- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Aha, nagyon popec volt, ahogy 1 lovessel szetlotted a Pz4-est.Szandekosan lottel arra a pontra, vagy veletlen volt ? Kozben amikor a T-34 neked ment a lejton, azt is 1 lovessel vegezted ki, nem ? lehet hogy hatulrol azert kapott 1 lovest, legalabb -100 EP-t, aztan te csak -350-et kellett lojjel (itt pontosan nem figyeltem a hatteret).
A tuzert ki kellett volna lodd, meg akkor is, hogy beuszott a T-34/85 eled, mar neki sem tudom mennyi elete volt...a Kv1 epp elmozdult mire a lovedek odaert, szpas...
Es erre kaptal 2k TP-t ? Erdekes, gondolom a kozelharc miatt, meg a felfedezett ellenseg miatt akiket masok is lottek, meg az 5 tank miatt, kapasbol azt mondom hogy olyan 2500at sebezhettel, lehet tobbet...a letolto oldalon osszeszamoltam, kb kereken 2800at sebeztel... -
diegho
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én nem használok és stieger meg tudja mondani, hogy milyen helyeken nem spotoltak. Westfield a híd mellett állok a semmi közepén, nem az erdős részen és lövök 3 foglaló tankot, nem vettek észre... egyszerűen vicc a camoja a hellcatnek. Én hasznosabbnak tartom a látótávot, mert a hellcat szuper scout, így nálam az optics+bino alap.
-
dfsz34
őstag
válasz
Szepi1979
üzenetére
Elméletileg van hatása, mert pont a hellcat-nak nem kell mozdulnia, ha lesben áll, forgatható a tornya.
Mivel lövésnél lecsökken a kamo érték elég durván [link], ezért hasznos lehet a háló éppenséggel, tekintve, hogy tudtommal fix 25 százalékpont (hozzáadja a kamo értékhez, nem szoroz vele) és a hatása nem függ attól, hogy éppen lőtt vagy csak egy helyben volt a tank, de ha valaki beleáll a bokorba lövésnél, akkor szerintem iszonyat vaksi ellenfél (mondjuk kv1, kv1s) kell, hogy ne vegye észre lövés után. Ha meg hátrébb megy, tartva a kellő távolságot és a bokor is jól takar, akkor szinte felesleges a háló.
Fene tudja, biztosan van haszna, csak ugye teljesen mozdulatlannak kell lenni, ami azért ritka, mindig kell mocorogni kicsit, mert az ellenfelek nem fognak elmasírozni az ágyúm csöve előtt. Vannak hasznosabb kiegészítők, az biztos.
El hallufon jó
, mert volt már olyan csapattársam, aki kb 12 percig meg sem mozdult szinte (egy helyben volt, csak néha forgott jobbra-balra), csak amikor már két félhalott ellenfél maradt, mert kívül estek a hatótávján.(#42495) r1E3S3E7T Kipróbáltam a WTE-t a nagy ágyúval, nem a legjobb, de érdekes módon a sebzés átlagot hozza, hamarabb is betölt, csak nagyon pattogós, bár ha egyszer betalál, akkor szépen sebez. A pontosság és átütés miatt azonban nem ajánlott valóban.
-
Tomi0703
addikt
válasz
dfsz34
üzenetére
Értem. Itt van az eredmény: kép kép2
Pár kill hiányozhatott csak szerintem.
Klántársamnak is 1600+ xp-re adta meg.
Így van, legjobb 7-es heavy szerintem (bár a Tigerrel a buffja óta csak pár kört mentem, felszerelések nélkül.(#42492) ddt500hu:
Azta, én január eleje, meg közepe között toltam vele akkor volt pár 2000-2500 dmg-s köröm, de egyikre sem adta meg, most kéne elővennem.
Új ötletem támadt. Addig játszom egy tankkal amíg győzök vele. Biztos csak placebo de 17gy, 7v a mérleg.
Én ezt estefelé szoktam eljátszani mindig, hogy az első vereségig játszok. Volt, hogy folyton nyertem és elég későn tudtam csak aludni menni.
-
jahrn
senior tag
-
ddt500hu
veterán
A Nashorn-nak most ingyen adják a tank ászt.
Új ötletem támadt. Addig játszom egy tankkal amíg győzök vele. Biztos csak placebo de 17gy, 7v a mérleg.
#42491) Szepi1979 Hogy hogy nem az első a 6-ik érzék? Anélkül meztelennek érzem magam.

-
Szepi1979
senior tag
Diegho írta valamikor hogy Hellcaten ha fullos a camo akkor az álcaháló már nem ad pluszt. Most azt látom hogy bokor mögött száz méterről lövöldözve se vesznek sokszor észre, szeretném ha ez így is maradna. Levehetem az álcahálót? Második perknek/skillnek mit ajánlotok? Parancsnoknak 6. Érzék lesz az tuti.
-
Angel1981
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Persze, van másik is, de most ez került szóba.

#42484 Enzolord:
"Ezt hol tudom megnézni, hogy melyikkel mennyi az átlag sebzésem?"
Garázs ---> service record ---> tetszőleges tankra rákattint.Kérlek!

Más alapvető adatokat is találsz majd ott, pl. átlagkill, átlagspot. stb.Kean_Sorbo: lehet, de a nickjét továbbra is titokban tartja.

Mindegy, részemről téma lezárva, én próbálom feljebb tornászni a szánalmas 1.79-es értékemet!
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Nem kellett volna kivenni, hanem 4 lövésre korlátozni. Töltési idő meg 40 sec körül. Az is 2240 sebzés lenne egy tárból, bőven elég, ja és persze hp 2000 maximum.
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Igen, ha:
1. szerencsés napod van, abban egy szerencsés szériával
2. nagy alfás td-ről beszélünk, aminek ehhez elég 3-4 lövés, miközben nem spottolják fel, és nem így nem lövik megDe hogy valaki napokon át ezt konstansan csinálja felváltva 6-8-10 tankkal, az megnézem, és tényleg szívesen megnézem, mert tanulni akarok!

-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Jó a tipp. Nekem 1424 xp-re adta meg. 4500 sebzés tier8-ban. Szóval t10-ben 5000 sebzésre tuti meg kellett volna kapni, bár az is igaz, hogy az esetemben én spotoltam magamnak, gondolom a kérdezőnél más volt a spotter.
Borsignál 1668-ra kaptam meg, de azzal ez egyáltalán nem nagy szám. Ott az 1300 xp az átlagos csata, ahogy megfigyeltem.
-
dfsz34
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
"És egy T29-nél mennyi kell? Szombaton 1436 alap xp kevés volt."
Ja, 1495 a legkevesebb, amit látok, úgyhogy akörül. Azért nem voltál messze, persze ez nem vigasztal.
Nekem 1678-ra adta meg, de utána még sok 1500-1600-as csatám volt vele. A T29-t vissza fogom venni, de még van pár tank, amit húzok és utána már csak szórakozásból játszok, na akkor. A T29 egy egészen kiváló tank.
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
diegho
üzenetére
diegho brit medekről szóló írásán felbuzdulva ma megvettem a cometet,
és az első csatában stock felszereltséggel meg lett a tank ász
Győzelem!
Csata: Malinovka 2014.02.03. 12:27:49
Jármű: Comet
Szerzett tapasztalat: 4 106 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 58 588
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Őrjárat, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász -
Kean_Sorbo
őstag
-
válasz
Angel1981
üzenetére
Sebzed, vagy spotolod az mindegy, nyilván light tankkal neccesebb annyit sebezni, bár nem lehetetlen, viszont spotolni lehet, sőt kell is a tankod hpjának 2xesét is akár.
Ugyanúgy tdvel sebezheted a hp-d 2xesét is.
Heavyvel meg sebezd a saját hp-d meg legyen ugyanannyi potenciális bekapott sebzésed.
Szerintem. -
Angel1981
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Ok köszi, akkor arra fogok törekedni, az irány jó!

Egyébként ez a "sebezd le a saját HP-d" nem olyan egyértelmű, mert mondjuk egy T49-el ez lényegesen könnyebben kivitelezhető, mint egy B1-el.

Ez a 150-200 / tier már jóval egzaktabb, és eredményesebb viszonyítási alap!Motyi: "Mindegyikük 5-600 Hp-n volt, amikor én úgy 200m távolságból feltűntem háturól... full betárazva...bim-bumm és nyertünk is, 5 lövés 5 kill"
Többek között az ilyenek miatt volt gusztustalan dolog a WG-től ezt a ...................... nem is tudom minek nevezem, "harci gépezetet" betenni a játékba - legalább is ebben a formájában.
A nerf amit kap nem lesz sok, továbbra is 2 mp-ént tölt a revolvertár - nevetséges!
-
Motyi
senior tag
Srácok ez a WT E100 nagyon baba kis TD. Még csak kb. 10-15 csatát menetm vele, de kifejezetten fun kategória, élvezet vele menni.Egy példa: ketten maradtunk egy E100-al, az ellenfélnél 5-en.... Az E100 egy emelkedő tetején egy szikla mögött védekezett, az ellen 5 tankja (Foch 155, T30, Jpgz E100, E5, és E75) pedig az emelkedő alján épp lerohanni készültek a srácot. Mindegyikük 5-600 Hp-n volt, amikor én úgy 200m távolságból feltűntem háturól... full betárazva...bim-bumm és nyertünk is, 5 lövés 5 kill

-
Tomi0703
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
Szerintem egy nagyon jó tank a T32. Még 1 magamfajta is csinált vele 1920 átlagsebzést. A tornyát szinte minden pályán ki lehet használni. Raksz be 10 goldot és meg van oldva a probléma. Abban viszont igazad van, hogy egy hangyaf@sznyit lehetne pontosabb az ágyúja.

(#42468) dfsz34: És egy T29-nél mennyi kell? Szombaton 1436 alap xp kevés volt.
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Lehet, de abból már a 3.00 is nagyon durva (kiakad a számláló
) nemhogy a 4.27! 
#42437 diegho: hogy is van ez a tier pontonkénti átlagsebzés?
Úgy vágom a dolgot, de melyik "szintre" mik is a "követelmények"?- excellent
- unicum
- super unicum -
dfsz34
őstag
válasz
Linkin
üzenetére
Néztem wotreplay-en és az AMX 50 100 ászhoz kb 1400 alap xp kell, inkább egy kicsit több a biztonság kedvéért. Egyetlen 1395 alap xp-s ászt láttam, az összes többi 1400 felett volt.
Elég durva, ennél csak a borsó (volt) durvább, amikor a sok pro húzta, akkor még 1600 alap xp-re nem adott ászt.
Mondjuk kezdem átértékelni ezt az ász dolgot, mert megnézve több ász csatát, gyakorlatilag alig valamelyikben van olyan tudás vagy tapasztalat, mindegy is, amire azt mondom, ez igen. Az összes többiben inkább szerencse kérdése, ennyi. Megy a gyerek az amx-el és valamiért nem őt lövik, sőt hagyják, hogy kitárazzon mondjuk egy tortoise-ba cikra 15-20 másodpercig. Nekem ilyen szituációm soha nem volt. Elkaptam már nagy TD-t, a hátába is kerültem, de valaki mindig lőtt olyankor. Itt is ott vannak az ellenfelek, de mégsem. Számomra ez nem tudást jelent, hanem vegytiszta szerencsét és majdnem az összes ász menet erről szól.
Azért próbálkozom, de már nem érdekel annyira, hogy meglegyen az ász minden tankomon.
-
PAWI
tag
-
-
válasz
Enzolord
üzenetére
De a T1 HT is csak akkor jó, ha fullos, a legnagyobb motorral, mindennel együtt.
M6 a nagy ágyúig iszonyat kínszenvedés. T29 már jobb, még az M6 ágyúval is, ott a tornyot kell gyorsan rápattintani.
T-32-m meg még stockos, és nem megy fel rá semmi a lánc nélkül, emiatt szenvedés
A Free XP-m meg elment a tigris 2 tornyára... -
válasz
KisApám
üzenetére
A T1 HT egy kib@szottjó tank
Szerintem jobb, mint a KV-1, meg is tartottam sokáig, de épp nemrég adtam el, a T-29-el együtt, mikor megvettem a T-32-t.(#42454) jahrn
A Jumbo szerintem rossz megoldas, megpedig a 90mm hianya miatt. Hacsak nem olsz bele free xp-t majd 76mm-el tolhatod a t29et az elejen.
-
KisApám
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nyugi.
Ismerősöm, PreySeeker átlag napi 40%-os nyerési esélyről beszélt nekem. Igaz eddig kb. 320 meccset játszott, CSODA hogy nem hagyta abba, ugyanis
mindegy melyik nap játszik és mikor, ennyi (átlag max 40%) a napi nyerési esély összesítve.
Megnéztem a héten 2-3 alkalommal, mutatta, és igaz... de csinálja... MÉG nem adta fel...de unja, meg furcsálja, hogy így van.Azt is unja, hogy UNICUM játokosok jönnek le az 1-2-3 TIERbe és csakis GOLD lőszerrel lövöldöznek STAT NOOBként...
Azt is unja, amikor SAJÁT csapattársak lövöldöznek belé. Most már "visszaköszön" nekik.
-
eastsider
nagyúr
tegnap este nem tudom mi volt, (hajnal 2-fél4-ig) de 10/2-es win ratem volt kb... bármit csináltam, vagy egyedül maradtam (kb 5-6x), pedig nem hátul kempeltem, vagy beblokkoltak és leszedtek, vagy szokásosa a semmiből 1 lövéssel (kv1s), össze akartam hozni akcióban az IS-t, dehát 2k xp maradt... és 200-as átlagokkal sok az... bezzeg amikor nyertünk (azért volt némi közöm hozzá) rögtön 1200 körüli xp-m volt...
-
Linkin
senior tag
50 100-nál mennyi kell az ászhoz kb mert tier 10-ben sebzek 5000-et és nem ad semmit
-
Veatta
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Vagy artyval tolja azzal van 4-5 körüli arányom....
-
Djuree
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
na zsír, látom még az e50m se volt, akkor pancser2-őt se veszek most, megyek inkább a t25/2-vel ma...
-
Mister_X
nagyúr
No, rá fogok szokni erre a kora reggeli WoT-ozásokra. 11 menetet játszottam le, abból kettő lett bukta (stock Panzer III, Chi-He T6-ban) és egy döntetlen (Valentine AT-val, 40HP-val nem voltam hajlandó kimozdulni a bázisról). T4-ben és T5-ben ritkán voltak ilyen élvezetes meccseim Type T34-gyel és Chi-He-vel.
-
Simulacrum
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
Ha minden úgy van, ahogy írja, akkor ő messze a legjobb játékos a wot-ban. 4.27-szer többet sebezni, mint a saját hp-d, és konstans 2 kill-t összehozni, tegyük fel tier8-ban azt jelenti, hogy bőven 6000 felett sebez átlagban mondjuk egy is-3-al... ez ugyebár 800 sebzés tier pontonként. Én 266-al super unicum vagyok, 800-al isten is letérdelne elé és könyörögne, hogy tanítsa.
-
Djuree
félisten
FV 215b volt már top of the tree-ben? látom a TD most van.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Flickering
üzenetére
Én is a Tiger1 vonalra szavazok. A buff óta nagyon jó vele játszani.
-
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Ma is közel 2 a kill átlagom, 4,27 a sebzési rátám és mégis 33% a győzelmi arányom. Hiába van sokszor a legtöbb sebzésem a 30 játékos között"
Ez hány csatára vonatkoztatva?
Ha úgy van ahogy írod, akkor két magyarázatot tudok:
1. nagyon alacsony tierben nyomod (1-2-3), ahol az átlag 2 kill még nem befolyásolja annyira a győzelmet, mint a magasakban
2. inkább hátul maradsz, és akkor osztod a sebzést / killeket, amikor a csapatod nagy része már elhullott, és a már megtépázott ellenből szállnak rád a végén páran - akkor már sokat nem jelent a killAki konzisztensen képes már közepes tierekben a 2.00-ás átlagkillre, annak hosszabb távon 60 vagy afeletti a win rate-je ezt a mostani hétvégén is tapasztaltam.
Privátban átküldhetnéd a nickedet, megnéznélek - ígérem, köztünk marad!

-
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Linkelték már a MM működését, de ha zavar, hogy 2 vagy esetleg több szinttel is felrak, semmi gond.
10-es tankot kell venni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Remus389
nagyúr
válasz
Zolee_70
üzenetére
hát igen a PTA, hosszú Odüszzeia míg végigviszed, nekem nem is tudom több hónap volt
olyan 1,1 lett a kill/death arányom vele, szóval nem túl jó
mégis néha nagyon bejött, jó vele menni, mert gyors, jól néz ki, pontos az ágyúja
ha ráérzel jó az azért, bár gyakran csak kényszerből mentem vele, duplázzam le oszt csók
ha úgy mész vele hogy nincs hozzá kedved, akkor tényleg szopás
de ha úgy mész vele, hogy most megmutatom akkor okozhat meglepetéseket
nekem wot-os életem egyik legjobb köre ez [link], igaz nagy mák, de PTA-val 10 kill, soha nem hittem volna..., azelőtt 7 volt a max vele
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Egyszerre húzom a két német med ágat. Pontosan ugyanott tartok velük. E-50 és PTA stock húzása van folyamatban. Így nagyon jól lehet látni a statisztikákból a két tank közti különbséget. Eddig stockon a PTA teljesít nálam jobban és könnyebb is vele szerintem. A PTA alapmotorral és lánccal is sokkal mozgékonyabb, mint az E-50. Sajnos az nagyon lomha alapon. Fullos állapotukról majd 1 hét múlva nyilatkozom.

-
Zolee_70
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Minden relatív. Nekem nagyon "feküdt" a Panther I és II, igaz nem is mentem előre vele soha. Hátulról sniperkedve ki lehet azzal osztani 2000+ sebzést is.
Az E50 nagyon jó med (épp most húzom), és remélem erre még rátesz egy lapáttal az E50M.
Ha már német med vonal: az IndienPanzer-el meg voltam elégedve - egy kicsit támadóbb stílus, de lehet vele sniperkedni is. De a Leopard Prototype az valami oltári szopás. Nulla hull és torony páncél (értsd: T6 tól felfelé minden átlövi), lassú töltés (~12s), lassan szűkül, nem túl pontos. Penetráció jó, elég nagyot sebez (~400). Gyors.
Papíron javul T10-ben, de kétségeim vannak. De ha már belekezdtem, kihúzom....
-
Djuree
félisten
na tegnap kifarmoltam a pancser2-őt. hiába volt duplázós nap, alig engedett nyerni a gép, a pancserrel amúgy sem egyszerű sok xp-t szerezni, nem egy jó tank. egy 7-es heavyvel simán ki lehet osztani 2x annyi sebzést, és az xp meg azért jön. mindegy, e50 kell, ki akarom húzni. az már brutál jó gép.
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem például soha, mert talán van annyi eszem, hogy ha valami nem megy akkor nem erőltetem.
De itt igen sokan szeretnek szenvedni, sőt ragaszkodnak is hozzá. -
vhw
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem véletlen, bizonyos pályák csak alacsony (vagy közép) szinten elérhetőek. Valamint limitálva is van az elérhető pályák száma ezeken a szinteken - ugye a teljesen kezdőknek épp elég az újdonságból, nem feltétlen használna, ha aktívan ~20+ térkép közül válogatna nekik a rendszer.
Alapvetően +/-2 szint különbséggel kerülnek csatákba a tankok, kivételek az 1-2esek, pár könnyített MM-es premium tank, és a felderítőnek minősített könnyű tankok.
Ezt persze szakasz létrehozásával fel lehet rúgni, és onnantól a szakaszban levő legnagyobb tank beosztása szerint történik a csatába sorsolás. -
Máté94
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
-
SchumiBácsi
őstag
Atom a játék, de az hogy lehet hogy a 4-es tank összekerül a 6ossal, aztán ma végre szert tettem 5ös tankra, és már 7eseket is ad... amcsi páncélvadász vonalon vagyok egyelőre T49-el.
Amikor 4-es voltam sokáig, de 5ösben is volt már olyan kör hogy berakott egy 2-es (!) tankot, meg volt pár 3-as, a többiek 4-5-6... de ez csak néhány pályán van így azokon amiket még a 3as szinten adott, utána levő pályákon 4-5-6szint egyszerre, mondjuk ez is fura, de van pár pálya ahol rendesen csak 4-es, vagy 5-ös, esetleg 4-5ös szintű tank van. De egy 6osal mégis mit kezd egy 2-3-es szintű?
Ugyanakkor az 5ösnek is izgalmas lehet egy 7est lenyomni, nehéz tankot ráadásul... Nekem még nem sikerült, pedig 6os löveg van a T49-en... szidom is elég gyakran. De amikor csak 4-5ösökkel kerülök össze megy a móka rendesen.Azt se értem még hogy amíg 1-2es szinten mentem, azokat a pályákat már alig adja már a 4-es szint felett. Sőt pár mapot már egyáltalán nem ad... érdekes.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Na a kíváncsiságtól hajtva ismét mentem 8 karikát a Foch nevezetű förmedvénnyel. Ebből kettőt nyertünk. Príma. Így csak 2015-re lesz X tier. A végeredmény 18:5 a vereségek javára. Végül is nem rossz 27%. Nesze neked hétvégi szorzó. Annyi baj volt csak vele, hogy nekem lemaradt a K a végéről.

-
Shaba
tag
Sziasztok!
Már régi World of tanks játékos vagyok, ezt torrenten keresztül lehet frissíteni. Letöltöm a frissítő klienst, elindítom és kb. 60 % -nál lefagy a rendszer..Mi lehet a hiba?
Win 8.1 64 -
Chris0321
veterán
válasz
Flickering
üzenetére
Ha szeretnéd megvenni majd a Maus-t előbb a Tiger ágán fejleszd ki a 128 mm-es vagy legalább a nagyobbik 105 mm-es löveget mert az Aladár-on nem tudod kifejleszteni a nagyobbik 105 mm-es ágyút és ezért a Bélán kellene ami elég kemény meló. Egyébként a Tiger nagyon jó lett mióta buffolták az ágyúját.
-
válasz
Flickering
üzenetére
Akkor vedd meg. Nem véletlenül népszerűbb ez a vonal.
-
válasz
Flickering
üzenetére
Hát, én Maust nem vennék az biztos.
De ezt csak te tudod eldönteni milyen tankot akarsz. Lehet lesz a VK is leárazva valamikor.
Ja, amúgy meg most mégegy 7-es tankot vennél meg, és utána még kéne a 8-9-10-es... míg ha a P vonalat viszed tovább, ott már csak a 8-9-10-es tankokat kell megvenned... -
szalai56
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Már többször volt ilyenem, de nem szoktam panaszkodni, egyszerűen 2 napig csak a fórumot olvasom (vagy IG2-t játszom
) -
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy Tiger P-m kimaxolva, majdnem a fele XP meg van már a 8-as VK-hoz. Most ugye le van akciózva a sima Tigris 1-es is, ki is van fejlesztve. Megvegyem azt és haladjak a Király Tigris felé vagy haladjak tovább a Maus felé megspórolva a Tigris 1-es árát? (930 ezer ezüst ha jól emlékszem) -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hú, most engem is legyalázott a WG. Gondoltam én is meglépek a fossal. Hát nem. Az utolsó 15 meccsből hármat (3!) nyertünk. A mai nyerési százalékom is csak azért 40, mert a többi tankkal is mentem. A fos a mai napon kb. 20%-on van. Ma akkor lett elegem amikor 3xx kiosztott sebzés után, valahogyan a hegy mögött az arty kiszedett egy lövésből, és nem ammorack volt.
Az objektum 268-cal kiosztott 5-6-7 ezres csatáim is bukók lettek. Nincs mit tenni, ez van. A pénz jön (már megvehetnék bármit, csak nincs mit), az XP nem, sikerélmény meg semmi. Nagyon frusztráló. Egyszerűen nem engedi nyerni a fost. Ennyi, bele kell nyugodni. -
diegho
nagyúr
Itt egy másik IS-es 2k xp feletti kör. Kár, hogy rám rohant a t34-85, lehetett volna top gun, ha kilőhetem az artyt előbb, vagy eltalálom a kv1-et, mindenesetre volt benne 2 szép lövés. A menet közbeni ammorack és az utolsó.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nincs. Egy rakás replay-t nem rendesen ment el.
-
Antonius1978
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Volt hasonló. Ilyenkor szoktam a telefonommal verni a monitort. Aztán törlöm a játékot.
Egyébként arra is rájöttem, hogy szinte semmilyen célt nem szabad kitűzni. Ha 30 kill kell akkor biztos, hogy 29-nél 5 csatán keresztül nem ölök meg senkit. Ma kitaláltam, hogy lökök egy a JP2-őn ha már minden győzelem duplát ér. 5 csatából 4 vereség. AT15 4 csata 4 vereség. Oké akkor menjünk obj.268-ni csak úgy. 4 csata 4 győzelem. -
válasz
szalai56
üzenetére
"ilyenkor"?
Légyszives meséld el hányszor volt háromnapos full szopásod!
Egyébként mindegy is, tiszteletben tartom mások hozzáálását. Én úgy gondolom, hogy ilyen nincs, és mivel az ellenkezőjét még nem tapasztaltam (már azt, hogy három napig minden összejön) ezt pedig újra nem akarom a döntésem marad! -
szalai56
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bután csinálod. Én ilyenkor 2 napra felfüggesztem a játékot. Kedden előveszed és nyerni fogsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
30m-nél távolabb nem lőttem...
-
diegho
nagyúr
Első városi pályám IS-el:
Victory!Map: Ensk 2014.02.02. 19:55:29
Vehicle: IS
Exp: 4 484 Credits: 90 177
Battle achievements: Steel Wall, Top Gun, Defender, Sniper, Master Gunner, Reaper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert volt már olyan csapattársam, aki kb 12 percig meg sem mozdult szinte (egy helyben volt, csak néha forgott jobbra-balra), csak amikor már két félhalott ellenfél maradt, mert kívül estek a hatótávján.

Így van, legjobb 7-es heavy szerintem (bár a Tigerrel a buffja óta csak pár kört mentem, felszerelések nélkül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Free XP-m meg elment a tigris 2 tornyára...