Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Írta is a jóember, hogy WG alkalmazott és a press acc-al játszik.
Ezek azok a fiókok amiket kiállítások, rendezvények alkalmából kiraknak a népnek, hogy játszódjon.
Minden ki van fejlesztve rajtuk meg tán az összes tank bent áll a garázsba csilló credittel meg zarannyal. -
emre
veterán
Nem tudom mi történt, de leállás után kurva jó kis csatáim vannak, én nem azért mert folyamatosan győzünk.

Talán fellőtték a pizsamát?
-
Dobi 562
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
40%-ot több ezer csata után úgy lehet elérni, hogy aktívan hátráltatja a csapatát. Rendszeresen afk/bot, teamkiller, blocker, stb...
Ha aktívan részt vesz a csatában és nyerésre játszik, akkor egy 48%-ot illene hoznia neki.
-
emre
veterán
válasz
D.Orion
üzenetére
Nem tudom, de tényleg.
Az első 3 percben a csapat fele halott volt.Ja lehalt a szerver.
Egy fél óra múlva majd kiírják, hogy tervezett karbantartás van.
Itt tartottam:
Wins / Battles 19 / 40 47.5%
Avg. / Total Exp. 701 / 35 064
Credits total 1 169 504Nem túl acélos, de ez van....

-
Gaz 78
aktív tag
jelen pillanatban ( este 18:30 ) nem megy se a web,se a játék.. meccs közben mindannyiunkat ledobott...
-
Dobi 562
addikt
Előbb mentünk haverral szakaszban. Ő Tiger P-t hozott, én meg felváltva T-29-et és Tiger P-t. 9-esek közé rakott folyton és mindig mi sebeztük a legtöbbet. Bukó is lett az összes...
Aztán befejezésképpen mentünk egy M6-os kört:
Már pont kezdett elmenni a kedvem a játéktól, de ez visszahozta. Ő használ xvm-et, meg a csapattársak is mondták miféle játékosok vannak fönt... 40-45% win rate, 600 eff, 9-10-es tankokban. Kiábrándító.
-
Bingisz
addikt
Valami tipp arra, hogy miért 100 az átlag pingem ma?
Kicsit idegesítő...
Lehet ellenőrizni a netemet valahogy? (a pingtest, és speedtesten kívül) -
Dobi 562
addikt
-
emre
veterán
Ez a kör tetszett.

A tegnapi nap után nagyon jól esik ledarálni a mockos kisz hobbitokat.
Victory! Map: Murovanka 2012. december 16. 11:55:47
Vehicle:: IS-3
Exp: 1 602 + Credits: 48 045mod:
Mondjuk nem irigylem az ellenfelet. Hat játékos nem tudott sebezni sem, másik hat meg kritikán aluli volt.
-
Patrick76496
őstag
Mikor tervezik már kivenni ezt az istenf*sza serene coast mapot???
Állandóan oda rak be IS-4-el. Egyébként meg szerintem az IS-4 a legszarabb 10-es tank. Egész nap fedezék nélküli buckás pályákra rakja be, ahova persze hogy nem elég a gun depression, mert ez ruszki tank. Csapatonként kötelező a 4 arty, a nélkül nincs csata. T29 belő szemből, állandóan ellövik a drivert (így sem elég lassú), vagy valami modul sérül. Komolyan mondom ez a tank kurva nagy visszalépés az ST-I-hez képest, annak legalább volt gun depression-je. Ekkora toronymagassággal más tank már rég lazán lejjebb hajtja a lövegét, de ez nem. -
Dobi 562
addikt
Csata elején egy kicsit aggódni kezdtem mikor 10 tank ott maradt a saját bázisunkon kempelni, én meg egyedül mentem a gyárba. Aztán amikor rájöttem, hogy mennyire jó képességű az ellenfél, már tudtam hogy ez nagyon jó kör lesz. Igaz ellőttem az összes gold ammo-t ami nálam volt (14 db) , de a 1 vs 1-ben megettem full életről egy PZ-IV-et, egy KV-1S-t és egy KV-2-est. Utóbbira kellett a gold ammo, még azzal is pattogott a páncélja.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710
üzenetére
Most nagyon sok a halmozottan hátrányos helyzetű barom.
Az egy dolog, hogy a kis 6-os tankjaikkal nem segítenek csak jönnek mögöttem (lemming fíling), de amikor mondom hogy álljon be a körbe foglalni, visszaindul a saját bázisunkhoz, holott esélye sincsen rá hogy odaérjen. A másik retardált barom T-43 meg ott nézi végig hogy elfoglalják a bázisunkat és lapul a szikla mögött mint a szar a fűben... Ezeknek mi a játékélmény? Az hogy végigkempelik a csatát valami lehetetlen helyen, aztán ha 10 csatánként egyszer egy lesebzett ellenfél arra téved akkor remegő kézzel kilövik???

-
Flatron710
tag
El is felejtettem, hogy újra "noob mágnes event" van... Igaz hamar eszembe juttatta a csapat "taktikája".
Azóta, hogy nincs prém-em sokkal könnyebben hagyom abba a játékot. ( mint pl. ma 3 meccs után )Olyan értelmetlenül játszanak már megint, hogy az fáj. Egy darabig nem is veszek prém-et. Inkább a steam-en valami karácsonyi akció keretén belül veszek 1-2 játékot, ami szórakoztat és kikapcsol. A WoT egyre inkább alkalmatlan erre. A WG-s srácok pedig ezerrel patch-elnek, hogy ez ne is változzon.
-
Dobi 562
addikt
Délelőtt egy 500 csatás játékos (Löwével 40 csata, azon kívül legnagyobb tankja 5-ös), miután gyorsan kilövette magát, lenúbozta a csapatot. Játszani még nem tud ugyan 8-as tankkal de a núbozást már sikerült megtanulnia.

-
myckey
veterán
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Brutálisan jó ez a tank! Ráadásul az egyre dombosabb pályakialakítások is neki kedveznek. Már néhány 8-as tankomat lehagytam vele átlag sebzésben (1766) , átlag XP-ben is ő vezet (1053). És már az M6 ágyújával és stock toronnyal is nagyon jó volt. Szerintem nem fogsz benne csalódni.

-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A példa jó. Ez a játékos tényleg elég harmatos teljesítményt nyújt. Nem csoda, ha T34-el végig csak kempeltek, a sebzésől nem is beszélve.

Én pl eddig a prém 8.8 JT-ven mentem a legtöbbet Blitzking stat, de mostanában ritkábban veszem elő, mert a többi tankkal is haladnom kell valahogy.
Tény, hogy jól hoz a konyhára, de ahhoz osztani is kell a sebzéseket. Ma reggel pl. 2x voltam első a vesztes csapatban, de hát mit tudok tenni, ha nem volt velem elég kegyes az MM
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Azt hiszem erre tudok mutatni egy példát is:
A haverjával szakaszban voltak (2 T34), top tier heavy-ként végigkempelték a csatát Mines-on a bázisunk mellett a dombon, nem rajtuk múlt hogy nyertünk, ketten összesen 1K sebzést osztottak...
Én tudom hogy vannak nagyon jó játékosok is a prém tank használók között, de a többség viselkedése alapján általánosítottam... Sajnos a gyakorlat azt mutatja, sok ügyetlen játékos vesz prém tankot. Vagy azért mert nincs türelme eljutni magától tier 8-ba, vagy csak annyira béna, hogy gondot okoz a magasabb szintű tankjainak fenntartása és rá van szorulva...
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Azért szerencsére bőven akad ellenpélda is. Egy gyakorlottabb játékos prém tankban is hasznára van a csapatnak, mert nem rossz tankok ezek, ha ráérzel a használatukra.
De azt senki nem tilthatja meg, hogy a lelkes újonc kitömje a garázsát 8-as prém tankokkal, miközben jó ha elérte a Tier 5-öt
-
Patrick76496
őstag
Remélem a többiek ma jobban fognak játszani, elvégre azért jöttem át az M-ből, mert ott sok volt a gyenge. Ha csak én szereznék nagyon SOK tapasztalatot, akkor az lenne a vége, hogy én hoznám le a kört 13 200 sebzéssel (ennyit bír az IS-4 teljes tárral, ha minden lövés átlagosat sebez), bár azért remélem erre nem igen lesz szükség.
Legalább vannak jó field commander-eink. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
gratulálok .) ..sok sok tapasztalat = győzelem
-
Patrick76496
őstag
Első CW-m a HAD-ban:
Különösebben nem tud érdekelni, hogy nem nyertünk, inkább örülök annak, hogy végre volt egy jó köröm az IS-4-el.
Remélem ma is visznek, tegnap enyém volt a második legtöbb sebzés az egész körből (az ellen egyik arty-jáé az első), viszont a klánból még a TD-ket is felülmúltam zöldfülű újoncként. -
Dobi 562
addikt
Bohóckodás a nagyok között:
Lehetett volna több sebzés is, de nem mertem sok gold ammo-t használni mert drága.

-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem az 1400 átlagsebzés már elfogadható vele, a vb addict szerint 1333 az átlagsebzés, persze itt csak azokét számolja akik regisztrálták ide magukat. A nagy többségnek gondolom 1000 sincs meg, abból kiindulva hogy rengeteg 1-2 lövés után elhalálozó Type 59-el találkozok.
-----------------------------------------------------------------
Lecsapott a low tier troll: -
Atlantis
veterán
Fenébe, nincs DAR arty-nál....tudja esetleg valaki, hogy lehet ezt visszahozni?
-
Patrick76496
őstag
8.2-ben özönlenek a hülyék. Top IS-8-unk fel akar rohanni Karelia-n a hegyre 3 T-54 ellen.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Dragon-on élmény artyzni.. ..helikopterrel a kalitkában :/
-
Dobi 562
addikt
Ez most egy olyan vesztes csata amit élveztem. Bementem Dragon Ridge-en a faluba egyedül. Ott kilőttem a fél ellenséges csapatot, sajnos a bal oldali keskeny völgyben áttörtek és befoglaltak. A mi medjeink meg a lehető leghosszabb úton nekiindultak (
hátba kerülni az ellent), foglalni az ellenséges bázist, mert a zöld csík szép és jó. Sajnos a piros csík hamarabb végigkúszott, de sebaj. -
scyllarus
veterán
válasz
kicsitrash
üzenetére
Én amit tegnap lehúztam, 675 mega volt. Erre elméletileg majd csak a lokalizációt tölti le délután, ha felrakom.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
560MB körül van a mérete.
-
D.Orion
veterán
válasz
kicsitrash
üzenetére
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Velem is előfordul, hogy sikerül nagyon melléfognom, rossz megoldást választanom. De van, hogy semmi sem segíthet: pl. nemrég Ruinbergen voltam a Pantherrel és vígan osztogattam a sebzéseket és már kezdtem elhinni, hogy ez most egy nagyon jó kör lesz és végre sikerül leduplázni a Panthert. Sajnos azonban a csapat többi tagja rekord gyorsasággal halálozott el és csúfos vereség lett a vége

-
D.Orion
veterán
Nos a 8.2-es patch első top gun-ja az enyém valószínűleg!

Victory!
Battle: Lakeville 2012. december 12. 10:39:57
Vehicle: M7
Experience received: 2 546 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 29 485
Battle Achievements: Top Gun, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"Nekem 7 kill, T1HT csapattársamnak 6 kill.Ketten lehoztuk a meccset random battle-ban. Képek replay később.
-
scyllarus
veterán
Látom, nem csak én látom így a helyzetet. Én is sokszor érzem úgy, hogy ezt most én k.rtam el, nem kicsit, nagyon. Utólag mindig rámtör a felismerés, mit kellett volna csinálni. Abban bízom, hogy a csaták számának növekedésével ez a felismerés majd egyre korábban jön
Persze, van amikor tényleg nincs mit tenni, 2 perce tart a csata, és a páfrányokat már mind kigyomlálták, 2-13 oda. -
emre
veterán
válasz
kicsitrash
üzenetére
Persze, nem a stat fogja eldönteni a csatát, csak segit az alkalmazkodásban.
Meg épp tegnap akartam irni hogy a csatáim jelentős részét biztos a saját bénázásom miatt bukom el. Szerinem 15-20%-ról simán beszélhetünk amikor konkrétan csak téblábolok a pályán, mert vagy nem tudok, vagy mert nincs lehetőségem alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Például egy lassú heavy-vel maceràs a pálya másik végébe átugorni, azzal ha elindultam valamerre akkor tolni kell amig lehet. -
emre
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Ja bejött a lemming style. Gondoltam a td-k nem mennek fel a dombra. Bal oldalt ketten fogtàk a többi fel jobbra, én meg jobb oldalt, de lent a a domb alatt spotoltam egy kicsit.
Az xvm-el ez a legkisebb probléma, még àt akarom szinezni kicsit, de nincs türelmem hozzá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állandóan oda rak be IS-4-el. Egyébként meg szerintem az IS-4 a legszarabb 10-es tank. Egész nap fedezék nélküli buckás pályákra rakja be, ahova persze hogy nem elég a gun depression, mert ez ruszki tank. Csapatonként kötelező a 4 arty, a nélkül nincs csata. T29 belő szemből, állandóan ellövik a drivert (így sem elég lassú), vagy valami modul sérül. Komolyan mondom ez a tank kurva nagy visszalépés az ST-I-hez képest, annak legalább volt gun depression-je. Ekkora toronymagassággal más tank már rég lazán lejjebb hajtja a lövegét, de ez nem.
Azóta, hogy nincs prém-em sokkal könnyebben hagyom abba a játékot. ( mint pl. ma 3 meccs után )

meg még egy pár másik amcsinak is

Legalább vannak jó field commander-eink.