- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Remus389 #78285 üzenetére
No, erre tudok reagálni.
WTF még nincs (teszten próbáltam anno, mikor bejött), viszont a JPE100-at most vettem meg. Az a baj ezzel a tankkal, hogy néha iszonyat elbánik vele az RNG. Ma reggel egy csatában nem ütöttem át az Is-8 oldalát. Illetve átütöttem, ott volt a lyuk, de 0 dmg. Jólvan mondom spaced armor, ez van.
OBJ 263. Nem ütöm át a hasát. Jó, pech, oké...
Obj 704 nem ütöm át szemből, becélozva.
MIIIIIIII????? Kicsit ki voltam, mindez egy csatán belül. Már megnéztem, hogy nem-e HE-vel lövök, de akkor meg azzal is csak sebeznem kellett volna 100-200-at. (replay van he érdekel valakit, nem a levegőbe beszélek)Másik. T110E4 kupoláját nem lövöm be. Messziről nem találja el, hát oké mondom 3.5 pontosság, belefér, felémegy. Csata végén odajött a pofámba, na mondom most megvagy, ráfordul, céloz, lő, kupolát eltalálom, éééés semmi !!!
Úgyhogy vannak már érdekes történeteim vele kapcsolatban.
Tegnap mentem egy 6700 dmges kört, jobb is lehetett volna, ha nem lövik el a motorom, és túlélem, de az első osztály meglett vele.
Arra jöttem rá, hogy ezzel nem szabad TD helyeken pózolni, menni kell az ellenfél arcába, amolyan medeket támogató egységként. Medek lökdösik egymást, kikukkantanak, én meg odamegyek BUMM, aztán vissza tölteni.
Vagy be a városba dogfightra, E-100-ak ellen. Na arra kiváló ez a tank. De kell mellé 1-2 med, vagy heavy, mert egyedül sz*rt sem ér. -
Angel1981
veterán
válasz
Remus389 #75884 üzenetére
Ez az, hogy nincs abszolút egzakt kategorizálás, weboldalanként eltérő, hogy adott WN8-al valaki milyennek számít.
A wotlabs szerint a kék 1600-tól kezdődik, noobmeter szerint 1750-től (excellent), stb.
XVM-ben meg ugye szabadon állítható, pl. diegho a piros-narancssárga határt 2000-nél szabta meg anno. -
dfsz34
őstag
-
Warton
őstag
válasz
Remus389 #75699 üzenetére
Nem várok semmit a Maustól. A statokkal tisztában vagyok, azzal is, hogy nem a legjobb tank, sőt. Lassú, gyenge az ágyúja, manapság kb. mindenki átlövi stb. De ha nem veszem meg akkor tök feleslegesen toltam végig a Porshe ágat, aminek minden tankját szerettem, még a VK Aladárt is. A JgE100 nagyon messze van, még csak a Ferdinándnál tartok, a trógerek még messzebb. Egyszóval KELL a Maus, aztán lehet megbánom ezt is mint a ChurchillGC-t, arról is nagyon lebeszélt mindenki, nem véletlenül mondjuk.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Remus389 #64733 üzenetére
Victory!
Battle: Erlenberg
Vehicle: Object 268
Experience received: 2 456 (netto 1310)
Credits received: 90 063 (netto 60 042)
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"7000 Saját sebzés, 4000 spot 5 kill.
NO, ez nem csak mák volt.
Pl tapasztalat, hogy ezen az oldalon az esetek 90%ékában alig jön egy két tank. Plusz egy kis düh, hogy az IS-7el elkezd sírni a gyerek, és pingeli a TD posztot..... Meg az elpattant cérna. És ebből lett az írtás.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Remus389 #64731 üzenetére
Igazad van. Volt a te károdra is, sőt az elején még a centur. is pattant..
Nagyon rossz ajtón kopogtatsz, hogy engem féltékeny Wotosnak nevezz, ugyanis engem azért ez a játék annyira nem érdekel, hogy féltékeny és irigy legyek bárkire.;-) Ezt annak mondjad aki tényleg az.. de az nem én vagyok.
És még egyszer kihangsúlyoznám.. Tényleg nem piszkálódásból írtam amit..!
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Remus389 #64728 üzenetére
Bocs. Én ezt nem sértésnek szántam.. Még véletlen sem!
Ezalatt, hogy mákos vagy ezt értem:
1, E5 csak láncolt, de ha eltalál akkor az 50 100 kitud végezni.
2, 50 100 kitárazta valószínűleg a rád maradó 4 gránátot.
3, M103 nem rád lőtt vissza, hanem a BC25 re, pedig rád csak egyet kellett volna lőnie.Így megúsztad..
Az, hogy tipikus Wot os vagyok, attól függ honnan nézzük. Nem vagyok jó játékos, és nem szoktam ezeket mondani amit írsz, itt fentebb.
Ne mond nekem, hogy amit felsoroltam, nem volt nagy mák, mert azt te sem hiszed el..u.i.: Én ezt tényleg nem piszkálás képen írtam, messze áll tőlem, hogy ilyen miatt piszkálódjak.
-
dfsz34
őstag
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #62365 üzenetére
de maga a csata nem túl nagy érdekesség, azért nem erőlködtem a feltöltéssel, a másik pool medálom az akciódúsabb, ebben maximum a helyezkedés érdekes, mert miután láttam, hogy a hegyről nem fog senki több lejönni, elmentem onnan
a matilda zöld játékos, mégsem jött rá, hogy ott már hiába vár bárkit is
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #62363 üzenetére
megjegyzem, ha lenne egy fickó aki már 13-14 kill-nél jár, és és én is élek még mert pl arty vagyok, eszküszöm nem lőnném ki az utolsó ellenséget(még védekezésképp sem), mert nem vagyok s*ggfej
vagy nem foglalnék, miközben vadászik az utolsó prédára, pláne ha minden esélye megvan neki
dfsz34 van a csatáról replay?
-
Diarmand
senior tag
válasz
Remus389 #62358 üzenetére
Ha kilenc vagy netán 14 killem van, akkor már jó eséllyel nem élnek azok a barmok, akik csak azért is behúzzák a bázist
Aki meg magától nem látja, hogy már csak egy-kettő kell, annak hiába könyörögsz, kár emiatt égetni a chatet.Egyébként 14 killre, már megadja a medált szal onnantól felőlem az oroszok atomja is jöhet
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #62350 üzenetére
Én pont most húztam be a második pool medálomat a T49-el. Néhány dolgot már hasznosítottam a T49 nagymestertől, kezd felfele menni az átlagom újra, persze lassan, de megy, az a lényeg.
Azért érdekes, 6 tank volt még rajtam kívül a csapatomban a végén, mert kempeltek ezerrel. Könyörögtem nekik, hogy csak 1 frag-et adjanak, de nem, sorban pukkantak el az ellenfelek. Olyanok, akik egész csata alatt csináltak 150 sebzés, de ki kellett lőjék az ellenfelet előlem, aztán egy arty segített és behúztam a pool-t végül.
Ilyenkor én, ha látom, hogy egy játékosnak 1 vagy 2 frag hiányzik az epic medálhoz, akkor próbálok neki segíteni, de sokan annyira egyszerűek, hogy inkább még keresztbe is tesznek, bejönnek elém, lökdösődnek stb.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #59178 üzenetére
Ma két hellcat nézte csorgó nyállal. lövésre készen, amíg az ellen utolsó tankját, egy full hp-s T34-et SP-vel szétlövöm.
Rettenetesen felháborodtak, amikor az utolsó előtti lövésem előtt beálltam eléjük, hogy ha már szétlőttem, akkor a kill is az enyém legyen.
Mérgükben belém is lőttek.
Annyi agyuk nem volt, hogy egyszerűen kikerüljenek amíg töltök. -
remington2
senior tag
válasz
Remus389 #57377 üzenetére
Ha érdekel ilyesmi, ezt érdemes végignézni. Egy orosz végig magyarázza, hogy mit is csinálnak, pl. összecsapnak az ellenség harckocsijaival, sérült harckocsi javítását fedezik, támogatást nyújtanak a gyalogságnak, stb. Van hozzá angol felirat is. A videó, amit linkeltél, is ebből van.
-
jr1994
addikt
válasz
Remus389 #55508 üzenetére
Ha valaki, akkor én most különösen tudom értékelni a T1 Heavyt.
Hárman játszunk otthon egy accban, gondoltam kezek egy újat a laptopomon hogy tudjunk szakaszozni meg ilyenek, tehát a nulláról indultam. Gondoltam olyan ágakat húzok ki ami a másik accon még nincs meg
Az M3 Lee valami olyan szörnyűséges förtelem, hogy ezután megváltás a T1, ég és föld pedig még full stock. Ágyú kitéríthetőség fel-le valami hihetetlen jó! 180 csata volt idáig eljutni, most legalább ennyit lejátszok ezzel, végre gyűjtök pénzt és fejlesztem a legénységet.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
-
K6000
aktív tag
válasz
Remus389 #54901 üzenetére
Nincs benne.
Nekem a szokásosak lesznek benne, de még várok vele 2-3 hetet. Én magam állítom össze.
Garázs: Csajok a garázsban, óra, duplasoros tank lista (50+ tank a garázsban) szűrővel.
Játék: minimal célzó mod (töltény, töltési idő, távolság, td löveg kitérítési határ jelző), dar (töltési idő, löveg kitérítési határ jelző), map "commander vagyok" (+ nagyítás, játékosok neve, tankok neve), demage panel (kapott, és kiosztott demage)
Gyakorlatilag ennyi ami nekem kell...P.S:
Ami régóta működik, garázs modok (8.6 óta + japcsi csajokkal kiegészítve), demage panel (8.8 óta) a többi modot mindig aktualizálni kell. A demage panel régi, de nem kell hozzá xwm meg regisztráció meg miegymás, viszont tényleg régi az apcr lőszereket goldnak jelzi (akkor is ha nem az) de engem nem zavar. Az új tankokat (most nem) nekem kell aktualizálni, hogy ne legyen ---- a tank neve helyén, viszont magyarosítva van és még mindig működik. -
skopy
tag
válasz
Remus389 #54777 üzenetére
Nekem is állandóan kilép ötször, hatszor is kidob egymás után, piszok idegesítő, játszhatatlan, de az az érdekes, hogy randomra csinálja és tényleg leginkább csak az artynál.
más:
A kínai ágon a Type 58 után merre lenne érdemesebb tovább menni ?
IS 2, vagy a T-34 - 1 es med tankok fele jobb az út.
Szívesebb választanám a Heavy vonalat a másikat nem ismerem . -
Arpee78
senior tag
válasz
Remus389 #53574 üzenetére
Nálam a játékból ~800Mb SSD-n a többi HDD-n van. A replays, screenshots, updates könyvtáraknak felesleges SSD. Én a res\packages könyvtárat is HDD-re pakoltam mert baromi nagy. Ez még a 8.11
Így:
Bizonyos operációs rendszereknél megoldható, újabb Windows rendszereknél biztosan, meg talán XP-n is. Symlink, softlink, symbolic link a dolog neve. Vista-tól kezdve az mklink nevű parancssoros bigyó használható link készítésre, de vannak egyszerűbb megoldások: symlinker
A HDD-n készítesz egy könyvtárat, az SSD-n lévő WOT könyvtárba pedig csinálsz egy erre mutató linket. A link neve ugyanaz legyen mint a WOT könyvtárbeli(pl Replays, Screenshots, Updates). A játék jól be lesz csapva, a replay, etc mind a HDD-re kerül. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Remus389 #52908 üzenetére
A játék valóban ingyenesen játszható, de azért a Wargaming bevételi sem mondhatóak aprópénznek a WoT-nak köszönhetően (a közelmúltban készített ranglistát feltételezem láttad), tehát ennek fényében a játékélmény javítását érző igényeimet nem érzem túlzónak még akkor sem, ha viszonylag gyakran ekézem őket emiatt, de csak ott ahol tényleges hiányosságok vannak. A többmagos támogatás ilyen pl. (SerB meg tényleg kaphatna egy szájkosarat
).
A játék alapvetően tényleg jó, szórakoztató vele játszani, bár ezt a részét nem is vitattam az előzőben.(#52909) Bingisz: Egyértelműen látszódik a fejlődés a korábban linkelt skin-hez képest, jó helyen fejlesztettek rajta és nagyon szép munka.
Még valami a Panther-ra esetleg találkoztál már bármilyen HD skinnel? Vagy még a Tigrisre csináltak csak? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Remus389 #52587 üzenetére
Ez nem így működik. A többmagos támogatás nem egy könnyen implementálható valami, mert sok a probléma vele. Amit a WG tervez az a legegyszerűbben megvalósítható formája. Gyakorlatilag kiveszik az egy magot használó motorból a fizikát, és azt átteszik külön magra. Ezzel az egyszerű "trükkel" indult meg 10 éve a többmagos processzorok kiaknázása. Azóta lecsorgott némi víz a Dunán, és ma már a Fizikai motorok önmagukban is képesek több mag kihasználására.
Attól, hogy a Havok megjön, maga a játék motorja továbbra is csak 1 szálon fog futni. Amennyiben rendelkezésre állnak további szálak/magok, úgy azokat a Havok fogja használni, ezzel némiképp tehermentesítve az egyetlen szálat/magot, amin maga a motor fut.
-
Máté94
addikt
válasz
Remus389 #48787 üzenetére
Én személy szerint mindet gyűlölöm, ARL használhatatlan, ágyúja borzalom, tornya lassú, modulok sérülnek össze-vissza, artyk imádják, egy KV1-S pontosabb és annak legalább van tekintélyt parancsoló sebzése, ergo ez egy rossz vicc. Így az élete vége felé nagyon megutáltam, hála istennek az M4 ugyanez lesz.
-
Rathrol
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Remus389 #44137 üzenetére
ma is kaptunk a tegnapi szar szerver laggok miatt prémiumot?
illetve persze, szereljék nyugodtan, csak akkor adjanak prémiumot azoknak, akiknek van jelenleg is, mert az bizony ketyeg olyankor is, mikor használhatatlan, játszhatatlan ez a szutyok!(#44153) kmarci25: nem tudom mi értelme volt annak, hogy átszínezték a térképet, de minden más ugyan az maradt....ezért kár új patch 2 havonta vagy lassan már havonta!
Még most is LAGGOL ez a szar? Ha igen nem bánom, mert ma este lesz "új" gépem!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Remus389 #43395 üzenetére
Az IV-es dögunalom, az V-ös td elment, de untam, a Nashorn-t is unom és még pocsék is a tetejében. Az első német td vonalat viszont nagyon szeretem. Fejlesztésre pedig ott a japán vonal, az STB-1-re mindenképpen szükségem van.
(#43396) csapee: Szerintem itt a játékstílus és az egyéni ízlés a dolog nyitja, én mint már mondtam a Jagdpanzer IV-t sokkal jobban szerettem, mint a Nashorn-t, pedig az első vonalról az a legszerényebb gépezet.
-
szymre
csendes tag
válasz
Remus389 #42521 üzenetére
Szia!
Éppen most futottam össze Wayne_Couyone_Kakas BIH: Brother in Hell klán Commander címen futó játékosával. Csak igazolni tudom az előttem szólót. Mentünk egymás mellett kezdéskor és a legkisebb hajlandóságot sem mutatta arra, hogy elengedjen. Így egy mellettem lévő játékos kénytelen volt a sziklának menni. Erre a következő lehetőségnél én arra mentem amerre akartam persze Ő útban volt így eltoltam.
Rögtön utána kaptam is a választ : szymre byby acc report 5. Ezután pedig mivel őt kilőtték így folyamatosan megadta az ellenségnek az én pozíciómat. Gondolom az is rosszul esett neki, hogy én túléltem a csatát
Szomorú, hogy ilyen emberek klánvezérek lehetnek.UI: persze a játék után még privátban is írt a kis leleményes
-
Departed
őstag
válasz
Remus389 #42556 üzenetére
Írtátok hogy bajotok van a T-43-as orosz med-del, hát nálam ez egyáltalán nem volt meg.
Vasárnap fejlesztettem ki az utódját és adtam el a T-43-at. WR-em 58% lett vele a majdnem 80 csatával úgy, hogy szinte mindig imádtam vele menni.
Az elődjével valahogy nem ment, mert olyan volt mint a porcelán, kevés HP-val, ez viszont gyors, mobilis, sokszor pattanós. NEM sniper-kedve (aki arra használja fekete pont) a lövege is teljesen jó volt nekem, támadni/spotolni is mindig jól tudtam vele.
Eladni csak azért adtam el mert megyek tovább a vonalán, nekem nagy kellemes meglepetés volt, szerettem.
Szóval emberfüggő ez az egész, szerintem királyság a T-43, és ha az utána jövők még jobbak, ez biza jó móka lesz! -
törölt tag
válasz
Remus389 #42556 üzenetére
Én is a t-43-at nyúzom.
Ha top vagyok, akkor a zúzda közelében vagyok.
T8-ban támogatok.
T9-ben inkább a scout szerep jut nekem, némi kellemetlenkedésel fűszerezve .Nekem csak annyi bajom van vele, hogy mindig a kínai megfelelőjével hasonlítom össze.
Annak pedig lényegesen jobb a pontossága. -
DVlad
őstag
válasz
Remus389 #42034 üzenetére
De az emberi tényező miatt lesz valóban random az igazi erő/hatékonyság összetétel, és ezt valóban nem kell, nem lehet figyelembe venni. De a járműveket hozza már balanszba az szerencsétlen program a csatáknál. És igen, a balansz egyensúlyt jelent, ami 50/50%-nál tökéletes, na ezt kéne közelíteni, de kizárólag a gépeket tekintve. Ebbe kár belemagyarázni mást.
-
scyllarus
veterán
válasz
Remus389 #42074 üzenetére
Nem hinném, durva procilimitem van, a múlt héten felhúztam 2,6-ról 3,3 GHz-re, és rögtön ugrott 10 fps-t.
A másik, hogy fejlesztett közepesen ugyanannyim van, mint 25%-os tömörített alap grafon - ez tuti nem a videókártya.
Az 5670 elég jó nekem, a Skyrimet pl. tökéletesen viszi, DDR5-öst vettem, az jobb, mint az 1 GB DDR3-asok.
Az átlag fps-em elég is lenne, az ugrálások nyírnak ki, Severogorsk és társai simán 14-re esnek.
De akkor megvárom a kövi patchet. -
jano_77
nagyúr
válasz
Remus389 #42024 üzenetére
Engem kifejezetten zavar az is ha fordítottan inkorrekt az MM, mert akkor sem tud jó csata kialakulni és ráadásul olyankor meg azért lehet kevés sebzést és killt elérni, mert a csapat lerohanja az ellenfelet és nincs rá elég idő! szal egyik sem jó, az arany közép utat kellene eltalálniuk SerB-éknek!
Amúgy meg olvasni is meg kellene tanulnod, mert több dolgot is félre olvastál, de az XVM tuti.
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #42041 üzenetére
A helyette szó neked mond valamit egyébként?
Nem értem én ezt a bunkerharcot, amit csinálsz, mert már egy elsős programozó megmondhatja neked, hogy ezt leprogramozni kb 1 nap, de abban az összes teszt benne van. Sőt, tovább megyek, az alap MM-t nem is érintené, kiválaszt az MM 30 tankot és lenne egy algoritmus, ami kicsit kiegyenlíti és elsimítja az ilyen anomáliákat. Futási idő bő nyállal, kb 1 másodperc vagy kevesebb.
-
jahrn
senior tag
válasz
Remus389 #42034 üzenetére
Mivan elgurult a gyogyszered?
Senki nem irt 50-50%ot rajtad kivul, szal nem kellene a sajat dumadat masok szajaba adni.
Ha MM szimplan attesz 2 Hellcatot a masik csapatba meg akkor sincs egyensuly de senki nem szolna erte mert +1-2 ide vagy oda belefer. A csatak zomeben az eggyik csapat jobban all top tierben, ezen senki nem is problemazik, ez itt azonban total MM fail.
-
jahrn
senior tag
válasz
Hiaba gorcsolsz es magyarazod WG bizonyitvanyat, az az MM igencsak fail.
(#42021) SHiZUOKA Ha nagyon raersz postold a hivatalos forumon. Az h az MM keptelen legalabb a tiereket kiegyenliteni elegge gazos egy zsetonban uszkalo cegtol. Talan ideje lenne nekik felvenni egy programozot (is)?
Persze valszeg majd jon egy hivatalos duma h minden szep es jo, ez csak anomalia es kulonben se jatssz a Chi-ter -rel -
dfsz34
őstag
válasz
Nincs rendben, mert sok baromság van az mm-ben. Rendszeresen berak úgy városi harcra, hogy az ellenségnél vannak a nehéz tankok itt meg a medek vagy fordítva.
Egyik sem jó. Az sem jó, ha túlerőben van a csapatom, mert futhatok a sebzés után.
Ráadásul elég könnyen belátható, hogy nem lenne bonyolult algoritmus, igazából egy kiegészítés, semmi más. Mint pl ebben az esetben, van 6 hellcat, akkor legyen 3-3, kész. Ráadásul nem is szakaszban jöttek más tankokkal, simán megoldható a jobb egyensúly ilyenkor, ez hót eccerű dolog lenne.
Néhányan úgy tesznek, mintha ez valami nagyon bonyolult dolog lenne, de nem az.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
A valóságot kár felhozni a WOT-ban ilyen téren. Azt pedig leírtam, hogy a csapattársnak volt xvm-je, jómagam nem használom, mivel nem szeretem.
Innen pedig képtelenség volt nyerni, mert annyira ostobák voltak a tankjaink, hogy a csapat kb. 75%-a, az első 2.5 percben elhullott. A számbeli fölénnyel és bekerítéssel pedig meglepő módon nem tudtam mit kezdeni, csak 2 killt. -
Pete55555
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged