Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
jr1994 #156960 üzenetére
Valamit jól csinálnak, mert én évek óta nem játszottam, aztán a sok reklám meg a karácsonyi szabi hatására beléptem, és az alapból kapott 4 ládák egyikéből nyitottam egy Skorpion tankot. Kipróbáltam, megnéztem mi ez az event, elkapott a gépszíj, nekiálltam 0-ról az egyik brit ágnak (igaz volt kb. 60k szabad tapasztalatom szóval tier 6ról indultam) de az xp szorzónak köszönhetően már tier 9es full tankkal nyomom, közben vettem még jópár ládát mert az árukat simán megérik és újra napi szinten játszok a játékkal, pedig anno azért hagytam abba mert meguntam.
Elég sok újdongás van a 3-4 évvel ezelőtti állapothoz képest (főleg új ágak, új tankok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest