-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Ez az új MM nagyon vicces. Kv5-el eddig nem volt olyan csatám ahol lett volna tier8-nál kisebb tank.
Gyakorlatilag használhatatlan ezekben a csatákban....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Rambovits
senior tag
Képessége minden személyzeti tagnak egy lehet?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
fsb1000
nagyúr
válasz DCI_market #1593 üzenetére
Éjjel megyek én veled t2-3-ba....
-
DCI_market
tag
van itt olyan aki még kezdő szinten van? tier 2-3hoz keresnék társat. Esetlegesen csapatot, tetszik a játék, de nem igazán látom még át.
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
fsb1000
nagyúr
Meddig tart az akció a prémlőszerekre? Azt hittem csak ma reggelig, de látom most is 50%-on van.
Kezdek egy t8 prém grindelést. 1-1,5 M kredit a cél.
Akinek van kedve csatlakozhat, bár most nem a győzelem a cél, hanem a sebzésért kapott kredit.
Prohardver csatornára beléptem... -
D.Orion
veterán
Tegnapi napom is egy átlagos T6 farmolós, húzós nap volt:
Nap végére úgy éreztem, hogy a mapok nem túl random sorrendben jönnek, de aztán most, hogy megnéztem a replay nevek alapján rájöttem, hogy nem volt olyan súlyos a helyzet, bár tény, hogy egy-egy mapon jártam 3-4 alkalommal is, míg van olyan ahol csak egyszer. Tényleg planetwot-on nincs map alapú leosztás a statisztikában?
-
Dobi 562
addikt
Még munka előtt futottam egy kört a kis kedvencemmel. Megint összejött vele egy felderítő, annak hála hogy a csapat nagy része ismét csak kempelt a saját bázis mellett és nem reagáltak sem a segítségkérésre sem a pingre. Megszálló csak azért nem lettem, mert egy eddig hátul kempelő M2 Med úgy gondolta miután én kiharcoltam magam, ő leveszi a cap-eléssel járó terhet a vállamról és bátran beállt mellém.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #1583 üzenetére
Ezt a lengyel utálatot a tapasztalat táplálja...
Saját véleményem szerint van még pár ilyen dolog, amivel nagyobb az esély a bukásra mint a győzelemre:
-török játékos a csapatban (ha 3-as szakasz top tankban, akkor nincs esély nyerni), általában TURK és hasonló nevű klánok fiai
-8-as prém heavy álcafestéssel (vannak nagyon jó játékosok is, akiknek van ilyen, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy 90%-uk túl hamar próbálja ki magát 8-asok között, ninsc elég tapasztalatuk és így nincsenek csapat hasznára)
-2. vh-ra utaló nevű játékosok (Rommel, 19xxxxx42, xxPanzerxx44, stb)[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz fsb1000 #1583 üzenetére
Hehe, hát igen. Egyre többször látni a csatákban, hogy a siema bírásra egyből reagálnak a társak. Általában nem szép dolgokat, néha mondjuk csak viccelődés az egész és nem is veszi senki komolyan.
Egyik kedvencem, szó szerint idézve:IS-8: Noooooooooooo! i dont want the polaks on my team
again a lossE-100: is8 u twat
Ezen besírtam akkor
Másik mikor már lassan minden meccsen vannak akik kifakadnak, vagy a mapra, társakra vagy bármire ami a játékkal kapcsolatos.
T28Pro.: THIS IS COMPLETE bullshit
SAME map, same tank, same start LOCATION
WG chack your fucking algorythm
Ezek bearanyozzák az aznapi játékomat"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1578 üzenetére
Mára oda jutottunk a lengyelek kifigurázásában és utálatában a WoT-ban, hogy a siemka meg a Kto pl? és egyebek jó része már nem is a lengyelektől származik hanem a poéngyárosoktól meg a polisfóboktól.
Azt hiszem a WG/MM mellé sikerült egy másik bűnbakot találni, miért is nem mennek jól a csaták.
-
Rambovits
senior tag
válasz nagysandor88 #1581 üzenetére
Óbudai Egyetem - NIK (fehérvári telephely)
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
válasz D.Orion #1579 üzenetére
Ne is mondd, még jó hogy megnéztem ma neptunba, mert kiderült, hogy holnap is lesz egy vizsgám
T-28-ra érdemes kiszedni az 57 milis ágyút? Vagy szenvedjek tovább a mostanival? (Közvetlen közelről nem tudtam átlőni a KV-1 seggét)
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
Ezt nem hiszem el mostmár... 2 napja nem tudok artyval csatát nyerni... 1. nem spotolnak, 2. nem védenek.. Persze a "siemka" meg az "elo" az megy... -.-
-
myckey
veterán
válasz scyllarus #1576 üzenetére
az a helyzet,hogy minden tank rosszabb alapon,mint eliten.
ez ugye természetes
csak az a lényeges,hogy kinek mennyire szimpatikus egy gép
mert ha nem az,akkor szenvedés vele eljutni a legjobb modulokig
onnantól pedig nem játék a játék...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
Ja a rádió nekem is jó. Valami bajom egyébként is van, az AP lövedékeim úgy repülnek (lassan és ívesen) mint a HE egy hete. De most direkt kipróbáltam, álló célra is az égbe mennek a lövések. Egy reinstall lesz holnap, az biztos. Ez mindenesetre kicsit visszaadta a hitemet, az Easy8-at elég messziről szedtem ki
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Próbálgatom rejtegetni a hullt, mert láttam a fele páncélt 84%-os a legénység, a simából hoztam át őket. Elég mozgékony, még alap motorral is. Engem ez a hulladék ágyú tesz a sírba, teljesen összeszűkült célkereszttel is olyan homályokat lő, hogy nem hiszem el. A KV-1 85-öse papíron ugyanilyen pontos/pontatlan, de annál nem találkoztam ilyenekkel. Komolyan, mint egy mozsárágyú. A többi részével elégedett lennék, még a T-34 57mm-ésével is szívesen használnám, de azt nem lehet rátenni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
válasz scyllarus #1570 üzenetére
hasonlóan kell használni,mint egy amcsi gépet.
jó a tornya,nagyon jó.
rejtsd az alját...de ha ügyesen forgatod be,onnan is képeske pattanni.
én nem látom,hogy vak lenne,bár nekem a legjobb rádió van,és ahogy már írtam........ lassan 100% a legénység
az egyik csatát úgy nyertem meg,hogy a tornyomat nem tudták átlőni.
én meg sorban 3 foglalót tettem taccsra.
kaptam is az acélfalat......."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
Az a 144 penes ágyú jónak látszik, annak a pontossága is oké papíron. De amíg azt összeszedem, megutálom a játékot. Vak, mint a denevér, 2 lövésből szétszedik. Mire észrevenném, hogy baj van, már szétkaptak. Támogatásra használnám, most is annak próbálom, jónak is látszana, de ez a csúzli rajta hasznavehetetlen. Full noobok ellen jó, mert azok csak forognak a bekapott lövések után, mint kezdő b.zi a gőzfürdőben, de ha valaki kicsit is észnél van, visszalő és fekszem.
-
myckey
veterán
válasz scyllarus #1561 üzenetére
a hiba benned van.
jó gép ez a t-34-85,csak ésszel kell vele játszani,mert való igaz,hogy könnyen szétlövik,viszont nekem nagyon jó támogatásra.
az a 144 penes ágyú jó rajta.
mozgása is rendben van.
nálam már fullos a gép,és 92% a legénység.
meg egy töltés gyorsító van rajta.
sztm én kihúzom elitre....
tehát nem csak a t-43 gépet,hanem a kv-13 tankot is kifejlesztem.de hát nem vagyunk egyformák
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Rambovits
senior tag
válasz #21346560 #1563 üzenetére
A legjobb, hogy az ágyú 300 méteren 20-at téved... 68%-os a crew, úgy voltam vele, nem veszek rá 75%-ost, úgyse lesz meg sokáig... Hát úgylátszik tévednem kell
-
Irányított tank: T34
Célpont: Type59
HP: 1300Lövések száma: 2
Találatok száma: 2
Kritikus sérülések száma: 2HP a második találat után: 0
Távolság: 691 méter
-
Rambovits
senior tag
válasz scyllarus #1561 üzenetére
Nekem a T-28-al megy a szenvedés... Papírvékony, kicsi a tűzereje, egyszerűen utálok vele játszani... Viszont kéne a KV-1 mert azt sokan istenítik.
Szerk: Hetzernek most voltam egy lövés
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Kész, elég a szenvedésből. A T-34-85 akció végén megy a levesbe. 300m-nél távolabbról nem talál el semmit, közelebbről akármi kiszedi 2 lövéssel. Ekkora csalódásom még nem volt ebben a játékban.
Rájöttem, túl sokat játszottam német tankokkal.. (Bár a KV-1-et imádom továbbra is)[ Szerkesztve ]
-
nagysandor88
tag
válasz Patrick76496 #1547 üzenetére
Talán nekimentem.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #1558 üzenetére
Mentem vele egy kört. Nem rossz de megint hátulról rám jött egy T-54 és simán kivégzett. Általában így végeznek a JagPZE100-al. max. egy rátolatással tudtam sebezni.
Persze én voltam a hülye mert a városban egy IS7-et kergettem és a többiek nem jöttem velem hanem álltak a házak mögött. (csatát buktuk,m pedig vezettünk mikor elhaláloztam)SzerK. Az első IS7 találat nem is látszik, mert 10 soros a log. asszem 970 volt.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Atlantis #1557 üzenetére
Inkább a WoT-ról beszéljünk.
Valaki játszik JagPzE100-al? Sokan szidják, a kezdeti lelkesedés után nekem se a fő kedvencem, de azért jó vele menni a hatalmas sebzések kárpótolnak.
"Büntetésből" , raktam rá egy animés skint... kár hogy a többi csapattárs nem látja és nem tudja, de nekem ennyi is elégtételAz idióta robbantgatós garázshangot meg ki lehet szedni. Olyan jó hogy csönd van a garázsban.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #1556 üzenetére
Nyáron se én "jelentettelek fel", de nem is álltam melléd és ezt mai napig vállalom...ha emiatt tüske van benned, a te dolgod.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #1554 üzenetére
Értelek: erre csak azt tudom mondani, hogy LOL.
Szerk: látom, kiszedted a linket, de ettől Te még tudod, eredetileg mire válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #1551 üzenetére
A fizika előtt nagy volt a réműlet egyeseknél, hogy majd a sok kis noob potyogni fog a vizbe meg szakadékba ugrálgat. Hát nem így lett, alig tapasztaltam ilyesmit. Viszont a prok ugráltak befele a költségek elől a vizbe, ha szorult a kapca.
Én is estem be, mikor az ellent be akartam tolni, de elfelejtettem megnézni mennyi a javítás.
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #1550 üzenetére
Ne már...Ezt egyetlen nap alatt? 130 csatát? Hogy a rossebbe lehet ennyit menni egy nap alatt...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #1547 üzenetére
Tegnap belehúztam a farmolásba mert kellett a kredit a prém lőszerre.
Azt hittem alacsony lesz a napi winratiom, mert az most nem volt szempont.
Most néztem, és meglepő, hogy csak a Cromwel húzza le, azzal nem tudtam lenyomni a 2x-öt (biztos véletlen, hogy a hónap tankja és +30% kreditet adna)
E100-al nagyon jó csatákat mentem, de elbuktam 3-at is. Nem fájt mert plusszosak voltak és éjjel már csak 2-3 arty volt csapatonként.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Researched:
Black Prince researched. Undistributed experience spent: 54000. Free Experience spent: 0.Előre félek.
-
Gaz 78
aktív tag
Ki megy a hajam a gold ammo-tól :/ Sokan használják érthető okokból de nekem drága,így marad az "egypercalattszétlőnek" mutatvány :/
-
nagysandor88
tag
Igazából nem volt semmi extra, csak egy nagyon noob ellen. Lehetett volna még egy killem (VK4502A), ha a beszari is3 nem foglalja be a bázist.
[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
nagysandor88
tag
A f@szom kivan a sok részeg paraszttal. Most ez az új divat?
Ez minden második csatában előfordul. És az a baj, hogy ez meglátszik a játékukon is. És a vicces az, hogy ez délután öt óta így megy...Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
fsb1000
nagyúr
Jól adja ez a prémlőszer!
Bárcsak minden köröm ilyen lenne ezzel a tankkal!
(pedig a végén egy IS7 a tengerbe ugrott előlem, serene coast... nehéz pálya)[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Hamár off topik, akkor én is ide epéniszezem a mai prémlőszer bevásárlást. Kb 8 millió kredit költöttem el. Ezek a kedvenc tankjaim, amikbe érdemes prém lőszert használni.
1000 - E100
1000 - Hetzer, VK2801, Pz IV
500 - JagPzE100
500 - E75, Maus
200 - T110E4
300 - VK3601HMaradt még egy 1M kredit ezért vettem még egy adagot
500 - Hetzer, VK2801, Pz IV[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Flatron710 #1534 üzenetére
A fizikától szerint jobb lett a játék. Sőt talán valósághűbb is.
A grafika minősége is javult (már akinek ez számít)
Több fejleszthető tank lett. (már akinek ez számít)Szerintem a perkek és a felszerelések hatásai jól értelmezhetőek, bár szerintem perkek hatása nem túl jelentős, kivéve BIA és előérzet és a szerelés.
Ami erősen számít a legénység képzettsége és a hasznos felszerelések: Töltés és célzásgyorsítók. -
Flatron710
tag
Oldalanként 6 db X-es heavy, 5 db VIII-as arty és 4 db V-ös scout... Szép munka MM! Gratula WG! ( eljött az alvás ideje )
Ezek ha belenyúlnak valamibe ebben a játékban, akkor az ha eddig rossz volt, a "javítás" után sz.r lesz. Értenek ezek egyáltalán a szakmájukhoz ??? Vagy direkt csinálják? Páran ismerősökkel ~ másfél éve toljuk a WoT-ot, bőven 10.000 játszott csatán túl vagyunk. Valamennyire értjük is a játék lényegét.
Olyan még nem volt ezalatt az idő alatt, hogy valami javult volna, jobb lett volna, stb... Néhány napja beszéltük, hogy a WoT élvezhetőségi szintje folyamatosan csökkent a másfél év alatt!!! Nem tudtunk olyan dolgot felhozni, amitől jobb lett volna a játék egy része... Viszont olyat tucatjával, amitől csak rosszabb és rosszabb lett. Mikor lesz az a szint, amikor a normális játékosok azt fogják mondani, hogy köszi, de akkor én nekem itt volt elegem ebből?
Megszoksz egy lövegszórást, töltési időt, gyenge pontot egy tankon, kitapasztalod, hogy milyen szituációba menjél bele és mibe nem, aztán jön egy újabb "pöccs" és semmi sem úgy működik, ahogy megszoktad.
Sorra jönnek az értelmetlen - csak a játékidőt növelő - modulok a tankokon. Fejlessz ki 28 ezerért egy löveget, ami ugyanazt tudja, mint az előző, csak 300 Kg-al nehezebb... Az elején még a fejlesztés tényleg fejlesztés volt. Érezhetően javult tőle a tank bizonyos tulajdonsága.Már a sok skill és perk világában a csoki, kóla, chips mellett követhetetlen egy tank használhatósága, képessége. Kuplungégető... gyorsabb forgás.. Mihez képest? A jelenlegi tank ( pl. obj704 ) állapotához képest, vagy a full-os állapothoz képest, esetleg a szomszéd tankjához képest? Sziklán vagy homokban? Teljesen mindegy. Költsünk rá kreditet, tp-t, időt! Ennyi. A perk-es korszak előtti egy helyben forgáshoz képest most még akár Milka ajándékcsomagot is adhatok az obj704 legénységének. Közel sem forog úgy.
Ezt a témát a végtelenségig lehetne folytatni..
Nektek mik a tapasztalataitok?
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Tomi0703
addikt
Na, most szeretett az MM. Két órája beléptem, 2 vereséggel kezdtem majd utána zsinórban 11 győzelem T1-el. Most pedig kikaptam, azt hiszem most hagyom abba.
-
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #1529 üzenetére
örülök,hogy nem csak én megyek sorban ilyen csatákat
na most geci voltam
az.....szentségit azt!
Cromwel hátuljáról,2x pattantam gold ammoval
derp gunnal2m ről
ezen csak nevetni tudok
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
Ez a T-34-85 borzasztó nagy csalódás... A T-34 57mm-ese olyan pontos volt, mint egy sebészkés, ez az (első) 85 mm-es viszont egy felhőkarcolót sem talál el 50m-nél messzebbről, összeszűkült célkereszttel. Most is úgy lőttem ki vele valakit, hogy begurult elém a lövés pillanatában egy saját KV-1S. Na mondom, csapatsebzés... De nem, a lövés kikerülte! a 10m-re lévő sajátot, aki teljesen betakarta a célkeresztet, és eltalálta az 50m-re lévő ARL-t
-
fsb1000
nagyúr
155.000-en vannak a szerveren. Ennyit még sosem láttam.
Meg az is eszembe jut, hogy régebben elég negatív kritikát kapott az a játékos, aki prém lőszert használt random csatákban. Most meg tömegével veszik az emberek kreditből.
Én is... prém tankkal grindelek rá, legalább 3-4 millát szeretnék beruházni erre.
Ha tudtam volna a hétvégi akciót előbb, akkor nem veszek felszerelést, meg fogyóeszközöket az év végi akcióban.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Meg vásárolgattam elfér a spájzba címszóval
Purchased:
Shells HEAT M67 (1000 item(s)) successfully purchased. - Credits: 1 600 000.Purchased:
Shells Frt.Prf. 1945 (500 item(s)) successfully purchased. - Credits: 1 000 000.
Purchased:
Shells Frt.Prf. 1945 (100 item(s)) successfully purchased. - Credits: 200 000. (legyen már 100 komplett tár)Purchased:
Shells ZUBK4 (200 item(s)) successfully purchased. - Credits: 400 000."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Tomi0703 #1522 üzenetére
Ki tudja? Lehet lesz még egy kör.
Takarítottam a garázsba
Sold:
'PzKpfw VI Tiger' successfully sold. + Credits: 955 932.Sold:
'IS-8' successfully sold. + Credits: 2 029 552.Sold:
'KV-2' successfully sold. + Credits: 481 808."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Tomi0703
addikt
Tesztnek vége amúgy?
-
myckey
veterán
kezdenek elszabadulni az ökrök
tr6-ban ótvar csapatok vannak,így az akció végett
ráadásul ez a gold lőszerezés
ha nem keresnék egy valag pénz,akkor csúnyán anyáznám a csapatokat"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
D.Orion
veterán
válasz fsb1000 #1516 üzenetére
Általában mi ketten nem értünk egyet, de most igazat adok neked. Én szeretem ha van 1-2 arty a csatában, de négynél/oldal már erősen szívom én is a fogam. Ezek az átdolgozott pályák valami fura módon még segítik is az arty-kat. T10-ben nagyon keveset megyek, mert nem szeretek ugrálni a tier-ek között, de az a kevés csata is szörnyű az arty zápor miatt.
-
virkir
veterán
válasz Dobi 562 #1492 üzenetére
Nekem a 44 okozott néhány ősz hajszálat az igaz, hogy utána az M4 már majdnem szerethető volt de azon is inkább gyorsan átmentem.
A 44 olyan szinten papír volt nálam, hogy félelmetes és semmi nem volt ami kompenzálja.
Az ágyúja a DCA45 papíron tényleg szép a valóságban meg katasztrófa.
Gyönyörű átütés azon a szinten aztán egy VK3601 oldaláról majd pattan 6-ból 5 lövés és ha nem várod meg a teljes beszűkülését a célkörnek akkor még a holdat se találja el."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Gaz 78
aktív tag
válasz fsb1000 #1516 üzenetére
Kicsit elszomorodtam az olvasatodon,mert már kezdtem azt hinni visszavesznek az arty-k létszámából.. Mostanában az utóbbi pár napban nem sok arty-val találkoztam ..oldalankét kettő vagy épp artymentes csaták voltak ( tier IX-ben )..Ezek szerint ez csak MM mázli és nem hagytak fel az arty túlzásokból.. Remélem a WG megfogadja a gamerek kérését és a 8.3-ban tényleg csak 2 arty lesz oldalanként maximum... ..Tényleg agyonvágja a játékot a sok arty ..nem lehet normálisan támadni,hisz bujkálni kell folyamatosan :/
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
T10-el játszhatatlan a játék.
Minden csatában 5+5 arty van (köszi WG hogy nem 7+7)
Akkor is unalmas szarrá silányítják az egészet, ha győzünk.
Artysták menjenek a World oF Artyba.. vagy a QA-ba (étrthetőbben K/F, Kérdés gfelelet...).
Nem értik, hogy tönkrevágják ezt a jó játékot.Hajnalban volt 3-4 arty mentes csatám. Ég és főld. Könnyű és jó volt játszani. Még.. még.. mentem volna még.
Mégegyszer mondom: nem számít győzünk vagy sem, nem is az fáj hogy kilőnek vagy 2 lövéssel 10%-ra sebeznek, hanem az hogy alapvetően megváltozik a játék menete, ha sok arty van.Mire jó ez nekik? Valószinűleg nem jól játszik tankkal a többsége és a fogyatékosságukat így pótolják.
Lehet nem így van, de én akkor is ezt gondolom. Sok kis félős béna g@r@ny űl az artyjábnan és istennézetből puffogtat. Egy igazi tankütközethez már nincs vér a pucájában, de a képessége is hiányzik hozzá.Ehhhh.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz scyllarus #1509 üzenetére
Ez valami UFO támadás lehet nálad....
sptkyle:
Ezt csak azzal lehet überelni, mikor a T8-as prémtankkal bejön okoska campinovkán és egyből hátramegy a malacól mögé. Falhoz lapul és ott is marad. Kilép, csöve lefele lóg.
Ö az utolsó akit kiszednek, és még keresett is a csatán. Undorító. -
Gaz 78
aktív tag
válasz scyllarus #1509 üzenetére
Vannak olyan csövek,amiket az alacsonyabb tűzereje miatt már úgy gyártanak direkt,úgy huzagolják a cső belsejét,hogy a lőszer ívben repüljön.( nem megy a pontosság rovására ) Így küzdik le a gravitációt mert különben nem lehetne vele messzebbre lőni!Minél nagyobb a tűzerő annál kevésbé van szükség az íves pályához hiszen a golyónak nagyobb az egyeneshaladási ereje ..ergo a sebessége. Más más kaliber - eltérő röppálya és sebesség! A valóságban ez így van ..ezt modellezi a játék.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz fsb1000 #1507 üzenetére
A legszomorubb az, amikor az az 5 arty a pálya ugyanazon részére áll be egymástol kb 5m-re.... véletlen se tudja azt lőni az egyik, amire a másik nem lát rá, hanem egymás elől lövöldözik ki inkább az ellenfeleket. Egy esetleges spotnál meg mind egyszerre halnak.
De az se rossz, mikor a light tank az arty mögött (a fedezékében) campeli végig a meccset.
Az emberek furák....
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
scyllarus
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz scyllarus #1500 üzenetére
Csak a 88-ast tudtam kipróbálni. Normális ívben lő, de mintha tényleg kicsit lassabb lenne. (lehet én is csak beképzelem,)
480 méteren várnom kellett kb 1 seccet találatig. Lehet ez normális, viszont tegnap végig T34-eztem az szinte azonnal betalál távoli célpontra is.
***Rambovits : Ha x-edik csatában is 5+5 artyval találkozok én is ráunok, és közlöm velük, hogy inkább tankot használjanak vagy barbizzanak, most pedig védjék magukat és spottolást is oldják meg 5-en.
Ilyenkor nem nyerésre, hanem sebzésre játszok... belefér.[ Szerkesztve ]
-
-
D.Orion
veterán
Gyorsan el is költöttem 4.7M credit-et a különböző gold lőszerekre. Egy darabig asszem elég lesz, pláne, hogy csatánként max 10-et viszek egy egy tankban.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Flatron710 #1485 üzenetére
XVM-be lehet beállítani. Azt töltsd le (gugli) vagy [http://wotinfo.hu/index.php/add-ons]
Ez meg az én beállításom XVM-hez: [link]
----
scyllarus :
de... sajnos a WoT legharcképesebb egységei az artyk. Ha van a csapatban neki spottolunk, őt védjük.
Szerintem ez így marad az arty nerf után is meg a módosított MM után is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- Lenovo Thinkpad W530, i7, 8 GB RAM, 128 GB SSD
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!