-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz fsb1000 #1499 üzenetére
Matilda, T1HT, a múltkor már a Tiger P hosszú 8.8-asával is sikerült.
Lenyugodtam Vettem egy Sturmpanzert, azzal minden csatát nyerek, sértetlen maradok, dől a lé Csak azt hittem, nem a tüzérekről szól ez a játék. Tévedtem, belátom.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
válasz Steelheart2 #1486 üzenetére
most mid van meg?
egyébként ezt javaslom:
85mm löveg
felfüggesztés
torony
majd a legjobb ágyú
végül a 2 motor és a rádiópersze ha nagyon zavar a sebesség,akkor mehet előbb a 2 motor,majd úgy a Zis6 löveg és adóvevő.
felszerelést ha teszel rá,akkor a töltés legyen az első,mármint gyorsító
utána jöhet a célzás"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dobi 562
addikt
Egy igazi hétvégi gyöngyszem, ráadásul magyar is:
Előbb csak nekem jöttek a szakasztársával, majd kilőtt, végül leugrott a vízben. Közben szidott is...
-
scyllarus
veterán
Arról nem is beszélve, hogy egy hete az Ap lövedékeim is ívben repülnek, kibaszott lassan, nem lehet célozni. Direkt megnéztem, nem-e állítottam át véletlenül HE-re, de nem. Ma egy 50m-es lövés is ívben ment Ott tartok, hogy törlöm az egészet, és keresek valami normális játékot. Mivel lehet mostanában jót játszani?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Na, ma jutottunk oda, hogy játszhatatlan az egész, csak artyval érdemes lenni. Nekem eddig semmi bajom nem volt velük, alig zavartak, de ma csak ők tudnak eltalálni, de állandóan. Pedig nem játszom máshogy.
-
Dobi 562
addikt
Az előbb találkoztam egy játékossal aki tuti hogy kikapcsolt térképpel játszott. Foglalják a bázisunkat (egy A-20), ez a hülye begurul és megy körbe-körbe (Covenanter). Majd megáll és elkezdi lődözni az épületeket, ekkor az A-20, aki balról volt neki, elkezdte lőni. Ekkor vette észre hogy hol van az A-20 és leresetelte 99%-nál... 5 lövéséből az az 1 talált, aztán az A-20 kilőtte full HP-ról...
-
scyllarus
veterán
válasz Dobi 562 #1488 üzenetére
A B1 egy hulladék, könnyített MM-je van, annyira sz.r. Én D2-vel szétszedtem 1-1-ben. Viszont a BDR brutálisan jó, A 90-es ágyúval gyűlnek a Top Gunok, csak kell hozzá a csapat, mert ha rádjönnek, szétkapnak a papírtestével..
-
Dobi 562
addikt
Kipróbáltam teszten az AMX 50 100-at és annyira megtetszett hogy elkezdtem fejleszteni a francia heavy vonalat. 4-es szinten a Renault B1-nél kezdtem az ágat vinni. Hát ez a tank ez egy vicc, kérem szépen. Gold ammo-val is képes pattanni 3-as tankok oldaláról... És ezt rendszeresen csinálja. Szemből nem is kell rálőni 5-ös tankokra, mert úgysem üti át őket... A BDR 1GB az jobb lesz, elég jó ágyúja van neki. Csak ezt a tankot tudnám már le..
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.A T-150 nél mi a fejlesztési sorrend?Felfüggesxtés,motor és utànna a torony?Melyik löveggel érdemes hasznàlni a top àgyuig?Most nem vagyok gép közelben,de van 2 jelenleg.Az eggyiknek kisebb a penje,de nagyobb a sebzése.A màsik forditva.Köszönöm a vàlaszokat.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Flatron710
tag
Nem tudja valaki, hogy az a funkció amelyik kiírja a képernyő bal felső részén az általam okozott sebzéseket melyik mod része? Én eddig úgy tudtam, hogy az újabb OTM-ben van benne, amit fel is raktam, de nem jött össze...
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
myckey
veterán
válasz fsb1000 #1480 üzenetére
dehogy is!
TR8 felett se lőnek céltudatosanpersze!
aki nem céloz,csak lő mint a vakegér,az nem is viszi át egykönnyen...
az meg hogy nagyobb géppel is meghátrálnak...no commentna de ilyen az állomány.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
na a tiger p is egy jó gép
elöl rendkívül jól páncélozottáltalában a kémlelőjét a tornyon szokták lőni
a hasát szemből
.......na de mit pofázok énhttp://www.wotdb.info/#country=germany&tree=97457996
itt nézegesd a tankokat.
természetesen jó ágyúval ellátott,mint minden Német gép.
többnyire
-sebessége KV vonalhoz hasonló"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
Figyeld a nem off-topicot. A Tiger P általánosságban: stock állapotban iszonyúan vacak. Utána egyre jobb. Igazából én abba a hibába estem, hogy feltettem a rövid 8.8-ast a Vk3001-ről, aminek kicsi a penje. A hosszú 7.5-össel kell használni a top ágyúig. És/vagy prém lőszerrel. És figyelni a túlélésre, mert drága javítani. És borzasztóan lassú alapon.
[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
Apropó, hamarosan meglesz a Tiger-P is arról mit tudtok mondani/tanácsolni?
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
scyllarus
veterán
Ez jó hír, erre a kettőre hajtok én most.
kirjak: még nem, mert még csak szólt, hogy ír egyet, ha van érdeklődés. Volt
A Tiger P-ről is lesz szó
[link][ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ez badarság
nagyon is jó gép a KV-3
nekem az,meg a T29 van TR-7ben.
örökös.két eltérő stílus.
elég erős az ágyúja.
páncélja talán nem annyira pattogós,de még így is a legjobb páncélzattal van ellátva,a többi TR7 géphez képest.összességébenjó a kredit hozama is.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
Figyeld a másik topicot, ott Antonius készül egy hosszabb összefoglalóval, többek között a KV-3-ról is.
-
kirjak
aktív tag
-
myckey
veterán
válasz Steelheart2 #1466 üzenetére
nekem is tetszett a KV-1
de a KV-3 is bejön,meg a KV-4 is jó leszezek jó gépek
noob biztosak
tehát a bénább játékosok is védve vannak bennük"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
kirjak
aktív tag
válasz Steelheart2 #1466 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
myckey
veterán
válasz Steelheart2 #1464 üzenetére
óóóóó
akkor ne lepődj meg rajtaelőre szólok,hogy a KV-3 KV-4 még brutálisabb lesz stock állapotban.készülj fel lelkiekben
(és ugye ott még több XP a modul)a T-150 remek járgány lesz.
a Zis-6 ágyú nagyon pöpec. TR8 tankokat is lehet vele tűrhetően sebezni.legerősebb motorral pedig aránylag tempós,mozgékony lesz.
mozgékonyabb,mint egy KV-1pattog bizony!
csak forgatni kell.
jó pár dolgot túl lehet vele élni.
engem a modul sérülések is elkerülnek,csak láncot szoktam javítgatni....most van vele 56% win
389 csata után
és 393 ellenséget aprítottam eddig le.én nagyon szeretem.
-------------------------------
de persze nekem már a 3. képesség jön,nemsokára(legénységnek)
illetve van rajta szellőzés,meg töltés gyorsító is[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
válasz Steelheart2 #1460 üzenetére
Nekem is van T150, Aki ellenfél lehet a szinteden az a KV1-S ill. arty.
Ügyesen kell forgatni a testet, fullos ágyú stb. de a max motorral is lassú egy dög leszÉn szeretem... ha nem VIII-asokkal vagyok.
-
myckey
veterán
A T-150 a kv-1 kv-3 kv-4 trióval ellentétben,aránylag mozgékony lesz
de kell hozzá 100% legénység is.érdekes,én nem vettem észre,hogy arty mágnes lenne
-
scyllarus
veterán
Engem 1x szedtek ki vele, fullról. Akkor morcos voltam. Egyébként már a középső motor is sokat segít, a top pedig állítólag elég jól mozgatja.
-
addikt
válasz Steelheart2 #1458 üzenetére
Nem tudsz több álcahálót rakni egy tankra...
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ha egy tankra több àlcahàlot rakok,akkor összeadodik a hatàsa?Màs:A T-150 ennyire lomha egy dög lessz vagy nagyobb motorral azért felgyorsul legalàbb a kv-1 szintjére?
-
scyllarus
veterán
válasz Tomi0703 #1455 üzenetére
Igen, ez ilyen. Én nagyon tudom, többnyire heavyket használok, belémrongyol valami idióta, visszatolat, megint, én nem is foglalkozom vele. Majd belémlő, és kapok a csata után 271 kredit jóváírást, és 5000 kredit levonást.
-
scyllarus
veterán
válasz Tomi0703 #1453 üzenetére
"Vagy befolyásolja az, hogy egy T32-esünk belém jött az elején és levett neki 30 hp-t?" ott a válasz, csapatsebzéssel nem lehetsz csata hőse.
-
fsb1000
nagyúr
A legénység és a felszerelés fejlesztése nagyon fontos. Ez akkor is így van, ha egyik másik elem csak pár százalékot lendít a képességeken.
Fullos tankkal lehet igazán élvezni a játékot, és jó statot csinálni.
A gyenge pontokat mutató skin hasznos, de amint megtanulta az ember érdemes leszedni, mert elcsúfítja a játékot. Én azt használtam, ahol négyzethálós színezés mutatta hova kéne célozni. [valami ehhez hasonlót], de aztán átváltottam csak szürke jelzésűre mert a színek zavartak, majd azt is elhagytam.Addonok:
Szerintem a virkir féle addon pakkban benne van mindenféle jóság. Már nem azt használom (lehet 0.8.2-hőz nem is csinálta meg), de ugyanazokat az alapokat viszem tovább.XVM - stat - (kiváltotta az OTM sebzés jelző rendszerét) - jó látni kivel állok szemben
Crosshair MOD J1Mb0 - célzó rendszer minimalizálva
Demage panel - a bekapott sebzések miatt + időkijelzés
HardIcons - meglepően fontos, hogy a tanklista ikonja ne zavarjanak a képernyő két oldalán
ReloadingIcons - nagy számokkal a löszerek alul és mutatja a tárazott lőszert is franciáknál
MaxZoom mod - városban hasznos
Átdolgozott objektumok - vasúti kocsik láthatósága javul, meg szebb is lesz a játék
NO_Vegetation - ebből a leglájtosabbat, mert kissé zavaró és csúfítja a játékot,
TechTree - DJON féle régi stilus
Minimap - Betrix 1,5x nagyítású ikonok
Magyar szinkron.
Arty célzó rendszer + kitérés jelző.Ezek többsége megtalálható a [http://wotinfo.hu/index.php/add-ons linken]
-
myckey
veterán
válasz Rambovits #1446 üzenetére
jelenleg a töltés+szellőzés van rajta
legénység 100%
illetve 96% az első skill
elsőnek mindenkinek mást dobtam be
majd másodjára rakom a javítást
harmadjára pedig a BIA-tágyú természetesen a 121 penes.
remek darab."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
bullseye
addikt
Hát ha nem szeretsz veszteni, még most szállj ki! A legjobbaknak, akik sokszor csapatban mennek 60+% a győzelmi arányuk, de az még mindig 100 meccsenként 30-40 vereséget jelent...
A másik WoT topik elején van egy link kiegészítőkhöz, amit tudtommal frissítenek is. Szerintem egy ikonmod nem árt, és a célzóberendezésből is akad jobb, bőven. A HitZone(s) skin nincs benne, de erre keresve a topikban (vagy a neten) előbb utóbb belefutsz a megfelelő linkbe.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
kirjak
aktív tag
válasz fsb1000 #1437 üzenetére
Hali FSB!
Köszi a kimerítő választ, szeretek ilyet olvasni. Abban esetleg tudnál nekem segíteni még hogy milyen addonokat használjak?
Eddig a statos van fent meg a max zoom-os. Amihez nagyon szeretnék hozzájutni az a gyenge pontok színezése.
Eddigi legjobb élményem (csak úgy mellékesen mondom) a KV1-el volt amikor maxira kifejlesztve péépé lőttem mindenkit (T5-ig) ügyesen helyezkedve bujdokolva sokszor acélfallal és pusztítóval a végén.
Ilyen alapon gondolkozva el is indultam a T150 felé, de azzal sokat szenvedtem mire kifejlődött.
Egyszer egy A20 addig kőrözött körülötem hogy majdnem lesöpörtem a monitort az asztalról (nem jellemző rám) de azért kibírtam a felmenői emlegetésével.
Ekkor csináltam a másik accom Bt-7 felé korzóztam szépen majd rájöttem milyen nehéz dolga is van egy A20-nak vagy egy T-50 nek.Mindent összevetve az ÉN (!) alaphibám hogy nem szeretek veszteni és ebben a játékban bizony az egy fecske nem csinál nyarat azért eléggé érvényesül.Idegroham felé sodor ha az idióta csapattársak értelmetlen halált halnak. Mert arra rájöttem hogy áldozatra mindig szükség van. Csak legyen értelme. Ezt főként a TLR klán berkein belül tanultam amikor században TS-en tartva a kapcsolatot hajtottam végre a nem is olyan egyszerű utasításokat.
Sima random ütközetekben is az amerikai Heavy tankommal szívesen megvillantok az artynak tankokat ha van értelme az A20-amról már nem is beszélveEmellet Guild Wars2-t is szoktam játszani az is egy érdekes csapatmunka de kevésbé valósághű.
Ez a játék jóval ralistább a GW-nál és egészen más élményt nyújt. Sokszor kétkedve játszom vele hogy ez hogy lehet ingyenes....
Bocs az összevissza válaszért de éppen dolgozomÜdv
KirjakA tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
fsb1000
nagyúr
válasz kicsitrash #1438 üzenetére
T1-3-ba nár jó játékosként és gazdagon kell visszatérni. Pl. fullos legénységgel, álcahálóval, távcsővel, ismerve a pályákat .
A VK2801 nehéz dió. Kezdetben veszteséges voltam vele prém accal is.
Most a FUN tankom troll ágyúval és 10db HE lőszerrel.
A statom még mindig rontja, de szeretek vele menni. Gyors agilis... arty killer. Igazi kikapcsolódás minden köröm vele, akkor is ha néha korán halok benne -
Rambovits
senior tag
Érdekes logikája van a játéknak... Az elején egy srác kamikaze módjára berohant az ellenség kezdőjére, majd instant halt... Én végig scoutoltam a mapon, ~1.2k dmg-et osztottak ki a segítségemmel, és ő kapta a felderítő jelvényt
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz fsb1000 #1437 üzenetére
akkor én valamit nagyon rosszul csinálok (csináltam)
Nálam a t1-2-3 volt szenvedés, a marder2 illetve hetzer volt az, ahonnan elkezdett sikerélményem lenni.
Amikor elértem a tier6-ot, onnan lett jövedelmező az egész (miután a vk3601 fullos lett). Nálam a dagileó volt a nagy csalódás, semmire nem tudtam használni. A tigris 47% winrate mellett és még nem fullra fejlesztve is hozza a pénzt. Átlagban kb. mint a tier4 td-im, de néha megugrik -
fsb1000
nagyúr
Hello... szerintem van ráció az elgondolásodban
Valamikor régen közepes-gyenge játékos voltam, mostanra felküzdöttem magam a TOP10%-ba.
Két dolog segített ebben.
1. Néztem a statom (WotLogger), és láttam miben vagyok gyenge és azon javítottam tudatosan
2. Sikerült egy jó klánba belépnem [HUNS], ahol 2-3 embertől sokat tanultam a játékrólPersze a natív tulajdonságok alig változnak, de a szemlélet igen, és az apró "technikák" alkalmazásával rengeteget lehet fejlődni úgy ,hogy közben a játék élmény sem silányul le a munkaszerűvé, teljesítmény kényszeres valamivé.
A jó játékos és és a nagy járműpark külön kezelendő.
Persze a legjobb játékosok, a TOP1% sosem szenvednek kredit vagy XP hiányban mert könnyedén megtermelik a szükséges mennyiséget, de rajtuk kívül szinte mindenki szenved t6 felett, ha nem vásárol prém acc-ot és prémtankot.
A prém acc brutto +50%-ot jelent, de a gyakorlatban ez a nettó kredit bevétel 2-3 szorosát jelenti
A prém tankok (főleg t8-asok) pedig nagy kredit szorzóval rendelkeznek, azaz sok kreditet termelnek és közben legénységet is lehet képezni velük. A kisebbek fun tankok, a nagyobbakkal lehet kitermelni a nagyobb tankok árát.A játék is két részre osztható: csaták és fejlesztés. Az utóbbit kevesen teszik elég átgondoltan.
Pedig sokat számít ha spórolunk free XP-t hogy a tankok stock állapotát hamar átugorjuk.
---Szerintem ne kezd újra, felesleges. Mindenki cipeli a múltját.
Jó lesz látni mennyit fejlődsz majd, a játék is nagyobb élvezett lesz. -
Tomi0703
addikt
Na, a tegnapi statom nem is lett rossz (az eddigi legjobb). Igaz, csak 12 csatám volt (abból is 9 Tiger 2-vel, 3 meg T1-el) meg hát a cap/def is nagyon sokat dob rajta, de azért örülök neki. Tegnap öröm volt játszani... De ma, te jó ég!
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
Na végre kijött a lépés Kb. a 7. csatám volt ma amire sikerült Stug-al nyerni...
A 6. után már annyira ideges voltam, hogy elkezdtem guide videókat nézni és tapasztalt játékosok tanácsát kérni, hogy mégis hogyan csináljam a dolgokat. Nos ennyit jelent a hideg fej, és ha tudod mit kell csinálniKorábban volt róla szó, hogy kinek mennyire számítanak a statok. Az én effim valahol 800 körül van ami kb. úgy jön össze, hogy 10-ből 8 csatában lámulok a maradék 2-ben meg összejön egy ilyen... Na mindegy, lesz ez még jobb is
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Steelheart2
őstag
Engem sem érdekel az effi.Az a lényeg,hogy jol szorakozom.Ma pld. sikerült kilönöm egy tigrist kv1 el,ami elég nagy csata volt és a torkomban dobogott a szivem.De ezért érdemes jàtszani.1 honapja jàtszom és az effim 812 és lassan emelkedik.Legtöbb csatàmat kv1 el vagy Hetzerrel nyomom.Holnap màr meglessz a T-150 es is.
-
Patrick76496
őstag
Valahogy úgy érzem, hogy a mai napom meg van pecsételve, hogy milyen lesz:
A nagy kár az, hogy az első 5 csata már igazolja is.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
bullseye
addikt
Lassan meglesz a JagdpzE-100 XP-ben. Persze egy fillérem nincs rá. A Jtigert viszont kedvelem. Érdemes kicsit grindelni pénzre és továbblépni, vagy inkább maradjak a tigrisnél?
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
scyllarus
veterán
Én is kezdtem egy újat ezért. Aztán azt abba is hagytam, folytattam a régit. Elég volt látnom, hogy fejlődtem tudásban, megvolt a bizonyíték, onnantól nem érdekelt, mit ír az xvm
-
kirjak
aktív tag
válasz sptkyle #1425 üzenetére
Persze hogy enyém a döntés... ez tiszta, azonban egy 1v1 esetén szükséges alapinformációnak tartom a statisztikáját az ellennek hogy mire számíthatok ezért "kell" ez a progi. Viszont ha az ember feje felett ott lebeg hogy "nem vagy jó" az zavaró. Annak ellenére hogy ez előnyt jelenthet ha téged ítélnek meg.
Pl a munkámban amióta kiraktam az oprátorok feje felé a szalagra beépített norma mutatót (digitális) hiába órabérbe dolgoznak ott lebeg rajtuk az aktuális szám nap mint nap hogy hol tart éppen az elvárthoz képest.
Eleinte ez idegesítő de ha plusszosak, nyugodtan/tabban dolgoznak ha nem akkor idegesek, kapkodnak.
Persze lehet hogy nagy merészség párhuzamot vonni a gyártás tervezés és az ott lévő motíváció között ill. a WOT között, de lélektani hatása csak van ennek is még ha "leszarnám" is.
Csak a véleményetek érdekel (!) de el is fogadom én mindenkiét.Na jól megmagyaráztam a kérdésemet!
Sorry!
-
bullseye
addikt
Kezdésnél legtöbb stat. elég gyenge. Aztán nőni fog. (Sajnos nálam hamar megállt a fejlődés, na ez a gáz... )
Ha csakis effre gyúrsz, egyrészt szerintem nincs értelme, másrészt majd csak akkor érdemes újat kezdeni, miután tényleg kitanultad az egészet, lett T10-es tankod is. Mások ilyenkor visszamennek a kisebb tierekbe (T2-T3 tankokkal), ahol a jobb legénység, meg a felszerelés sokat számít, a tapasztalatról és pályaismeretről nem is szólva, így komolyan növelhetik az eff-t. Hát izé... legyen nekik.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sptkyle
senior tag
Hát tier6-ig viszonylag gyorsan el lehet jutni. Ha uj acc-ot szeretnél, akkor azt még most érdemes elkezdened.
Személyes véleményem, hogy én magasról le***rom a rossz statomat.
Mondjuk én nagyon erősen casual/fun játékos vagyok. Nagyon sokszor megyek olyan tankkal, amire már bőven nem kell semmit fejleszteni... csak szeretek vele játszani. Nem nézegetem mikor mennyit sebeztem, érzem, hogy mikor érzem magam jol játék közben.Viszont ellentétben velem sokan nézik a statokat. Ugy tudom a komolyabb ezredek is. Így ha pl ilyenbe szeretnél bekerülni, akkor érdemes lehet a már meglévő tapasztalataiddal kezdeni egy uj accot. (más kérdés, hogy lehet jobban érzed magad egy olyan ezredben, ahol inkább megnézik milyen vagy, hogy játszol, mint egy olyanban, ahol csak stat alapján vesznek fel) De amugy szerintem az elején senki sem figyelt a statjaira. (főleg hogy ez csak nemrég lett "divat" , a régebbi játékosoknak az elején tuti tré statjaik voltak.... csak akkor még nem számított)
Összességében mint mindig, ugy most is: a döntés a tiéd.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
nagysandor88
tag
Én két hónapja 960-ról indultam...
A jelen: nagysandor
Kicsit jobban figyelek, ennyi...[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő játékos vagyok és szeretnék informálódni pár dologról apránként.
6-os tankoknál tartok. T150/VK P széria.
Elég hamar elakadtam mind anyagilag mind tp szempontjából. Eleinte könnyelmű játékot űztem és a most telepített xvm-en látott kategorizálásom kétségbe ejtett hogy még csak átlagos sem vagyok.
Számításaim szerint igen sok győztes és hiperaktív küszködő csatát kellene vívnom hogy javítsak az átlagomon. Fontolgatom az új acc létrehozását a jobb eredmény érdekében.
Ez nagy hülyeség lenne szerintetek? Egyszerűbb lenne csak szimplán beletörődni a rossz statisztikámba?Köszi a válaszaitokat előre is!
Üdv
KirjakA tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
törölt tag
No asszem nekem ma van a szopó ágam
JagdpzE-100
- Chaffe jön, hit - 0 dmg
- T71 jön, hit - lánctalp
- IS-8, 78m, full becélozva - mellé -
Tomi0703
addikt
Tegnap nem de ma végre meglett az ász a Tiger 2-re! Ez volt egyben az eddigi legjobb köröm is (5600 dmg, na meg az xp). Rohadt izgalmas volt, a végére már úgy vert a szívem... A vége izgire sikerült mert én a KV1-S és a Grille maradt tőlünk. Ellenél pedig a KV-5, T25-AT, T-150, M6A2E1 meg egy T71. Végül sikerült megnyerni, de már a torkomban dobogott a szívem és az az öröm a végén... megfizethetetlen!
-
törölt tag
válasz nagysandor88 #1410 üzenetére
No igen, nem véletlen mondtuk, hogy nem csak az effi számít, meg kell nézni azt is, hogy mivel csinálta.
Ekkora tierben nem nehéz jónak lenni, hisz legalább a fele játékos azt sem tudja merre kell menni, mire kell lőni, stb.Mondjuk ha neki ez okoz örömet, akkor lelke rajta, tolja csak ilyenekkel
-
nagysandor88
tag
Brutálisan mazochista caphuszár. ironpic Szerintem Maus-ra gyűjt a srác free xp-t. Beszerás ez az ember, és a vicces az, hogy ez számít unicumnak az effrating-je alapján.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Patrick76496
őstag
10 nap kihagyás után ma visszatértem a játékba és kellemetlen meglepetés fogadott. Elszomorító, hogy tele van a játékállomány retardáltakkal, akik még tier 10-ben is üldöznek a 600-as effijükkel. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor láttam lengyel zálszót tankok oldalán.
Alig változott valamit a matchmaking, a sok scout-os csata is csak egy legenda, egyszer sem találkoztam ilyesmivel. Pedig nem lehet rossz, hogy csapatonként 7-8 darab kis szaros rohangál, könnyebb lenne leszedegetni őket, mint a nagy dögöket.
-
scyllarus
veterán
válasz igor556 #1405 üzenetére
Nem lehet sehogyan sem. Esetleg megpróbálhatod legyilkolni a saját csapatod, hátha kitiltanak örökre. De ez nem szép módszer. Direkt így csinálták meg, hátha előveszed újra...
-
igor556
csendes tag
Üdv! A felhasználói profilomat hogy tudnám törölni,mert nem találom ezt az opciót.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #1401 üzenetére
rondák ezek a kinai pofák.
Volt egyáltalán ilyen tankjuk? Nem az első verzió volt valós? -
Patrick76496
őstag
Ez a tank valami kibaszott jó:
Csak azt nem értem, miért ilyen kevés az xp, 6300 dmg-re ennyit T10 TD-vel kéne adnia szvsz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha már úgy is off topic, akkor engedjetek meg egy kis offot. Karácsonyi ajándékom:
1/16 KV-1 RC battle tank. Marha nagy dög, a hull alapja majdnem laptop nagyságú. 6mm-es skúlókat köpköd 25 méter messzire, az aksi 1700 mAh-s. Helyben fordul, mint a TD-k, piszok gyors és szinte mindenen átmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,