- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
unravel #44598 üzenetére
Legalább azt idéznéd amit írtam....
-moderálva- Mind1 én meg lelkes fiatal vagyok szóval megpróbálom elmagyarázni.
A paradicsomok egyszerűen nem akarnak nyerni. Ők csak "játszanak", de szerintem sokkal jobban leírja a tevékenységüket a vegetál szó.
Na most hogyan fogjak össze olyasvalakikkel a győzelem érdekében akik alapvetően nem is akarnak nyerni?
Ezért kell neked mindent megtenni a győzelem érdekében egyedül, és emellett remélni, hogy a paradicsomleves képes azt a minimumot hozzáadni a csatához, ami a te teljesítményeddel összegezve végül a győzelmet hozza meg a csapatnak.-----------
Téged is megkérlek, hogy ne ilyen módon reagálj, inkább ignoráld a másikat.
[ Módosította: #40993792 ]
-
jozefgucci1
addikt
-
uniqm1
tag
válasz
unravel #44429 üzenetére
Na jó, de úgy hogy majdnem teljesen 90 fokban állt nekem? Szerencsétlen annyira igyekezett menekülni, mikor felfedezték, hogy scoutol, hogy nekitolatott egy házfalnak szinte az orrom előtt. Szóval még csak nem is mozgott a lövés pillanatában. Na mindegy, én nem idegesitem magam ilyen dolgokon, csak furcsállottam.
-
diegho
nagyúr
válasz
unravel #44419 üzenetére
Nem kutakodok, tudtam, hogy nem mered felvállalni az ingame neved, ez egyértelmű volt szerintem bárki számára. Azt viszont nem értem, hogy ha átlagos vagy és nem vagy kiemelkedő, akkor miért osztod itt az észt? Ezzel szeretnéd kompenzálni a játékbeli gyengébb teljesítményed?
-
uniqm1
tag
válasz
unravel #44415 üzenetére
Lehet, hogy szimplán az én hibám és nem a frissítés vagy a lag miatt volt, de tegnap nem igazàn tudtam értelmezni azt a szituációt, amikor a Ferdinand nagyágyújával oldalba durrantottam egy kis Luchsot, és lepattant a lövés. Eddig azt hittem, hogy a papírt minden átviszi.
-
Antonius1978
addikt
válasz
unravel #42938 üzenetére
Ne rohogtess, en 10es tankkal nem tudok 3000 atlagot elerni...Es Diegho 7es szinten csinalt 3000-nel nagyobb atlagot...
Mogyesz75 en meg szerencsere nem jartam igy...ritkan, tenyleg nagyon ritkan kapok ilyen embereket, csapatgyilkosokat stb a csapatomba...
diegho a 2200as atlag is szep, en csak 9-es tankokkal tudok akkora atlagot elerni....
A WN6 az milyen a WN7 es WN8-ashoz kepest amit a Noobmeter mutat ?
-
diegho
nagyúr
válasz
unravel #42938 üzenetére
Ez átlagos? Kérlek produkálj 3000 feletti átlagot tier7-ben.
Itt van 9 csata után, picit csökkent, de még mindig 450 feletti átlag/tier pont, állítólag a 150 már jó, ez háromszor több. A bukás nem érdekel, leszarom, hogy a sok agyhalott miatt nyerünk, vagy veszítünk, az xp kell, az meg nem a győzelem függvénye.
-
Angel1981
veterán
válasz
unravel #38893 üzenetére
Igen, ha kezdetektől fogva tudja ezt az ellenség, és rákészül.
Randomban viszont 95%-os eséllyel az lesz, hogy jönnek 2-3-as klikkekben több irányból, és szépen felőrlitek őket.
Mondjuk az artyra komolyabban kell figyelni, mert az tényleg tud károkat okozni, ha nagyon sűrűn helyezkedik el 10-12 ember.Én az Assault módot ezért kapcsoltam ki kb. a 20. alkalommal, mert agykukit kaptam tőle, hogy védésnél a sok marha a szélrózsa minden irányába kirohan vadászni az ellenségere, amikor az tálcán kínálja magát, csak be kéne várni a bázisnál!
Ha így cselekedne mindenki, akkor az Assault védést 90%-os eséllyel nyerni lehetne. -
törölt tag
válasz
unravel #32245 üzenetére
Tegnap Sand River védelem, jobb oldal.
Beállok a párduccal a jól bevált td helyemre, és elkezdem osztani az ellent a varázsceruzával.
Beáll mellém egy T-29 (a csata elején valaki beírta hogy ő unicum player ) és ő is lövöldöz.
A végén ledöbbentem:
Nekem 3 kill kb 2500 sebzés, szárnysegéd plecsni a bő 2000 spottért.
Neki Top gun a 6 killért, amit 600 sebzéssel ért el!Inkább legyek noob, mint ilyen módon pro.
-
Chris0321
veterán
-
mynames
senior tag
válasz
unravel #31036 üzenetére
Akárhogy is nézem, nem jövök rá , hogy mit akarsz mondani, mire célzol...
Kifejtenéd vagy csak a hsz kellett? Esetleg csak a szót ízlelgettedDe segítek én: itt megtalálod mire gondoltam.
(#31066) Jo33by: Egyetértek. Csak aranylőszerrel használtam úgy még ért valamicskét. Alig vártam , hogy kifejlesszem az indi panzert... Az egyik legpocsékabb tier7-es tank..
-
-
-
válasz
unravel #28675 üzenetére
Hát persze, hogy lesznek nyertes-vesztes meccsek... ez így természetes.
Egy jól kiegyensúlyozott MM esetén mindenkinek a win rátája nagyon erősen kell(ene), hogy közelítsen az 50% felé.....
A személyes statoknak kéne megmutatni a játékos erejét. Ha elfogadjuk a tézist, hogy egy játékos nem tud egy csatát eldönteni akkor senkinek sem lehetne 60-70% os win rátája, még a prok-nak sem..... -
-
válasz
unravel #26859 üzenetére
Nekem a donwload link valami exe-t akar letölteni. De volt ott alternate link is szerencsére. Amúgy semmi sem volt a res_mods-ban nekem, szóval nem kellett mentés, de valamiért az update tankers résznél a végtelenségig teker a játék indításánál, szóval nem fog nálam menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest