Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz kirjak #1427 üzenetére

Hello... szerintem van ráció az elgondolásodban

Valamikor régen közepes-gyenge játékos voltam, mostanra felküzdöttem magam a TOP10%-ba.
    Két dolog segített ebben.
    1. Néztem a statom (WotLogger), és láttam miben vagyok gyenge és azon javítottam tudatosan
    2. Sikerült egy jó klánba belépnem [HUNS], ahol 2-3 embertől sokat tanultam a játékról

Persze a natív tulajdonságok alig változnak, de a szemlélet igen, és az apró "technikák" alkalmazásával rengeteget lehet fejlődni úgy ,hogy közben a játék élmény sem silányul le a munkaszerűvé, teljesítmény kényszeres valamivé.

A jó játékos és és a nagy járműpark külön kezelendő.
    Persze a legjobb játékosok, a TOP1% sosem szenvednek kredit vagy XP hiányban mert könnyedén megtermelik a szükséges mennyiséget, de rajtuk kívül szinte mindenki szenved t6 felett, ha nem vásárol prém acc-ot és prémtankot.
    A prém acc brutto +50%-ot jelent, de a gyakorlatban ez a nettó kredit bevétel 2-3 szorosát jelenti
    A prém tankok (főleg t8-asok) pedig nagy kredit szorzóval rendelkeznek, azaz sok kreditet termelnek és közben legénységet is lehet képezni velük. A kisebbek fun tankok, a nagyobbakkal lehet kitermelni a nagyobb tankok árát.

A játék is két részre osztható: csaták és fejlesztés. Az utóbbit kevesen teszik elég átgondoltan.
    Pedig sokat számít ha spórolunk free XP-t hogy a tankok stock állapotát hamar átugorjuk.
    ---

Szerintem ne kezd újra, felesleges. Mindenki cipeli a múltját.
    Jó lesz látni mennyit fejlődsz majd, a játék is nagyobb élvezett lesz.

Új hozzászólás Aktív témák