Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
mefistofeles #45397 üzenetére
ezt nem érdemes fejtegetni, a spot rendszer úgy szar ahogy van. hiába van neked akármid akkor is észrevesznek ha a játéknak olyanja van, márpedig miért ne lenne olyanja.
tegnap a vk béla tűnt el előttem 50 méterre a semmi közepén...persze ő közben vígan lövöldözött rám, az orra elé kellett mennem hogy meglássam..persze így meg kilőtt.
de van mikor a bokorban álló artymat meglátják több 100 méterről (scout nincs) és kilőnek, pedig még nem is lőttem...és álcaháló+álcázás skill mindenkin 100%-on. -
ddt500hu
veterán
válasz
mefistofeles #45398 üzenetére
Kis tierben semmit nem jelent a 3-4 kill. Ha T8-10-ben csinálsz 3 egészes sebzésátlagot 12 csatában és állandóan veszítesz az jelent valamit.
-
-
Ja és mégegy (ezt is csak kitaláltam ám...)
A "gurukat" kérdezném.
Hogy a manóba lehet, hogy egy medium tank előbb észrevesz engem mint én őt, úgy, hogy alapból jóval nagyobb a TD-m alap álcázó képessége, álcaháló, álcafestés, csigaszem plusz 100%-os legénységgel álltam egy bokor mögött?
Nem volt más a környéken aki spotolt volna, nem véletlen lövés volt (háromból szedett ki) ja és lövés után sem láttam..... -
jahrn
senior tag
válasz
szlovibuki #45392 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz
szlovibuki #45392 üzenetére
Nekem eddig egy sem ba..ta el az egész játékot.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #45389 üzenetére
Ha ezeket hozod tier5 felett, akkor legalább 2x jobb vagy, mint én, ha tier5 alatt, akkor meg mi értelme van beírni?
-
szlovibuki
tag
Mondjatok már valami normális modot, telepítési leírással, mert amit ma felraktam el*aszta az egész játékot.........
-
jahrn
senior tag
-
-
Angel1981
veterán
"- az E25 nem OP"
Ezt a megállapítás maradjon is így (még ha nem is igaz), mert nem szeretném, ha megpiszkálnák szeretett kis kullancsomat!
mefistofeles: "Mindezt úgy, hogy ma 2 a kill átlagom, 3,19 a sebzési mutatóm és 71,43% a találati pontosságom!"
Megint a régi nóta..... fedd már fel magadat légyszi, had elemezzük ki az accodat - még az is lehet, hogy igazat fogunk adni! -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles #45385 üzenetére
Mennyi átlag tier-el? Ha 5 alatt, akkor nincs miről beszélni
-
Djuree
félisten
válasz
mefistofeles #45385 üzenetére
volt már nekem rosszabb is a 2 év alatt.
-
Na jön vissza a szopóálarc....
Még életemben nem száltam ki a játékból 22% win rátával (11 ből 3) de most megteszem.
Mindezt úgy, hogy ma 2 a kill átlagom, 3,19 a sebzési mutatóm és 71,43% a találati pontosságom! -
Bingisz
addikt
válasz
diegho #45377 üzenetére
Tegnap végig osztott minket egy ellenfél Hellcat, mert meg tudtak verni minket. Olyan szinten próbálta oltani a FAME-s szakasztársamat, hogy milyen sz@r játékosok vannak a klánban, amilyet ritkán látok.
Nyílván fejenként 2k sebzéssel buktunk, a hülyegyereknek meg volt 200 sebzése összesen. Természetesen második acc 2k csatával, abból 1600 Helcattel, és éppen hogy megvolt neki a 2000 WN8. Na az ilyen a legszánalmasabb teremtmény ebben a játékban. Szegényke biztosan örült neki, hogy életében először nem paradicsomok, hanem egy fokkal jobb játékosok ellen sikerült nyernie, igaz az ő kb. 0 hozzáadott teljesítményével.
-
jahrn
senior tag
-
diegho
nagyúr
Általában (95%) amikor meglátok egy magyar top platoon-t az oldalamon elkönyvelem a tuti vereséget, most sem volt ez másképp, a srácok nagyon odatették magukat:
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos lerohanták őket, nem. Szimplán szar helyre mentek, szarul játszottak és pár náluk kisebb tank bedarálta őket arty supportal.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45372 üzenetére
Nem Veled van/volt bajom, hanem amit írtál!
Attól, hogy valamiben nem értünk egyet és ennek hangot is adunk (néha nem a legszebben), még nem kell utálni a másikat.
:-)
Köszi még egyszer!
-
dfsz34
őstag
Most kéne abbahagynom, mentem egy jó kört az obj-al is. 7k sebzés.
Győzelem!
Csata: Redshire 2014.02.20. 9:46:15
Jármű: Object 268
Szerzett tapasztalat: 3 036 ( x2)
Szerzett kredit: 69 922
Csatában elért Achievement: Védő, Harckocsizó-mesterlövész, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"Az első csata a chi-ri vel, volt 1k sebzés, átlag alatti, aztán su12244 és obj felvitte a napi átlagot mocskosul.
8870 eff! wtf...
Napi stat
Teljesítmény: 3 828
WN6 / Eff: 3 828 8 870Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
Csaták: 3 / 3 ( 100% )
XP(átl): 4 264 ( 1 421 )
Szabad XP: 422
Bruttó: 179 883
Szervíz: -55 300
Bevétel (átlag): 124 583 ( 41 528 )
Sebzés(átl): 11 312 ( 3 771 )
Sérűlés(rát): 1 332 ( 8.49 )
Ölések(átl): 12 ( 4 )
Találat/lővés: 45 / 56 ( 80.36% ) -
Djuree
félisten
ki akarom fejleszteni a tigris p-ből a ferdit. namost ez az ág nekem fullos, megvan a maus is. erről az ágról mi lesz meg a ferdin amit nem kell már kihúznom? remélem sok ilyen van.
-
sequator
senior tag
Az ilyeneken jó mosolygok, mert mindig ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8STLJNa1Ts4#t=37
sautia
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
sebijani1982 #45371 üzenetére
Jani! Látod milyen rendes vagyok, pedig tegnap legyaláztál rendesen.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #45370 üzenetére
Iexplore-ban én is simán, viszont Chrome-alatt hibát dob. Akkor ez Chrome hiba lesz.
Köszönöm Neked is!
User error!!!! Chrome böngészési adatok és előzmények törlése megoldotta.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
sebijani1982 #45365 üzenetére
Én is látom.
dfsz34: Nincs egy replay? De megnézném.
-
dfsz34
őstag
Na most majdnem besz.rtam a röhögéstől ezen a csatán. A csapat, ahogy kell elhullott és egyedül maradtam 5 ellenséggel szemben, de ha nem koordináltan támadnak, akkor a su dpm bedarálja őket és az eleje rázva, nem keverve valamennyit még pattintani is tud. Elküldtem ahogy kell a saját csapatot a büdös francba, ők meg nekem szólogattak be, úgyhogy megvolt az alaphang.
Ezzel együtt szorult a hurok, kettőt már kilőttem, de akkor jött egy hellcat oldalról és nem fordulhattam rá, na mondom itt a vége. Az arty is szorongat, oldalról hellcat és szemből a su152. A hellcat viszont elnézte a célpontot és helyettem a saját csapatából a su152 rammolta le teljes lendülettel, nem számolva azzal, hogy a hellcat-al nem ütközünk, mert brutál sebzést kap és bele is halt, meg persze leláncolta a su152-t, akit így könnyűszerrel kilőttem
Pedig zöld játékos, hogy lehet ilyen hülye, hogy elnézi a célpontot. Nem is voltunk túl közel, bár mozogtunk és hellcat-al nehéz fordulni, valószínüleg ez volt az oka, nem akart lassítani és a fordulás íve a su-ra vitte rá, pont annyival mozdultunk el (szemben álltunk a su-val én tolattam éppen). Legalábbis nem feltételezem, hogy egy zöld valaki ennyire hülye és a saját csapattársát rammolja le.
Alig bírtam a csatát befejezni és az artyt levadászni a röhögéstől.
Győzelem!
Csata: Airfield 2014.02.20. 9:18:51
Jármű: SU-122-44
Szerzett tapasztalat: 3 492 ( x2)
Szerzett kredit: 85 906
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
emre
veterán
Végre egy jó hír
- az új (és a megváltoztatott régi) T8 járműveket randomra, és nem a 7v7 csatákra balanszolják
- nem fognak új effektek megjelenni a régi renderben (egyáltalán nem fejlesztenek már rajta)
- a Wargaming nem akar több "koppintás" mapot, mint a téli Himmelsdorf, vagy az esős Ruinberg, ezt a jövőben megpróbálják a meglévő mapok valamilyen kalibrálásával megoldani (SS: például egy maphoz több textúra-pakk, vagy ilyesmi)
- elképzelhető, hogy az M47 Patton megkapja az alternatív, L7-es testet
- a BMP és BMD járművek nem valók a WoT-ba
- egyelőre semmilyen jutalmat nem terveznek a mastery-medálokért (SS: de még semmi sincs eldöntve)
- nem fog megjelenni a szétroncsolt futógörgő, mint láncsérülés-típus
- jelenleg a felfüggesztési modellben minden tanknak oldalanként 4 érintkezési pontja van (SS: azaz oldalanként 4 ponton észleli a lánctalp a talaj egyenetlenségeit, és ezen a 4 ponton követi őket az élethűbb látvány érdekében). Mikor be lesz vezetve a független felfüggesztés, ez a szám 5-re nő majd, ezen felül ezek az érintkezési pontok nem feltétlenül lesznek szabályosan elosztva, tehát egy egyenlőtlen-elrendezésű futógörgős tank esetében, mint például a T-54, a pontok a görgőknek megfelelő helyen lesznek elhelyezve
- az 1958-as T-55 nincs bent a játékban, mert túl OP lenne
- a Model 1953 AMX 13 AMX 13-75 néven van bent a játékbanOverlordtól:
- az E25 nem OP
- a FOV befolyásolja az FPS-t (minél szélesebb a FOV, annál több erőforrást igényel a megjelenítése) -
Bingisz
addikt
válasz
sebijani1982 #45365 üzenetére
Nekem simán mutatjaba statodat a link.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
A worldoftanks.eu-n ha a my profile-ra kattintok, akkor ezt dobja be.
Ha haver acc-jával lépek be worldoftanks.eu-ra és rákeresek a nevemre, akkor megtalál. De ha rákkatintok, ugyanez az oldal jön be.
Most Bannoltak vagy mi a fene van? És ez már majdnem 1 hónapja így van. Levelet, figyelmeztetést nem kaptam.
A játékkal folyamatosan játszom. Most is be van lépve. -
törölt tag
válasz
Mister_X #45357 üzenetére
Érdemes mindkét ágat vinni.
Nekem jobban bejöttek mint az orosz megfelelőik.
Az IS-2-nek állandó helye lett a garázsban.
Jelenleg a 110-et és a T-34-2-t nyúzom, őket is meg fogom tartaniA T-34-1-től nem ájultam el, bár a nagy ágyúval (ami az is-2 stock ágyúja) sokaknak okoztam kellemetlen meglepetést.
A Panther és a Comet valahogy szórakoztatóbb a hetes medek között
-
...én azt bírom mikor csata elején a kb. 13 meccs rutinjával rendelkező (még statja sincs) arc írja, hogy kövessem. Elég sokszor előfordul...és sosem megyek velük (én nooob) és mindig meghalnak a meccs első 3 percében. Lehetőleg 0 HP sebzéssel.
-
zsolthee
senior tag
Újabb érthetetlen viselkedés:
Csapatunk hőse egy Tigrisben ülve viaskodik egy szikla körül egy másik Tigrissel és egy KV-1S-sel.
Odarobogok balról IS-2-vel, hogy segítsek neki. Mit csinál? Na mit?
Lejön a jobb szélről és balról kezd neki pufogtatni.Ember! Kerüld már meg azt a sziklát jobbról és nyomjuk le gyorsan őket mert vissza kell fordulni a bázisunkhoz. Különben is útban vagy
Persze süket fülekre talált a kérésem és ki is szedték csórikámat.
Ezt az észjárást...komolyan mondom... -
Smutz
csendes tag
Pont az ugatott legjobban a vegen, aki T57 tankkal ment és damage 457 csinált. Pont az irogatott a chatbe hogy "nooob team". Jellemzo hogy kiesnek hamar és ugatnak a chatba akiknek semmi alapjuk nincs ezt tenni.
-
Angel1981
veterán
SerB-ék kezdhetik az újramodellezést!
xenom0rph: a parancsnoki kupolát kell lőni, vagy a bal szélén lévő géppuska portot.
-
xenom0rph
őstag
Hellcattel hol kell lőni az AT8-at,hogy átvigye?
-
Kean_Sorbo
őstag
Na végre megvettem az F155-öst. Kicsit szégyellem magam, mert az utolsó 5000XP-t AFK-ként gyűjtöttem, de már annyira utáltam az ötvenest. Meg hát a válledzést nem lehet kihagyni.
Nagyon jó így is a nerf után, csak a csapatokkal volt bajom. Az első 9 csatámból 6 bukó, de rövid időn belül (Gyakorlatilag mire az első tártöltés megvolt, kb.4-5 tank már nem élt. Ezt nagyon nehéz megértenem, mert az ugye kb. 1 perc.). Viszont a mobilitás, az ágyú egész jó, rosszabbra számítottam. 97% a találati rátám vele. A kilenc csatából egyet sem éltem túl. Hat az tuti volt mert ledaráltak minket (3-4 perces csaták), háromban meg a 2-4 arty-ból talált meg valamelyik.
Viszont egy kiegyenlített csata volt, abban lazán sebeztem 3500 körül (kettőt tudtam kitárazni, a sűrű égi áldás közepette), minden megerőltetés nélkül. Viszonylag jó csapattal tényleg nagyon veszélyes tank. Azt hiszem nagyon fogom szeretni, és megérte a sok szenvedést.Ja, kb. 90%-ban aranyat kapok, de a felét még így is pattintja. Volt, hogy egyedül maradtam már 10 ellenféllel szemben, aztán még a seggembe is aranyat lőttek. Félnek a népek rendesen.
-
jr1994
addikt
válasz
gilfoyle #45351 üzenetére
Igazából legfőképpen ez is a játékosokon múlik. Volt szerencsém például egy Cromwell osztaggal bedarálni a Wehrmachtot, mikor azt mondták az angolok esélytelenek stb. Meg nekem alapvetően bejön ez a változatosság, a nemzeti csatában olyan mintha egy hadsereg harcolna nem egy vegyesfelvágott
hangulatos. Szóval nálam ezek az előnyök ellensúlyozzák a hátrányokat, és nem is dobál be túl sokszor ebbe a játékmódba.
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum #45331 üzenetére
Hát ilyet b*zd+!
-
Djuree
félisten
tegnap beírta egy 142!-es wn8-as srác hogy "idiot noobs come to hill"!
de jót röhögtem. én az idióta noob nem mentem a hegyre, de ő a heavy-vel már fent pöffeszkedett.
be is írtam neki hogy mind a 142 wn8-ad felvitted magaddal?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
marked one94 #45315 üzenetére
Na ezt én sem tudtam...
8 gigát szabadítottam fel.
Kösz az infót! -
törölt tag
Jó kis tank ez a T32
Kár hogy vesztettünk, pedig nem sokon múlott :/ -
tytyty
tag
Nektek is 150 a ping mind2 serveren?
-
Zeratul
addikt
-
zuchy
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok ki lehet-e kapcsolni ezt a nemzetek összecsapását, mert kb folyamatosan olyan osztásokat csinál, amit elbukunk sorra. Német ágon vagyok most és szembe sokszor berak 12 hellcat-et, 10 KV1-S-t, SU-100-at a PZ3,4 és VK-k ellen? Kezd elegem lenni belőle.
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktoár #45327 üzenetére
Szerintem nem túl nagy elvárás az, hogy valaki 3k csata után az alapokkal tisztában legyen. Az már viszont baj, hogy a játékosok 90%-a ezt 10k csatával sem mondhatja el magáról. Ez nem tudom mire vezethető vissza. Butaságra, vagy igénytelenségre. A legszebb az, amikor ez még pénzköltéssel is társul és van 3-4 prémium tank a garázsban, de fogalma sincs arról, hogy pl van tűzoltó, vagy repair kit, vagy rammer stb... Azt pedig ne mondja senki, hogy azért költenek, mert tetszik nekik a játék, hiszen fogalmuk sincs a játékról, közük nincs hozzá, így ez a magyarázat nem elfogadható. Elképzelhető, hogy ha a prémium shopban lehetne semmit venni 20 euróért, azt is vennének... ki kéne próbálni ebay-en semmit hirdetni, szerintem tuti lenne rá vevő.
-
Simulacrum
senior tag
Minden napra jut egy magyar humorbonbon. A mai:
-
csapee
őstag
Melyik ág legyen az első a kínai ágon? Med vagy nehéz tank?
-
dfsz34
őstag
válasz
Joe.36 #45322 üzenetére
A wiki szerint "If the Commander is replacing one knocked out crewman then the Commander performs that role at 50% level, if he must replace 2 knocked out crewman at the same time, the Commander performs each of the two roles at 25%. "
Ha egy legény van kiütve, akkor 50%, ha két legény van kiütve, akkor már csak 25-25%-al helyettesíti őket a parancsnok, ezért láthatsz teljesítmény esést a lövésznél. A helyettesítés automatikus.
Nem írtad, de gondolom első segély készletet is használsz, ha ilyen fontos neked a legénység. A wiki is ajánlja amúgy.
-
Répapüré
tag
Soha nem voltam játék-kedvelő típus, nem érdekelt, de ez megtetszett. Ez az egy játék van a gépemen.
Tetszik, bár III-as a legjobb tankom, soha nem fizettem és kicsit zavar ha 10-szer eltalálok egy agyonpáncélozott tankot és semmi, ekkor eltalál egyszer és végem.
Csak alap szinten értek hozzá, játszadozom néha. -
Joe.36
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem, a parancsnok 100 százalékban tudja az ezermester képességet, mégis ha kilövik a sofőrt, a lövészt, nem igazán érvényesül... és mi van ha 2 embert lőnek ki hogy választom ki ? Van erre valami gomb, vagy automatikus ?
-
Répapüré
tag
11,4 GB-ra csökkent a játék mérete és végre nem piros a foglaltságot jelző sáv a c meghajtómon.
Köszi mindenkinek.
Jó játékot, biztos összefutottunk már, szoktam ott pancserkodni.Azért gondolkodom rajta, hogy az egészet átmásolom a nagyobb meghajtóra.
-
Kowi84
aktív tag
Lehet én kérdezek baromságot, de a táras lövegeket (pl: amx 50 100) újra lehet tölteni félig üres tárnál, vagy csak akkor tölt újra automatikusan, ha kiürül?
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A WoT-t használom és feltűnt hogy a kettéosztott vinyómon a Win7 mellett már nincs szabad hely.
Rájöttem, hogy a WoT majdnem 22 Gb-ot foglal amit szeretnék áttenni a nagyobb 450 Gb-os területre.
Hogyan oldhatnám ezt meg?
Ha simán átmásolom fog működni?
Esetleg jobb ha letörlöm és újra feltelepítem a nagyobb szabad területre?
Ekkor be tudok majd lépni a régi jelszavammal és nevemmel?Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Jéé, itt is van WOT fórum
-
ddt500hu
veterán
válasz
Cray Tyler #45299 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy a nem csak "játszók" jó részének nemes egyszerűséggel túl bonyolult a játék.
Az az egyszerű tény, hogy nem elég eltalálni az ellenséges célt hanem még a jó helyen is kell eltalálni valszeg meghaladja a gamerek 90%-nak értelmi és egyéb képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asylum - tölthető a demó
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Katana GF76 12UE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest