- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
jr1994 #156960 üzenetére
Valamit jól csinálnak, mert én évek óta nem játszottam, aztán a sok reklám meg a karácsonyi szabi hatására beléptem, és az alapból kapott 4 ládák egyikéből nyitottam egy Skorpion tankot. Kipróbáltam, megnéztem mi ez az event, elkapott a gépszíj, nekiálltam 0-ról az egyik brit ágnak (igaz volt kb. 60k szabad tapasztalatom szóval tier 6ról indultam) de az xp szorzónak köszönhetően már tier 9es full tankkal nyomom, közben vettem még jópár ládát mert az árukat simán megérik és újra napi szinten játszok a játékkal, pedig anno azért hagytam abba mert meguntam.
Elég sok újdongás van a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest (főleg új ágak, új tankok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Tanuljunk angolul!
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest