Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
válasz sptkyle #1425 üzenetére
Persze hogy enyém a döntés... ez tiszta, azonban egy 1v1 esetén szükséges alapinformációnak tartom a statisztikáját az ellennek hogy mire számíthatok ezért "kell" ez a progi. Viszont ha az ember feje felett ott lebeg hogy "nem vagy jó" az zavaró. Annak ellenére hogy ez előnyt jelenthet ha téged ítélnek meg.
Pl a munkámban amióta kiraktam az oprátorok feje felé a szalagra beépített norma mutatót (digitális) hiába órabérbe dolgoznak ott lebeg rajtuk az aktuális szám nap mint nap hogy hol tart éppen az elvárthoz képest.
Eleinte ez idegesítő de ha plusszosak, nyugodtan/tabban dolgoznak ha nem akkor idegesek, kapkodnak.
Persze lehet hogy nagy merészség párhuzamot vonni a gyártás tervezés és az ott lévő motíváció között ill. a WOT között, de lélektani hatása csak van ennek is még ha "leszarnám" is.
Csak a véleményetek érdekel (!) de el is fogadom én mindenkiét.Na jól megmagyaráztam a kérdésemet!
Sorry!
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Rambovits
senior tag
válasz sptkyle #1839 üzenetére
Ismerem az érzést... tegnap nyomtam egy 34 másodperces csatát grillével. Kb annyi kellett a scoutnak, hogy átjöjjön a heavyk között, és kilőjjön. Persze utána elkapta a másik grillét és a su-26-t...
Meg hát ez a "támadás" játékmód, egyszerűen nevetséges... sztem nem is lenne értelme berakni t8 alatt, mert úgyse tudja a csapat 80%-a, hogy mit kell csinálni. Inkább rakjanak be még pár mapot, ha izgalmasabbá akarják tenni a játékot. De ezzel csal elrontják azoknak a kedvét, akik tudnák mit kell csinálni.A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz sptkyle #1839 üzenetére
Azért mennek kempleni,mert úgy vannak a legtávolabb a csatától. Akik ezt teszik,azok titkon az ilyen mutatványokkal vallják be ,hogy nem tudnak játszani - ötlettelenek és nem mernek nekiindulni. Nem vagyok egy májer a játékban,de az egy helyben toporgás az nekem nem járja. Ez esetben az a baj,hogy az ember arra számít,hogy a kicsik mennek festeni az ellent és fel lehetne állítani egy jó taktikát hiszen a feltételek adottak voltak ..volt kis tank nagy tank stb .de a mutatvány ott elbukik ,hogy a felderítő kicsik nem derítenek fel semmit ,a kevésbé mozgékony de bátrabb játékosok meg elindulnak a vágóhídra!
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
válasz sptkyle #1843 üzenetére
1-1ben a heavy miért nem mer elindulni? Tegnap csatáztam egy szinttel magasabb heavy ellen, s csak a sarkon kitolom, lövök egyet-visszát játszottuk. Pedig ha elindul, ledarál, a frontját nem nagyon tudom átlőni...
annyit azért módositanék a játékon, hogy a t8+ tankok ne lássanak már 380-400 méterre... ha nem is a scoutnak adnék ilyen helyzetben előnyt (bár az álcaháló is kompenzál), de legalább ne is legyen már ekkora hátrányban... a td rendben van, tényleg ez a dolga. de ha a scoutnak lenne a legnagyobb látótávja, talán bátrabban mennének.
mostanában én is sokat loholok a sturmhetzerrel, vakon -
nagyúr
válasz sptkyle #1843 üzenetére
Én tegnap bevédtem 3 artynkat egyedül. Egy Type rájuk rohant én meg otthagytam a velem szembenálló T34-et (T32-vel voltam). És rohantam a Type-ra. Közben a T34-től kaptam a hátsómba egy lövést de szerencsére jobban álltam mint ő így belefért. A vége az lett hogy kilőttem a Type-ot a rám jövő T34-et meg a GWpantherünk szedte ki TD módban. És rendes volt a srác mert megköszönte hogy megvédtem őket. Mondjuk én meg neki hogy leszedte a rám rontó T34-et.
Szóval van ilyen is csak sajnos elég ritka. Az a baj ha lassú heavy-vel vagyok azzal marha nehéz ezeket a fürge scoutokat szétszedni. És olyenkor hiába igyekszem vagy más heavy a csapatból nem tudjuk megvédeni az artykat. Ilyenkor mérgelődök is de sajnos nem lehet mit tenni.
Més que un club!
-
Gaz 78
aktív tag
válasz sptkyle #1855 üzenetére
Az IS2 tetszik nagyon ..már alapból olyan erős mint a tuningolt T29,és modernebb ami nem elhanyagolható tény ..bár az IS2-nek nincs bunkertornya de a többi tulajdonsága,igen meggyőző Az Orosz IS 122-es top ágyúja elérhető az IS2-re. ..Tier VII-ben valószínűleg a T29-et eladva az IS2-t fogom használni.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz sptkyle #1934 üzenetére
változó nem mindig csinálja , van hogy egész nap max payne 3 pörög és semmi van hogy egy nyomorult youtube padlóra küldi, lehet az adapter döglődik..
ha vga hiba akkor el ásom magamat , gtx260m cserére a gatyámat rá fogom fizetni
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest