- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #215195 üzenetére
Én azon gondolkodtam már sokat,hogy kellene egy gomb,amivel át lehetne kéretzkedni a győztes csapatba,csata végén! Mondjuk az első öt xp-s élhetne vele.Azért mert én jól teljesítek,miért kapok büntetést? Jó lenne ezt megérni
Jó vagy,és feleződik a reward,mert a csapat bénázott...
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #215171 üzenetére
Korábban is voltál már tiltva. Mi bizonyítja, hogy nem valami másért tiltottak?
De ha a képeken látható beszélgetésért tiltottak, az is teljesen jogos. Az illető már az elején kiterítette a kártyáit, te pedig szándékosan idegelted őt.
A WG azért tróger, mert a hozzád hasonlók százával veszik a ládákat, és semmit sem várnak el a pénzükért cserébe.
-
jano_77
nagyúr
Az hogy lehetséges, hogy csata vége előtt meghív vki dinamikus szakaszba - 3-3 killünk volt - elfogadtam, mikor csatából kijövök, akkor fel is dobja a szakasz ablakot és ott vagyunk mindketten, de mégsem adja meg a Testvériség plecsnit!? (asszem ez járna)
-
Black_Sheep
tag
válasz
popey37 #215164 üzenetére
Érdekes. Elég sokat játszottam VTEPS-es játékosokkal, szakaszban is, randomban is összefutok velük, sőt, én is az vagyok.
Illetve most már "legenda" lettem.
Az, hogy hogyan játszik valaki egy adott csatában, elég sok mindentől függ. Milyen map, milyen tankot/TD-t visz, milyen az ellenfél és a saját csapat tankleosztása, milyen küldit csinál, hol várható a spot, stb...
Aki egy kicsit is ismeri már ezt a játékot, az tudja, hogy mikor kell a HP-val spórolni, mikor kell kockáztatni, mikor és hol kell megindulni, mikor kell pozíciót váltani. Gyengébb képességű és/vagy tudatlan játékosoknak ez sokszor úgy jön le, hogy az adott ember kempel. Pedig az esetek nagy részében a full kemp rossz hatással van a sebzésre és a győzelmi arányra, márpedig ezek a játékosok nagyrészt magas átlagsebzéssel és győzelmi aránnyal rendelkeznek. Miért fusson előre valaki a csata kezdetekor megdögleni, ha azt sem tudja, hová helyezkednek az ellenfelek?
Be kell gyűjteni az információkat, és a lehető leghatékonyabb módon felhasználni őket. Ebben (is) jók a kékek/lilák.
Továbbá ismerek olyan tepsiseket, akik minden tankosztállyal támadnak, talán csak az arty a kivétel, de az is csak azért, mert nincs látótávja. Én is ilyen vagyok, tök mindegy, hogy papír TD-ben ülök, lightban vagy heavy-ben. Lehet, hogy nem engem fogsz elsőnek spotolni, ha ellenem játszol, de nagy valószínűséggel begyűrök az orcádba egy 400-500 sebzést a legelején, ha a megszokott helyeket erőlteted. -
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod #215179 üzenetére
Ja hát ez mindennapos. Most is volt egy meccs, Centurion AX beírja hogy "ez lose fuckers" és beáll hátra az artykhoz, nézi a falat. Aztán 3 perc után 7-1re vezetünk, akkor már elindult.
(gondoltam csak azért se fogsz te itt sebezni, E 50nel megindultam a hegyről és belelöktem a vízbe
kaptam is utána az áldást chatben. tudom köcsög vagyok
)
-
szbalogh
addikt
válasz
Warton #215155 üzenetére
Nálunk úgy megy, hogy aki nem volt az előző meccsen az rögtön beteheti magát a követlkező lobbyban, így mindenkire sor kerül és a taktikusnak nem azzal kell molyolni, hogy ki játszott már vagy ki nem. Nincs vita, aki akar az jön, aki nem, az randomozik. Eddig minden meccsre meg voltunk legalább egy tartalákjátékossal.
Tegnap az elsőt megnyertük Berlin-en, a másidik azért lett döntetlen, mert kilőttünk egy artit a végén és az ellenfél is be tudta húzni a cap-etpedig mentünk 3-4 tankkal.
3-4 területre pályázunk minden nap, nem jó a győzelmi arányunk, mert sokan kezdők a klánban. Épp ezért is próbálok innen öreg rókákat csábítani -
e-newsee
addikt
válasz
Szegény Kenny...
A vicc az, hogy ha megnézed, ez egy resetelt account. Szinte csak prémium tankok vannak rajta, és 10-esek. Csak az a baj, hogy nem jött be a reset. Milyen lehetett előtte?XVM: már évek óta nem saccol nyerési esélyt. Kivették, mert értelmetlen volt. Na azelőtt tényleg durván nyomták a dezertálást, és a "next lose"-t. Kb nem volt olyan csata, ahova valaki be ne írta volna. De inkább egyszerre többen is.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79 #215182 üzenetére
-100k a dezertálásért. Az elég lenne ahhoz, hogy kb soha ne legyen pluszos az a csata, majdnem mindegy, mit csinált előtte. Plusz természetesen arra a csatára nem kapna semmilyen XP és credit bónuszt sem a prémium fiók miatt, sem a boosterek miatt.
-
peterson79
őstag
válasz
Ha jól tudom, de nem biztos, mintha számon tartaná a WG, hogy hányszor lépsz ki - azaz dezertálsz - egy csatából és megkapod a jutalmat érte, ha túl sok összegyűlik adott időszakon belül.
Ezenfelül nem kapsz érte se XP-t, se kreditet. Mondjuk Én úgy csinálnám inkább, hogy 0 XP és amit megkeresett esetleg lóvé, azt meg duplán levonnám vagy valami nagyon magas büntetés. Mondjuk tier-től is függ, de egy fix büntetőkamat, ilyesmire gondolok. -
Geller72
veterán
Tegnap 75% winrate, 66% túlélt csata,
. Ilyen sem volt mostanában. Biztos eltévesztették.
-
Swinegod
őstag
válasz
nomic #215178 üzenetére
De érted, a legnagyobb nyomorult dolog amit egy játékban tehetsz, hogy eldöntöd még a meccs kezdete előtt hogy hát ez lose, ezt nem akarom végigjátszani és kilépsz, hogy még jobban biztosra menjetek veszíteni fogtok. Az ilyen embereket pofán kéne verni egy téglával, lehetőleg jó naggyal
-
Swinegod
őstag
-
Swinegod
őstag
válasz
5-ös kezelő #215174 üzenetére
Patriot nagyon jó, de nekem tököm tele van vele, hogy a tornya csak saját tierben ér valamit valamint hogy 240-et lő, személy szerint a Libertét venném, igaz az nincs meg, nem tudok nyilatkozni. Illetve nem, mert a közel jövőben lesz frissítve a kötvényes bolt és lehet lesz valami jobb ezeknél. Egyébként pénzfarmoló tanknak jobb az STG ezeknél szerintem, 390 alfával pillanatok alatt meglövöd a profitot, még a lőszer is relatvíe olcsó, goldot se kell vele nagyon lőni. Csak ugye ez nem egy hülye barát tank, kell hozzá tapasztalat tudd mikor mit tudsz csinálni és egy rendes legénység legalább álcával és biával nem árt bele
-
jano_77
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #215174 üzenetére
Melyik ágat húzod? Amcsi vagy francia? Mert akkor tudnád a legénységet is húzni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
EQMontoya #215138 üzenetére
Időnként én is kapok ilyen üzeneteket, kár, h fogalmam sincs, h lehet ezekre válaszolni, v ilyet küldeni. Vonulj vissza, köszönöm, az utamban állsz, segítek neked stb. Sokszor az az érzésem, az sem gondolta komolyan, aki küldte, csak nyomogatja a gombokat. Inkább zavaróak ezek a gyors üzenetek számomra.
Melyik a jobb vétel : T26E5P, vagy a francia 8-as nehéz /...49/? Végre összejött 8 ezer kötvény, két és fél év alatt F2P. Amcsi többet lő, mozgékonyabb, franciának jobb a páncélja szemből és nagyobbat üt, ahogy nézem.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #215171 üzenetére
Semmi bajnincs azzal, hogy bevédted a családod. De ha mindketten trágár stílusban beszéltek, akkor mindketten megérdemlitek. Arról nem is beszélve, hogy a családod fenyegetése még fel sem merült (max a személyedé), amikor te is nem épp könyvtári stílusban reagáltál vissza. Ez nem a cégtől függ, a lányod sulijában a tanárnő egy oda-vissza anyázásért valószínűleg ugyanúgy lecseszi mindkét gyereket, függetlenül attól, hogy ki kezdte.
Ezért nem érdemes felvenni a kesztyűt. Ő élvezi, és téged is megb@sznak érte. -
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #215170 üzenetére
Már ne is haragudj meg, de ha a családom kiirtásával, felgyújtással fenyegetnek, akkor engedtessék már meg, hogy ne épp könyvtári stílusban reagáljak vissza. És még én leszek tiltva!? Ebből is látszik, hogy mekkora egy tróger cégről beszélünk, amikor a WG-t említjük!
-
Balcsix
senior tag
válasz
popey37 #215164 üzenetére
Hát ott is ugyanúgy megy mint a nagyobb klánoknál, hogy vannak fix csapatok, illetve vannak beugrósok. Ha benne vagy a fix csapatban és online vagy, akkor tuti bevisznek, ha pedig nincsennek meg, akkor mehetnek a beugrósok.
Illetve lehet más lehetőség is amiért meg váltak tőled, ebben az esetben viszont csak ezt indokolták, de nem ez volt a valódi oka. Nem hinném, hogy csak úgy kiraknának ha tényleg aktívan játszol, és együttműködsz a csapattal.Illetve CW-n vagy SH-n meg úgy kempel akárki ahogy akar. Ha így is lehozzák a csatát akkor mi a probléma? Bár ehhez hozzátenném, hogy a betonkemp leginkább csak a legjobb klánoknak szokott bevállni, mivel ha egy csapat nem képes gyorsan áthelyezkedni, illetve felismerni az adott helyzetet és akár stratégiát váltani, akkor nagyvalószínűséggel nem lesz túl eredményes a kempelős játékstílus számukra.
-
popey37
addikt
válasz
Balcsix #215162 üzenetére
jelen esetben egy kistepsis gamerre, aki 9 percig az A vonalon állt egy progettó 65-el karöltve, előttük nyirtak ki vagy 4 tankot, de semmi reakció, a csetben folyamatosan irták a csapattagok, hogy jó lenne ott is megindulni, de semmi válasz, majd amikor a másik oldalt áttolta 2 tankunk 5 ellenében, na akkor szépen átblattyogtak arra az oldalra.
a csata vége felé már irogatott, amikor meg vége lett privátban folytatta, de letiltotam.
én 5 honapig voltam náluk, amikor volt cw mindig ott voltam, nem sokszor jutottam lehetőséghez, és amikor elváltunk az volt az indok, hogy nem vagyok ott cw-n. erre nem is válaszoltam.
ja, és úgy kerültem be, hogy ők kerestek meg, nem én jelentkeztem.
sokszor volt, hogy a nagytepsiből jöt valaki, vagy mi mentünk nekik segíteni. mindegy, végül kitették a szürömet.
játszottam már máskor is randomban tepsis játékossal, mindig a kempelés ment. sőt, szakaszban is ez a divatjuk.a másik, nem a megbántás, az ilyet fel sem veszem, de nehogy már egy TD-vel menjek előre,ráadásul a grillével, amikor ott lapul a bokor mélyén 2 MED, a hátam mögött 2 kockával.
fátylat rá, elmult mint a tavasz. -
EQMontoya
veterán
Másnak is játszhatatlan a játék? 200 körüli pingem van, máshova meg 20 korul, szoval a WoT-tal lesz valami para
-
Balcsix
senior tag
válasz
popey37 #215137 üzenetére
Konkrétan kire/kikre gondolsz?
Én még soha nem tapasztaltam ilyet a konkrét illetőkkel.
Amúgy nagyon megbánthattak valamivel, hogy kifejezetten őket veszed célpontba.Illetve az, hogy randomban kempel valaki szerintem egyáltalán nem függ a klántól. Nem is értem, hogy miben befolyásolná randomban a játékstílust az, hogy melyik klánban van az illető.
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989 #215159 üzenetére
hat en jonnek t8 prem tankokkal de csak este fel 10 korul erek ra.
-
hulp01
senior tag
válasz
phoenix1989 #215153 üzenetére
Igen, a kép megnézése után rájöttem én is.
-
phoenix1989
őstag
T8 Farmolás valaki? egyedül az egész játékot unom már.
-
vepe
őstag
Az XVM ma bizonyította be nálam, hogy egy nagy rakás sz...r, senki ne vegye figyelembe.
Az elmúlt 24 óra teljesítményére úgy hozott ki egy átlagot, hogy a megjelölt tier nem is lehet. 3,15 átlag tier úgy, hogy 6-os tanktól nincs is kisebb tank az accban....
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #215085 üzenetére
bárki?
-
Barret001
addikt
válasz
Geller72 #215149 üzenetére
Nekem van IS-3,van egy tűrhető tornya,és egy jó lövege.És itt be is fejeztem a dícséretét...Ha találsz egy jó kuckót,akkor el lehet vele lenni.Ha nem találsz,akkor kb bárki bárhol belövi.5 éve még jó tank volt. Most egy papír,jó toronnyal,0 gundeppel..Tornyozzál vele
Ja nem,mert akkor csak a holdat tudod lőni. Inkább megyek papír tankkal,annak sincs páncélja
1 lövéssel hamarabb kiszednek,na BUMM.
-
Warton
őstag
válasz
szbalogh #215150 üzenetére
Az elég gáz. Én ezért utálom ezt a klánosdit. Negyed-félórákat elszarakodni a lobbyba, aztán meg nem visznek csatába... Legközelebb felnéztem, megint tele van, jó akkor szarok a farmra irány randomozni. Aztán meg kiraktak mert nem jelentem meg a kláncsatában. Hát ööö nem tök mindegy?!
-
dualface
tag
válasz
Geller72 #215149 üzenetére
Manapság egy tier 8 tankig eljutni, szerintem talán 2 hét, ha minden nap játszol, és nem is kell jónak lenned...
Szerintem sokan közülünk akik régen (5+ éve) kezdtek abban a hitben vannak, hogy 6-8ezer csatát lenyomtunk, mikorra meglett az első 10es tankunk. Ezért elvárnánk, hogy magasabb tierben már csak olyanok vannak, akik kenik vágják a pályákat, az tankokat, melyik milyen páncél, gyengepontok, ágyú átütések stb. Anno nyilván ehhez több ágat is húztunk, játszottunk egyszerre td-vel, heavyvel, meddel, lightal. De ennyi csata alatt lett tapasztalat és pályaismeret. Biztos vagyok benne, hogy 3-4 hét játék után halvány lila gőzöm sem volt tier 4ben hogy mikor vagyok felspotolva, meg hova kéne mennem a pályán az adott stock tankkal. Sőt abban is biztos vagyok nem láttam egyetlen armor penetrációt, vagy álcarendszert bemutató oktató videót sem. Ezekre az igény néhány ezer csata után jelent meg amikor láttam, hogy egész jó csatákat megyek néha, tetszik a játék de nem értem miért történnek dolgok és jobb akartam lenni, így hát utánanéztem.
Azóta az összes tank mennyisége 3-4x annyi lett, a fejlesztési sebesség pedig érzésre legalább 5x gyorsabb.
Én aki veteránnak számítok (bár az utóbbi két évben nincs lehetőségem, igényem annyit játszani mint régen) már én sem tudom fejben tartani az összes pályát, meg tankokat, gyengepontokat, át tudom ütni az adott tankot vagy sem...mit várunk valakitől akinek van pl 2000 csatája és ezalatt sokkal ritkábban került ugyanarra a pályára, vagy ugyanazzal a tankkal szemben.
Persze vannak 40ezer csatás piros játékosok is, de azok régen is voltak. Nem tudjuk ők miért ilyen rosszak, lehet hogy csak BOT-ok farmolnak a háttérben, hogy a hétvégi 10 csatájára meglegyen a 8 tizes tankja. Lehet, hogy idős veterán aki itt nosztalgiázik, de leszarja hogy hány killje van meg a stathuszár csapattársa mit fröcsög a chaten. Vagy lehet Aspergeres, vagy bármi más fogyatékkal élő aki más világban éli az életét önhibáján és ez okoz neki örömöt. Szereintem ezekkel felesleges idegesiteni magunkat.
-
hulp01
senior tag
válasz
phoenix1989 #215141 üzenetére
Az egészben az a vicces, hogy ezt a rémesen OP tankot a legjobb játékosok kaphatják csak meg, szóval hatványozódik a dolog. Ha valaki nem fizetett accounttal tolja, vagy nem csinálták meg neki, akkor egy átlagjóskának biztosan nem sikerül megszerezni, olyan feladatokat kell teljesíteni érte. Szóval gratula wg. Nagy szerencse, hogy a fentiekből adódóan azért annyira sok nem szaladgál belőlük.
-
Geller72
veterán
Tegnap este TD volt az egyik utolsó csatám. Szépen elhelyezkedtem, megnéztem, a felderítés hol tart, elhelyezkedtek e az artyjaink, megnéztem, mit látok be, ki merre megy. Aztán egyszer csak látom, hogy a csávókám az IS 3-al odaáll mellém sznájperkedni. Gondoltam, lehet, hogy csak egy öreg róka, aki megnézi, hova fog kelleni jobban, hogyan alakul a csata, aztán egyszer csak megindul, sok ilyet láttam már. De az IS csak nem mozdult. Írtam neki public chaten, hogy wtf, de semmi. Kicsit meglökdöstem, de szintén semmi. Egész végig ott volt mellettem. Persze, ahova kellett volna talán pont ő, azt az ágat hamar ledarálták, át is jöttek, és mivel a heavy ág halott volt néhány TD-vel és meddel együtt, nem volt nehéz dolguk. Láttam, hogy nekünk annyi. Lőttem párat, mielőtt kicsináltak, az IS ott pusztult meg mellettem, lőtt vagy 580dmg-t. Utána néztem a csatában, én lőttem a legtöbbet, pedig olyan ágon álltam, ahol amolyan biztosítékot szoktam játszani, ha marad valaki, aki áttör, vagy védeni az artyjainkat. Szal mondhatnám, hogy egy passzív td style-t akartam amúgy is nyomni, de azt hittem, lényegesen jobb lesz a csapat. Nem volt az. Az valahol én sem értem, hogy ha valaki eljut az IS 3-ig, az vajon miért áll be sznájpolni vele? Ha annyira ez jön be neki, miért nem TD vonalon játszik. Tényeg nem értem néha az embereket.
-
szbalogh
addikt
Na rég írtam ide. G0T-U klánban vagyok, toljuk a CW kampányt, van már három győzelmünk is
Ha valaki keres klánt írjon rám vagy egyenest jelentkezzen a klánba!
Lassan meg van az Obj 260 és a Chimera is.
Bár kihúztam és 65% wr-em van az EBR-el de továbbra is utálom. -
dualface
tag
válasz
popey37 #215140 üzenetére
/OFF
Hallod Janó, oltári nagy kemper vagy.
Mint mindenki ebben a klánban. Ez rövid idő alatt ki is derült mindenkiről, aki ebben a klánban játszik egytől egyig.
Az hogy belépési követelmény, vagy belépés után szól rád a klánvezér, hogy "holnaptól kötelezően kempelned kell randomban különben repülsz" az már nem lényeg./ON
Jesus...
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989 #215143 üzenetére
egy fos sajnos tényleg. multkor t7-es tigerrel voltam és jött velem szembe, simán golddal belőttem a frontját, neki meg minden 2. lövése ütött csak át. így majdnem ki is lőttem, alig maradt pár 100 hp-ja.
-
Warton
őstag
válasz
phoenix1989 #215141 üzenetére
Azért nem OP, mert sok az AP. Meg a felszerelésed sem lila...
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79 #215135 üzenetére
Jaja.
Mar ott gyanus volt, hogy mennyire uriember a srac, hogy az indulasnal igyekeztem ugy helyezkedni, hogy el tudjon mellettem menni (nyilvan gyorsabb), amit azonnal eszrevett, es megkoszonte. -
popey37
addikt
ez már a teteje mindennek: 10k értékelés feletti játékosok folyamatosan hátul a piros vonalon kempelnek, és ha kikapunk jár a pofájuk, ja és a 3/4-e magyar: V7TEPS, meg a többi unicum klántagok.
ennyi balféket még nem hordott a hátán a föld, lehet hogy cw-ken jók, de randomban egyik sem és egy fabatkát sem. -
válasz
peterson79 #215134 üzenetére
Eladni nem lehet, a megosztás más kérdés, mert elvileg nem adhatod oda másnak, gyakorlatilag letojja a WG (még CC-k is csinálják, hogy más accountjával játszanak streamen). Sőt, erre skill4ltu személyesen rákérdezett, hogy mennyire aggályos, azt mondták neki, hogy nem érdekli őket.
-
peterson79
őstag
válasz
EQMontoya #215133 üzenetére
Ez nagyon ritka. Szerintem Én sem írtam még ilyet, max megköszöntem, ha segítettek valamiben, küldetés vagy hasonló.
Az elmúlt napokban viszont sok bunkóval találkozni. Elém jönnek, lökdösnek, kitolnak az ellenség elé. De ezeket max feljelentem, nem írok nekik, minek? -
peterson79
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
e-newsee #215132 üzenetére
Egyebkent ezzel kapcsolatban tegnap volt egy tok pozitiv elmenyem.
T8 meccs, low tierkent T29-cel voltam, Himmelsdorf, egy Leoval mentunk fel.
Ugyes volt a srac, jol tamogattuk egymast, kiszedtunk egy KV5-ot, en top damage-et (es xp-t) is lottem a csapatban, megkerult minket egy tank, es hatbalott, igy a gyozelmet mar csak a Leo elte meg.A meccs utan ramirt a srac, hogy sorry, hogy nem vette eszre hamarabb a hatulrol jovo tankot. Na ilyennel se gyakran talalkozom, hogy valaki eszrevesz egy hibat, es elnezest ker erte.
Foleg ugy, hogy egyebkent nem valami trivialis butasagot csinalt, es osszessegeben igy is jo meccs lett. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #215130 üzenetére
Tudjuk, hogy magyar volt az illető. Nyilván akkor magyarul írom az ilyen trolloknak, hogy "köszönöm a figyelmedet".
A fenti angolt csak általánosságban írtuk, mert a legtöbbször angolul, vagy valami egyéb nyelven találják meg az embert. Kivéve a magyarok, mert a te nevedről is (és az enyémről is) látszik, hogy magyar.
De akkor most már tudod, mit szoktam írni.
Hidd el, hamarabb vége lesz az ilyen vitáknak, ha nem állsz bele! -
3
senior tag
Természetesen ne beszéljünk arról, hogy konkrétan Janó dobta a lányát egy nyilvánvalóan beteg elméjű ember elé. Janó a mi kutyánk kölyke, úgyhogy csakis a másik féllel foglalkozzunk.
Tudom, velem van a baj, hogy a hozzám közelebb álló közösségbe tartozó ember tulajdonságai érdekesebbek, mint egy tőlem távolabb lévőé.
Amúgy is a másik kezdte!!!
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #215123 üzenetére
Küldtem ticketet és hidd el erre is rákérdeztem a WG-nél!
Amúgy írjátok itt az angol kifejezéseket, hogy csak ezt, meg azt kellett volna írni, de MAGYAR a csóka, magyarul írt rám! Amúgy sem tudok angolul, de ha vki magyarul ír rám, akkor nem fogom a google fordítóba beírni a szöveget előbb, hanem csípőből küldöm vissza én is melegebb tájakra.
-
e-newsee
addikt
válasz
galervin93 #215126 üzenetére
Lehet etetni, de csak nasival, nem a saját véreddel.
-
galervin93
addikt
Itt a fórumon nem szabad, de chatben etetni kell a trollt.
Néha szórakoztatóbb a vergőd(tet)ésük, mint maga a játék.
-
po1son
addikt
Jó tudni, pedig anno volt rá példa, hogy letiltotam egy illetőt aztán rám írt egy másik felhasználoról, hogy folytatni szeretné a "humánus" beszélgetést.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Azért erre nem lehet alapozni, mert nem minden csata sikerül egyformán. Pl. swinegod fenti esete is az EBR-rel. Hiába nem csinált sokat a csatában, azért ha rajta volt a két jel a csövön, olyan szar csak nem lehet úgy általánosságban, max ezt a csatát benézte, vagy rossz pillanatban kapott egy komoly criticalt, és onnantól már kuka volt a csatája. Persze eznem menti fel az alól, hogy utána hogy viselkedik a cseten. (Mondjuk az sem derült ki, hogy ki kezdte a beszélgetést). Annak szerintem alap egyéni skillnek kellene lennie, hogy ha akármi miatt is elb@sztam a csatát, akkor behúzom fülem-farkam, és nem emberkedek, és másra kenem. Nem jött össze, ennyi. Nem éri meg az idegeskedést.
-
e-newsee
addikt
válasz
Swinegod #215114 üzenetére
Mindkét résszel egyetértek. Akit nem látok a csatában, fogalmam sincs, hogy mit csinált, nem ítélkezem felette. Persze vannak egyértelmű esetek. Amikor egy nehéztank a leghátsó ház mögött van egész csatában, az valószínűleg nem kifagyott. De akkor sem szoktam ráírni senkire, max gratulációból (vagy köszönetképpen), ha pozitív élményem volt vele kapcsolatban a csatában. Az legalább jólesik mindenkinek, tapasztaltam visszafelé is.
Leírtam már többször, én ezeknek csak egy "thank you for your attention"-t írok egy szmájli kíséretében, hadd b@ssza szét az ideg, hogy nem tud felhúzni.
Janó vérmérsékletét pedig ismerjük. Nem csak, hogy etette a trollt, de még jól be is kávéztatta, hadd pörögjön.
Én ezt kb. a fenti módszeremmel lerendeztem volna, és, mivel az első mondatával már fenyegetőzött, dobtam volna egy screenshotos reportot, mellé egy tiltás, aztán mentem volna a következő csatába. De hát ez én vagyok. -
po1son
addikt
Aztán az ilyenekről szokott kiderülni, hogy egy 16 éves hülye gyerek, aki a saját árnyékától is fél.
Én általában ilyenkor visszonzom lightosabb formában a jó kívánságokat, aztán gyorsan letiltom, hogy enyém volt az utolsó szó. Ez általában komoly ammoracket szokott okozni a fejben ennél az állatfajnál, ha nem tud vissza írni. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77 #215111 üzenetére
Régi szép idők. '90 előtt cenzúrázták a csúnya beszédet tévében és rádióban egyaránt. Nem volt ennyi moslék beszéd élőben sem. Gengszterváltás óta szabadult el édes anyanyelvünk, jórészt a kereskedelmi kanálisok szabadossága miatt.
Nálam is ki van kapcsolva a chat, nincs energiám primitív bunkókkal csevegni. -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Én csak annak ítélem meg a teljesítményét akit láttam mit csinál vagy ha azt mondja az egész csapat hogy az az ember egy idióta akkor elhiszem nekik. Én ilyen 100 meccsenként ha ráírok csapattársra ilyen ügyben de akkor is csak akkor ha kilökött a fedezékből vagy máshogy direkt szabotált engem, mert akkor megírom hogy kurva anyját, de azért nem ilyen suttyón és még akkor is tudom, hogy csak én érzem tőle jobban magam mert ő valszeg röhögött egyet hogy ő most mekkora vicces volt és megy a dolgára
Jano: az ilyen kreténeken csak meg kell tanulni röhögni, esetleg direkt rájátszani és jobban felkúrni őket hátha eltörik a billentyűzetüket mérgükben vagy valami aztán boldogan menni a következő meccsedet
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215112 üzenetére
Leszarom, ha 10 éves! Akkor meg a szüleit veszik elő a rendőrök és bízom benne, hogy a szülők több agysejttel rendelkeznek és miután a rendőrségtől megtudnák, hogy a kedves gyerekük miket csinál a neten, miközben Ők nem foglalkoznak vele, akkor jól megruházzák, hogy a WOT-ol is elmenjen a kedve egy életre!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215108 üzenetére
Nem az zavar, hogy rám ír és elküld a csába! Tegye, ha baja van - bár nem értem mi baja volt, mikor semmit nem csinált én meg legalább próbáltam tenni - de amit ez itt összehordott annak a fele is nagyon durva és ahogy ollie is írta Bűncselekmény, mert konkrétan megfenyegette az egész családomat! Szal "kulturáltan" elküldeni egymást a picsába azzal nincs bajom, SŐT!
Középmezőny=jobb mint az átlag!
Ez NEM igaz! Gondolj bele, hogy van egy olyan csatád, mint amúgy az pont volt a miénk is, hogy van 5-6 nullázós egyén és hozzá mondjuk van 5 aki 100HP alatt sebzett! Ezek már a középmezőny, de szerinted jobbak az átlagnál?!? -
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #215103 üzenetére
Én örömmel várom az ilyeneket, ha valami autista rám ír hogy a kurva anyámat, az mindig megmelengeti a szívemet, mert tudom valami degeneráltnak elkúrtam a napját úgy hogy valszeg semmit nem csináltam csak ő hülye mint a szar. A kedvenc részem a "nekem van pár accom", a fos játékosok mindig ezt mondják, ezt hazudják maguknak is amitől jobban érzik magukat
Múltkor volt egy ZWACK klános ember 10-es kocsival Prohorovkán mondom na csak nem lehet szar 2 kiválóságjellel a zwackban, tévedtem, ilyen alulról volt és a 4. és szerinte még én voltam a fogyatékos mert a stock 9-es Pattonömmel nem vertem meg egyedül 4 embert, beleértve a 9-es udest és STB 1-et a hegyen miközben középről is lőttek a heavyk -
válasz
jano_77 #215103 üzenetére
Ezt azonnal jelenteni kell, mert konkrétan fenyegetőzött,. ami bűncselekménynek számít. A helyedben jelenteném a WG-nek (bannolni fogják), meg ezt kinyomtatva a rendőrségen is feljelentést tennék. Aztán megkeresik (pillanatok alatt meg tudják találni IP alapján), és majd befogja a pofáját.
-
jano_77
nagyúr
Belefutottam egy gyöngyszembe, aki naná, hogy hazánk fia - sajnos. Ilyenkor kicsit szégyellem, hogy ilyen magyarok léteznek!
Melegebb éghajlatra küldtem már el én is embereket csata után, de ez a tróger szar minden határon túl ment szerintem!
Én voltam a fasz-szopó cigány, mert ebben a csatában megpróbáltam tenni azért, hogy nyerjünk - rajtam kívül nem sokan. ("barátunk" keményen odatette magát) -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215100 üzenetére
Én mentem a tök jó kis meccsemet, 2 T95 supportol hátulról, E-75-el együtt, már nézem az agyammal, ha 800hp alá megy az E75 a kövi lövésemmel akkor dpulával megölöm és elindulhatok, aztán mikor rárohan 3 kocsi a fejemre akkor látom meg a minimapon hogy ja várj 11-2. Mert a rohad kocsik elkúrnak minden egyes Himmelsdorfnál nagyobb mapot. Bármilyen kulcs pozíció van bárhol, a kocsi előbb ott lesz, kispotol miközben mész oda aztán beléd kúr egyet ingyen, mert kocsi, egy hülye baromság és megteheti. Ha jobb az enemy kocsi mint a tied, veszteni fogsz és kész. Ha esetleg egyik csapatnak nincs is egyáltalán, akkor főleg a másik fog nyerni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest