Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88
üzenetére
Dettó. Két fhansziám van. A 12t, meg ez. A közepes ág most egyelőre nem prio.
De a Revo tényleg egy fun tank. És megvan annak az alfának a visszatartó ereje. Múltkor Tundrán egypálcás voltam, és egy-egy 400hp körüli játékos (egyik asszem mod1, a másikra már nem emlékszem) nem mert kijönni rám a szikla mögül, mert mindkettő féltette a caros kis életét. De olyannyira, hogy valahogy, máig nem értem hogyan, sikerült mindkettőbe egyet-egyet belelőnöm a 11mp-es töltés ellenére. Azt mondanom sem kell, hogy egyiknél sem adta be a pozitív rng-t, így végül a tizenpár hp-jukkal azért ketten lerohantak. -
Jadro
veterán
válasz
inferno88
üzenetére
Nem meglepő, hisz a francia közepes ág tier 9-ben indul, de ott aztán van rögtön két ág is. (A Tier5-ig tartó közepeseket nagyjából hagyjuk is.
)Nekem is legénységgel gurult be a tank és alig pár hete mentem rá a kilences BC-re. Addig Revora voltak képezve és szépen fejlődtek. Már a 4. skill felénél járnak, igaz 640 kör benne van a gépben már.
Minjárt utolérem a Cromwell B-t és ez lesz a leghasználtabb medem. Ami azért vicces, mert igen ritkán használom igazi medként. -
válasz
Yofej75
üzenetére
A teszt szerveren ezt a tankot például nyugodtan kipróbálhatod. Azért mondom, mert ott a sok paraszt csak golddal lövöldözik, ami ennek a tanknak az esetén pont nem számít(úgyis átvinne a nem gold is
). Persze fontos, hogy te alaplőszerrel próbálkozz főleg, mintha élesen játszanál! -
Yofej75
aktív tag
válasz
inferno88
üzenetére
és (#160791) e-newsee és utólag (#160793) Jadro
Hálásan köszönöm a válaszotokat!
Gondolkodni van még időm és már egy ideje szemeztem ezzel a tankkal is de a karácsonyi aranydömping során inkább "nekem való" tankokat gurítottam be a garázsba.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs próbaidő a WG-nél...maximum tesztszeró de abban viszont annyira nem bízok.
Köszi még egyszer, az RNG legyen veletek!
-
Jadro
veterán
válasz
Yofej75
üzenetére
Én szeretem ezt a tankot, most is ezzel farmolok a nőnapi prémnapon.
Jól hozza a pénzt, legénységképzésre is megfelelő és szerintem elég élvezetes a játék is vele. Alapból is a bújkálós, lesből támadós játékstílust szeretem. Ezt támogatja a tank. Minél tovább láthatatlannak kel lenni, látóhatár széléről támogatni. Ez egy forgótornyos TD ami keményen odacsap. Néha bejött az előrenyomluás is, de csak ha top tier vagy. A lényeg, hogy legyen fedezéked/támogatásod, mert a töltésidő elég gyatra. Cserébe ha odasuhintasz, akkor 3 sebző lövés után is csörög már a 20 ezer. (Prémium nélkül, sima lőszerrel. ) Annyi kiegészítés még, hogy nekem elég morcosak már benne a legények, ez is biztos sokat segít.Ja és a kérdésedre a válasz: Igen, a wotinfos elemzés szerintem fedi a valóságot.
-
válasz
Yofej75
üzenetére
Ketten a 4., ketten az 5. skillt tapossák a legények, ha jól emlékszem(lehet, hogy csak 3. és 4.).
Az ágyúsüllyedés -10 fok a buff óta, ez sokat számít. Alapvetően ami eltalál az át is viszi a Ravioli páncélját, de néha vannak csodaszerű pattanók, főleg a toronyról.
Én nem érzem modulérzékenynek, de ez betudható a lőszerrekesz esetén a legénységnek is. Fullos álca van rajta festéssel, így nem rossz, de tényleg könnyebben kiszúrnak, mint egy T44-ben. Gyulladni ritkán gyullad, nem is viszek magammal poroltót(ma reggel pont egy IS-6 akart rajtam szalonnát sütni, de ez tényleg ritka).Azzal egyetértek, hogy zártabb pályákon a heavykkel érdemes menni és megfelelő pillanatban odaszúrni a 390-es alfával, nyíltabb pályákon snipeolni. A 10+ sec-es újratöltés miatt nem érdemes senkit sem egyedül lerohanni, mert megbánod, ez még tier6-os ellenfelekkel is igaz!
Felszerelés: Optika, rammer, vert stab.
Nekem ez az elsődleges farm tankom az strv mellett, nagy kedvenc, rajta van már a két csík a csövön.
Ezzel az ajánlással teljesen egyetértek: Röviden és tömören azoknak, akik képesek a helyzetfelismerésre és tudnak francia tankokkal játszani. Akik ezekre nem képesek, azoknak nagyon savanyú lesz az élet vele, ellenben aki ráérez, annak kellemes pillanatokat tud okozni a tank.
@e-newsee: Ez igaz, tényleg jöhetne egy kis pen növelés, én 212mm-nek teljesen örülnék.
Még valami: Nagy, nyitott pályán, mint Fiery Sailent. Az alap APCR miatt első dolgom, hogy az ellenfél felderítőjét egy 390-es pofonnal köszöntöm. A lövedék sebessége és az ágyú pontosságú miatt, szerintem az esetek 80%-ban el is találom, akármilyen gyorsan robog.
-
e-newsee
addikt
válasz
Yofej75
üzenetére
A tank teste pontosan a tier 5-ös Shermané. Nagyon sokszor tier 10-ben. Ez egy nagy negatívum. Pattintani csak noob páncéllal fogsz, szándékosan nem nagyon. Tornyozni jól lehet vele, mert ugye amcsi test, és asszem a -10° ugyanúgy megvan, de van egy tier 5-ös kutyatál a tetején ennek is, szóval mire a cső fölér, azt már régen látják. Az ágyúval nem lenne gond, pontos, és gyors a lövedék, kapáslövésekre is elég jól használható, de olyan franciás. Ha hisztis, nem érdemes játszani vele tovább, semmit nem találsz el. A pen 200, ami szerintem a mai tankok ellen nem sok. Simán elférne rajta egy 220-as pen, és egye fene, beáldoznék a 390-es alfából egy kicsit, csak legyen értelme lőni az ellenfelet.
-
vhw
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
A CS:GO fegyver szórások milyen rng-nek felelnek meg egy átlag játékosnak?
Igen mindig ugyanaz, meg lehet tanulni - de egy átlag játékos? Pár száz óra után eljut odáig, hogy esetleg "okosan" lefelé húzza a fegyvert némileg "ellenkormányozva" a recoilnak - de hogy fixen mondjuk 100 cm2 területbe szorítsa bármilyen távolságra a szórásképet...
Megvannak a CS-nek is a maga érdekességei; bizonyos pisztoly lőszerek erősebbek, mint a gépkarabélyoké. Pixel pontosságra beállva mindig ugyanúgy, ugyanolyan szögben ugyan arra a pozícióra pattog a gránát...
A kevlár a pisztolykalibert se fogja meg (akkor mire fel?) -
E heti tier8 ajánlat 30 nap prémmel az M4 Revo.
Mielőtt még valaki kérdi: Megvan és megvettem a csomagot, a teljes 7200-as arany árát kaptam meg + a többi cuccot a csomagból.
Jövő hónapban valószínűleg begurul legényképzőnek az AMX mle 49. -
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Nem írtam, hogy áll, mikor talpon lövöd. De mondjuk futás közben hátulról talpon tudod lőni. (De akkor a nyúl b.szhatja...
)
Amúgy tudom ám, hogy csak trollkodol!
-
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Mondjuk megnéznék egy CS:GO bajnokságot 25% rng-vel, meg hasonló szórással. De legyen csak fele ekkora.
Vajon hányan játszanának még vele, ha mondjuk egy sisak nélküli ember fejéről automatikusan pattanna a skuló, mert 7°-nál kisebb szögben találtad el a halántékát. Vagy benyelné az orra a shotgunt, esetleg, ha talpon lövöd, akkor csak lerepülne a cipője. Aztán 5mp, míg felvenne egy másikat, és futna tovább.
-
jano_77
nagyúr
Szép jó reggeét Uraim és esetlegesen Hölgyeim!
Gondoltam beköszönök, hogy újra az éterben és már nem csak read only módban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Reszkessetek
-
Nagyon zavarhatja a WG-t, hogy 53.9% volt a winrate-m. Olyan lövések pattantak és mentek ma mellé, hogy a fejemet fogtam.
T30-cal lőttem egy Scorpion G-re. 278 pen, 750 alfa.....that one bounced...

-
Dr.Én
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Én meg valamiért csak ezzel tudok játszani már több mint egy éve...
Nem értem miért...?
Tavaly mikor megjelent az új.COD..azt toltam egy-két oráig és nem bírtam tova....
Csak a WOT megy..pedig függő nem vagyok..mert ha kell napokig else inditom... -
Dr.Én
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Én most elraktam pihizni a garázsba...lesz idő mikor előveszem hosszabb időre...
Egy kalappal hozzá! -
Aki ingyen prémium napot szeretne:
https://worldofwarplanes.eu/news/cherry-bombers/
-
wwenigma
Jómunkásember
Jo ilyen uzenetet kapni unikumtól.
Amugy semmi extra nem volt a csataban, csak neki hulye csapata... -
Jokerdapro
senior tag
-
jr1994
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
&vJokka:
A mindenféle küldetésekkel annyi automata tűzoltó jön, hogy nekem pl sosem kellett venni, mégis évekig szinte minden tankomon használtam.
-
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Én sima tűzoltó használok, a 4-es slotba rakom, és már annyira ráálltam arra, hogy gyakorlatilag sosem fordul elő, hogy ne nyomnám le azonnal a négyest, amint kigyulladok (csak a D-ről kell felemelnem az ujjam), így nálam ugyanúgy működik, mint az automata, csak éppen ugye nem csökkenti a kigyulladás veszélyét.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Automata tűzoltót azután utáltam meg, hogy párszor olyankor is elhasználódott mikor már mindegy volt. Kis tűzoltó + Space kombó nekem bejött, ha nem vagyok túl fáradt, akkor egy égés után oltom a tüzet.
-
Tarill
őstag
airfielden le lehet lőni a repülőket? szemre eltalálom őket de átmegy rajtuk.... :/
-
kchryss
veterán
válasz
Mynock
üzenetére
Teszt szervernek saját kliense van, nyilván a teszt szerveres mod-okat a teszt szerveres kliens könyvtárába kell telepíteni és nem az éles szerverébe.
Alapértelmezetten: "World_of_Tanks_CT" a neve a teszt szerver főmappájának.(#160727) @Aguinaga:
Nevezd át nem ékezetesre és próbáld úgy. Aslain-ban van valami olyan opció hogy tiszta telepítés ha jól rémlik, azt próbáld.
Vagy adj meg egy másik helyet aslainnak, oda felmásolja a modokat, te meg bemásolod onnan oda ahova a jacktort is szoktad. -
jr1994
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Tegyél bele tűzoltót.
-
Aguinaga
őstag
Srácok!
Valakinek tipp, hogy pár hónapja miért nem engedi a Jacktor mod pack kivételével bármelyik másik modpacket telepíteni (Aslain, promod, stb).
Arra gondolok, hogy kb. azóta van ez, mióta újrahúztam a windowst (cseréltem W7-ről W10-re) és balga módon az alap fióknak ékezetes karakteres elnevezést adtam meg....
Az aslain telepítője is lefut amúgy, de a játékban nem változik semmi (gondolom, a Jacktor azért megy, mert azt csak be kell másolni a mods meg resmods mappa felülírásával a játék gyökérkönyvtárába)Help pls

-
h1mpi
félisten
M48 Pattonnal elképesztően jól adja az xp-t rankedben. 3K dmg és első vagyok

-
Mynock
tag
Helló!
Az Aslain modpack tesztszerverhez való verzióját ha installálni akarom,akkor azt a WoT könyvtárba kell telepíteni ?
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok a kis 12 tonnás béci az mindig ennyire gyulladt? Lassan ott tartok hogy már a garázsba kigyullad, perpill átlag minden második meccs...

-
adamgreen
senior tag
-
törölt tag
FJORDS térkép új kísérőzenéje... szerintem nem lett rossz.

-
kchryss
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Xvm alapból a totál wn8-at írja ki. Az elég lassan változik, főleg ha már sok csatád van.
Ne foglalkozz vele milyen számot ír ki az addon, egyébként minél kisebb annál jobb, mert nem vesznek olyan komolyan és nem kapsz fókuszt.
Valamelyik stat oldalon, pl WoTLife vagy WoTzilla néha nézz rá az előző 30 napi wn8 értékedre, ha az emelkedik akkor az jó jel, mert fejlődsz.
-
jr1994
addikt
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Az addont át allítottam wn8-ra, ami nekem szerény 516 narancssárga.Ez alig alig változik, pedig egyre jobb a tank és az én teljesítményem is.Hogy jutalmazza a rendszer ezeket?
-
Gyuri27
félisten
-
jr1994
addikt
Tegnap rankeden egy Type 5 csapattárs 1400-at sebzett belém a csata elején. Magyar volt az idiótája. Azt mondja begurultam elé. Ja, nyilván, ahhoz képest a hátam közepét találta el. De legalább nyertünk és így is meglett a top 10. Viszont ez a rank 13 már tényleg kemény, itt már nem egyszerű haladni. De legalább eltűntek az artik, TD is alig, szinte csak az új szar jön. Béna játékost már csak Type 5-ben látni, azzal valahogy eljutnak idáig is. Persze még mindig vannak akik pl nem fogják fel hogy Westfielden mi a meta és medekkel elmennek a 0-ás vonalra. Szóval itt is vannak szélsőséges csaták.
430U-ról a végén váltottam Conquerorra, hull downban annak is jó a páncélja és ezen a szinten talán többet ér az ágyú mint a sebesség. -
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
Czmorek
aktív tag
válasz
inferno88
üzenetére
Nekem az a bajom a Sheridan-el, hogy nem tudsz vele messzire lőni pontosan, mert egyszerűen leesik a lövedék. Én se a troll ágyúval használom, de szerintem idén jó ha 3x mentem vele.
Ha tényleg lesz olyan, hogy a legénység nem felejti el az előző tankokat akkor visszaveszem a T49-et és inkább azzal csapatom.
-
Dobi 562
addikt
Szerintem a T-10 jobb mint az Obj 257. Jobb mobilitas es lovegkezeles vs troll pancel (ami csak azok ellen troll akik meg mindig lustak voltak megnezni tanks.gg-n hol kell loni).
Mindkettot szeretem kulonben, de a T-10-et hasznalhatobbnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Persze fontos, hogy te alaplőszerrel próbálkozz főleg, mintha élesen játszanál!

Ha meg lelőtted róla a surranót lassaban fut.

Tehát what is the problem?

Pedig mèg artival is próbáltam