, meg van még is4 / is7-em... De több tízesem nincsen...
-
woryz
senior tag
Rinya ON: Itt beszélhettek nekem csapatról, meg pályáról, meg bármiről, de az, hogy 2,5k spotnál többet nem tudtam csinálni 150-200 csatából, az már tényleg hihetetlen. Azszem újra törölnöm kell a csába ezt a valamit.
Rinya OFF, egyelőre.
-
törölt tag
Megvan valakinek az M46 Patton KR? Mi a vélemény erről a tankról?
-
woryz
senior tag
Mikor számolódik nekem a spot? Ha én felderítem, és nem tűnik el, akkor az miért nem az én sebzésem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika