Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Mondjatok valami fun ágat, amit érdemes játszani, vagy legalább a vége (8-10) tényleg jó. Esetleg a végén egy olyan tank van amiért megéri farmolni..
Anno az orosz IS3 ág nagyon ilyen volt, KV1-S-től kezdve végig szórakoztató volt. Néztem a light tank ágakat, de ez a light tank nem az én műfajom, visszavettem az amx 13 90-et és csak szenvedek vele. Conqueror ágat elkezdtem, ez nagyon tetszik, tier 8tól kezdve szuper.
Valami jó medium ág?
Ami megvan eddig, E75, Batchat 25t, 121, IS7, T110E5, AMX 50 120 szóval ezeken kívül.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #156997 üzenetére
Az aimbot bevitte
-
Midway
senior tag
válasz
grizlisandor #156992 üzenetére
3 skilles legénység.
Álca háló nem kell rá?------------------------
po1son : én sem kaptam. Ez melyik dobozban volt?
Még most is csak díszeket kapok. -
-
h1mpi
félisten
Mindenki játszik vagy senki?
-
dokee78
félisten
Tegnap délután nagyon szar csaták voltak.
Egyáltalán nem adta. -
e-newsee
addikt
Na ez engem is érdekelne, mert eddig nem foglalkoztam az orosz heavyk felső osztályával, így azt sem tudtam, hogy az Obj. 257 prémium tank.
Amúgy marad még egy lehetőség, és mivel ez mindenkinek jó lenne, ezért nem ez lesz fog történni.
Az, hogy ha nincs kifejlesztve az IS-7, akkor a T-10 legénysége átmegy az Obj.-be, csak nem lesz átképezve. Így, ha akarod visszateheted. -
h1mpi
félisten
Ha egy festett tankot eladok, akkor ahogy nézem nem kerül a festése a depoba automatikusan. Mindig le kell szedni egyesével mielőtt eladom?
-
Remus389
veterán
AMX 65t: nem ajánlom, nagyon gyenge, remélem ha kifejlesztem a löveget és a motort súrolja majd az elfogadható szintet, de így siralmas
-
Hú srácok!
VK45.03: Talán 5-6. kör, 90%-os legényekkel. Bumm egy tank ász! -
wwenigma
Jómunkásember
-
Greentea
senior tag
Ma 5 csatából 2x rakott Malinovkára E100-al... Természetesen artyval
Szinte felértem a hegyre már fél hp minusz
Szopat a játék rendesen... -
h1mpi
félisten
válasz
IMIIKE1998 #156973 üzenetére
Több dmg kellett volna, olyan 3K
-
jr1994
addikt
Régen azért ez nem volt egyértelmű, a Centi AX pl megörökölte a 4202 statjait.
#156968) Fel: nem arról volt szó ma is (ismét) itt a topicban, hogy a kedvezményt és a női legénységet március közepéig lehet majd kiválasztani? Ami mellesleg szerintem egybe fog esni az 1.0 érkezésével.
-
Warton
őstag
T34-85M Radley Walter, szerintem az utolsó killért érdemes megnézni. Ezt a lövést maga Sztálin keze vezette.
-
palfitom
félisten
zodo és Fel
Köszönöm az infókat! -
zodo
nagyúr
válasz
e-newsee #156938 üzenetére
Neked kell eldönteni de összességében egy 4 fős gárda átképzése a tét.
Engem leginkább az érdekelne hogy az Object 257 megtartja vagy sem a "prémium" státuszát.Szerintem.... !
- Kifejlesztett IS-7 mellett, maradnak a T-10-ben így büntetlenül átülhetnek az Object 257-be ha prémium jármű marad.
Ha elveszti prémium mivoltát akkor át kell képezned a T-10-es gárdát vagy új 4 fős legénységet kell rá képezned.- Nincs kifejlesztve az IS-7 akkor átülnek ami nálam egyenértékű az átképzéssel Object 257-re amely ha prémium marad ha nem akkor is új 4 fős legénységet kell képezned a T-10-re.
Szerk: IS-7-re pedig majd +1 töltő is kell ha ki fejleszted és megveszed.
(#156944) jano_77
Lehet hogy igazad van mert nem követtem az eseményeket.
Legutóbb októberben a szuper teszt változás cikkben ez a variáció szerepelt az biztos.(#156952)
Igen, ez már "szőrszálhasogatás"
mert nyilván átment hogy azon a járművön kell hogy maradjon a statisztika és kiválósági jel amivel azokat elérted, nem pedig egy 0 km-es járműre száll amit sosem láttál azelőtt.(#156967) palfitom és (#156968) Fel
Március közepéig kell kiválasztani, pontos dátum később.
Egészen addig megmarad a kiválasztott járműre a kedvezmény amíg meg nem veszed.
lásd: kchryss hozzászólását -
Fel
addikt
-
Greentea
senior tag
Na 3 karácsonyi dobozra én is rászántam magam
1500 gold jött be +100ezer kredit. (ha 1500 goldot vettem volna akkor ugyanennyibe került volna, szóval nagy meglepetés nem volt
)
-
palfitom
félisten
válasz
yoeuromail #156962 üzenetére
Urak!
Az ajándékként kapott női harckocsizókat honnan tudom elővarázsolni? -
BaLee
addikt
válasz
jr1994 #156960 üzenetére
Valamit jól csinálnak, mert én évek óta nem játszottam, aztán a sok reklám meg a karácsonyi szabi hatására beléptem, és az alapból kapott 4 ládák egyikéből nyitottam egy Skorpion tankot. Kipróbáltam, megnéztem mi ez az event, elkapott a gépszíj, nekiálltam 0-ról az egyik brit ágnak (igaz volt kb. 60k szabad tapasztalatom szóval tier 6ról indultam) de az xp szorzónak köszönhetően már tier 9es full tankkal nyomom, közben vettem még jópár ládát mert az árukat simán megérik és újra napi szinten játszok a játékkal, pedig anno azért hagytam abba mert meguntam.
Elég sok újdongás van a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest (főleg új ágak, új tankok). -
vJokka
aktív tag
válasz
Delávégá #156949 üzenetére
Nem egészen, mert március közepéig van lehetőség kikérni a kedvezményt a tankokra, és felvenni a csajokat. Pontos időt később közölnek.
"Important Note: Discounts can be used for absolutely any researchable vehicle of the specified tier (crates provide discounts for a specific tier each) and aren’t limited in time. Once you pick a tank you’ll be buying with it, it’s valid until you purchase it. Grab it right away or in a year—you’re still getting that sweet amount off the price. The time for picking a tank expires mid-March, though. So don’t put it off for too long! The same applies to your new Crew members: make sure to recruit them before mid-March 2018. We’ll share the exact date later, so stay tuned."
-
-
jano_77
nagyúr
Biztos szőrszálhasogatásnak tűnhet, amit most írok, de az Obj.430 és Obj.263 esetében a
"Statisztika, Kiválóság jelek a Tier X tankon maradnak" szöveg nem helytelen!? Én érzem csak így, nekem bántja a szememet?
Mert hogy mindkettő ugye lekerül Tier IX-be és akkor már nem lesznek 10-esek!?
Valami olyasmi lenne helyesebb talán, hogy: a Tier IX-be kerülő tankon maradnak. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #156946 üzenetére
Aki dolgozott már bármilyen vállalatnál, ahol a létszám meghaladja a 100-at (pl egy bármilyen összeszerelő cégnél, pláne, ha multi), az tudja, hogy nem kell szándékos mellébeszélés ahhoz, hogy az aktuális hivatalos álláspontok hétről hétre változzanak. Akár az ellenkezőjére.
Szerintem a fejlesztők is az aktuális hivatalos álláspontot mondják, esetleg az aktuális véleményüket, amik aztán a fejlesztői megbeszélések során részben, vagy teljesen megváltoznak. Nyilván az alap mozgatórugó a bevétel, de náluk olyan mennyiségű statisztika fut össze számszerűsítve, amiből lehet, hogy teljesen más jön ki, mint ami a fórumozók párezres táborából "hallatszik". Ezt sose tudjuk meg, csak ha egyszer bekerülnénk a gépezetbe. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Ha vége a karácsonyi akciónak, akkor ha nem választom ki, hogy melyik tankra kérem a kedvezményt, vagy nem toborzok női legénységi tagot, akkor ez a lehetőség elveszik? Vagy utána is meg tudom tenni?
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #156946 üzenetére
Ellenben ha "kidobod" most a kreditet, lesz 2 db 9-es tankod is:
- megtartod mindkettőt, az jó, mert mindkettő tetszik, hurrá, van egy T9 gépem ingyé'!
- egyet eladsz, akkor T10 vételi ár mínusz valamelyiknek az eladási áráért van egy 9-es tankod* (kb. 1.5 milla kredit), hurrá!
- mindkettőt eladod, nem veszítesz semmit, de megvolt a lehetőséged az első kettőre.szerk.: ha rosszul okoskodok jelezzétek, korán van még.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #156945 üzenetére
Nyilván erről van szó és nem a megszokott mellébeszélésről! Ne fárasszuk egymást kérlek.
Látom jól elqrják a SU-101 is, így akkor gyorsan ráfekszem és kihúzom a hiányzó kb 55K XP-t a SU-122-54-hez!
Jó lenne majd ismét egy 8-10 akció, hogy vissza tudjam venni a T-10.
Azon gondolkodom, hogy ha vki nem akarja az új, most még WG által sem ismert 10-es heavyt, akkor egyáltalán van értelme megvenni a T-10? Értem, hogy megkapom akkor ingyen az Obj.257-et, de ha nem dobom ki a kreditet a T-10-re, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy melyikre adom ki!? -
-
válasz
h1mpi #156939 üzenetére
Kinek mi a fontos most?
Én például ha bedobok még a prémium járgányba egy 200-300%-os boostot a hétvégén + credit boost + 48% mindenre és ezen felül még prémium..egy levegővel le sem írható az "epicness".
Sőt még mehet egy XP boost erre és váltogathatok az IS húzása(most kezdtem az orosz nehéz vonalat) és a németek képzése között.
Előre sajnálom, hogy eljön az ünnepi akciók vége.
-
e-newsee
addikt
Akkor lehet, hogy ki kellene fejlesztenem az IS-7-et?
Nem tudom, akarom-e, hogy a jól bejáratott 3 és fél skilles legények átkerüljenek egy ismeretlen tankba. Hacsak nem lesz egy jól eltalált tank, amivel könnyebb lenne befejezni az IS-7-et. Vagy a fene tudja...(#156937) inferno88:
Akkor most kell prémium tankokkal menni? -
Hétvégi akció: Top 10 XP szerző a csatában 3x-os legénységi XP-t kap.
Azt hiszem ideje begurítani a VK45.03-at a garázsba és elkezdeni a német legénység képzését. Még úgysincsenek germán fiaim még.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Van olyan XVM ami nem modositja a veszett HP stb kijelzéseket csak egyszerüen a statisztikát viszi be a játékba hogy lássam ki milyen "szinű"?
-
xAttilax
őstag
válasz
IMIIKE1998 #156931 üzenetére
na ez hogy jött ki neked???
-
válasz
IMIIKE1998 #156931 üzenetére
És ezt hol olvastad?
Az Obj.257, ami a T-10 helyére kerül az szintén Tier9-es és amit megkapsz, ha a T-10 a garázsodban van. Ebből az Obj.257-ből lesz majd kifejleszthető a jelenlegi IS-7. A T-10-ből fejleszthető Tier10-es tank pedig még nincs nevesítve és elég erős a gyanúm, hogy ki kell majd fejleszteni. -
ako001
aktív tag
-
dokee78
félisten
Az AMX CDA eltűnt a játékból?
Meg nem tudnám mondani mikor láttam utoljára. -
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #156918 üzenetére
Nem tudni.
Legutóbbi infó a december végén tartott wg fest-en hangzott el:
- A T-10 Tier 9-es marad és egy új ágra kerül, aminek még nem tudni, hogy mi lesz a végén.
- Az OBJ 430 ág megmarad Tier 9-ig (Object 430 II) és egy új, eddig nem bejelentett tank kerül a végére. -
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #156918 üzenetére
Az nem érdekes. De ha a lányokat kiveszik a t10-ből én neki megyek a wg-nek. Kereshettek másik játékot.
Amúgy még régről vannak is7 legényeim. Dupla legénység meg csak nem kéne.
-
zodo
nagyúr
Wotinfo face oldaláról.....
Az orosz tech tree végleges kinézete ez lesz a 9.22-es patch-ben.
A T-10 és az Object 430 II utáni Tier X-es tankok nem biztos, hogy bekerülnek ebben a patch-ben.
Attól függ, hogy hogy haladnak a kutatómunkával, kiegyensúlyozással és a modellezéssel.Ezen felül érkezik majd a Rangsorolt csaták újabb szezonja is a 9.22-es verzióban.
Részletes információk a későbbiek során várhatóak róla.Mi lesz a T-10, SU-122-54, Object 263 és az Object 430 sorsa a 9.22-es patch váltás után?
Katt a kép(ek)re és kiderül!SU-122-54
Object 430
T-10
Object 263
A várható menetrend:
Január 18. Tesztszerver indulása
Február második fele: 9.22-es patch megjelenése
Március: Az 1.0-s patch megjelenése -
adamgreen
senior tag
válasz
Cingáriusz #156909 üzenetére
-
szalai56
senior tag
Bocsánat a tudatlanságomért, de SMS-ben tudok dobozt venni? Nem találom az opciót.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Cingáriusz #156909 üzenetére
-
Sziasztok!
AMX-re tud valaki a mostani patchben is működő kacsa skint?
Ha igen, akkor egy linket kérhetnék?Köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #156876 üzenetére
Nem tudom ezt láttad-e már annak idején - nem mai csata - itt is a The End kiírása előtti utolsó utáni pillanatban sikerült visszalőnöm a foglalást - Malinovka, közös zászló foglalás Mutz-al tier9-ben.
-
Nem emlékszem rá, hogy korábban történt volna ilyen, de a reggeli Churchill III ász kör után kidobta az üzenetet a felület, hogy nevezzek 2500 aranyért a best replays of week-re. Az IS 99%-os, de talán 3 skilles legénységét akartam húzni, az igaz, hogy nem tököltem az apcr spórolásával, de ez a gépfegyó azzal mókásabb.
-
nanus
senior tag
Bundles you purchased:
- "11 Soviet New Year Gift Boxes": 1
- "25 Modern Christmas Gift Boxes": 1
- "3 Traditional Christmas Gift Boxes": 1Ebből lett:
Type 59
Lorr 40t
3db tier 4-s
12500 arany
2000.000 ezüst
30nap prém
pár festés
kis-nagy jav stb
3-4 garázshely
plussz diszek
éves keret elköltve -
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #156899 üzenetére
Random az is, de most kedves volt hozzám
-
jr1994
addikt
válasz
Nem. Nekem egy hármas csomagból két duplikáció esett... azt hittem így simán kész lesz a szovjet kollekció is, de egyelőre úgy néz ki hogy csak a hagyományos lesz meg. Vagy veszek még dobozokat
Stunts666: nem hittem volna hogy valaki képes lesz ilyen későn pont velem egyszerre válaszolni
-
Stunts666
őstag
válasz
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest