- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisküzdő
tag
válasz
Bingisz #17434 üzenetére
Ez igaz és ez akkor hozza magával hogy bunkózni kell ?
Én pl azt is unom hogy ha valaki idetéved és ne agya isten nem olvasott vissza 200 hsz-t azt rögtön lebarmozza az un, pro banda ez sem szép. Épp ezért írok ide keveset csak azért néha nekem is van véleményem. És ha valaki nem okos vagyis ez jön le a hsz-ből akkor ki is írom a véleményem -
-
válasz
Bingisz #17252 üzenetére
Úgy látszik nem jött át amit akartam.
Semmi bajom azokkal akik akár több tízezret is költenek a játékra és természetesen a fejlesztőktől sem sajnálom a pénzt, csak az zavar, hogy egy úton-útfélen ingyenesnek reklámozott játékban ennyire nem figyelnek arra, hogy mindkét típusú játékos (fizetős-nem fizetős) élvezze és élvezhesse a csatározást!
Volt olyan játék (igaz csak egy) ahol ezt tökéletesen megoldották...... -
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #17076 üzenetére
Ja! 175-ös pennel, és 0.46-os pontossággal, mi?
Tudom, hogy ez csak spekulatív, de figyelembe véve, hogy mennyi időm van játszani, ezért sem nagyon merek felmenni T9-T10-be, mert az a vas, amit most kinézek, mire odaérek, még a végén nerfet kep, és kidobottnak fogom érezni rá a kifejlesztés idejét! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Bingisz #16953 üzenetére
Állított olyat a kolléga, hogy a szopóág konstans dolog és ha bekerülsz, akkor már benne is ragadsz az idők végezetéig? Aki ilyet állít az legfeljebb a saját bénaságát palástolja vele.
Én is már beleborítottam egy adag pénzt a játékba (1,5 éve van prémium előfizum), mégis belefutok én is 15-20 csatás sorozatokba, ahol semmi esély a győzelemre. Egyszer mérgemben feltettem egy XVM-et azért, hogy lássam ilyenkor mi zajlik le az MM során. Amikor a nyolcadik csata volt egyhuzamban amire 25-30% alatti nyerési esélyt jósolt, akkor már az igencsak felidegesített.
Azóta sem használom az XVM-et, ha meg 5-6 csatát egyhuzamban elég nagy fölénnyel bukunk (pl: 1<15, 2<15, 0<15, stb), akkor inkább kilépek és egy hétig rá sem nézek. Keletkezett már épp elég ősz hajszálam, mikor ilyen bukás sorozatok ellenére erőltettem, hiába tettem bele a csata legtöbb sebzéseit. Jobb a békesség.
Mondjuk a fordított felállást sem nagyon szeretem, ahol be sem tudsz vinni elég sebzést, mert elkapkodják előled az ingyen frageket (egy lassabb tank ilyenkor szerephez sem jut).
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #16953 üzenetére
"Akkor nekem miért van 57% win ratem, amikor csak egy retkes KV5-öt vettem tavaly?"
Mert Te olyan jó vagy!
És 57% azért nem 70%....
(Egyébként én is jövök utánad, ne aggódj, 55% a totál átlagom, az utóbbi 1000 meccseben már 59% körül volt, az utóbbi 150-ben, meg 62!)
"És azoknak miért van 40% win rateja akinek nincs 1000 csatája, de bent van minden prémium tank a garázsában"
Esküszöm, vártam a kérdést!
Jogos! Szerintem az accra elköltött kredit / futott csaták aránya alapján számolgat, mert ha tényleg ennyire szembetűnő lenne a dolog, annak már rég híre ment volna!
Az általad említett arcnak, ha esetleg kitartó lesz, biztos, hogy nagymértékben javulni fog a win rate-je, és nem csak a tapasztalat miatt!
(Igen, én is sokat költöttem már a játékra, várom is a javulást!)
És akkor már egyúttal visszakérdezek; egyetlen ember tapasztalatlansága, hozzá nem értése, ügyetlenkedése, hogy okozhat 40%-os win rate-et ezer csata alatt?
A csapattagoknak ezt egyszerűen kompenzálnia kéne, és kész!
Épp ezt mondogatjuk itt páran, hogy ha tényleg teljesen random lenne a dolog, akkor nem lenne ember 45%-os win rate alatt, de 55% felett sem, max. ha folyamatosan szakaszozik, és nagyon profin összedolgoznak, de még úgy sem lehetne 60% felett!Végszó.
Nem fekete-fehér a dolog, nincs minden előre megírva, kiszámítva, ebben biztos vagyok, de igen is van egy bizonyos fokú manipuláció!
PEACE! -
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #16949 üzenetére
"Rengeteg adatot kellene feldolgoznia a WG-nek és több percig kellene várni az embereknek a várakozóban." - Most is sokszor van így.
"Arról nem is beszélve, hogy így is folyton túl vannak terhelve a szerverek." - Talán épp ezért!"És mi alapján szűrne?" - Szerintem azt pl. tuti figyelembe veszi, hogy az adott accról mennyit költöttél!
"Szerintem ha a WG belenyúlna ezekbe a dolgokba, akkor nem lennének ekkora eltérések a játékosok statisztikái között." - Nekem több, mint gyanús, hogy vannak 35, és 70%-os win rate-el rendelkező emberek is. Egyetlen ember ekkora befolyással nem lehet több ezer csatára, de még egy szakasz sem, hiába, hogy esetleg "értik a dolgukat"!
Én kb. 3-4 tank esetében jártam el úgy, hogy nem fejlesztettem fel free xp-ből azonnal fullra (így hirtelen Hetzer, és az AT 15 jut eszembe), hanem félig kifejlesztett állapotban nyomtam, ezeknél vagy 15%-al alacsonyabb a win-rate-em, mint a többinél!
(Most nehogy jöjjön az a szöveg, hogy "stock tankkal mit vársz", mert még elpirulok, hogy rajtam múlik a csaták kimenetele!).
-
Remus389
veterán
-
CptMisi
őstag
válasz
Bingisz #16807 üzenetére
ESL-en azért talán kevésbé zavar be, ott van admin, aki mondhatja, hogy játsszák újra. Ha CW-n kikapsz, akkor nincs mit tenni. És nincs kőbe vésve a kezdés időpontja sem ESL-nél. Persze azért zavaró ott is.
Minden héten, de mostantól alacsonyabb díjazással.
Én még egy hétig WoT szabadságon vagyok, nem bánnám, ha addig megoldanák ezeket a problémákat.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Bingisz #16781 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De tudom milyenek az emberek, szeretik, ha minden előttük van, és nem kell sokat kattyintani.
Én is, te is, mindenki. Mivel nincs tiltva, hogy más is fordítsa és jó ha itt is meg van, ezért is csinálom. Meg olyan sokszor nem is látom belinkelve. Tudom, egyszerűbb egy ctrl-c és egy ctrl-v. De legalább az angol is gyakorlom. Mondhatjuk úgy is, hogy magamnak csinálom és megosztom a tisztelt fórumközösséggel is.
-
-
yarsley
aktív tag
válasz
Bingisz #16650 üzenetére
Ezert szeretem a JT88-at, az esetek 90-95%-ban eleg a sima loszer penje, a maradek 5-10%-ban meg a gold penje is keves... Nem mintha ha en nem valtanek at automatikusan goldra, ha nem latok weak spotot, de ha mar egyszer farmolok, akkor farmolok, nem pedig a goldot tobalom ki az ablakon.
(Ha negy ora alatt nem jon ossze az egy milla, akkor igazan morc lennek...)Edit: csaba17: szia!
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #16638 üzenetére
Van több prémium tankom és nagyon ritka a 100k feletti kör. Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, hanem azt mondom, ha valaki érdeklődik, akkor ne az életed legjobb körét mond be neki, vagy mondjuk amikor akcióban 30%-al magasabb volt a kredit hozam.
Ok, fényeznie kell mindenkinek magát, ezt megértem, de itt arról van szó, hogy valaki tanácsot kért.
Prém tankkal is már elég jónak számít egy 30-40k nettó kör, prémiummal. Nem kell elszállni a fellegekbe. Ja és ehhez is már győzni kell. Valószínű, aki most veszi, annak még ennyi sem fog összejönni, ráadásul a legtöbb prémium tankkal elég speciális technikákat kell alkalmazni (pl. t34 hull down, vagy szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt, su12244 menni kell mint a faltörő kos, mert pontatlan és drága a lőszer, ha keresni is akar az ember, löwének rejteni kell az alját, mert gyullad stb).
Pont nemrég volt egy csatám, ahol egy srác mondta, hogy már az ezredik csatája löwe-vel és jól megy neki. Ehhez képest kiállt el hallufon a szikla szélére, nem rejtette az alját, kapott pár lövést, kigyulladás és kész.
Ha csupán arról van szó, hogy valaki dicsekszik a képzelt vagy való eredményeivel, addig nem érdekel, de ha valaki tanácsot kér, akkor normálisan kéne gondolkodni és normális választ adni.
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz #16144 üzenetére
És attól a gécéentől kevesebb a babuin
Tudom én egy vén farok vagyok de nálam nincs igazán összefüggés játékélmény és grafika minőség között.
Az csak egy plusz ha van de nálam egy csilivili nem nyerő ha maga a játékmenet nulla.
Tán egy régi kólofdutyi-nál volt dx9-7 lehetőség és igencsak élveztem a héttel is mert csak azt bírta a gépem a krájziszt meg 1-2 óra után töröltem hiába volt űbercsodabaromikúl a grafikája. -
csapee
őstag
válasz
Bingisz #16144 üzenetére
Nekem 6870 van az sem gcn de a hiba megvan, mondjuk a tank motorhangja a lag alatt megy (gazadas gazelvetelre reagal) de a loveg hangjai es maga a toltesfolyamat all.
Nagyjabol olyan mint amikor Cod2-ben az admin pbshotot csinalt csak itt van 2-3 masodperc is. De lehet a szar 3570k fogja meg, mindjart viszamegyek Amd-re -
válasz
Bingisz #16125 üzenetére
Lehet, hogy az spec nem a matilda volt, (ezt nem is arra írtam példának hanem a scout-ra) de léci mondj egy olyan tier4-es tankot ami reális eséllyel indulhat egy 7-8 as ellen.
A scouttal kapcsolatban pedig, fogalmam sincs melyek a kimondottan scout tankok de úgy gondolom a sebesség az egyik sarkalatos pontjuk. Nos ha ez tényleg számít akkor nekem kb. egy scout tankom van.......de mégegyszer leírom, nem azzal van bajom ha berak nagy böszmék ellen, hanem azzal ha MINDIG ez a helyzet...
-
-
Chris0321
veterán
válasz
Bingisz #15604 üzenetére
A tier 10 igen, de a felszerelések nem. Az E-100 azóta a garázsban áll mióta big heavy volt vagy mi, akciós volt a KT,E-75, E-100. Aranyam nincs levenni a felszerelést más tankról, teljes áron pedig nem szeretném felszerelni.
Nagyon rég nem volt, már nagyon esedékes lenne. Arra sem emlékszem, hogy fogyócikk lett volna mostanában pedig azt is fel szoktam tölteni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #15109 üzenetére
Biza, kirakták külön hírbe is. Erre már tényleg nem merték ráírni hogy Big&Heavy...
Amúgy nem csak jövő hétvégén, 12-e körül lesznek születésnaposak? Mire ez a nagy akciózás már ezen a hétvégén? (Há'nem tudták, hogy nem érek rá?
)
Eagle16: ajjaj, akkor fogy majd a vodka rendesen.
-
grex4
aktív tag
válasz
Bingisz #15030 üzenetére
Jól mondtad hogy mellette és nem miatta. Sőt nélküle, jobban ömlene.
Eltaszítani meg eltaszít nagyon is sok embert, hidd csak el. (59k oldalletöltésnél jár a most hétvégi munkájuk gyümölcse)psycroptic: Igen, rémlik valami. Nem érdekel mekkora nyereségük van és miből, egyedül a hozzáállás undorító a komplett vállalati részről. Nagy cégek sajátossága, főleg a monopóliumoké. Csak sajnos nem fogják fel hogy sokkal olcsóbb megtartani az ügyfelet mint szerezni...
-
grex4
aktív tag
válasz
Bingisz #15019 üzenetére
Amennyiben ezért kapom a fizetésem, akkor 10. alkalommal is megteszek mindent hogy kielégítő választ adjak. Szerintem az ilyen válaszok több embert taszítanak el, mint megtartanak vagy vonzzanak.
jimmy74: Tegnapig tartott az akció, ezt tegnap az utolsó órákban ki is hirdették a cikkben, sőt ventiből is kettőt szerezhettél ha vasárnap délután előtt megvolt az egyik mert azt is nullázták.
-
Snakeiboy
aktív tag
-
myckey
veterán
válasz
Bingisz #14973 üzenetére
most má mé?
én is a 150 penes alap löveggel vágok neki a Tigernek
me há ugye a vékán otta nvót az ótépé kőőőnincs löveg,oszt basztam kifejleszteni a másikat ami kellene a toronyhoz meg a top gunhoz
bár csak 9500 tépé,oszt jöhet a 170 penarannal
azt má nem is említem,hogy az ARL gépről mit viszek az M4 45 re me azon még én is csak hülledezek
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #14897 üzenetére
Értem, köszi mindkettőtöknek!
Én még tejfölösszájú játékos vagyok, nem tudom, milyen volt az "aranykor" a játékban.Atlantis 14855: tudtommal a Porsche vonalban egyik tanknak sincs elöl a váltója, így azok fronttalálat esetén nem balhéznak motorhiba miatt, és nem is gyulladnak így ki.
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #14873 üzenetére
Második német TD ág, várom, csak lehetne már akcióban a jagdt 8.8, kellene egy farmoló és egyben legénységhúzó német TD tank.
Az e25 tényleg jónak tűnik, nekem nincs, de mint ellenfél egy gyors, sunyi, nagyon gyorsan lövő kis tank. Ha jó a játékos, akkor nehéz meglőni és simán le tud láncolni úgy, hogy esélyem nincs javítani csak kis javítókészlettel, amit használhatnék esetleg fontosabb dolgokra is később.
Ezzel együtt nem látok vele nagy sebzéseket, 1,4k-t szoktak a prok is összehozni, mert addigra kilővik őket. Azt nem tudom, hogy mennyi kreditet hoz így, de lehet, hogy egész jól, ha mondjuk felszerelik kétágú távcsővel meg kamohálóval, akkor szinte láthatatlan, de egész jó látótávja lesz és spotolhat.
Sokan egyébként scoutnak használják, ami szintén ok, mert nagyon jó sebessége van.
De több dolog is szól a jagd mellett, ha meg tudom venni ákcióban valamikor. Hat legényt tudok benne húzni, nem csak 4-t. Nagyobb a DPM-je, jó a páncélzata, tehát lehet vele akcióba menni, amit én igazán szeretek.
Sniperkedő TD-m már van, nem kell még egy. A su12244 minden sniper cuccal fel van szerelve (100% kamo skill, álcaháló, távcső, álcafestés meg BiA) de az a tank közelharcra is nagyon jól használható. Addig sniperkedek, amig a helyzet engedi és utána harc és azzal el lehet dönteni a csatát, már számtalanszor megtörtént, de az E25-el nem hiszem. Nem nagyon látok a végjátékban már e25-t.
Mindennel együtt a kérdés a kredithozam. Lehet, hogy abban viszont jó az E25, de ezt csak találgatom, mert az oldal szerint még nincs elég adat. Kicsit a su12244 alatt hoz a 13,3k a nettó bevétellel, úgyhogy elméletileg nem lehet rossz, mert a su jól termeli a kreditet hozzáértő kezekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged