Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricspusk
csendes tag
és volt már valaki ilyenen
?? -
ricspusk
csendes tag
klántag vagyok egy magyar klánban nem tudom van e esetleg több is,
-
ricspusk
csendes tag
Sziasztok eelég rég ota játszom a játékkal de nem tudom caln warozni hogy lehet ?
Tudnátok ebben segíteni ?
Köszi!! -
törölt tag
Király,6k xp és T-34-85 kifejlesztve,szerintetek jó döntés volt?Stock-ként erős?
-
D.Orion
veterán
Ez ám a:
JagTiger-es társamra rámegy egy AMX 13 90. Én cirka 450-500 méterre vagyok és megpróbálok neki segíteni. Sajnos amx 13 90 nagyon rohangál de muszáj rálőnöm. Nos sajnos a JTiger-t találtam el, de semmi baja nem lett -120hp-n kívül. Erre elkezd noobozni és engem lőni!
Hát, akkor bizony ott dögölj meg, sajnos a több társam megmentette. -
KaLeun
senior tag
Tegnap egy trollgunos KV-2 leszedett 75%-ot és kinyírt mindenkit a Lórimban. Amúgy 25%-kal és halott legénységgel túléltem a csatát.
Meg a Wide Parkon egyedül leszedtem T34-gyel az ellen balszárnyát? Mielőtt tovább mentem volna segítséget kértem a Map szélén kempelő Type/VK31/AMX 12t hármastól. Bazz jöttek és segítettek... és még jól is harcoltak... Csak kérni kellett..... :facepalm:
Nem tudom, hogy miért van az, hogy minden grind végén az utolsó 10k xp-t úgy szenvedem ki... aztán az utolsó csata meg brutálisan jó...

-
A topik nyitva!
-
törölt tag
Hátakkó lehet beszéégetni

-
Arpee78
senior tag
Válasz erre: (#8413) diegho
Olvasom a topikot, csak nem szólok hozzá annyit.
Talán félreérthető voltam. Nem mondtam, hogy nem szabad eredményt közzétenni az ON topikban, éppenséggel a replayt hiányoltam egykoron. Replay nélkül befirkált eredménynek semmi értelme, csak a közzétevőnek önfényezés. Tehát, kiemelkedő és tanulságos harci teljesítmény, ha replay elérhető hozzá simán elfér az On topikban.
Az Off topikos második hsz-em nem előírás és nem szentírás, csak egy állásfoglalás. Ha jobbat tudsz, a moderátort megkéred és az első hsz-ben beírathatod mi az Off és mi nem az, a második pedig törölhető.
Egyébként nem izgat ki mit (nem) ír, mindenki azt csinál amit akar, én már jórészt csak olvasom a topikot.
-
Flatron710
tag
Mai napra a T95-el van bekapcsolva a szopóág gomb... Sorra 10 tank különbséggel bukja a "csapat" a meccseket! Ismét WoT mentes 7vége következik!

-
törölt tag
Hát végre ezzel is megvan a Tank ász. 32%-os csata volt, de megcsináltuk

Győzelem!
Csata: Live Oaks
2012. július 16. 14:17:59
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 748 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 353
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Plasticbomb
addikt
WoW Leesett az állam ma reggel. tegnap lecseréltem az asztalim egy laptopra, egy MSi GX620-ra, ma reggel indtom a wotot (előtte feltettem a modokat meg a 25%os textúra pakkot, mer mondom biztos gyenge aza Geforce 9600M GT...), belépek gyakorlóba öcsémmel, hogy kipróbáljam, és olyan fpseket vágott le a lapos, hogy lesett az állam... Az asztalim nem tudott ilyet.... (60-100 fps között...)...
-
törölt tag
95%-os nyerési esélynél az első 4 percben úgy álltunk hogy 2<5 az ellenfél javára... kezdtem kissé izgulni.... aztán bedobtam magam és nyertünk

-
Dobi 562
addikt
Tök jó! Ma a csaták jó része teljesítménytől függetlenül elúszik a piroskák teljesítményétől. A SU-152-esünk nem tartotta fontosnak visszamenni resetelni a bázisfoglalókat. Mondjuk a többi TD-t sem értem. Amíg harcoltam addig hátul kempeltek, mikor már csak egy lesebzett T34 meg egy Hummel maradt, akkor hirtelen odajöttek segíteni, onnét ahol a SU-152 is maradt.. Ahelyett hogy mentek volna restelni... Most tényleg ennyire nehéz és bonyolult ez a játék?

-
Plasticbomb
addikt
Köszönöm!

-
Dobi 562
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Csak neked, csak most.
Íme. -
Arpee78
senior tag
Spontán jött ötletből arctámadóztam egy S-51 artyt T-50-el. Egy M12 a segítségére jött és kilőtt, az S-51-ből alig 5 hp maradt a splash miatt.
Az M12 a nagy segítségnyújtásban kijött a fedezékéből(mindkettő szikla mögött volt) és kilőtte valamelyik artynk.Egyébként az arty arctámadózás használható módszer? Ha az arty ilyenkor lő, akkor önmagát is kinyírja, ha éppen nem fölé lő.
-
Arpee78
senior tag
Oda van a VK3601-ért!
9000 csata, hogy a fenébe nem unja. -
törölt tag
Köszi... az elején nem igazán tudtam mit is csináljak, de aztán jöttek rendesen

Fater volt az egyik arty, tudtam tőle támogatást kérni IS3-al szembe, szóval nem csak az én érdemem. Vagyis igen, mert én irányítottam hogy mit csináljon
Mondjuk amivel a tank ászt csináltam, kicsit adrenalindúsabb volt

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. július 6. 18:01:18
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 285
Szerzett kredit: 34 880
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Védő -
Dobi 562
addikt
Ezzel a tankkal nehéz veszíteni.

Raktam fel én is replay-eket, bár ezek inkább csak számomra érdekesek, nincs közöttük kiugróan nagy teljesítmény.
-
Dobi 562
addikt
IS 3-mal meglett a Tank Ász, még a BL-9 kifejlesztése előtt.

-
Timyyy
őstag
Akkor nem vagyok egyedül azzal hogy napközben 33 fokos szobában csücsülök
vagyis mostmár egyre kevesebbet, napközben kutyamenhelyen vagyok, a tűző napos 40 fokból megváltás a 33 fokos szobám is. 
Este se jobb a helyzet, talán - 1-2 fok, de valamikor haladni is kell xp-vel
-
marked one94
őstag
Itt a szobámba elég kellemes az idő légkondi, venti sincs
28° van most is. Este meg még jobb itt az idő, azért keresek esti társakat
délután meg zenélés, strand, edzés, meg barátnővel kell foglalkozni, pénzem meg, kedvem sincs, hogy este feljárjak bulizni. Jólvan majd leszel addig is javítom a statom 
-
Dobi 562
addikt
Ma ért utol az MM bosszúja az előző 3 napos nyerő szériáért. Ma már volt pár meccsem ahol több kill mellett 2-3000 sebzést osztottam, de minden hiába.
A piroskákkal nem tudok mit kezdeni. Eddig kétszer kaptam csapatsebzést, mentem JT-vel, felderíteni egy Lórinak, a Hummelünk felderítősdit játszott, egy OBj. 704 végignézte egy közeli bokorból, hogy IS-3-mal blokkolom a T95-öt és nem jött segíteni, utcasarkokra már be sem merek állni mert tutira mögém áll valamelyik csapattárs, tier 9 tankok a hátsó sorban harcolnak, nekem kell tier 8-cal előre mennem, hogy meginduljanak.

Ez utóbbi mondjuk jó csata volt, 15/15 találattal, 16 bekapott találattal és 3200 kiosztott sebzéssel. Persze ez nem volt elég a győzelemhez!

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Nem tudom felétek milyen az időjárás de én egy nyugatifekvésű bazisok ablakos lakásba szenvedek.
A tökömnek van kedve 40°-ba a gép elé ülni.
Majd ha hűvösebb lesz akkor leszek megint. -
törölt tag
ó bacca meg, 100-on volt a foglalás, erre szétlőttek és "elment".... hát ha már 1x100, akkor miért nem azonnal nyertünk?!

-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Ha ilyen éjjeli üzemmódban nyomod akkor amcsi szerveren többre mennél
ott van ilyen időeltolódás
itt ilyenkor alszunk, tudod. 
-
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Estére? Ezt 10-kor írod?
Akkor már inkább éjjelre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Paul119
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
meg lett a sniper plecsni? büszke vagyok rád
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. július 5. 17:02:05
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 816
Szerzett kredit: 107 604
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"AZt hittem erre megkapom végre a tank Ászt

-
virkir
veterán
Az a tank alapból szar papír. Az azért vicc, hogy egy T5-6-os ágyú átlövi szemből és az oldala is csak szökőévente nyel el találatot.
Ezt meg megkoronázza, hogy valamiért retardmágnes, valami félelmetes csapatokba bír berakni, így leginkább csak duplázok vele legyen meg egyszer majd az IS-7.Dobi 562
Még nem néztem vissza, hogy azt én bacctam el vagy a randomisten akarta, hogy a másik csapat nyerjen.
De a külső nézettel nekem nem akar menni, olyan lehetetlen pillanatokban ugrál a célkör, hogy csak pislogok. -
Arpee78
senior tag
-
Dobi 562
addikt
A tegnapi napon még kitartott a nyerő szériám, de félek az egyre aktuálisabbá váló szópóágtól.

-
Arpee78
senior tag
Tigerfibel fordítás. A tigerfibel volt a német tankosok tankönyve.
-
törölt tag
válasz
Flatron710
üzenetére
Fullos már. De abban a tierben 90-es front egy heavy-nek... hát mit mondjak... ha kicsit gyorsabb lenne, akár még lehetne vele medként játszani, de nagyon meg kell gondolni mikor és hol dugom ki vele az orrom....
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Nekem mára megjött a szép hétfő, kedd után.
Valami félelmetes zöldségekkel rak össze a játék. De az is érdekes, hogy 2 napig jóformán nem láttam 50% alatti csata előrejelzést, rendszeresen 60-70%-os eséllyel indultunk ma meg egy nem volt ami meghaladta volna az 50-et.
De nem nyúlnak bele... Á dehogy. -
Dobi 562
addikt
Figyelem, figyelem! Szopóágra felkészülni!

-
törölt tag
Nem érzem magam szar játékosnak, de ez a tank maga a borzalom..... ilyen szar tankkal én még nem találkoztam a játékban....

-
Atlantis
veterán
Tegnap nálam is volt hasonló, 80% win chance nekünk, zöld top tankok, ellennél csupa piros és lila mindenki, talán egy zöld Lorraine-ük volt, Arctic Region map. Úgy kikaptunk, 15-3-ra, hogy pislogni se tudtam, engem rögtön az elején elintézett az arty (én is tüzér voltam). Mondjuk mi csendben viseltük a megszégyenítést, végén még gratuláltunk is páran az ellennek. Szerencséjük volt, ha csak az én esetemet nézzük, azon a pályán pont eltalálni, hová álltam fel arty-val...pech, hogy pont arra counterezett a nyomorult...

-
Dobi 562
addikt
Szidjuk itt a piroskákat... Előző csatámban, tier 10 top tankokkal, teli zöld effes playerekkel és lemming vonatoztak Abbey mapon... Egyedül én mentem a jobb oldali útra, döntetlen lett. A játékot szétpingelték, a közös cseten ment az értelmetlen szájkarate... Már annyira zavart az állandó pingelés, hogy majdnem nyomtam egy alt+f4-et. Múltkor úgyis azt írta valaki, az aktiválja az örök élet kódot.

-
Plasticbomb
addikt
-
virkir
veterán
Vasárnap
Victory ratio:85.71%
Battles:7Hétfő
Victory ratio:78.95%
Battles:19Valahogy van egy olyan érzésem, hogy az orbitális szopókapcsoló már melegítve van nekem.

-
Mewryck
tag
válasz
marked one94
üzenetére
bennem még a 400 átlagsebzés élt,t34 váltás elött még annyi volt
,roh@djanak meg,hogy ehhez is hozzányultak... 
ha gondolod előkeresem az m103,t110 videoibol a lövéseket,ahol tényleg 300 alatt löttem,nemegyszer,nemkétszer

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

JagTiger-es társamra rámegy egy AMX 13 90. Én cirka 450-500 méterre vagyok és megpróbálok neki segíteni. Sajnos amx 13 90 nagyon rohangál de muszáj rálőnöm. Nos sajnos a JTiger-t találtam el, de semmi baja nem lett -120hp-n kívül. Erre elkezd noobozni és engem lőni!
Hát, akkor bizony ott dögölj meg, sajnos a több társam megmentette.

vagyis mostmár egyre kevesebbet, napközben kutyamenhelyen vagyok, a tűző napos 40 fokból megváltás a 33 fokos szobám is.