-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Hello... szerintem van ráció az elgondolásodban
Valamikor régen közepes-gyenge játékos voltam, mostanra felküzdöttem magam a TOP10%-ba.
Két dolog segített ebben.
1. Néztem a statom (WotLogger), és láttam miben vagyok gyenge és azon javítottam tudatosan
2. Sikerült egy jó klánba belépnem [HUNS], ahol 2-3 embertől sokat tanultam a játékrólPersze a natív tulajdonságok alig változnak, de a szemlélet igen, és az apró "technikák" alkalmazásával rengeteget lehet fejlődni úgy ,hogy közben a játék élmény sem silányul le a munkaszerűvé, teljesítmény kényszeres valamivé.
A jó játékos és és a nagy járműpark külön kezelendő.
Persze a legjobb játékosok, a TOP1% sosem szenvednek kredit vagy XP hiányban mert könnyedén megtermelik a szükséges mennyiséget, de rajtuk kívül szinte mindenki szenved t6 felett, ha nem vásárol prém acc-ot és prémtankot.
A prém acc brutto +50%-ot jelent, de a gyakorlatban ez a nettó kredit bevétel 2-3 szorosát jelenti
A prém tankok (főleg t8-asok) pedig nagy kredit szorzóval rendelkeznek, azaz sok kreditet termelnek és közben legénységet is lehet képezni velük. A kisebbek fun tankok, a nagyobbakkal lehet kitermelni a nagyobb tankok árát.A játék is két részre osztható: csaták és fejlesztés. Az utóbbit kevesen teszik elég átgondoltan.
Pedig sokat számít ha spórolunk free XP-t hogy a tankok stock állapotát hamar átugorjuk.
---Szerintem ne kezd újra, felesleges. Mindenki cipeli a múltját.
Jó lesz látni mennyit fejlődsz majd, a játék is nagyobb élvezett lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest