- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
"T34 profitability increased by 5%"
Érdekes, nincs kötőjel, tehát az amerikai prém tanknak kéne lennie, de az eddig is jól adta a kreditet. Úgy látszik sok siemka vett mostanában és lehúzzák a kredit értéket, másra nem tudok gondolni.
-
Q.R.
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Frissítés után miért nem tudok belépni? Nem fogadja el a jelszót...
-
Veatta
aktív tag
A launcher már frissít.
-
Geza26
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ezért kár volt fárasztanod magad, valószínű most nagyon büszke vagy magadra ...
Akit érdekel itt vannak a változások magyarul: [link]
-
Dreadloord
senior tag
Ha neki így nem tetszenek a találatok, azt ír be amit akar, ennek az a lényege, hogy egy 3 éves csecsemőnél legalább 1 fokkal igyekezzen nagyobb önállóságot produkálni, nem az, hogy most pont én mit írok be neki a google-be, legközelebb azt írom be, hogy google, hátha akkor rátalál XD...
-
mtade
aktív tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Látom, nagyon tetszik a LMGTFY, de ha már csak ez megy, légy kedves legalább normálisan használni.... Pl így:
Megkeresem neked google-n -
unravel
őstag
Jönnek a "kinek van modja a 8.11hez?" és a "más is észrevette, hogy lassabban tölt az X tank?" hozzászólások.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Geza26
üzenetére
Itt a hivatalos jegyzék a a változásokról, a silent nerfeket meg majd észreveszitek út közben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geza26
senior tag
Hello!
Tudna valaki leírást linkelni a 8.11 utáni változásokról?
Köszönöm!
-
sutyi^
senior tag
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.11_eu_install.zip.torrent
Annak aki türelmetlen.
-
Djuree
félisten

-
Simulacrum
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az írogatást kellene mellőzni a többi jó volt, kivéve egy valamit az elején. A Conq sima lőszerrel lőtt meg, méghozzá a tornyod oldalát. Egy jó tanács: Mikor olyan helyen mész át, ahol esély van scoutra és ezáltal meglövésre (Lakeville, Mountain Pass, meg még ezer ilyen hely), akkor mindig fordítsd a tornyod a várható lövés irányába. Maga a lőhető felület egyrészt így kisebb, illetve a lövegpajzs minden torony esetén erősebb, mint az oldala. Ha itt pl. így tettél volna, akkor az első sebzést elkerülöd.
-
Djuree
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
az nagyon kell, megint lehet baszódni a modokkal, hurrá.

-
Sanya
nagyúr
Valaki kérdezze meg, hogy miért nem megy a szerver!!!!
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sajnos a csapattársak agyi kapacitása is csak az arany használatára terjed ki. Durva, hogy még így is vannak olyan elhúzódó csaták, hogy 7k sebzés mellett második egy WZ-111 1-4 (2k) és harmadik egy T34 (1,5k) és a többi meg a lőttünk is egyet kategóriát képviselte.
Vannak lehetetlen csaták, pl. Airfielden egy tipikus 30 tankból vagy 25 t10 td csatában, mindenki beáll CD-2-re és E6-ban engem és egy M103-at lazán körbevesz 6 ellen és sértetlenül távoznak. De ez már lassan teljesen általános, hogy van mögötted 5-6 td vagy több és nyugodtan átjönnek dombon/gerincen a medek/lightok és szarrá lőnek. Gondolom ha jelez a 6. érzék már nem is lőnek.
-
Chris0321
veterán
válasz
Jo33by
üzenetére
Ez az út a biztos vereséghez. A lemmingek kiválasztják a pálya legkeskenyebb részét ahol az ellenség simán kifilézi őket vagy legalább addig feltartja míg a másik oldalon előretörnek és minimum befoglalnak. Általában még egymást is akadályozni szokták ezért sem rendesen védekezni sem támadni nem tudnak csak elhullani egymás után és általában úgy lövik ki őket, hogy akadályozzák a többieket a támadásban.Több mint 18.000 csatám volt eddig nem egy lemming vonattal találkoztam csak nagyon kevés esetben fordult elő, hogy nyertek. Volt olyan, hogy csak annyi kellett volna, hogy visszajöjjenek megvédeni a bázist mert az ellenség elkezdte foglalni de inkább az ellenséges bázisnál vacakoltak pár védővel míg vesztettünk.
-
dfsz34
őstag
Ez már nagyon érett neki. A sokadik ászom a Siegfried line csetepatéban és csak 3 arany lőszerbe került, olcsón megúsztam.
Győzelem!
Map: Siegfried Line 2014.02.10. 22:47:53
Jármű: KV-3
Exp: 4 790 (x2 minden nap az első csatáért) Credits: 65 983
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Viktoár
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Áhhh ugyan 3k-t átlagban?
Ha én ilyet tudnék akkor fizetést kérnék azért hogy játszak a csapatban. 
Változó a teljesítményem,hol jobb hol rosszabb.De többször volt rá példa hogy 3k fölött sebeztem.Van amikor nagyon pontatlan a löveg,érthetetlen okokból,olyankor nem sokat tudok hozzátenni a játékhoz.Általában vereség a vége azoknak a csatáknak.Vagy az elején kinyír a scout.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jo33by
üzenetére
Aha... múltkor a mi háromfős Type 58 platoonunk tartott fel Lakeville-ben a hegy mögött hét (5 heavy, 1 med, 1TD) tankot, míg a többiek elbukták a várost meg a tóparty campvonulatot is... holott nálunk volt a túlerő. Féltek az ALR-ek meg az IS-ek is, aztán a hátbatámadó Hellcatek vetettek véget a napnak (azért kaptak rro-t a képükbe). Nem rajtunk múlt a csata, az is biztos...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz
üzenetére
Pár napja volt itt az a vita, ha emlékszel, Cingar és Petike között. Tulajdonképpen annak annyi volt a lényege, hogy egy jelentős tank bázissal rendelkező csoport kivált a HHR családból (A-ból, B-ból is többen) és egy új klánt alapítottak. Ezért még nem csatlakoztam volna hozzájuk, de az a minősíthetetlen hozzáállás, ahogy a HHR vezetőség kezeli a helyzetet ráébresztett, hogy nincs ott helyem, és nem fogok ilyen-olyan keresztes háborúkat vívni olyanok ellen, akiket kedvelek, röviden ennyi. Meg nem mellesleg a fő forradalmár több olyan srácot is magával vitt, akikkel rendszeresen játszottam a HHR-ben úgyhogy beszéltem velük és úgy döntöttem megér egy próbát. Holnap tudok majd belépni.

(#43555) Flayer: ez alig karcolgatja az első osztályt, a Tank Ász jelenleg masszívan 1400 fölötti xp. De azért köszönöm, a tied is szép kör volt.

-
munnergep
senior tag
Ma a Cromwellnek is és a T-71-nek is adtam egy ászt, had örüljenek.
Érdekes volt, hogy a Cromwellel egy durva Tier8as csatában lett meg, a kezem is remegett utána, a T71-el, meg álltam, spotoltam 8 ezret, (közben kimentem megnézni hogy áll a kajám) és ennyi volt az izgalom.
Mára ennyi, jöhet a True Detective S01E04
-
Jo33by
tag
Emberek ehez a játékhoz egy taktika kell. 8-an 10-en megindulni egyik oldalon. Ennyi... sima győzelem mert túlerő lesz azon oldalon. Aztán már gyerekjáték befejezni mikor már meg van a létszámfölény. Számtalanszor bebizonyosodott.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ellenfél IS-8-asa (piopul [1_PCZ]) teljesen kifakadt, hogy micsoda gold noob vagyok, közöltem vele, hogy sajnos a normál ap lőszer 267mm-es penje is tökéletesen elég a papír IS-8-asának a leiskolázásához. Feltételeztem, hogy közel 14000 csatával a háta mögött tudja, hogy ne álljon ki szemtől szemben a Jagdtiger-el, de hát na...
-
Viktoár
addikt
Hogy ti milyen arty ellenesek vagytok.
Tény és való hogy nem kell kilómétereket megtenni vele egy-egy csata alkalmával de mint a többi járművel,ezzel sem lehet agyatlanul játszani.A játék folyamán sok dolgot kell mérlegelni és jó döntéseket hozni.És bizony jól jön az a ~2-3k sebzés a csapatnak támogatásként.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
olcsii
üzenetére
JP 2 megéri. Egy szike ott, ahol az ISU kalapács. Beflankelni lehetetlen, gyors, agilis, mindenhova odaér felépítmény pattint, ágyú pontos, gyorsan céloz, 10mp alatt tölt, 500-at csap. Eddig csak 3 TD vonallal van tapasztalatom (amcsi toronytalan, szovjet és ez) de megkockáztatom, hogy dobogós a jelenlegi TD-k közül.
(És a fenti meccs tényleg csak annyi volt, hogy mentem amerre jöttek és segítettem annak, aki kérte. Nevetségesen hülyebiztos jószág.) -
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tessék, ez talán valamivel jobb
Jelzem, 4 sört megittam, szóval ha valamit nem logikusan csináltam, az a sör volt..
replay -
[HUN]Dani
őstag
-
Flayer
senior tag
Mi van a szerverekkel???!!

-
csapee
őstag
Most fagytam ki (EU1), jöhet a patch
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megint kihúzta a takarítónő a szervert, szóljon vki Ivánéknak.
-
SoulReaver
veterán
fújjj, Ma csak goldal lőttek rám.... semmi mással
Nagyon tele vannak.... de még pirosak is.... meg t10 TD-k is.... mindenki azzal lő... Én meg célzok nagyba... 
-
olcsii
aktív tag
Valaki szereti az su101 et vagy a su101m1?

kikészit ez a két tank, nem nekem találták ki.
conqueror viszont egészen használható jószág,rengetegszer patognak róla. szóval ajánlom mindenkinek akinek megvolt már a tiger II vagy az is3!
korábban irtátok hogy melyik a legjobb tier 7 td

Én is a T25AT ra szavazok
élmány vele játszani. -
Viktoár
addikt
Jó pár térképen tudom hogy hol/mire lehet számítani de van olyan is amin még rohadtul nem találom a helyem.(Pl:tundra) Ha megkérdezem chaten hogy hova álljak ahonnan tudom segíteni a támadást akkor lenooboznak meg ami vele jár.Még ha igazuk is van akkor is megírhatnák.Mentségemre szolgáljon hogy kb 3x ha játszottam azon a pályán.
Scoutból vannak nagyon jók akikkel össze lehet dolgozni és persze van negatív tapasztalat is.
Van aki berongyol az ellenfél bázisára,kapásból 5 tankra kér tűztámogatást.Hát részemről 1-et tudok (ki)lőni amíg láthatóak az ellenfelek,mivel mozognak is és a ~47másodperces töltésidő nem egy F1-es kiállás idejét juttatja eszembe.
Töltésidő alatt szoktam fürkészni az arty helyeket hátha észreveszem a lövéseket és akkor nagy eséllyel kiszedem az artyt.
Volt hogy az mm csak engem rakott be artynak viszont az ellenfélnél 2 volt.Jóformán mindenki kempelt ezért volt időm nézelődni a susnyában,ki is szedtem mindkét artyt.Jeleztem a csaten hogy no arty,erre megindultak mint az állatok. 
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Hát én is kiégtem tegnap... kb 9 kört mentem 2 tankkal. Olyanok lőttek rám goldal, h nevettem... sárgák+narancs sárgák lőtték, de ész nélkül... 1szerüen képtelenek célozni közelharcban, betölti a nyominger az E5 be az E5 öm ellen, és nem bírt vele sebezni, csak láttam, h villog sárgán... aztán T62A is, 264 pen nem volt neki elég, h átlője az obj 268 -at... ő goldal lőtt...

-
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hát sajna nem vagyok pro

-
dfsz34
őstag
válasz
Rathrol
üzenetére
"Amúgy meg E-25 annyira nem jó amennyire rebesgetik, "
Én általában figyelek arra, ha ismerem az adott prém tankot, akkor ne vakítsák meg a kezdőket brutális hozamról mutogatott képekkel, mert átlagban kb ismerhető, hogy mit hoz egy tank.
Mindezzel együtt azt kell mondjam, hogy az e-25 még jobb, mint a híre. Elfogadom a statisztikát, mert számokkal nem állok neki vitatkozni, nem is lehet, de azt egészen biztosan kijelenthetem, hogy az E-25 messze messze többet fog ennél a nettó 9k-nél hozni. Ok, elhiszem, hogy az agy nélküli paradicsom megveszi, megy vele párat és mi ez ? felkiáltással eldobja, eladja, mert nincs páncélja, gyengének tűnik a lövege, nem viszi szemből auto célzással az is3-t, at15-t meg a tiger2-t, (löwe, t34 emiatt nagyobb eséllyel tetszik meg neki).
Szerintem viszont már egy minimális gyakorlattal a sokszorosát lehet vele termelni.
Két hetes prém tankom van még ezen kívül, az e25 1612 átlagsebzést / 907 xp tud nálam, a su12244 meg 1381 / 751 és pantherm10 meg 998 / 666. Most az teljesen mindegy, hogy milyen a szintem, elhiszem, hogy mások még többet tudnak kihozni ezekből a tankokból, csak azt akarom mondani, hogy már sebzésben is többet tud az E25, mint a másik kettő, ráadásul a su-ba drága a lőszer, úgyhogy a nettó kredithozam messze jobb az E-25-ben. Továbbá adjuk hozzá a spot dmg-t, mert nagyon jó felderítő tank is az E-25. Azt nem tudom sajnos megmondani, hogy kreditben ez mit jelent, de gondolatban adjuk hozzá azt is, talán az átlag xp adhat némi iránymutatást.
Egy dolog valóban hátrányos az addiktív hatása mellett, hogy csak 4 legény megy bele, de a fun faktor ezt messze kárpótolja.
-
Cray Tyler
senior tag
Patch óta is ugyanolyan baró a DMax, mint előtte. Teszem hozzá, sosem volt pontosság-bajnok. Viszont az a gun depression, az mindenért kárpótol.
-
diegho
nagyúr
Kíváncsiságból megkérdeztem a net szolgáltatómat, hogy 5mbit feltöltést mennyiért tudnának garantálni (stream-hez). Most mindenki kapaszkodjon meg: 25000ft-ért havonta
a digi 2700-ért ad 20/10-et, csak az itt nincs. Itt ez a szolgáltató van, de még tudok náluk is kötni, na meg ott is ahol 25k/hó lenne... szuper.Teljesen mindegy melyik szolgáltató és melyik település. Csak ez van.
-
Chris0321
veterán
-
zsolthee
senior tag
Nem a VGA-s topikban teszem fel a kérdést, mert Ti valószínűleg jobban tudjátok:
Egy E8400+8GB DDR2 RAM mellé milyen VGA-t lenne ésszerű venni a WOT-hoz? FullHD-ba menne...
Lehetőleg nVidia kéne. Új vagy régebbi modell is jöhet.
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha én ilyet tudnék akkor fizetést kérnék azért hogy játszak a csapatban.