- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
ddt500hu #252984 üzenetére
Ő azért szar, mert nem érdekli a játék, mert csak szórakozik és ebbe belefér a light yolo ("10-15 csatából csak lesz 3 win), meg a progetto 65-el 1465-ös átlag kempeléssel (0.64 spot átlag) DE ha más csináljak akkor bot, meg szar világtalan...
olyan mint a képei a nagy mesék mellé. ha nincs dmg akkor soha nem látod, hogy mennyit sebzett, csak, hogy kilőtt valakitDe most pl arty-val volt sebzés és egyből előkerült egy normális kép
Igazi nagy hantás formaamúgy imádom, annyira jól eltudja mesélni a nagy eséllyel fos unalmas csatáit, hogy hihetetlen
-
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252977 üzenetére
Még valami,a felállás nem 3v1 volt,csak az lett a vége,ha 3v1 lett volna,akkor talán a csapattársaim nem a bázison dekkolnak bokorban és nem indulok el.Vége valóban 3v1,de előtte még a bázison volt egy kis vicces körbe körbe futkározás.Mivel a piszok medeknek nem tetszett a közeledésem.
#252979ddt500hu
Sajnálom,de ez számomra csak egy játék és nem veszem komolyan,te viszont túl komolyan veszed és görcsölsz,ettől vagy ilyen hisztis,de ha ennyire rágörcsölsz még a végén idegbajos leszel és talán aranyeret is kapsz mire felnősz.
Szerintem zárjuk a témát mert fölösleges. -
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252977 üzenetére
Ne magadból indulj ki.
Attól hogy te ilyen vagy nem biztos hogy más is ilyen,szóval no para,majd kinövöd.
Egyébként az e3-at ha meglövöm talán felébred az álmából és ki nyír,így meg vicces volt,gondolom a csapattársai szidták mint a bokrot.
Másik a csapattársaim a bázis előtt kempeltek,meguntam és úgy voltam vele hogy akkor most spotolok,mikor félúton jártam ők is megindultak és jöttek utánam.
Lehet hogy nem fogod fel,de igen is élveztem azt hogy a bázisukon játszadozom az ellenséggel.Nem érdekelt hogy kilőnek a medek,úgy voltam vele legalább nem a bázison kempelek.Ez meg jó poén volt.És élveztem,ami a játék lényege. -
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252972 üzenetére
Tudod mi az a móka?
Az ha artyval befoglalod az ellenség bázisát.
Úgy hogy egy afk T10 td ott ál mellette.Hárman voltak a bázison,de a másik kettőt kilőtték csapattársak.
A progetto nem is figyelt a többiekre,engem akart kikapni.
#252974ddt500hu
Hát ha egy épkézláb ember mondaná valszeg érdekelne is.
De így csak jó kedvem lesz tőle. -
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252851 üzenetére
Háát,abból ki indulva hogy a WoWs-ban a magyarok általában higgadt és normálisabb játékosok közt vannak,félő hogy a Wows fórumban túl nyugis az élet.
Itt legalább mindig van valami hiszti és jól lehet szórakozni még meló közben is.
Ui: Képzeld most kaptam egy mailt a WG-től,amiért hoztam a formám és egy piszok troll voltam,kaptam egy prém hajót.
Ui2:Tévedtem,kettőt. -
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu #252784 üzenetére
Azokat a napi küldetéseket ahol minél többet kell tankot illetve modult sebezni, nekem artival a leggyorsabban teljesíthető. Van hogy 1-2 csatából megvan ha olyan a követelmény. Sokan gondolom küldetéseket csinálnak ahol muszáj elővenni a tüzérséget. Elfogadom hogy nem egy népszerű osztály, de hatékonyságuk vitathatatlan. Jól esik mikor megköszöni csapattárs ha kihúzom a pácból. De engem is mentett meg jópár alkalommal saját arta.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu #252773 üzenetére
Nem akarok állást foglalni hogy ki mennyire béna vagy sem, én az vagyok ezért nem megyek egyenlőre tier 10-be.
Viszont azt tudom hogy nagyon pálya függő a tüzér is. Lehet élete meccse volt a T92 játékosnak, de még mindig jobban el tudom fogadni mikor egy béna néha virít valamit, mint amikor a 2-3 gunmarkos tank lótúrót sem alkot. Nem megy mindenkinek jól a játék, ezt el kell fogadni. Lehet jó vagy rossz napja bárkinek tudástól független. Ez csak játék, én is így kezelem. Soha nem vettem zokon ha lejátszottak vagy kilőttek.
-
vJokka
aktív tag
válasz
ddt500hu #252210 üzenetére
Nálam csak ~5300 Ft, sajnos ajándékként nem lehet küldeni.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/ig_catalyst_amx1357gf_lowdisc -
-
-
po1son
addikt
válasz
ddt500hu #251389 üzenetére
Grat hozzá, pont a héten kezdtem el vele játszani én is a jelenlegi fiókomon, de még nem sikerült kiemelkedő csatát mennem vele.
Szerintem még mindig erős tud lenni turbóval és hp boostal tier10es mezőnyben, ilyen igazi yolo tank, szerencsére ezt jól balanceolta a wg az utolsó nerf során. -
-
Djuree
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
ddt500hu #249998 üzenetére
Grat! Ez a tank képes erre jó kezekben
Most eszembe is jutott, hogy lehet ez lesz a gyerek accountján, mert a KV1S-nél tart és elég jól megy neki. Ezzel meg lehet gyakorolni, mert a páncél elég troll és én is szeretem játszani ezt a tankot.
Az se hátrány, hogy csere tank és van egy-két gift tank az accon, amiért legalább kapok valamit... -
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu #249998 üzenetére
Minden elismerésem a tiéd! Szép kört futottál.
A becserélés alatt gondolkoztam ezen a tankon is, de a Bisonte lett végül. Vele még barátkozni kell, mert a lövege néha nagyon trollkodik még közelre is. Ha lesz még ilyen akció akkor ezt fogom kivenni. A páncélja jobbnak tűnik mint a Defender, azt már toronyfrontból szétszedik.
-
Jadro
veterán
válasz
ddt500hu #249435 üzenetére
"Nem csal, csak mindent észrevesz ami a képernyőre kerül." + kiemeli neked az ízlésed szerint. Abszolút elképzelhető megoldás.
@Djuree: Nem kell ehhez a monitornak visszafelé beszélgetnie a szerverekkel.
Kipróbáltam a Project CW-t. Háát nekem vannak csúnya beakadások, pedig a konfigom nem rossz hozzá. (adatlapom) Emellett 3 esetből 2x szó nélkül kilépett csata közepén. Holnap jön új GPU, kap új drivert és meglátjuk. Adok még neki esélyt, mert nem néz ki rosszul.
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #248746 üzenetére
Puzsérnak van egy jó eszmefuttatása a sok primitív kötözködő kommentelőről, érdemes meghallgatni. Én konkrétan gurultam a röhögéstől, annyira betalált vele.
A "jó" hír, hogy gyakorlatilag minden játék minden kommentszekciójában meg a folyamatos karaktergyilkosság, minden nyelven, szóval ez ilyen.
Meg ahogy cimbim szokta mondani a kötözködőkről, hogy biztos leugatta otthon az asszony vagy munkahelyén a főnök vagy a tanár, ha tanul és feljön valamelyik fórumra kiadni a frusztrációt magából. Ha belefutok egy kötözködőbe, mindig erre gondolok és jót röhögök.
Más téma, megvettem a hori3-t és hát nem lenne rossz tank, ha lenne használható front páncélja, de nincs. Arany lőszer 8-10/10 alkalommal beviszi, miközben korlátozott a manőverezhetőség vele és ez egy batár nagy tank, nem kifejezetten sniper. Aztán azon agyaltam, hogy behozott pár új ágat a WG az elmúlt 1-1,5 évben (brit keres, japán TD, előtte a kínai nehéz) és a prém tankokat leszámítva mindegyik az ipari hulladék és a részlegesen használható csak sávba került. gyakorlatilag pár kivétellel ide került az összes reward meg még sok prém tank is. Egy kezemen meg tudnám számolni, mi az ami tényleg jó és használható tanknak számít, pl a t832, bz176-t szívesen használom, nem undorral, de kb nálam itt vége is a sornak, bár még gondolkodom rajta.
Mióta az arany lőszer lett az alap lőszer, egészen egyszerűen képtelenek értelmesen kiballanszolni a tankjaikat. Lehet, hogy alap lőszerek ellen ballanszolt, de nem azt használják a zemberek. Ez a nyomorult hori3 is, hiába van 300 páncélja, de sík felület és a nagy átütésű apcr beviszi. Hátra dönteni meg csak akkor lehet, ha be tudok valahova állni és az ellenfél van annyira hülye, hogy felvonul előttem. Még megyek vele párat, aztán megy a tartalékba. Esélyes, hogy az új nehéz tank ág is erre a sorsra jut és ott még a prém tankot se dícsérik, akiknek megvan, a tech tree meg attól is szaharabb szokott lenni.... amúgy buék, mára elég volt a tankolásból -
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #248746 üzenetére
Én szoktam gold ammót használni,az xvm huszárokat meg mindig szerettem hergelni.
Ha valaki rám lő golddal akkor én is megküldöm,hagy érezze a törődést.
Egyébként meg tudok olyan magyar játékost aki nem vesz prém td-re camo-t mert szerinte attól romlik a wr-je.
Mellelseg nekem is van heavy tankon álca skill,ugyanis nem maradt már más skill. -
phoenix1989
őstag
válasz
ddt500hu #248602 üzenetére
De a tank ász egy pecsét semmit nem ad. Önmagában semmi értelme hogy ász kört mész vagy sem . Azért kell kevés mert kevesen játszanak vele és azok is szarul xD
Ezért írtam a sebzest. De akkor se ez lenne az első tank amit ajánlani tudnák stat húzásra. De talán még csak nem is t10 lenne ideális. -
phoenix1989
őstag
válasz
ddt500hu #248600 üzenetére
És a tankásznak mi köze bármihez? Nem is értem mikor valaki oda van egy tankaszert. A foch 155 akkor volt erős mikor még kb fele ennyi tank volt a játékban, jó volt az álcája és jó volt a páncélja. Aztán butitottak rajta (pont mire kihúzták) meg jött a rengeteg új és erősebb tank.
Egyébként stathuzasra nem hiszem hogy a legjobb döntés mivel nehéz vele stabil jó csatákat menni. Persze ha valakinek átlag 500sebzese van annak jó mert egy lövés 750 , azzal már javulni fog xD
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu #248467 üzenetére
Érdekes, én alig találkoztam velük. Igaz csak pár meccset gurultam, de amelyikkel összefutottam, az elég gyengusz játékos volt, bekapott lövés után azonnal fejvesztett menekülés, forgatta a tornyát stb., szóval valszeg tényleg a kezdők bohóckodnak jellemzően.
Én még ki se nyitottam, nem nagyon izgat. Sajna nem sok időm volt tegnap, azt is csak kapkodva, próbáltam behúzni az 5x szorzót, nyilván 50 120-szal 2 jobb, de vesztes csata után egy eltaktikázott 700 sebzésessel sikerült... De a többi húzott tankra azért jött 10-12k xp szerencsére. -
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #247847 üzenetére
Lehet hogy a házakat lőtte.Láttam már olyat.
Ma artyval csináltam az idióta crites küldit.
Láttam hogy manticore megöl egy Fv215b td-t.
Segítettem neki mert sikerült stunolnom sebeznem és láncolnom.
De a manticore egyedül megölte,simán el lőtt Fv a manticore felett.
Az meg forgatta és csipkedte.Végül meg is ölte.#247846Baltazár123
Azt tudom,artyval könnyű szerezni kitüntetéseket. -
G@CSI
tag
válasz
ddt500hu #247755 üzenetére
Nekem szintén 92 láda, type 63, gsor meg a kis tieresek. Skin ebr, phase1, cobra ezekből csak a phase van a garázsban. Ami érdekes hogy én sem akartam a gsort, de egész jó köröket futok vele. Type is tetszik, de a 320 alfa elég kevés. Nekem is jobban jöttek a tankok az előző években.
-
-
jr1994
addikt
válasz
ddt500hu #247368 üzenetére
Grat!
Én Safe Haven pályán vagyok feltűnően sokszor, utolsó kb 1 hét 78 csata alatt 10-szer csak az a baj nem szeretem azt a pályát
gondolom az új random esemény miatt dobálja, de nagyon idegesítő. És letiltani nem tudok több pályát, az kell Berlinre meg Outpostra. Bárcsak wot+ előfizető lennék
#247367 h1mpi: Én is éppen 9 éves lettem, szóval szintén lecsúsztam a nagy jutalmakról. 3x500 kötvényt vettem ki, és az IS-3 stílust
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #247357 üzenetére
hozzám is vágtak egy csomó kötvényt az évfordulós ajándékban és pont néztem ezt a tankot, de már van annyi prém light tankom, meg elrakom inkább a kötvényt a következő tank összerakóra, mert nem lesz sok nyersanyagom.
gondolkodtam, hogy kiveszek legénységet, el kéne kezdenem a japán TD ágat, mondván, ha nem jön be, akkor talán majd a nehéz tankra át lehet rakni a tankost, de látom, hogy elméletben a decemberi calendarból is ki lehet venni "speciális" legénységet, ami remélhetőleg nulla skilles lesz, meg a téli ünnepségből is szokott jönni, meg ha véletlen megnyerem a japán nehéz tankot a ládából, akkor ahhoz is szoktak adni. Hát most jó kérdés, mit vegyen az évfordulós pontokból az ember. Eddig a legénységet szoktam választani, de most feleslegesnek tűnik. -
Elf
aktív tag
válasz
ddt500hu #246702 üzenetére
"Miért jobb a frontvonal?"
Mentem egy párat és ahogy sejtettem tudom árnyalni ezt a szép képet:1. Igen, ahogy más is említette csak 8-os ellen mész. Mindig top tier vagy.
Igen, de pont a Tier8 tele van op prémiumokkal amik között simán van egy Tier különbség.... ha nem több.
2. A lövéseiden kívül egy csomó mindenért kapsz kreditet ami a randomban nincs. Tüzérség, ösztönzés, füstfüggöny, felderítő repülő stb.
Igen, de nagyon sebzés központú ez a mod. Felderítés kevésbé fontos mint randonban, flankelés csak elvétve játszik, marad a dámázs ahogy a csövön kifér. Ha magas dpm-es tankjaid vannak akkor jól jártál amúgy hátrányban van az ember
3. 3 csata megy le óránként, ezzel rengeteg időt spórolsz a randomhoz képest. Belépés, kilépés, csatajelentés bámulás ez mind ritkábban történik meg. Több a tiszta játékidő.
Aki akarja nézegeti aki nem az meg nem . A nézegetés a játék része. Ellenben amikor a map másik felén dúl a csata mert itt elfogytak akkor nem 1 perc odaruccanni. Meg lehet lerakáskor lukra futni hogy hát mégsem erre jönnek. Meg van amikor dúrván bukó a meccs de végig kell tólni nincs választás. Szóval vannak ilyen üresjáratok benne.
4. Biztos van még.
Van biza.
Újra-spawn úgyhogy lehet jolózni bele az ellenbe mert van máááásik.
Hatalmas térkép úgyhogy lehet helyezkedni arra a részre ami jobban fekszik.
A mókás skillek. Aknamező. A kedvencem.
De tökre értem ha valakinek sem nem jön be sem nem jövedelmező. -
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest