Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Belinkelem ide is. Szerintetek?

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
Sőt! Megvettem a Luchs-ot is! Csak.
Meg annnyi WoT kupont használok fel amennyit csak lehet. Ez is egy befektetés tuti 50% nyereséggel.Miért a WG gazdagodjon? Az utóbbi 3-4 évben csak szegényedtünk itt KKE-ben. Előtte nem érdekelt mennyi a kenyér ára vagy a gázszámla, mostanság meg nem csak nálam, hanem az összes ismerős körében ez a téma.
Elvesztettük a nietzsche meg dosztojeszvszkij vonalat... leszalámizták a pénztárcánkat. Már Marxnak is tele lenne a töke.Egy idő után már nem szégyelljük az ilyen "trükköket", még egy virtuális világban sem.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Már hogyne vettem volna.... engem is elkapott a láz. Ezüst dollárok villlództak a szemem előtt.
Sőt! ahogy túráztatom magam rajta, egyre inkább azt gondolom az eredeti tervet hajtom végre és veszek még pár milláért MK3 lőszert. Ilyen az mikor az okostóni játékos 18-ra lapot kér.
(tegnap szinte mindent nyertem type-al, t34-el csak 50%-ban, de jól termelt az is.)
-
fsb1000
nagyúr
Azért átolvasva a WG fórumokat az is felötlött bennem, hogy ez csak egy piár akció, annak érdekében, hogy a pestisként terjedő hír hallatán, a játékosok ne adják el tömegesen a tankjaikat és tárazzanak be MK3 lőszerből.
Holnap meglátjuk mi is az igazság és hogy a kapkodás mennyire volt fals vagy sem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Nem.
Egyébként jogosnak érzem, mert megint azok jutottak volna extra profithoz, akik amúgy is tele vannak ezüsttel.
Én is jól jártam volna, pedig csak a szerény középosztályt képviseltem 14 milla befektetéssel.Ez van.... jól jött volna 7 milla tiszta haszon. egy t10 tank ára.
Farmolás lefújva, kapkodás nélkül lehet majd jókat játszani. -
emre
veterán
válasz
fsb1000
üzenetére
azé annyira ne kapkodjál vele
6 pages long, 225 people currently viewing topic.... You're all excited about what tomorrow may bring.... It will give you one of 2 things.
A - A stockpile of shells.
B - Your money back.
For shells purchased in 8.3, they sell back for the same value in 8.4,
for shells purchased in 8.4, they sell back for their increased value in 8.4Buying a ton of shells now does nothing for you except fill your depot with lots of HE shells for the 20 pounder. Sorry folks, the Developers were on to this. The spike in purchases especially today was kinda huge.
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Bocs.. ez a gép biztos nem WoT-ra való. A játékélményed és a statod is ezért lehet gyenge.
Ne kínozd vele magad.
------------(#3479) jimmy74: Processzorok tekintetében nincs olyan markáns preferencia mint a VGA kártyák esetén bizonyos játékok kapcsán. Nem csak erdei körökben elterjedt az a nézet, hogy egyes játékok Geforce vagy Radeon (NVIDIA/ ATI-AMD) kártyákkal jobban teljesítenek.
CPU-nál csak a nyers számítási teljesítmény számít, meg persze az ár.
Ha nincs Socket függésed AMD vonalon (azaz nincs meglévő alaplapod), akkor valamelyik A10-et javasolnám (ami még épp befér a büdzsédbe pl A10-5800K), de az FX sorozatból is lehet valamelyik, főleg ha van affinításod ahhoz, hogy 4Ghz főlé tuningold. (pl 4300-as remek darab). Kb. egyformák lehetnek WoT tekintetében.Na de 30K-ból kijön egy i3-3220-as is, amely mérhetően gyorsabb mint a fenti AMD-k, igaz hogy csak 2 magja van, de a WoT csak 1-et használ.
Más játékokban is jobban teljesít az említett Intel CPU, lásd PH! cikk: [link] -
Rambovits
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Jogos, az az "old" elkerülte a figyelmemet.

Így viszont jó lesz ha összekapom a gatyámat... Minimum a jó játékosok szintjét szeretném elérni, bár egyelőre sok még az olyan tank amiket fel kell fejlesztenem (pl. M4-et is most vettem csak meg). Szerintem kell egy 3-4k csata, amire kialakul az a pár tank minden tierben, amivel szivesen játszom, és jól is megy majd vele.
-
Plasticbomb
addikt
Az E450 hááát.. pont nem alkalmas erre. Procierőben nem elég a wot alá. Egy csúcs körüli Llano lenne, vagy egy újabb közép felső kategóriás Trinity, akkor nem lenne vele nagy gondod. Nem jól mértétek, vagy mérte fel az az igényeket és a hardver képességeit, aki ezt ajánlotta neked. Átlag bugyuta meg régebbi 2000-2005 közötti játékokhoz fogjuk rá elég, de egy újabbhoz már nem ajánlottam volna. Arra elég, hogy internetezz, meg neten egy két böngészős játékkal eljátszogass, és filmet nézz, dokumentumot szerkesztgess, de többre nem.
-
Gaz 78
aktív tag
klassz kis vas ez a Pz4 S.

[link] -
Magany
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Ez sajna egy ASUS laptop, minden adott nem fejleszheto.Anno nem volt tervbe hogy jatszani fogok rajta es tessek most meg csak a problema van vele.Az zavar hogy masnak 1,8 as doalcoral siman mukodik....Amugy a CPU AMD Brazos Dual Core E450 1,65 GHz 4GB ram A jatek kb.70-80% ra terheli be a procit
-
fsb1000
nagyúr
MIlyen CPU-d van? Ha C2D vagy DC és sikerülne kicsit feltuningolni 1,6-ról 2,2-2,5GHz közé már javulna a helyzet.
Sajnos a VGA kártyádal ezt nem nagyon tudod megtenni. Az csere.És máris többet költöttél WoT-ra, mint mások 1 év alatt GOLD-ra.
Így megy ez, ha elkap a gépszíj.Egyébként a Wot-nak elég egy kétmagos magas órajeles C2D is (3.0 Ghz vagy nagyobb), de igazából SB Cpu-val érzi magát jól, sajnos az azonos kategóriában lévő AMD cpu-k kissé gyengébbek, főleg az egy szálon futó alkalmazások esetében.
-
Magany
tag
válasz
Rambovits
üzenetére
Szoval a gond nem is a grafikaval van hanam a belepessel a jatekba....Addig nem indul mig mindnt le nem allitok, skype, bongeszo, total commander de neha azok nelkul sem.Mar az inditaskor ki rak az asztalra es ezt ismetelgeti.....Olyankor bezarom es 3-4 nekifutasra elindul.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Rambovits
üzenetére
Egyébként egy OFF topikban mi a csudáért raktok OFF-ba a játékkal kapcsolatos véleményeket? Vagy bármi mással kapcsolatos írásokat?
Nem kell félni az éberen figyelőktől. Alapvetően a fórum van mi értünk, nem pedig fordítva. Ha nem így lenne, akkor fizetni kéne érte. Semmi sincs ingyen, vagy következmények nélkül. -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus
üzenetére
Bizony! És a bétában még egy közepes CPU + alaplapi!!!! (GAMxxx) vga-val is futott élvezhetően a játék. elég volt 1 GB ram is.
Kb 1 hete próbáltam egy 4 magos IvyBridgevel meg az ő IGP-jével +16GB RAM és normál beállításokon használhatatlan volt, viszont minimumom, elérte az átlag 30-40 fps-t, amivel a WoT már játszható.
Persze néhány pályán sniper nézetben leesett 10 fps-re. Ott ahol a VGA elfogy és nagyobb VGA-k is kicsit megszeppennek.
Szóval még mindig lehet próbálkozni diszkrét VGA nélkül, de ahhoz bivaly CPU + IGP kell.Néha azt gondolom szándékosak ezek az errőforrás növelések (mármint nem csak a látvány javulása miatt történik) és a legtöbb esetben játékok gerjesztik PC upgradeket.
Az NVDIA promóció sem véletlenül született meg. Persze együtt működnek a cégek, hogy a felhasználó még több élményben részesüljön, géforcosodik a WoT is, csak közben a hardverigény is szép lassan növöget.
Jellemző hogy TOP kártyákhoz adják a kupont.
*********Erről jut eszembe, úgy néz ki ismét sikerül szerezni egy NVDIA kupont. Nagyon megéri ez az akció is, bár az ára már 6K vagy felette.
-
Rambovits
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nem rég még én is laptopról nyomtam ([link]). Azon is lehetett vele játszani, igaz elég nagy kompromisszumokkal.
Miután elromlott a laptopom, visszatértem az asztali gépemhez, C2D e6550, 3 giga ram, hd 6790. Azért így már mindjárt nagyobb a játékélmény
Főleg a 15 colos kijelzőről a 22-esre való visszatérés miatt 
-
Rambovits
senior tag
Ugyanígy tudni fogsz játszani, nem fog "elfogyni" a géped. Csak meg kell elégedned gyenge grafikai beállításokkal (nem lesz szép a játék). Scyllarus itt arra akart utalni, hogy nem a memória mérete szabja meg a videókártya sebességét, hanem a grafikus mag órajele, és a memóriák sávszélessége. A te kártyád DDR3-as memóriával van szerelve, ami videókártyák tekintetében lassú.
Egyébként ez az a fajta játék, amelyik alacsony grafikai beállítások mellett is élvezhető, szóval ne aggódj.
-
Rambovits
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ahogy én észrevettem, a wot sokkal inkább eszik a procit mint a vga-t. Az én esetemben a bf3 közepes beállításokkal simán megy 60 fps-el, a wot maxon 10 fps :/ Így azért abból is vissza kellett vennem, de egy közepesen magas beálításokkal simán megy. No meg az se mindegy, hogy az az 1.6 ghz-es proci celeron, pentium, c2d, vagy i3

Szóval csak megerősíteni akartalak
-
fsb1000
nagyúr
Megérzés. Szerda egy jó nap a peccselésre.
(#3455) Djuree Konisch, meg az abba való prémlőszer. 15-20db is tud 0 szaldós lenni.
(#3457) virkir: Én rég leszoktam a duplázgatásról - 65 tankkal gyak kitöltötte volna a játékidőmet - meg van az a babona, mely szerint a duplázost kört nehezen engedi a WG. (azaz duplázgatással lehet legjobban statot rontani)
De ez megdőlni látszik. Az 5x-es hétvége óta sorozatban tudok duplázni. Egészen jó csatákkal. Aztán megakadok egy tanknál 5-6 bukó, de a sorozat folytatódik.
Ezt fel kel jegyezzem a babona jegyzettömbömbe. -
virkir
veterán
Mi a csecs van ma?
Victory! Map: Mountain Pass 2013. March 5. 9:46:38
Vehicle:: M4 Sherman
Exp: 2 592 (x2) + Credits: 27 859
Achievements: : Top GunVictory! Map: Malinovka 2013. March 5. 9:54:02
Vehicle:: AMX 50 100
Exp: 1 570 (x2) + Credits: 18 504
Achievements: : Top GunAmit elindítok azt gyak azonnal duplázom. Eddig hét körből csak egy bukó.
Nem lesz ez így jó
-
Djuree
félisten
VK3001H-t melyik pörkölővel érdemes használni?
a kisebbnek nagyobb a penje meg gyorsabban lő, de kevesebbet sebez
a nagyobbnak meg kisebb a penje de nagyobbat ütVI 7,5 cm KwK 42 L/70 135/135/175 150/194/38 13.04
VII 8,8 cm KwK 36 L/56 220/220/270 132/171/44 8.11 -
scyllarus
veterán
Nem a giga VRAM hiánya ott a gond. Inkább a DDR3 és a gyenge grafikus mag. Az a kártya 19 fps-sel tudja a World of Warcraftot high beállításon a tesztek szerint, ami azért nem egy hardverigényes cucc. Plusz az 1,6 GHz-es proci sem egy erőmű, és a wot nagyon prociigényes...
-
fsb1000
nagyúr
Na akkor beszállok én is a bizniszbe:

Ha minden jól megy ebből holnapra 21.000.000 kreditem lesz.
Legalább 1 évre megoldva a Gold ammo fedezete, abból meg lőhetem a low effes trokexeket. -
fsb1000
nagyúr
Troll KV-val is meglett a TankÁsz... pedig csak farmolni mentem kicsit.

Dupla öröm, hogy ma este megjött végre a 3. NVIDIA wot kód, és vettem fél éves előfizetést belőle.
A mai 3. akció egy kis lőszer biznisz lesz. Még van idő a 0.8.4 érkezéséig, hogy bevásároljunk az extrém dráguló lőszerből és majd jó drágán eladjuk 52%-os haszonkulccsal.
Még 400-500K-t összefarmolok hajnalig, hogy kerek számot tudjak venni belőle mokekszek örömére. -
fsb1000
nagyúr
Az nagyon gyenge konfig. Ehhez valami erős textura tömörítőt kéne használj.
Volt szerencsém pár konfigot kipróbálni WoT-tal, sajnos a Béta óta a hardverigény jelentősen megnőtt, ma már csak annyit lehet elmondani, hogy minél erősebb a konfig annál jobb.
Lehet próbálkozni különböző minimál hardverekkel, de nehezen fog találkozni egy átlagos igényszinttel. -
KaLeun
senior tag
Na végre sikerült mennem egy olyan kört az E-75-tel, mint amilyeneket a publikus gold ammo előtt láttam. Mondjuk a statpackos összesítő megint nem jelezte, hogy kaptam egy Mastery Badge: Ace Tankert.
-
Magany
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Hetzerem meg nincsen csak kineztem magamnak.....AMX 40 VAN meg egy Chi Ha, ezek olyan nagyobb tankok.Ugyhogy nem tudom mivel szakaszohatnank.Mas,szerinted milyen proci meg grafikus kartya viszi siman ezt a jatekot?Van valamilyen tapasztalat?Nekem Dual Core proci van ketszer 1,6 es 1gb os grafikus kartya.
-
bullseye
addikt
válasz
Rambovits
üzenetére
halálos szem ami kritikus sebzést ad? mert az csak AP-val megy, az arty meg HE-t lő.
tehát vagy álca mindenkinek, és váltani 100 fölött 6. érzékre (vagy ezüstért, hogy annyira essen vissza, vagy arany...) a parancsnoknál, vagy nála azzal is kezdeni. BIA jó, de csak ha mindenkinél 100%, a snapshot talán többet ér, nagyobb dögöknél a clutch braking (sajna magyarul nem tudom őket), látótáv, rádiótáv, mittomén jó még 2-3. skillnek, meg sok idő
-
Patrick76496
őstag
Saját:

-
Rambovits
senior tag
Arty legénységnek mehet a 6. érzék, halálos szem, elit alakulat, álca kombó?
-
Stigma.HC
senior tag
Gondoltam kicsit farmolgatok a type-al és pár kis tankkal. Kezdésnek 5/5 vereség
Végül is a farmolás meg van, mert a sebzés megy ki rendesen még a kis ecl-el is, de a statisztikának nem tesz jót a sok bukó 
-
jimmy74
őstag
Köszi nektek!

Na nem ment el a kedvem... -
emre
veterán
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Kinek van-volt meg a T-20 yenki 7-es med?Tapasztalat?cumi?
Ráálltam a medekre
és lassan meglenne ez is. -
scyllarus
veterán
Igen, ma eddig szerencsecsillag ragyog felettem is:

-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Minden rossz sorozat megszakad előbb-utóbb, és egy tank ász azért vissza tudja hozni az ember kedvét.

-
Plasticbomb
addikt
Eddig szopatott a játék, de istenesen!!!
Erre most T21el a 20ik csata:Victory! Map: Fjords 2013. március 4. 17:04:55
Vehicle:: T21
Exp: 1 488 + Credits: 42 058
Achievements: : Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Van, [moderálva]
Inkább maradjunk annyiban, enyhe költői túlzásnak tartom amit írtál.
Olyan ez mint a szopóág. Azt hisszük minden csatát elveszítünk, arról panaszkodunk itt, vagy ott , de ha megnéznénk az utolsó 100 csata win átlagát, az nem nagyon térne el a saját átlagunktól.Persze van mikor igen, de az legalább olyan ritka mint a vízbe ugró noob. Nálam 100 mecsenként 1 max 2.
10.000 csatánként velem is előfordul....
Sokkal gyakoribb a csapatsebző agyatlan.
Még mindig elsődleges célpontjaim a KÉK-ek. Érdekes módon magas tierben már alig tapasztalok TK-zást, régebben napirenden volt, [moderálva][ Módosította: Barthezz2 ]
-
bullseye
addikt
-
bandiras2
senior tag
A38na nekem kinszenvedes volt. akkor meg nem tudtam mire jo egy felderito tank csak azt lattam hogy a maust a budos eletben nem fogom sebezni... ugyhogy artyra vadasztam es koran haltam h legalabb a tobbi tankomat hajthassam. szivas lesz. vonulj be vele egy bokorba es huzd meg magad, spotolj. ha jol.csinalod dolni fog a credit es az xp.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Biztos oka lehet, hogy téged gyakran ilyenekkel sorsol össze a játék.
(#3416) krisz74: Érdemes a 128-assal is menni 30-40 csatát, hogy aztén a saját viszonylatodban is érezd, mennyi értelme van 150-esre váltani. (meg az XP egy része is meglesz belőle...)
(#3408) Magany: A Hetzer és a Matilda is nagyon jó tank a saját tierjében. Ezeket érdemes kifejleszteni, sokat játszani vele és a nagyobb tankokra legénységet fejleszteni benne (ha nincs prémtankod)
Hetzerel is mehetünk szakaszban.... de sajna én azzal is támadok. Az eleje jó pattogós azt érdemes kihasználni.Azt írtad van 1 milla kredited, akkor minden legénységet fejlesz 75%-ra ezüsttel. Új tank vásárlásakor is. Megéri,.bár lehet csak 10-20 szenvedős kört spórolsz meg ezzel.
-
Tomi0703
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
krisz74
üzenetére
Üdv!
Az E100 kisebbek ágyúja (128mm) megegyezik az E75/Maus ágyújával, kissé eltérő paraméterekkel.
A nagyobbik (150mm) lövegnek meglepő módon kisebb a penje. Az a 11 pen különbség nem tűnik soknak, de más ismeretlen faktorokkal együtt azt eredményezi hogy sokkal pattogósabb, mint a 128-as.Régebben azt hittem prémlőszerrel jobb lesz, de a saját statisztikám azt mutatja, hogy nem. A távoli lövések sokkal gyakrabban pattannak prémlőszerrel, talán a normalizáció hiánya miatt.
Szóval majdnem mindegy, hogy a 150-esben prém lőszer t töltünk vagy sem. Ha valaki nagyon ügyes és tudja váltogatni, akkor közelharcban segíthet.A 150-es nagy előnye a magas sebzés és hogy adott szituban HE-vel is érdemes lőni a legkeményebben beforgatott tankokat is. Én mindig a löveget lövöm HE-vel. Ha 2x sikerül ellőni, onnantól már halott az ellenfél. A 150-es Hátránya a hosszú töltési idő, ezt szokni kell. Amúgy meglepően pontos a 0,4-es érték ellenére is.
Szóval mindent összevetve érdemes a 150-est kifejleszteni, de ennek hiányában is jól játszható a tank, ha elég agilisek vagyunk, merjük felvenni a sebzést és az alját rejtegetjük amíg lehet.
A beforgatós taktika is segít, de a goldammos t9-t10-ek simám átlövik.. lehet 45 fokban is. Szóval nyomulni kell és tarolni, amíg a HP el nem fogy. ezer alatt a többieket előre engedni. Ha pálya/ellenfél miatt ez nem müxik, akkor távolról sznájperkedni... bár szerintem nem arra való ez a tank, de azért elég hatékony mikor távolról 8-900-akat sebez. (érdekes közelre inkább átlag alattiakat)Az E100 legnagyobb ellensége ha a csatában van 4-5 arty. Márpedig ez gyakori eset Elsődleges célpont.
A kis tankoktól nem kell annyira félni, mint Maussal vagy JagPZ-vel, mert jól fordul, toronnyal lehet követni a legtöbb rohangászós tankot. Nem is szoktak úgy letámadni, mint amikor Maussal megyek.Sokaknak nem megy ezzel a tankkal, szerintem csak rá kell érezni a stílusra és elfogadni hogy nem a legjobb T10-es. Szakaszban akár Maussal támogatva nagyon lehengerlő tud lenni.
-
krisz74
tag
Üdv FSB!
Te nagy E100 tankos vagy. Tudnál annyiban segíteni,hogy hogyan érdemes ezt a tankot használni?Gondolom kell rá a nagyobb ágyú is.
Üdv
-
fsb1000
nagyúr
Amelyik 75% alatt van mindenképp kukázandó.
Alacsony tierben a fejlesztési idők rövidek, ezért nem gond ha nem éri el a 100%-ot a legénység.A Pz38Na-at meg gyorsan lépd á,t ha van freeXP-d, mert az utána következő PZ4 egy sokkal jobban játszható tank.
Töltesz bele prémlőszert (105-ös löveg) és a csaták felében 1 lövéssel durrantgatod az ellenfél tankjait.
Persze ehhez már kell a 100-as legyénység, esetleg felszerelés is, hogy jól és gyorsan célozzon.A gold használat egyik nagy előnye nem a kreditváltás (ezt általában csak az olcsójánosok képzelik), hanem hogy 400 goldért (akcióban 200-ért) azonnal 100%-s parancsnokkal és lövésszel kezdesz.
Én úgy gondolom 200FT-ot egy tankra szánni nem túl nagy butaság, ha utána több 10 órát játszunk vele.
Tekintsd úgy hogy a legénységnek fizettél 10 Ft-os órabért....A gold másik felhasználási területe a felszerelések leszedése. Ez csak 10 gold/szerelés (kb 10Ft) és nem kell eldobni egy 500.000 kredites (ezüst) felszerelést eladáskor.
Vagy például, ha már sok tankja van az embernek, akkor nem vesz 60-70 stabilizátort, hanem az épp játszott tankjaira felszereli. Én spec ezt szerelési díjnak tekintem, de kredit váltásnak sem rossz. 10FT-ért 500.000 kredit.---------------------
Egyébként:
Soha nem költök aranyat kredit váltásra
Az 5.000 csata óta XP-t sem váltok goldért
Nagyon gyakran goldot áldozok felszerelés átrakásra
Akcióknál 100%-os legénység képzés és átképzés (akár olyan tankra is ami még nincs meg)
Ami legjobban fáj az a legénység másodlagos skilljeinek cseréje. - ritkán, de erre is költök goldot. Elsősorban a 6. érzék cseréje a fontos
A legfontosabb gold költés a prémium acc. Enélkül csak nagyon kevesen tudnak jól fejlődni t6 felett.
Prém acc nélkül a prém lőszer használata is veszteséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sehol nincs hírezve hivatalosan...