-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #1600 üzenetére
Ma én is voltam platoon-ban egy másik Type-pal ilyen körben:
Jahogy még így is enyém volt a legtöbb sebzés, ami 2400.
----------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom mire mennék enélkül a kis szaros nélkül szopóág idején
Az elején anyanyelven szóltam egy BT-2-nek, hogy jöjjön fel velem a hegyre. Megkérdezte van-e skype-om, de én azt válaszoltam, hogy a T2 nekem csak agypihentetés. Gondolom nagyot nézett a végén a srác, a saját 150-es hp-m 5,8 szorozát sebeztem le. Kell a fenének gift meg vásárolható prém kettes, amikor itt van ez is, ami bármelyiknél jobb.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Gaz 78
aktív tag
És valóban.. A másik véglet,hogy X-es tankok közé berakott legkisebbnek egy LTractor-t a játék.. Szerencsétlen,nem is sejthette mi van ill. mi vár rá mert összesen,ez volt a 3. csatája... Aztán egy ellenséges IS6 úúúgy lelőtte szegénykét,hogy kiszállt a pályáról! :/ .....én nem tudtam volna bántani szerencsétlent :/
-
Gaz 78
aktív tag
És valóban.. A másik véglet,hogy X-es tankok közé berakott legkisebbnek egy LTractor-t a játék.. Szerencsétlen,nem is sejthette mi van ill. mi vár rá mert összesen,ez volt a 3. csatája... Aztán egy ellenséges IS6 úúúgy lelőtte szegénykét,hogy kiszállt a pályáról! :/ .....én nem tudtam volna bántani szerencsétlent :/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest