- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
Akinek eddig ez hiányzott az életéből, most "ócsóba" hozzájuthat.
katt ideJa és kellemes nyulat mindenkinek!
Szerk. : Zozyk vedd úgy hogy meg se kérdeztem
nem tépek fel friss sebeket
-
Enter65
senior tag
-
zodo
nagyúr
Francia VII AMX 13 57 light 3 csomagban de az alapban is +3000 gold
és
"180 plus" jelző alatt T-28E WITH F-30
Utóbbi érdekes, talán egész jó ajánlat:
180 nap prém fiók
30 nap prém fiók
Garázs hely
Tank aminek ára ~1200 gold (talán többünknek már a garázsban van, így ezt jóváírják)
Bejelentkezési bónusz +50 xp / 2 óra amely napokon bejelentkezel a prém fiók 210 napja alatt. -
h1mpi
félisten
-
zodo
nagyúr
válasz
wwenigma #162287 üzenetére
Nincs mit.
Közben elcsíptem a "fehéres" mint a zoomolt ég kép, pályabetöltő ablakot is amit korábban írtam.
Eddig Paris és El halluf pályák előtt látom de ettől függetlenül elsők közt vagyok a pályán.
Utolsó beállítással simán fut a játék, jó fps-el, szép grafikával.
Hang problémám sem volt az utóbbi időben, korábban néha akadt/torz volt. (ez lehet a patch hatása is)
Kicsit javítanak a játék indulás/betöltés időn már egész jó lesz. -
ooloo
őstag
-
xAttilax
őstag
válasz
Zolee_70 #162276 üzenetére
Azért elvárás a kék stat ennyi csatával, mert az csak akkor van ha letudod sebezni a saját HP-d átlagban, magyarul nem csak egy kolonc vagy a csapatod hátán.
Azért "kóstoltalak" fel mert szerintem gáz fikázni egy pár száz / ezer csatás játékosokat tier 3-ba úgy, hogy te sem hozod azt a szintet 40K csatával amit kéne. Nekem is és szerintem sok más játékosnak 300 WN8-a volt Tier 3 környékén de kurvára nem számít mivel könnyen megy felfelé ha érdekli a játék és nagy eséllyel aki eljut a 40k csata számhoz a te szintedet hozni fogja bőven.
Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy te se és én se vagyok voltam különb azoknál akiket most te "agyhalott" jelzővel degradálsz....
Persze, hogy jobb vagyok nálad: xlagmarx , de ha nem is lennék akkor is ez lenne a véleményem. -
Bozso68
őstag
Ma egy kisebb domb mögött bujkáltunk egy kedves csapattárssal. Én egy Centtel, ő egy Obj430U-val. Történt, hogy a küzdelem hevében ütköztünk. Ő tolatott, és sarok a sarokkal megakadt bennem. Egyből húztam hátra, nehogy kint maradjon. 100% HP-n maradt, gondoltam megúsztuk. Erre nem szól semmit, csak belémver egy 390-et. Utálom ezt az arroganciát. 2-3 esetben fordult elő ilyesmi az elmúlt hetekben. Ez így szokás?
Mondjuk a csata végére ő sebzett 1440-et, én meg 2100-at. Ez, meg a jóváírás azért kárpótolt.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
xAttilax #162275 üzenetére
Nem kiemelkedő a statom, de nem hasonlíts már össze 200 WN8 alatti emberekkel.
Nincs bajom azzal, ha valaki kezdő, mindenki volt az, viszont túl hamar jutnak el magasabb tierbe, ahol se térkép, se tank ismeretük nincs.
Mióta elvárás a kék stat? Kitől van ez az elvárás? Őszintén örülnék, ha csak olyan játékosok és jobbak játszanának T10-ben, mint én......
De remélem Te jobb vagy....Egyébként meg mi a fasznak kóstolgatsz?
-
-
ooloo
őstag
-
Zolee_70
senior tag
Baszki, meglepődtem..meglett ez a T3 csoda, ami önmagában egyébként nem rossz. Viszont kistierben 2-3 perces csaték vannak? Első percben (első!) 0:4 ?! OMG, OMFG.....
És ez az agyhalott csorda szépen fejleszti a tankjait és jön feljebb.....
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #162262 üzenetére
Ez igaz, de minek szenvedni ha vannak túltápolt orosz szarok
-
xAttilax
őstag
válasz
JackassJana #162254 üzenetére
mostani frissítés miatt 2 kivételével az összes tier IX-es med megvolt és általában lila stattal zártam velük és a buffolt pta az egyik legjobb mednek tartom
alig akartam eladni.
-
Greentea
senior tag
válasz
PTA teljesen okés, buff után meg főleg az lett pár évvel ezelőtt
-
galervin93
addikt
válasz
Jó az a PTA, csak más stílust igényel, mint a túltápolt ruszki sz*rok. Az ágyúja egy álom (persze erengé beleszólhat, de az van mindenkinek), gyors, agilis, nagy alfa. Egyszerűen azért rosszak a statisztikák vele, mert nem igazán tudja a többség a sunnyogós stílust, a szpothatáron történő folyamatos mozgást, súlypontváltást. Nagyon kell látni vele a térképen, és nem elég tudni, mi van éppen, hanem előre is kell tervezni. Persze ezt minden géppel így kell tenni, csakhogy itt megvédeni magad nincs se páncél, se hp, se dpm, távolról is könnyű célpont vagy, így hatványozottan érvényesek az előbbiek.
-
-
fradi81
veterán
válasz
1v1+ gyenge DPM: aki közelharcra használja meg is érdemli, sniperkedésnél a nagyobb töltésidő nem gond.
Aki stockként szenved vele szintén megérdemli -
Enter65
senior tag
válasz
Köszi, megyek az E50M irányba is, de ez előbb lett meg.
-
válasz
Most már 8 fok a csőlehajlás a Leopard PTA-nál, a Leopard 1-nél meg 9 fok.
-
zodo
nagyúr
Nem fektettem sok energiát a beállítások részletes elemzésébe mert nincs kidobálás vagy nagy dráma.
Fogtam egy replay fájlt és teljesen random pillanatokban montíroztam a hardver értékeket egy-egy játék beállítás mellett.Wot "Ajánlott" grafikai beállítás HD kliensen.
VRAM csurig, nyilván nem szerencsés.Utólagos feldogozás: Maximum => Magas
Felszabadul a VRAM jelentős része, kisebb cpu és vga terhelés.Fények minősége: Maximum => Ultra
Minimálisan terheltebb vga de talán szebb/folyamatosabb a képi megjelenés.Utólagos feldolgozás: Magas => Maximum
További teher a vga-nak talán kicsit darabos kép, kevesebb fps ez lehet a határa ennek a konfignak.Fények minősége: Ultra => Maximum
Talán a legideálisabb beállításom. Elegendő fps, erőlködés mentesen folymatos a kép.Nagy vonalakban, szerintem ezeket az értékeket érdemes babrálni mert a továbbiak szinte alig vagy csak kis mértékben befolyásolják a hardver terhelését vs képi megjelenést.
-
JackassJana
csendes tag
válasz
Enter65 #162253 üzenetére
Én ezt nem mondanám... igaz csak a teszt szerón próbáltam ki, de nekem ez a véleményem:
- Gyenge DPM -> lassú töltés
- -6 fok csőlehajlás
- Nagyon hosszadalmas mire kifullozod (semmilyen modult nem kap az elődjeitől, sem más német tankoktól)
- Szinte mindentől kikapunk 1v1-ben -> Közelharcban nagyon papír -> Csak véletlenül pattannak le a tankról, repeszekkel is közel maxot sebeznek
- Leo1 TESCO gazdaságos változata
- A VIII-as löveg 212-es átütés és a 240-es alfa senkit nem hat meg T9-ben és T10-benÉn biztos nem indulnék el ezen a vonalon... de ezt mindenki döntse el!
-
Zolee_70
senior tag
válasz
ddt500hu #162243 üzenetére
Miért gondolod, hogy nem a te gépeddel van valami gáz? Sokan játszanak, (itt a fórumon is), csak téged dobál. Vagy nem? Van még valaki?
Nekünk itthon 2 gépen van fenn (egy Intel és egy Ryzen konfig , mindkettő GTX 1050Ti-vel és 16-16 GB RAM-al), mindkettőn kitűnően fut a WOT, Aslain módpack-ből felmodolva. +60fps, a csata elején benn vagyunk.
Semmi panaszom nincs a játékra technikailag.
-
ddt500hu
veterán
Újratelepítettem. 4 csata múlva megint elkezd kidobálni.
Dögölj meg wg.
-
-
kchryss
veterán
válasz
TOTAL LOKI #162231 üzenetére
Természetesen akkor lesz közös a prém fiók ha ugyanazzal a fiókkal játszol a warships-ben is mint wot-ban. Szóval igen, a wot-os email-lel és jelszóval kell bejelentkezni, ha másik reg-et csinálnál neki akkor csak ott kapnád meg az 1 hét prémet. Érdemes az összes wargaming játékhoz ugyanazt a fiókot használni.
(#162224) @jimmy74: Grat!
-
csaabz
őstag
Mióta kijött az 1.0, minden csatában ammo rack sérülést kapok, pedig tudják a töltőim a safe stowage-t.
-
ddt500hu
veterán
Nem. Megint kidobott. Lement 3 csata rendben aztán go asztal.
-
jimmy74
őstag
thx all!
késő kezdtem a küldiket csinálni elég is egy darabig már hányingerem volt -
ddt500hu
veterán
Hát én nem szoktam szidni a játékot de most elmehet a ku..a anyjába!! Elkezdek ma játszani lemegy az első 4 csata minden rendben. Aztán onnantól minden csata vége után kilép a játékból!!! Újraindítottam a gépet semmi változás!
4 csata után! Mert ha modolok, patch-lek azt mondom oké valami elbaszódott de nem csináltam semmit!!
Mindenesetre áthelyeztem a replay-ket máshová mert majdnem 5000db volt a mappába. Hátha az a baja. -
TOTAL LOKI
tag
válasz
BÁ Nutrition #162210 üzenetére
A WoT-os email címmel belehet jelentkezni, vagy itt újra regelni kell?
-
zozyk
addikt
Aki használta régebben a vBAddict programját az ADU-t, és szereti nézegetni, esetleg elemezgetni az adatokat, annak van egy másik program, ami elég jónak tűnik. Wot numbers
Szép, színes-szagos programocska, garázzsal szinkronizálható tanklistával, stb,stb,stb... -
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #162214 üzenetére
Szerintem siman megeri. 😃 Nem nagy kihivas tier I-ben az 5 menet, raadasul meg lehet, hogy kedvet is kapsz hozza. En novemberben regisztraltam es nagyon tetszik, foleg, hogy a premium is parhuzamosan fut. Igy amikor itt elegem van, leteszem a tankokat par napra pl. es a hajokkal megyek, de nem kulon penzert.
Amugy is jo, hogy ott sokkal kevesbe mergezett a kozosseg, nincs verbalis agresszio es frusztralt balfekek tomege.
-
Tarill
őstag
Kaptam egy 30% kedvezmény kupont a tankoshoz is meg a repülőshöz is csak az a szánalmas hogy semmire nem használható fel ami limited, akciós vagy bundle a shop 80%-a kiesett. Bekaphatják tövig, inkább ne adtak volna semmit. Ezt a supportnak is meg fogom írni
-
joergie
őstag
Nem tudtok valami "jó" e-sport gamer szoba stb akármi helyet pesten, ahol legalább megnézhetném, milyen a játék ezzel az új grafikával? Itthon eléggé spártaiak a körülmények, úgymond
Igen tudom nézzem meg youtubeon vagy streamen, de azért az más.(#162212) zozyk: ez jó cucc
Az új orbános bödöcs videóból(vagy úgy általában bödöcstől) gondoltam pár hangot összevágni a játékhoz.
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #162207 üzenetére
60 körüli fps-el nincs is nagy dráma.
Eddig sem ment full grafikán most sem vártam csodát.
Ami zavaró hogy ~ 2 perc míg bejutok a garázsba mert pl.: a "betöltés ... kérlek várj " képernyőn kb. a "j" betű magasságában leáll a töltés jelző csík cirka 30 mp-re aztán hirtelen a jelszó beíró felületen vagyok.Próbálgatom az amd driver beállításait is és játékon belülieket is variálni.
Monitor képe még nem ment el max. egy-egy pályán "mintha az eget zoomolva képet látnék" valami fehéres képernyő 1-2 mp-ig aztán már jó vagy képi akadás szintén 1 mp körüli de megy tovább, mindezt egy-egy beállítás alkalmazásakor.Most vissza tettem a HD kliens mivel azzal is kb ugyanaz tudta a gép mint SD-el és tovább próbálkozok a finom hangolással.
-
Dr.Én
veterán
válasz
ooloo #162209 üzenetére
Ilyen csaták mindig lesznek sajnos, nem tudunk vele mit csinálni...sokat jártam én is és pontosan azt mondom amit te, tanulni kell belőle...
nekem is meg vannak a megszokott helyek ahova mindig beállok, vagy elindulok csata elején...vagy be jön vag y nem...
Szép eredmény, gratulálok!!! -
zozyk
addikt
Ki szereti a TWD sorozatot?
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #162210 üzenetére
Igen megkapod, wot, warplanes és warships mindegyikére egyformán érvényes a prém fiók.
(Wot-ban és warplanes-ben az arany is közös, a warships-ben viszont dublon van arany helyett.) -
BÁ Nutrition
addikt
jott egy email ami a warships-et ajanlgatja, es ha csinalok vele 5 csatat akkor egy het premiummal jar, vajon ezt a wot-ban is megkapom?
-
ooloo
őstag
válasz
Dr.Én #162167 üzenetére
Szia ,
Nem szégyen ... sőt !! Abból is tanul az ember , de már untam , hogy vagy az ellenfélnél voltak zömében a jó játékosok és papírforma szerint kikaptunk de cefetül . Vagy az én csapatomban voltak a "pengék" , és mire odaértem , hogy a csövem elé került valaki , már gyakorlatilag vége volt a csatának ... Szerintem sokan beléptek , akik több hónapja vagy évek óta nem játszottak a játékkal .
Gondoltam hagyom a 8 as tiert , és húzom a JPanther...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mynock #162206 üzenetére
Próbáld ki a Typen2 célkeresztet! Azt használom nagyon régóta és szerintem az egyik letisztultabb, legátláthatóbb és mégis informatív célzó mod!
Mai csak light-oztam és azt kell mondjam, hogy nem ment rosszul ma sem. Ha kicsit a szerencse és a WG is mellém áll - csapat osztás terén a WG - akkor ma meglehetett volna ismét a 8K sebzéses Obj.260 LT-15 küldetés. Prohorovkára dobott a rendszer - mondom itt az alkalom - és be is írtam, hogy megyek az 1 vonalra a spot bokorba, jöjjenek fedezni, lőni! Erre elment 2 tankon kívül mindenki a hegy irányába! Fasza.
kis ELC EVEN90 azt kell mondjam, hogy nagyon jó vétel volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Anno, mikor felröppent a hír, hogy jön - látva az adatait - nem voltam elájulva és nem is vettem meg első körben, de aztán látva csatákban, mégis csak. Megérte. Hatalmas FUN vele menni, mikor elgurulnak mellettem és nem vesznek észre. Csak kellene legalább egyszer egy olyan csapat, ahol lőnek is az enemyre!
WG mekkora franc megint ezzel a legénység át/képzési akcióval! Csak a goldért 100%os képzés lesz akciós, a többi, ami kredites az NEM. Mondjuk engem pont csak a goldos érdekel, de tudom, hogy sokan csak kreditet hajlandóak áldozni az át vagy kiképzésre. Gondoltam megírom, hogy erre jó ha figyeltek.
-
fradi81
veterán
Játék közben érdemes nézni az infókat, és akkor tudnád mitől esik le az fps, elvileg amelyik érték határon van az a gyenge láncszem, talán még a vram is lehet. A képen látszik az ultra már biztosan sok neki. A te monitorod képe is el szokott menni néha?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged